עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמתגוררים בכפ"ס ??

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  2. במידה ויש לך 20 יחידות לימוד, חסרות לך 3/4 יחידות לימוד לבגרות מלאה, מה אתה כותב? אולי עדיף לא להזכיר בכלל את התעודת בגרות, אבל יש לי 20, לא מתכוון לוותר עליהם. להשלים? אין זמן, רוצים במקום העבודה קורות השבוע. מי שיכול לעלות קורות חיים שלו, ואני אעתיק איך שזה ניראה - תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by YAIR,

ASUS Wins Tom's Hardware Guide Readers' Choice - Best Motherboard Brand http://www4.tomshardware.com/column/02q1/020219/rc2001-04.html "Today, a motherboard has to be reliable and stable, it has to be highly compatible, flexible, equipped with a good set of features and finally it should offer good performance. Over 40% of our readers consider Asus to be the best motherboard brand of all, and once more, that did not come as a big surprise to us. Abit came in second and MSI took 'bronze'. Both of them deserve our recognition too. The first motherboard I ever reviewed was the Asus P/I-P55T2P4, a motherboard that I had bought and paid for, because in the early days of this…

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  4. Started by iliagildin,

שלום ברכבת אמרו לי שהרב קו יכול להכיל רק 8 חוזים כולל חוזים שפג תוקפם אני הולך לסיים את החוזה ה 7 שלי מה אני עושה אחרי שאני יסיים את החוזה 8 שלי? באתר רב קו אונליין יש לי אפשרות להזמין חדש אם זה הרב קו הראשון שלי או אם נאבד לי הרב קו😶😐 יצויין גם שיש לי "חבילה של 3 חוזים" אני גר באשקלון עובד ברחובות (רכבת כרטיסיה 12 חוזה 1) וגם אני לומד קורס בפתח תיקווה ומגיע לשם עם רכבת עד סבידור מרכז (כרטסיה 12 חוזה 2) ואז לוקח משם אוטובוס עד קיריית אריה (כרטיס יומי חוזה 3) החוזה שהולך לי להיגמר זה החוזה של רחובות יש לי עוד פעיל של תל אביב מה אני עושה?🙏 יש גם מצב לחברה בחיפה אבל עוד לא התחלתי את הנסיעות לשם בקיצור כל תובנה בנושא תעזור🙏 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. סוף סוף נשבר השיא של Koenigsegg ע"י החברה האמריקאית Shelby Super Cars (SSC) North America. מוזמנים לצפות: https://www.techspot.com/news/87189-ssc-tuatara-eclipses-330-mph-ease-smashing-world.html

6. Started by TermiNal,

היי למי שיש אתרים עם תכנים (משחקים צילצולים אייקונים וכו') לנוקיה 6230 אני אשמח לקבל תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  7. ב-Messenger הם עולים כסף, מישהו מכיר אתרים שבהם זה חינם ואפשר לשחק עם חברים ברשת? תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. Started by DarkRise,

שלום, אני צריך קצת עזרה בעניין אחד שקרה לי הסיפור הוא שלפני כמה ימים עורך דין מחברת HOT התקשר לאמא שלי ואמר לה שיש לה חוב של 3,500 שקל לידע כללי אמא שלי אף פעם לא הייתה בHOT אך אבא שלי היה והם גרושים לפי איך ששמעתי כשהם גרו ביחד היה להם תבל [הכבלים הבסיסים אני חושב] שהיה רשום על אמא שלי אמא שלי התגרשה ממנו לאחר כמה זמן, ואבא שלי בדירה שלו עבר מתבל לHOT היום מסתבר שבמקום לפתוח חוזה על אבא שלי הם "לקחו" איכשהו את הפרטים הישנים של אמא שלי והשתמשו בפרטים האלו כדי לפתוח את החשבון בHOT רק שאני יציין אמא שלי לא חתמה על שום חוזה חדש ועל שום דבר כי היא עברה לגור בעיר אחרת וכנראה מישהו אחר חתם על החוזה החדש של HOT עם הפרטים של אמא שלי ללא הסכמתה עכשיו הם מאיימים בהליכים משפ…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  9. Started by NetSpider,

רואים שם מה קורה , וכל ההכנות ... Click Here

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. Started by Drazick,

מה דעתכם להוסיף תמיכה בסקריפט הזה: http://www.britepic.com/ לפחות בפורום צילום.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  11. Started by raiman1,

"אחת הצלעות במלבן ארוכה ב33 ס"מ מהצלע השניה. הזווית החדה שבין האלגסונים היא בת 58 חשב את צלעות המלבן" צריך להשתמש בסינוסים וגל החרתא הזה... אני לא יודע למה זה לא מצליח לי , הצלחתי לעשות שאלות יותר מסובכות אבל את לא.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  12. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=3C1917C1237E022D

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  13. Started by benx,

אני מדבר על שירים בסגנון של Coldplay - Speed Of Sound או AudioSlave - Be Your Self או טראנס והאוס סנגון של ATB - Long Way Home או שירים של Delerium שירים שפשוט כיף להקשיב להם... תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  14. Started by prince amir,

