כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
אני בן 19 ואין לי ממש כיוון בחיים. אם אני לא עושה כלום אז לפחות שאני יעבוד. השאלה במה? חשבתי על שיעורים פרטיים כי יש לי 5 יחידות באנגלית ואני דיי טוב באנגלית. הבעיה היא שאני לא יודע ממש איך ללמד מישהו כי האנגלית באה אלי בטבעיות אפשר לומר. (יום אחד קמתי והאנגלית שלי הייתה טובה, כנראה מכל המשחקים ששיחקתי) אמא שלי רוצה שאני יקח קורס במשהו אבל אני לא ממש סומך על קורסים. והרגע היא אמרה לי ש"כל קורס טוב" אז לשכנע אותה יהיה כאב ראש רציני. חשבתי על להתפתח בנושא מסוים במחשבים כי אני אוהב לעבוד איתם ולהיות בבית בכללי. אבל אני לא יודע מה הכי כדאי היום. במה הייתם ממליצים לבן 19 לעבוד?
-
- 31 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני צריך לחשב מקדמים מתוקננים ואינני מבין כלל את הנושא: Sx1= 0.45 Sx2= 0.73 Sy=2.4 b1=8.6 b2=-15.69 כמו כן לאיזה מקדם יש השפעה גדולה יותר ולמה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שניהם ביקורת די טובה .. אפילו הפיליפס יותר מפורסמת ביוטוב מסיקור קטן שעשיתי ולא מצאתי על Moser 1873 ..הפיליפס ניראת מכונה חזקה מאוד מנוע מאוד חזק מימה שניתן לראות ביוטוב השאלה מה עדיף מבחינת נתונים בפועל האורגינל ללא צער בקניה מישהו פה אולי ניסה אחת מהדגמים האלה? ויכול לתת חוות דעת..למרות שכולם אומרים שמכונות moser טובות מיוצרות בגרמניה וכו' השאלה דגמים במיוחד ה2 שהבנתי מה טובה יותר איפה ניתן לראות באמת נתונים של שני המכונות כדי להשוות? בגלל זה התייעץ איתכם פה..תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני לא יודע למי לפנות, ואני תקוע במקום קניתי Battlefield 3 לפני כשנה שנתיים בחשבון אוריגין, הכל היה מצוין טוב ויפה עד שלפני כשבוע רציתי לשחק במשחק הזה שוב כמובן שהורדתי את התוכנה, נכנסתי ליוזר ואז אני רואה שאין לי את המשחק בהיסטוריה של המשחקים אף שם המשחק אינו קיים והכל כאילו לא היה..יש לי את הסיריאל במייל, וכל פעם שאני מכניס אותו לאוריגין מן הסתם שהוא כותב לי שהוא בשימוש ניגשתי לפורומים שלהם וכדי להתחבר לפורום צריך להשתמש ביוסר של האוריגין, וזה כל פעם כותב לי service unavailable גם כשאני מנסה לפנות לשרות לקוחות ולתמיכה כלום לא עוזר ואין לי לאן לפנות..כל עזרה תתקבל בברכה כי אני מרגיש שפשוט דפקו אותי
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
העיצוב הזה על הפנים ושובר תעניים וקשה ממש לקרוא משהוא צריך לשנות הגדרות בהירות. עיצוב מגעיל ולא נוח לשימוש. נכון שהוא יותר מהיר אבל הוא לא נוח. תחזירו לישן הכי טוב. עיצוב מגעיל ביותר. למשל אני ניכנס לפורום שהיה רשום ליד מספר ההודעות מי פתח ולא למטה בקטן כי כן לפעמים זה משנה לי מי פתח. ועוד משהוא הבדלי הצבע שניכנסים לפורום כלשהוא אין הבדלי צבע גודל בין הסטיקי לבין הודעות חברי הפורום. בשביל להוסיף תמונה ניפתח חלון בצד ? למה לא נשאר כמו שהיה? רוצים שינוי? למה זה טוב למה אני לא מביין?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , יש לי זימון לראיון למסלול אניגמה חיל המודיעין (מחשוב). האם המסלול הזה טוב? ומה בערך יש בראיון? ומה בערך התפקיד? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
-
http://computerengineer.co.il וגם זה, קצת יותר ישן - http://old.holesinthenet.co.il/archives/26937
