עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי צו גיוס בעוד שלושה חודשים, ואני כרגע נמצא בתת משקל, וכדי להגיע לנורמא אני צריך לעלות 10 ק"ג . איך אני יכול לעלות 10 ק"ג בשלושה חודשים?

• 35 תגובות
    • 10.6k צפיות
  2. Started by HiperPsY,

קודם כל הבצלחה לכל הניבחנים (שאני גם בינהם). דברו על הנשוא... מתכונת : 96 ;D

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by levyronen,

שלום מישהו יודע איפה אפשר פה בארץ להשיג חולצות כמו של הלוחמים בUFC יש להם חולצות אדירות של TAPOUT , WRRIOR, AFFLICTION וכאלה ממש בא לי על כמה כאלה ולא מצאתי פה בקניון למישהו יש מושג או יש כאלה?

• 35 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. Started by פריאור,

: אחרי הטופיק הקודם שלי, שתי לב שצריכים לדבר אליכם בצורה גברית, אז איזה בירה אתם אוהבים? ומה לאכול איתה? :-*

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. כן אני יודע שיש פורומים אחרים שמתעסקים בזה... אבל אני מיואש... אני שם FULL מודעות... והרוב שם זה מטאל :-[ :-[ ??? :-[ :'( בא לי סתם לנגן בהרכב קאברים עד שאני מתגייס ועם יש רציניים אז גם חומר מקורי הסיגנון דיי רחב רוק בריטי בעיקר OASIS ופאנק רוק YELLOW CARD!!!! BLINK SUM GOOD CHARLOTTE FOO FIGHTERS וכו' ו RHCP זה בעיקר מה שאני מנגן ואוהב אני כבר הייתי במלא הרכבים.. כול הרכב יותר אומלל מהשני... אה ואני מנגן על חשמלית 4 שנים.... עם מישהו מעוניין בכיף

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by dino,

הזמנתי היום את המחשב {3/6}, לפני שהזמנתי התייעצתי עם ארז בטלפון על החלקים..... הוא עשה את כל המאמצים כדי להשיג לי את החלקים שאני רוצה, לא היה לו את ה-ThermalTake Xaser II שהזמנתי במלאי אז הוא מנסה להביא לי אותו מחנות אחרת שיש לה אותו, באמת שירות מדהים... התייעצתי איתו על הסטפינג ולאן להגיע באוברקלוק... ועל הספק כוח... ועל הכל בקיצר... באמת כיף לדבר עם ארז... אחרי שהזמנתי אני מקבל בערב טלפון מארז, מה קורה? מה המצב? הוא אומר לי על החלקים... מתי אני יקבל... מה חסר... מתי צריך להגיע... וסתם דברנו הרבה על דברים... ובאמת היה כיף... שירות מדהים. אז כל מי שמתלבט היכן לקנות את המחשב מקווה שעזרתי לכם. {וגם המחיר בסוף יצא לי על המפרט שלי יותר זול מכל החנויות, בלי שום הנחה, המח…

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by Shadowman,

שלום לכולכם.... דבר ראשון למה הפורומים שוב לא עובדי...? לשאלה שלי... ליפני כשלושה חודשים הייתי בגיבוש צנחנים/דובדבן!!! לא עברתי אותו!! אבל סיימתי.... התאריך גיוס שלי היה לתאריך 28.7.03 קיבלתי תאריך גיוס חדש 3.8.03!! זה הפתיעה אותי... ואכשיו אני לא יודע לאן אני מיתגייס... למישהו יש מושג לאן אני מיתגייס לפי התאריך... זה יוצא יום ראשון בשבוע!!

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

http://www.cat.com/cda/layout?m=37840&x=7 סתם מתעניין... עריכה: אופס לא שמתי לב שזה לא לינק לדגם שדיברתי עליו אוקיי בלינק שנתתי לכו ל"TRACK TYPE TRACTORS" ואז לכו לD11R

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. סרטון שהגיע אליי... גועל נפש, זבל של דואר, הפיצו הלאה, אולי זה יגיע לגורמים המתאימים. http://www.youtube.com/watch?v=Ggeud51m2GE

• 35 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by Kirma,

מזהים מה בתמונה ? אני מודה שלקח לי קצת זמן עד שקלטתי את העניין במידה ואתם מצליחים לזהות יותר מאחד, אל תגלו.. תנו לאחרים גם לנסות בינתיים הצלחתי לזהות רק 3

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. אנס הנרגילה http://planet.nana.co.il/jagoda/ אחד הטובים

• 35 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by 1immortal,

פשוט חובה לראות ולהפנים : http://www.angelfire.com/ultra/immortal/G-Shack.com_-_Kitty_Cat_Dance.wmv

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. למדתי בזמן האחרון בניית אתרים.. ליצירת האתר השתמשתי בתוכנות photoshop fireworks dreamweaver flash עקבתי אחרי מדריך בוידיאו שעזר לי רבות בכל הדרך.. (מדריך של total training=] מדריכים מעולים..) הוידיאו התמונות והטקסט שרשום וגם העיצוב מהמדריך.. הקידוד לוידיאו ושאר העבודה של יצירת ממש האתר ע"י השתמשות בחומרים שהם מביאים שזה בעצם כמעט הכל עשיתי בעצמי=] ולבסוף אחרי הרבה השקעה ומאמץ הגעתי וסוףסוף העלתי את האתר לרשת.. האתר: http://www.psend.com/users/pergola/index.htm ישנה בעיה אחת שאני העלתי את האתר למקום שמאחסן בחינם.. ולכן המעבד בין הדפים די איטי.. בנוסף לוקח לקבצי הflash הרבה זמן להטען.. לכן הוספתי מספר תמונות.. להראות את כל מה שמציע האתר.. ואת השיכלולים שהצלחת…

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by silky,

אז חברה שלי אומרת שאני אחד היחידים שהיא מכירה שמתקלח בבוקר ולא בערב. מה דעתכם? נ.ב- בכוונה לא הוספתי אפשרות של גם וגם. כי אני רוצה לדעת מה ההתפלגות בהנחה שאפשר לעשות מקלחת בודדת.