הייתי רק רוצה להגיד שלמרות KSP חנות די זולה וקונים שם המון, יש להיזהר עם מה שקונים. בניגוד למה שרבים חושבים , KSP כן קונה את מוצריה לבד מחו"ל מספקים שרובם מוכרים את המוצרים ב OEM לרוב וכן גם חלקים מתוקנים מחדש , מה שאין חוק שאוסר בארץ. המון תלונות קיבלתי מחברים על כך שמוצרים כגון מעבדים וכן שעבדו, נגמר האחריות ברגע שעזבו את פתח החנות. למרות שקניתי המון מוצרים מהם ולא היו לי בעיות ודי מרוצה אני מסה"כ של המחיר ליחס המוצר, יש לשים לב 4 פעמים ולבדוק עם לא שווה לקנות מוצר מחנות אחרת גם עם ההפרש הוא בעוד 50 או 100 ש"ח ולקבל אחריות יותר טובה.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי ממיר של עידן+ דגם Innova 7002HD. פירמטתי את הדיסק-און-קי כמערכת FAT32. בדיסק און קי אין כלום אבל בכל זאת כשאני מנסה להקליט הוא כותב לי שהדיסק און קי מלא. מה יכולה הבעיה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  16. אהלן, אני מחפש מפסק תאורה, כשבכל לחיצה על המפסק האור או חשמל יעבוד x דקות, כמו בחדר מדרגות שלוחצים פעם אחת והאור דולק דקה. ( בחדרי מדרגות מתקינים 'אוטומט חדר מדרגות' בארון חשמל) אני מחפש פתרון פשוט יותר להתקנה, סוג של שקע או מפסק חכם מבלי להתעסק בארון חשמל. אשמח להפניות וקישורים מהיכן ניתן להשיג.

17. לרדיו סנטר 91.1 FM דרוש שדרן מנוסה לתוכנית בתחום המחשבים. ליצירת קשר וקבלת פרטים נוספים: center911@walla.co.il

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  18. Started by musari,

יש תוספת שמראה לך מי קורא לך תאוואי למי שיכול לתת קישור או תשם של הפלאג.... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  19. Started by dovik,

שלום לכולם החלטתי לצ'פר את עצמי בשולחן מחשב חדש. לצערי, כל מה שראיתי בחנויות לא מצא חן בעיניי, אז החלטתי לתכנן את זה בעצמי. עכשיו אני יודע איך זה אמור להראות, יש לי את המידות,נשאר רק להזמין. וכאן יש שאלות. האם כדאי להתעייץ במסגריה עצמה? הרי הם מעוניינים למכור מה שהכי יקר.. מאיזה חומר עדיף לבנות שולחן מחשב? זה אמור להחזיק הרבה דברים כיוון שזה יהיה גבוה, יהיו שם מדף או שניים לספרים, יהיו מגרות, מקום למדפסת משולבת ומקום לכתיבה.. האם מישהו עסק בזה? מה תמליצו? אם אני אכתוב מידות ושאר פרטים (מוכן אפילו לצייר), האם תוכלו לשער כמה זה יעלה לי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. מה אתם חושבים על החנות IQPC שווה לקנות ממנה מחשב?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  21. Started by cleric,

משהו מטורף http://www.buzzhumor.com/videos/427/Massive_Gang_Fight

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  22. Started by 1tanai,

מישהו יודע קוד ל-sk 1400 ואם כן מהוא ,ומה הוא עושה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Newegg לא מקבלים כרטיסי אשראי בינלאומיים, אך ניתן לשלם באמצעות paypal. האם הוספה ל-paypal של הכתובת ה"וירטואלית" של חברת המשלוחים תאפשר הזמנה ומשלוח לארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היי אנשים, אז קודם כל אני כרגע נמצא בהודו (כמה שהפרצוף הזה מתאים חח) , בסופו של טיול במזרח בימים הקרובים אני מגיע לתאילנד לחודש אחרון ומשם הביתה. הת'רד הזה נוגע קצת בכל נושא אז החלטתי לשים את זה בכללי פשוט. בכל מקרה, רציתי לדעת מספר דברים למי מכם שכבר נסע\שמע\יודע : חשבתי לקנות חלקי מחשב עיקריים בתאילנד ולהביא אותם לארץ כמו מעבד\כרטיס מסך\אולי לוח אם. מישהו ממכם יודע עד כמה יותר זול שם? באילו הפרשים? שאני מביא את זה לארץ, כמה אני אמור לשלם עליהם? לפי מה בשדה יודעים כמה הם שווים? זה בכל זאת משתלם להביא אותם גם אם אני צריך לשלם את המכס? (אין אחריות) אם אני עובר במסלול הירוק (כמו כל ישראלי טוב) אחד לכמה אנשים הם עוצרים לבדיקה? אם זה אחד לעשרים אולי שווה, אם זה אח…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  25. Started by HeaT-SinK,

גם אם אני לוחץ על הדבר הזה הוא לא נעלםםם ! אני רוצה ללחוץ על כפתור שנמצא מעל התפריט שרואים..אם אתם מכירים אז "שווה ציון". [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים