כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
בין הביצועים: סופר מריו - מורטל קומבט - טטריס ועוד.. http://www.missouri.edu/~bah347/gprime/nintendothemesacappellax.wmv
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אנשים לקחו את זה קשה... אגב, אם תעשו עכשיו בגוגל חיפוש על go to hell לא תראו את מיקרוסופט בדף הראשון.... :-\ נ.ב. אתמול היה לגוגל יום הולדת 4 !!!!!
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני צריך אתר טוב לרמה לפחות של 4 יחידות ללימוד אנגלית שיהיה שם הכל זמנים,אנסין וכל השטויות מקווה שתמליצו לי על משהו טוב כי אני מצאתי רק זבל
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
האם לדעתכם האפשרות של החברה לקבל נתונים מכל שחקן מהווה חדירה לפרטיות ? נכון שהם מבצעים סקר ושואלים אם את/ה מעוניינים להשתתף אבל העובדה שהמשחק עצמו (ות'אמת כמעט כל משחק היום) מזהה את חומרת המחשב ובשביל לשחק במשחק חייב כל אחד להתחבר לאינטרנט ולסטים, האם זה מהווה חדירה לפרטיות ? אין אף גוף שמפקח על יצרניות משחקי מחשב עד כמה שאני יודע... הפירצה לקבלת מידע הוא אין סופי. המצב הוא שיצרניות חומרה כמו ATI למשל יכולות לקבל מVALVE מידע על היקף כרטיסי החברה בקרב משתתפי המשחק ואולי אפילו עוד נתונים. מידע כזה יכול להיות שווה הרבה כסף לחברה וגם ללמד אותה לא מעט דברים. לא מעט אנשים שאלו למה חייבים את האינטרנט בשביל להפעיל את המשחק כאשר חברות כמו מיקרוסופט וסימנטיק מאפשרות הפעלה דרך הדואר…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולכם, במסגרת עבודה בהיסטוריה אני צריך למצוא חומר על הודו וחבל קוצ'ין שבה במהלך מלחמת העולם השניה. לא הצלחתי למצוא בחיפושיי באינטרנט, אודה לכם אם תוכלו לתת קישור או שניים או לשתף מהידע שלכם. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני פשוט חייב הזמנה האתר הזה אחד הטובים ובגלל טעות שלך חבר עפתי משם...
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
-
יש למשהו מושג מה שם השיר שמככב בסרטון הבא? רב תודות 8)
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
הת'ראד הועבר לפורום חומרה אחרת וציוד היקפי. נא למחוק.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לדעתי זה פשוט גדול אין על אייל קיציס וטל פרידמן וזה שהוסיפו את אלמנט "מפגשים מהסוג השלישי" זה פשוט שילוב מנצח....
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום רב, חלקכם ודאי ראיתם את 'ההסחפות' שלי ושל עוד כמה משתמשים, אני רוצה בנושא זה להתנצל כלפיי ליבי שהייתה חלק מבדיחה שסיפרתי, אני אחזור ואומר בשנית שלא התכוונתי להעליב, זאת הייתה בדיחה ואין להסתכל בה בצד הרציני שלה, אך ורק בצד ההומוריסטי. לכן, אני אתנצל בפני ליבי, למרות שלא התכוונתי לפגוע בך, אם פגעתי בך ראי הודעה זו כהתנצלות. אני לא התכוונתי לפגוע באף אחד ! בתקווה שתקבלי את ההתנצלות, אלעד .
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
היי, אבי גר בארה"ב ואני רוצה להזמין לו מחשב שאני ארכיב למענו. רציתי לבקש המלצות לעוד אתרים טובים וזולים לקנות מהם כדוגמאת newegg. אודה מאד לממליצים ולמשתפים תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי עובד כנהג מונית, ויש לו מונית בבעלותו, אני יכול לנהוג בה ? ידוע לי שכדי לעבוד כנהג מונית, צריך להוציא רשיון מיוחד (מגיל 21), אבל זה כולל גם נהיגה שלא בתפקיד ? אם אני לדוגמא, בעל רשיון רגיל, מעוניין לנהוג בלבד, אני יכול לעשות את זה ? או שאי אפשר בכלל לנהוג על רכב שמוגדר כמונית, ללא רשיון מתאים ? אין לי כ"כ למי להפנות את השאלה הזאת חוץ מפה, אולי אני אתפוס איזה שוטר תנועה ואשאל, אבל בנתיים זה המקום היחיד - בדקתי טיפה, והחוק היבש, אומר שאסור. יש מצב שיש אפשרות בכל זאת
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להשכיר שרת כמה זה יעלה לי לחודש ,איזה חברות מומלצות ,וכו ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מבקש בכל לשון של בקשה לא לינעול אני חייב לדעת ויכוח עם חבר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
אני בדיוק מעביר חוטים לחיבור רמקולים חדשים בחדר, ונתקלתי בבעיה לא צפויה- מסתבר שלאף מקום ברדיוס 50 ק"מ מפה אין כבלי RCA ומתאמי RCA-RCA (נקבה/נקבה) למישהו יש שמץ איפה אפשר לקנות כבלי PL 3.5 ל 2XRCA, מתאמי RCA נקבה/נקבה וכבלי RCA ארוכים (2 מטר+) במחיר שפוי? על פקקטה כבל PL3.5 ל 2XRCA הכי פשוט שיש רוצים ברוב המקומות באיזור 75 שקל (על כבל no-name) ועל המתאם הנ"ל מעל 35 שקלים (2 דולר באיביי) יש סיכוי למצוא במדינה הזו את הציוד הנ"ל במחיר שפוי? -רצוי באיזור חיפה, למרות שגם ת"א טוב. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
ניתן לתקן לבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש בחורה אחת שהייתי במערכת יחסים אינטרנטית\טלפונית איתה לפני כשנה שנינו יצאנו פגועים. הייתי צריך לעשות את זה מזמן אבל לקראת יום הכיפורים אני רצה להתנצל ולבקש אולי הזדמנות שניה.אני מחפש ציטוט שיתאים למכתב כזה. ואם יש לכם עצות חיוביות תבורכו, שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורם.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם אפשר לעקוף את החסימה של המכשירים של חב' פלאפון כך שאפשר יהיה להעביר אליהם מהמחשב צלילים ודברים אחרים ? הורדתי תוכנה שמתקשרת באמצעות WAP אבל לא עוזר. חב' אחרות כמו סלקום ואורנג' לא חוסמות והרשת מלאה ברינגטונים ואחרים לרשתות האלה. כרגע ניתן להוריד צלילים רק מהאתר של פלאפון. חבל שבשנת 2004 במוצר הייטקי שכזה מפעילים חסימות כמו במדינת עולם שלישי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מוכן לעשות לי חתימה יפה כזאת לא גדולה מדי כי אני גרוע בפוטושופ וכל התוכנות האלה.. אני אשמח אם תיענו לבקשה שלי.. :) :) :) :) :)
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני מתחתן בעוד כ4 חודשים ורציתי לדעת לגבי איחוד חשבונות הבנק אם מישהו יודע איך זה בדיוק מתבצע מבחינת פקדונות ניירות ערך וכו'..
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה!! ממצב? יש איכות? אצלי יש איכות רבה מאוד! לפני יומיים הגיעה סבתא, ובנוסף ל-120 שקלים שהיו לי, נתנה לי עוד 100, והחלטתי לשלם על האינטרנט לחודש (או עד סוף החופש.. אני כבר אנסה לסדר משו). איך התגעגעתי.. פיייייי.... אין לכם מושג איך זה קשה בלי האינטרנט, המחשב שלי היה לא יותר מקופסא עם מוזיקה וזהו. אז מה חדש בעולם? באתר? יש מצב שמישהו פליז פליז פליז פליז פליז יוכל לתת לי תקציר? אני ממש לא חושב שאני אצליח להשלים הכל לבד. תודה אחים, התגעגעתי מאוד! אגב, לא הייתי לצערי במפגש בגלל ציפורן חודרנית שניה שהוציאו לי יום לפני, אני היום בקושי עדיין הולך.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
כמו שנאמר "לך חפש..." לא יודע מה איתכם אבל אותי זה פשוט קרע מצחוק (כשהפנו את תשומת ליבי) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אז אחרי שכבר יש לי מפרט למחשב, אני מחפש המלצה לחנות מחשבים באזור חולון-ראשון. דרושים מחירים טובים ושירות איכותי ומבין. על מי אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום החלטנו במשפחה לקנות טלוויזיה חדש. אנחנו לא מתמצאים בכל העניינים כמו HD, LCD, פלזמה, חברות, דגמים, מחירים.... מבקש לקבל הפניה לפורום בו אוכל לקבל המלצות ומידע [כמו שהתיעצתי בפורום הזה לפני רכישת מחשב, כך אני רוצה להתיעץ בפורום מסוים לפני רכישת טלוויזיה]. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-