כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,570 דיונים בפורום זה
-
הפרק שאוכלים מהתחת ומחרבנים מהפה. הפרק שהחתולה של קארטמן מיוחמת. אם יש לכם עוד פרקים מומלצים אפשר לתת
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התכנון המקורי היה לקנות את זה: AMD ATHLON XP 1800 + FAN Gigabyte GA-7VRXP Micron 256MB PC266 DDR Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו היתה לי עבודה, קייטנה, אבל לא חשוב, המועצה עשתה כמה תרגילים מלוכלכים והקייטנה נסגרה! :-/ אז נתקעתי בלי עבודה לחופש! יש לי כרגע בסביבות ה1000 ש"ח. אז שני דברים: 1)למישהו יש רעיון לעבודה?????? :-/ 2)חשבתי לקנות כבר עכשיו את המארז לפני שהדולר יעלה\לא ישאר במלאי\לא יודע! כדי לי?
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לבנות קירור למעבד ואני זוכר שראתי לפני כמה חודשים אתר שמוכרים בו היטפייפס אבל לצערי שכחתי לשמור את כתובתו.... :-\ אודה מאוד למי שיפנה אותי לאתר שבו מוכרים היטפייפס! בתודה מראש, manbot.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
טרמינל 3
-
- 9 תגובות
- 31.6k צפיות
-
-
אם נתונה לי פונקציה f החסומה על הקטע [a,b] ורציפה על (a,b) ,האם נכון לומר שהפונקציה g המוגדרת ע"י: רציפה על [a,b] ואיך אני מוכיח זאת?? יתרה מכך, כדי לדבר על g בכלל יש להוכיח את קיום הגבולות החד צדדיים הללו! איך עושים זאת?? אני זקוק לטענה הזו לגבי g על מנת להשתמש בעובדה שהיא רציפה על קטע סגור ומכך להסיק שהיא אינטגרבילית דארבו שם, ובגלל שf נבדלת ממנה במספר סופי (2) של נק' אז גם f אינטגרבילית דארבו שם. הבעיה היא שאת אינטגרביליות f על הקטע הסגור קשה להוכיח, כי היא לא בהכרח רציפה במידה שווה על [a,b] בניגוד לg הריציפה על הקטע הסגור ולכן ע"פ משפט קנטור היא רבמשי"ת שם [כך בדיוק מוכיחים אינטגרביליות של פונקציות רציפות על קטע סגור] האם יש דרך פחות בעייתית להוכיח את אינטגרבילי…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים עם מתכונים קלילים להכנה, שתפו את אלה שאתם משתמשים בהם (וגם את המתכונים אם אתם רוצים) 8)
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האתר הוא www.axiontech.com . אם מישהו פעם הזמין מחנות זו או שמע עליה או יכול להגיד עליה משהו (מניסיון) אני אשמח מאוד אם הוא יכתוב את זה פה . אני שואל כי אני יכול להיות מאוד שאני מזמין מהאתר מערכת רמקולים ....בתודה .
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. יש שיר מזרחי שהזמר אומר משהו כזה: אוו סמוליטיס הופוסטאק לה לה רואה אותך בחלום המתוק. אז מה זה סמוליטיס? (זה נשמע כמו מחלה של זקנים)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הייתי בשבועיים האחרונים בחו"ל והפסדתי את הפרקים הנ"ל, ואני רוצה לדעת מה היה בהם. מישהו יכול להגיד לי מה היה בהם או להביא לי לינק לאיפה שכתוב? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD4850 ליפני שנה לערך בחברת לייף. החברה ניסגרה. למישהו יש מושג אך אני מקבל אחריות על הכרטיס הלא תקין בישראל? מי לקח את הנציגות מחברת לייף של החברה GECUBE בארץ?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום . יש לי מחר הפנייה ואני צריך להגיע לתל השומר -שיבא מחר בבוקר . איך אני מגיע לשם הכי מהר ובלי סיבוכים מתחנה מרכזית בתל אביב? חיפשתי קצת באינטרנט והסתבכתי עם הקווים . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מוריד הרבה מדריכים וכאלה והייתי רוצה להדפיס חלק מהם. יש לכם רעיון איפה להדפיס אותם? (עדיפות עליונה לעלות כמה שיותר נמוכה) האם יש אפשרות ללכת לבית דפוס או חנות אחרת העוסקת בדברים כאלה (האם בOFFICE DEPOT ניתן לעשות זאת?) ושידפיסו לי עותק? (כל עותק הינו בד"כ כמה מאות עמודים ). בגלל שאנחנו מדברים פה על מאות עמודים להדפיס את כולם בבית זה לא פרקטי (בין השאר עקב עלות גבוהה של דיו למגזר הביתי).