• 35 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום . אני כבר אומר שאם פתחו על זה דיון אני מצטער . ראיתי רק היום שיש שטר חדש . מישהו שמע על זה שהתחילו להדפיס שטרות חדשים ואם יצאו גם שטרות חדשים של 50\100\ 200 ?

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Asaf.Y,

המפלצת הנ"ל שייכת לחבר , קרדיט ענקי לאנשי מסקאלה שצילמו , לעצמי על הסרטונים ולבעל הרכב הלא הוא ארתור שאני מציק לו פה ושם קרדיט שוב לKiaGTX ול- BarvaSX סרטונים שצילמתי : http://www.youtube.com/watch?v=H6o21VgBhK0 http://myfiles.co.il/file/4598/gttop-avi.html תגובות =] . לילה טוב לכולם =]

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by boaz,

כעיקרון, אם מחר העיצומים ממשיכים, אז תתחיל שביתה כללית של המשק וגם בתי הספר ביום שלישי? או שביטלו את השביתה לבתי הספר וממשיכים רק עם שביתה של רשויות מקומיות\משרד הפנים\וכו וכ'ו תוווודה

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Aganathon,

קרה לי היום סיפור ממש מפחיד, ולמרות שאני יודע שזה קרה גם לאחרים, זה היה כל-כך הרבה חוסר מזל שזה מדהים (טוב אולי גם טיפה - אני מדגיש טיפה - טיפשות...). אני מצטער על האורך, אבל לא רציתי לקצר. אני מדליק את המחשב, פתאום אני שומע מן רעש מפחיד, חשבתי שהוא הא אולי מהדיסק הקשיח או ממאוורר כלשהו. הסתכלתי קצת ולא ראיתי כלום. אחר כך הווינדווס עולה, שוב פעם הרעש. הסתכלתי ב-System Properties, וחשכו עיני. המהירות של המעבד : 1.2 ג'יגה (במקום 2.4 !) ישר הבנתי שזה משהו בסביבה שלו, אני מסתכל פנימה, ולאור המנורות אני רואה פלסטיק (של חבק) מאחורי המאוורר של המעבד (בינו לבין ההיטסינק). פתחתי את הידיות של הגוף קירור (של אינטל) ופתאום נופל לי פלסטיק ענקי (לא זה שראיתי). הקטן יותר נשאר תקוע…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אוקי אנשים אני מכין דיסקים לאוטו של מוזיקה, החל מטראנסים, האוסים, פופ, היפ הופ, להיטים, בקיצור כל מה שיפה תהיתי אם חברי הפורום יוכלו לשתף אותי ברשימה שלהם לשירים המומלצים ביותר שחייבים להיות בכל אוטו. תרגישו חופשי לשפוך פליי ליסטים תודה

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Lupin,

אני מתלבט מה ללמוד מבין שני המקצועות הללו. איפה יש לדעתכם יותר ביקוש בשוק? בגדול, מה ההבדל בין המקצועות?

• 35 תגובות
    • 14.4k צפיות
  21. Started by nehmia,

קטן חיית מחמד כזאת...

• 35 תגובות
    • 8.7k צפיות
  22. חברה מישהו יכול לגיד לי כמה משפיע המחשב הנייד אם שמים אותו על הברכיים לאשכים של הגבר..שמעתי שזה מזיק המון מבחינתי....כשאר אני שם אותו על הברכיים אני מתחיל להרגיש כאבים נוראיים....מישהו יכול לתת הסבר מפורט ?

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. בפעם הקודמת שהיה פה דיון על אלכוהול אמרו שלא כדאי לקחת משככי כאבים ביחד עם אלכוהול, כי שניהם מעמיסים מאוד על הכבד. זה נכון גם לגבי פניצילין או כל סוג אחר של אנטיביוטיקה? פשוט אני מתכנן לשתות עם חברים היום ואני חייב לקחת פניצילין בשביל להעביר תכאבי גרון, אז אולי אני יצטרך לוותר הפעם

• 35 תגובות
    • 10.8k צפיות
  24. קודם כל, ההיבט האידאולוגי מעניין לי את הביצה. אני רוצה לבחון את העניין הבריאותי בלבד. בתור טורף בשר מושבע שעוקב אחר הנושא כבר כמה זמן, קשה לי להתכחש לכל ההשפעות הרפואיות השליליות שיש לבשר מעובד על הגוף, גם ממחקרים רפואיים שנצברו לאורך השנים וגם מתחושות אישיות שאני חווה לעיתים לאחר אכילת בשר. רציתי לדעת אם יש כאן כאלה שעברו את התהליך לתזונה מן הצומח ויכולים להעיד ממקור ראשון על הנושא

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. יש מישהו שאני מכיר שמעשן, עכשיו אני רוצה לדעת מה הם בפירוט מה הם כל נזקי העישון כדי לנסות ולגרום לו להפסיק וגם סתם לידע כללי. תודה מראש slim_shady.

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.