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן, עקבות שפורסם שמערכת הפורומים הולכת להתעדכן, אעדכנתי מייל חדש. לאחר זה התחלתי לקבל הודעות למייל על כל נושא חדש שנפתח. נכנסתי לפרופיל => מעקב ודוא"ל => מה אני עושה לא נכון, זה כבר התחיל לשגעה אותי. נכנסתי דרך הלינק שמופיע בבכתב עצמו: Unsubscribe to new topics from this board by using this link: אבל משום מה הדואר ממשיך לזרום לי למייל בכיף שלו.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הבוקר עשיתי הזמנה דרך פייפל,הבעיה היא שבסטטוס של פייפל נרשם לי שמשום העסקה בוטלה.העסקה לא עברה. קניתי מאתר אירפואי, בסופו של דבר היה רשום אצלי בפייפל שהזמנה בוטלה,אבל קבלתי אישור לביצוע הקנייה,קנייה שלא עברה. בדקתי יתרה בכרטיס אשראי והכסף נלקח,דברתי עם חברת אשראי,דרך אגב זה כרטיס ויזה נטען ארור! בשרות לקוחות הם אמרו שהכסף "כיאלו" נעבר,והם ממתינים לתשובת ה - Merchant,שזה אותו האתר שממנו הזמנתי. בכול אופן דברתי עם הנציג הוא אמר לי שאני צריך לחכות 30 יום ואז הכסף חוזר ישר לחשבון,כי הרי לא תתבצע משיכה כי לאותו אתר,עכשיו יש 30 יום לבצע משיכה,אם הם לא עושים משיכה אחרי 30 יום הכסף חזור לחשבון. בעצם זה לא שהכסף נלקח.הוא בחשבון,הכסף "הוקפא",לפחות זה מה שהבנתי. הם אמרו שאם …
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
הגיע הזמן לחדש כמה דברים בארון הבגדים לקראת הקיץ. אני מחפש מקומות שאפשר לקנות מהם ג'ינס שלושת רבעי, אני בד"כ קונה מחו"ל (באינטרנט), אך אני לא מצליח למצוא. מישהו מכיר מקומות בארץ או אתרים מחו"ל שמוכרים מכנסיים ממותגים טובים (לא דיזל) מסוג זה ? אני גם מחפש המלצה לנעליים קיציות לשימוש יומיומי, אם יש לכם המלצות, אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחר ומחרתיים מתקיימת תערוכת ניו טק במרכז הירידים. היא מיועדת לתעשיית ההי טק ולא לחובבים, אבל תמיד מעניין לבוא. http://new-techevents.com/events/new-tech-2013 נדב
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישנו רחוב שאורכו 300 מטר, אשר החניה בו היא במקביל למדרכה, וניתן לחנות לכל אורכה. אורך של מכונית סטנדרטית הוא 3 מטר. מכוניות יכולות לחנות ללא מרווח ביניהן (פגוש לפגוש). מכונית המגיעה לרחוב בוחרת חניה באופן אקראי שווה מהמקומות הפנויים. ולכן היא יכולה ל"קלקל" מקומות חניה למכוניות אחרות. השאלה היא: מהה תוחלת כמות המכוניות שיחנו ברחוב? תודה ויום טוב.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים אני הרבה זמן כבר מתעניין לגבי התחום הזה. לאחרונה עלו כל מני שמועות על כך שהשוק כבר רווי במהנדסי תעשייה וניהול ויש בו הרבה מובטלים ומשכורות נמוכות. האם יש משהו בשמועות האלו? מכיוון שלא מצאתי מידע קונקרטי בעניין. בנוסף, אם מישהו התנסה בעניין, אני רוצה ללמוד באונ' ת"א ולפי הציונים שלי אני יכול להתקבל רק להנדסת מכונות (לא מספיק לי לתעשייה וניהול) האם זה יהיה צעד נכון, להתחיל את השנה הראשונה ב"הנדסת מכונות" ובהמשך לעבור לתעשייה וניהול? האם זה אפשרי? כי מבחינת הקורסים- הם די חופפים בשנה הראשונה. תודה, ושבוע טוב בר.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
-
- 24 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
לאחרונה אני מנסה לקבל תשובה (בנושא מפרטי מחשב) על שאלה מאוד פשוטה ובמקום לתת תשובות אני נתקף בעוד ועוד שאלות ותשובות סתומות. אין ספק שהדבר נובע מחוסר מקצועיות ואי ידע בתחום המחשבים של אנשי הפורום פה. אני מרגיש שהפורום פה הולך ומקבל מאפיינים של פורום FXP. בכל אופן אני איש עסוק מאוד ואני חייב לקבל תשובה במהירות לגבי מפרט מחשב, השאלה היא איזה עוד פורומים מקצועיים קיימים ברשת (עדיף באנגלית) ובנימה אישית לאנשי הפורום פה, אם אני שואל שאלה ואתם לא יודעים את התשובה אתם יכולים להודות שאתם לא יודעים ולא לנסות ולענות בניבזיות האופיינית לכם!תודה.
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, זכרתי שבזמנו היו פה כמה דיונים בעיניין ולכן עשיתי חיפוש, קראתי והגעתי ל2 מכונות הבאות Panasonic ER-1411 Moser 1881.0055 שתיהן עולות בערך אותו הדבר ושתיהן ניראות מצויינות (אגב המכונה שאני איתה עכשיו זה איזה משהו זול וזמני שקניתי ב50 ש"ח כשהייתי עסוק מידי כדי ללכת לספר או לקנות מכונה רצינית, אני חייב לציין שהיא החזיקה 8 חודשים ועשתה עבודה טובה). אני נוטה קצת יותר לכיוון המוזר (שגם ממש טיפה יותר זולה, אבל זה באמת לא קריטי) יש אבל המלצות וביקורות בעיניין? תודה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת, איך אני יכול לחשב לגבי כל רכב, כמה מתוך הסכום לתשלום הוא מיסים? אני צריך את המדוייק ולא בערך. האם זה משתנה בין רכב אחד למשנהו, או שיש שיעור אחוזים קבוע?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לנו בבית מקרר 3 דלתות של SAMSUNG כולל קיוסק למים קרים וקרח דגם המקרר הינו: RF67DE הפילטר נגמר וצריך להחליף אותו אני מתלבט בין 3 אופציות: 1. החלפת הפילטר - יתרונות: מים כביכול נקיים. חסרונות: עלות גבוהה מאוד, החלפה כל חצי שנה - 200 כל חצי שנה. 2. התקנת פילטר חיצוני - יתרונות: מים כביכול נקיים. חסרונות: עלות בינונית-נמוכה. החלפה כל X זמן (נותן יותר מרווח מפילטר חיצוני), דורש התקנה חיצונית. 3. שימוש במקרר ללא פילטר. יתרונות: מים אמיתיים שמגיעים מהברז, 0 עלות. חסרונות: עלול לסתום את הצינור של ההזרמה? אשמח לכל הערות והארות בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
מהן ההשלכות של זה אם בכלל? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4374440,00.html עריכה: לא רלוונטי יש דיון פעיל בפורום רשתות ואינטרנט מהיר.
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
תמליצו על מכונה (מנסיון) טובה עושה תעבודה טוב מחזיקה מעמד חזקה חותכת טוב תשער ולא בררה כמו ביבליס שחודש חודשים קורסות .. אגב איך אלה : מישהו ניסה מכיר? Philips QC5345Moser 1873 תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פורום לפנות כי אין שום פורום שמתעסק עם משחקי לוח בכל מקרה, יש לי חבר שיש לו אוסף גדול של משחקי לוח והוא החליט שהוא רוצה להסליב את הקלפים כי כל משחק עלה לו באיזור ה400 ש"ח אז הוא לא רוצה שהם יישחקו מהר. הוא ניסה להזמין מחו"ל אבל תמיד יוצא שנגמר המלאי. מישהו מכיר בארץ חנות שמוכרת סליבים לקלפים ובמחיר נורמלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נמאס לי לשבור את הראש ואני רוצה כבר לגמור, למרות שאני חושב שמצאתי את התשובה הסופית. מחליף עבור תשובות ל-7 ו-8 בפרטי.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-