-
- 18 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
קיר אחד בחדר שלי צבוע בצבע בורדו כבר הרבה זמן עם מלא שכבות אולי 20 ניראה לי במשך השנים עכשיו אני רוצה לשנות את החדר איך אני מוריד את הצבע מהקיר?? תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 26.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצאים המעבדות של סמסונג בארץ? אני פשוט חייב לטפל בעניין הזה כמה שיותר מהר, אם מישהו פה עבר את התהליך אשמח לקבל טיפים. אגב לגבי המוצר עצמו, אחרי שנתיים וחצי ביחד אני יכול לבשר ===אכזבה=== אולי הדבר היחיד שטוב בו (ביחס לאחרים עם אותם נתונים) זה שהוא היה מהשקטים, בכל שאר הקטגוריות הוא אכזב.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה לוחות לקניית מחשבים (אני ציך שרת) חיפשתי כבר בכל מיני לוחות ולא מצאתי כימעט כלום עים אתם מכירים אז בבקשה תירשמו תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זה קשור לפה, אבל זה הכי קשור שיש. אין לי מושג למה הוא קשור, אבל אני צריך לזהות אותו תודה רבה מראש, גיא. (יספיק רק שם של מי שמשתמש בסמל הזה)
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
פשוט לא יוצא לי מהראש ואני חייב למצוא את השם, שירכ משתמש בפזמון של איזה שיר משנות ה60. וטוחן את המשפט i wanted you to know, i miss you so. בתודה מראש - השפיות הנפשית שלי.
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני כרגע ב SMILE ( זהב) באינרנט בכבלים ומחפש ספקית חדשה שתספק אותי במחינת מהירות ומחיר חשבתי על ברק כי הבנתי מהרבה אנשים שיש להם פינגים מצויינים במשחקים לחול במיוחד בכבלים. אני מחפש משהו שיהיה טוב למשחקים אם יש לכם משהו להמליץ אשמח לשמוע ( כרגע על הכוונת ברק )
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקשיח בלפטופ גוסס ואני צריך להחליף אותו.. אני גר באזור כפ"ס והאופציה היחידה שמצאתי היא KSP ואני קצת חושש מלקנות הרדיסק שם כי דווקא זה משהו שצריך בו אמינות.. איפה עוד אפשר לבדוק באזור?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
כמו שרשום בטופיק, אני צריך רכב... בלי להכנס לפרטים, אני עובד במקום שבו הגישה בעזרת תחבורה ציבורית נוחה מאוד בשעות היום, אבל יהיו ימים שבהם אני אאלץ לחזור הביתה בסביבות 10 בערב. ולכן, ההיגיון אומר, שאני צריך רכב: הרכב צריך להיות יד ראשונה בלבד (אל תדאגו בקשר להוצאות הראשוניות, אבל אל תגזימו גם). הרכב צריך להיות בעל גיר אוטומטי. לא צריך משאית, רק מכונית קטנה שנוסעת מ A ל B... הרכב צריך להיות חסכן. כלומר, שיוכל לנסוע כמה שיותר זמן בין תידלוק לתידלוק, ככה שמחיר הדלק יהיה זול כמה שיותר. אנא מכם, לא כל הגברים מבינים ברכבים. עזרו לי, ובמידת האפשר פרטו כמה שיותר על המכונית שאתם מציעים, והביאו לינקים אם אפשר...
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני עובר דירה בעוד כמה ימים, וצריך להעביר ארגזים וארון בגודל בינוני.. אני מעוניין לשכור טנדר פתוח ולטפל בהובלה באופן עצמאי. חיפשתי ברשת שירותי השכרה של טנדרים והכל מוביל לאתרי הובלות בתשלום או השכרת טנדר עם נהג.. אני אשמח אם מישהו בקיא בנושא ויוכל להפנות אותי למקום הנכון.. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני צריך לשלוח את המנילה עד מחר וזה דיי דחוף לי. טוב, הקטע זה אני פרופיל 72 וזה חוסם את כל יחידות החי"ר. אני בעיקרון בקטע של מחשבים, ואני עובר עכשיו כל מידי מיונים פה ושם, ואני נרשמתי לי"ג בעיצוב תכנה, ככה שקרבי אני לא חושב שאני אהיה. אבל המנילה שלי לא קשורה כמובן ליחידות ההתנדבותיות, ואני לא יודע מה לבחור ובאיזו עדיפות. את הסעיף על רצון לשרת בתפקיד לחימה אני מסמן "1". ועכשיו אני מדרג את היחידות שמוצעות לי מ1 עד 5. שריון תותחנים לוחם איסוף (מודיעין שדה) לוחם חילוץ והצלה לוחם במערך הנ"מ איפה הכי טוב, מבחינת אנשים, תפקיד מעניין, יציאות טובות, תנאים, אוכל וכו' הכיון שלי הוא: עדיפות ראשונה : נ"מ -בגלל התנאים של חיל אוויר. עדיפות שניה : לוחם איסוף (מודי…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-