עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה שצריך לעשות זה פשוט להרשם וללחוץ על מיכל מיני לינקים של פרסומות לקרוא מיילים .....למי שרוצה כמה ג'ובות מהצד מומלץ ***

2. Started by Zeev86,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535893.0 ביקשתי מהפורום עזרה לגבי לוח אם ספציפי. בא גולש, שיש לו תאג של "מומחה לתמיכה", משמע הוא מייצג את האתר כבנאדם שמבין טוב בתמיכה טכנית, והוא אמור לייצג את האתר בכבוד. בואו נתחיל מזה, שאני מבין שאף אחד לא חייב לי כלום. אבל כשבנאדם שאמור לייצג את האתר הזה בא ובמקום לעזור לי, מדבר בהתנשאות ובמקום לעזור לי זורק קישורים לא רלוונטיים (קישור שני מביא אותי לebuy, מחשב נייח, וסטטיסטיקה כלשהי לגבי הלוח), ואחרי זה עוד רושם שאשמתי שלא נתתי את כל הפרטים (כשבהודעה הראשונה פירטתי את המודל המלא של לוח האם), יוצא לי כל החשק לחזור לפורום הזה. אני נכנס לפורום הזה כי הוא לא דומה לפורומים אחרים בארץ (כמו FXP), וכי יש כאן אנ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כשקניתי את הפרבי לפני 10 בערך, קיבלתי מילון עברית-פרבית, אבל הוא נעלם. פתאום גיליתי את הפרבי בארון, שמתי סוללות וחטפתי התקף נוסטלגיה ליצור המעצבן ;D אבל אני מחפש את המילון עם כל המדריכים למשחקים, להרדמה, ולהכל... גם המדריכים שמצאתי באנגלית מכילים רק מילון נטו, בלי הדרכות. מאיפה אפשר להשיג?

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני צריך המלצה לכמה שירים, בשביל לבחון מערכת ק"ב ביתית. אני צריך שירים ווקאלים. ושירים עם המון באסים. בנוסף מנגינות עם צלילים נמוכים+גבוהים+MID יתקבלו בברכה.(במנגינה אחת) אריאל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

עד כמה שהבנתי אין מצב לקנות ישירות מ CDLOG שמדובר על חלקים בודדים, הייתי שמח לדעת איזה חנויות (עדיף מוכרות ומומלצות כמה שאפשר), עובדות עם CDLOG ויכולות להזמין בשבילי מוצרים מסויימים מהקטלוג של סידילוג... תודה רבה! (:

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by Yehudaa,

תהי מטריצה A מסדר 3X3 נתון A^2 =! 0 ונתון A^3=0 הוכח שיש וקטור v ב R^3 כך ש A^2 * v !=0 תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by BlackBird71,

ניסיתי עם HIDOWNLODER וגם עם ORBIT ולא הצלחתי אשמח אם מישהו יעזור לי בזה ויסביר לי איך להוריד ממקו

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by yossi21,

אני כל שנה לקראת החורף מתלבט אם כדאי להתחסן, אז מה דעתכם, זה מומלץ או מיותר? ואני לא בקבוצת סיכון כלשהי.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

שלומות אנשים, האם יש ביניכם מישהו מאזור המרכז אשר באמתחתו שטר של 20SEK?(כלומר, 20 קורונות שוודיות) השטר נראה כך: http://www.onlinefx.co.uk/fx/Stores/OnlineFX/Images/Sek/SEK20front.jpg אנא הגיבו כאן אם יש באמתחתכם את השטר הנ"ל, אני מוכן לשלם בעין יפה עבורו (לא מאות או אלפי שקלים, אלא יותר משער החליפין, אפילו הרבה יותר).

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  10. שלום, יש שיר משהו כזה: hey hey drop the gun can you see you touch the grownd ...... זה בערך!!

• 850 תגובות
    • 153.7k צפיות
  11. שלום לכולם אז כככה יש לי כסא למחשב כזה מעפן ואני רוצה לקנות משהו חדש וטוב מאיזה מכרז או משהו כסא למחשב זה דבר חושב אם ישובים שעות שלא יהו בעיות בגב ובידים ובמיוחד לראש אז רציתי לשאול את עצתכם או דעתכם בענין ואם תוכלו לשתף אותי איזה כסא למחשב שווה לי לקנות? נזכרתי בעוד משהו בחיפושי אחר כסא מתאים ראיתי שיש כמובן סקאי ויש עור וההבדל בנהם משהו כמו 100 שקל האם זה באמת אמרתי הקטע של העור או שזה חרטא של החברה?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by club_501,

די נמאס!!!!!!!!!! > > > גם אתם מקבלים את ההודעות האלה באיסיקיו??????? מתי זה יפסיק? כל יום אני חוסם 2-3 הודעות כאלה!!!!!!!!!!!!!!!

13. Started by r1plet,

אמא שלך - היא אחותי, אמא שלי - היא אחותך. מה אנחנו?

14. מישהו פה גר פעם עם שותפים? אתם עוברים לגור בבית עם אנשים שאתם לא מכירים בכלל, לי זה נראה קצת קשה, אני היחיד שחושב ככה? 2. טיולים ראיתי שיש באינטרנט באתרי טיולים לאנשים שרוצים לצאת לטיול תרמילאים ודברים כאלה שותפים (שאני משער שלטיול תרמילאים זה הכרחי וגם יותר זול) אבל עם מישהו שאני לא מכיר? חח עוד פעם אותו סיפור מישהו פה התנסה בזה פעם?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by Miyota,

מה אתם חושבים על ההגנה החדשה הזאת http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=83337&sid=10 "המערכת מנצלת מנגנוני תיקון המסייעים למחשבים להתמודד עם תקליטורי CDROM ו-DVD שנשרטו." ואם תצא תוכנה שתבטל את המנגנונים האלה? אני חושב שזה ממש לא רציני.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  16. היי אשמח לקבל רשימה או קישור או משהו עם שמות של המטוסים שהאמריקאים השתמשו בהם בזמן הלחימה במלחמת העולם ה 2 . תודה

17. Started by LIOR42,

האם יש איזושהי דרך או תוכנה להוציא את המילים מהשיר ולהשאיר רק את המנגינה?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://news.walla.co.il/?w=//459954

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by sashakrik,

שלום, מה אומר החוק להגנת הצרכן לגבי החזרת מוצר אלקטרוני שהוצא מאריזתו ובוצע בו שימוש ? כמובן שלא נגרם שום נזק למוצר

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by 00000,

מישהו יכול להסביר איך בדיוק הדבר הזה עובד? נכנסתי לאתר האוניברסיטה הפתוחה http://www.openu.ac.il/ ואני לא מוצא הרבה מידע. כסטודנט בתיכון (י"א) מה אני יכול להשיג דרך האוניברסיטה עד לגיוס (ו/או במשך הגיוס)?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by redti,

שלום , יש לי שאלה ליוצאי יחידות פלס"ר או מישהו שמשרת כרגע בפלס"ר או סתם מישהו שיודע.. איך היציאות ביחידות פלס"ר של הגדודים ? אם להיות ספציפי יותר פלס"ר גבעתי אבל אני מאמין שהפלס"ר בגבעתי , נחל וגולני יוצאים באותה מתכונת. שמעתי שיש יציאות טובות יותר משל ח"ירניקים אני יודע שזה הדבר האחרון שאני צריך לחשוב עליו לפני שאני מתגייס למקום כזה אבל זה חשוב לי.. חלק מזה שאני רוצה להיות שם זה התנאים. אז אם מישהו יכול לספר לי קצת מניסיונו האישי או מחברים שלו קרובי משפחה וכו' אני אשמח ... תודה

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. אני בעל ידע ונסיון לא רב בתיכנות.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  23. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  24. שלום, כמו שרשמתי בכותרת אני מחפש מכשירים (3 מכשירים + אחד לרכב) , יש למישהו המלצה למכשירים? אני מחפש המלצה מניסיון אישי שלכם ,העדיפות היא למכשיר צדפה (פומית כזאת שנסגרת על המקשים) או סליידר. סוגיית העלות של המכשירים פחות רלוונטית כרגע (אבל לא מתכוון לרכוש N95 או אייפון) , רצוי שלמכשיר תהיה מצלמה איכותית , רצוי שיתמוך בMP3. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by deluxe,

מישהו הצליח את 2 מאונך? אגב איך מרכיבים את המילה? קודם כל את המשבצות בשורה העליונה לרוחב מימין לשמאל ואז יורדים שורה וממשיכים באותה חוקיות או שמתחילים מהמשבצות הצבועות באותה שורה לאורך מלמעלה למטרה ואז ממשיכים שמאלה באותה חוקיות? תודה רבה!

• 78 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים