עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי מ"ס פריטים שאני רוצה לרכוש מהחנות הנ"ל (זיכרון,היטסינק....) האם למישהו היה ניסיון איתה בעבר(לחיוב ושלילה) ? www.PcHardware.co.il תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  2. מכונת תספורת Panasonic ER507 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716029 מכונת תספורת Panasonic ER508 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=152141 מכונת תספורת Panasonic ER217 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716033 כמה קריטי מספר הדרגות? כי בER 217 יש מספר גבוה של דרגות, לעומת ה508 וה507 , מספר קטן של דרגות. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dorlt,

דבר ראשון אני מצטער אם זה לא המקום לנושא הזה. עכשיו, אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב ורציתי לקבל חוות דעת על החנות FOXPC בראשון לציון. אשמח לקבל חוות דעת עליהם ועל שרותיהם.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by SpeciAL,

שמעתי דברים על החברה אבל אנשים אומרים שהם השתפרו... בכל אופן אני מעוניין לקנות שם ואני לא רוצה לעשות טעות . אם כבר פתחתי את הנושא אז אם מישהו מכיר חברה טובה באזור המרכז הרצליה,רעננה ,תל אביב ,רמת גן (משהו באזור הזה) אז שיביא לי ... תודה לכולם ושבת שלום.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by eART,

האם למישהו פה יש ניסיון עם החנויות של א&א מחשבים? alef-alef.co.il??? כי אני מתכנן לקנות מהם מחשב ואני רוצה לדעת אם כדאי לקנות מהם, יש להם 2 סניפים בנתניה וסניף בחדרה...

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות משם רמקולים במחיר טוב ביחס לחנויות אחרות. העניין הוא שאני לא מכיר את החנות ולא רוצה לאתגר את עצמי. מישהו מכיר אותה? זו הכתובת http://www.interdio.co.il/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 114508534,

יש לי אפשרות להתחבר ליאס ולקבל יאס מקס חינם , אפשר חוות דעת על מהכשיר למי שיש ומפרט כמה ההארד ואם אפשר להחליף, להעביר למחשב תכנים וכ'ו תודה

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  8. Started by D@nny,

שאלום נדלקתי על הפלאפון SAMSUNG 990 שיש עכשיו ברשת אורנג'.. מבקש מכם חוות דעת ואם אפשר סקירה... תודה

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by Joey Tribbiani,

יש לי מעבד P4 1.8GHz של אינטל עם לוח אם של ASUS, קניתי אותו לפני 3 שנים בערך, הRAM שלו הוא 256 וכרטיס מסך GForce 4MX השאלה שלי מאוד פשוטה לקנות חדש או לחכות שהשוק קצת יותר ישתפשף בנושא 64 ביט? כי המחשב מחזיק אחלה והוא מספק אותי בערך... תודה רבה [move]Joey Tribbiani[/move]

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה השנה עליתי לכיתה יב ואני במגמת חשמל ואלקטרוניקה ברכב . ואני צריך השנה להגיש עבודה הגשה על המתנע (שזה 2 יחידות במגמה ) . חיפשתי ומצאתי רק איך עובדת כל מערכת ההצתה . אז אני ישמח אם תעזרו לי קצת . תודה .

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. אם למישהו יש חומר להביא לי, לינק משהו תודה רבה הכל יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. הבנתי שהשלב הראשון בוא מבחנים אמריקאים שבנויים משאלות בהם כל מיני מושגים במחשבים, לדוגמא garbage collecter - שאני יודע שאיכשהו קשור להקצאות זיכרון. איך המבחנים בערך הולכים ואיזה ספר אני יכול לקחת מהספריה שיעזור לי עם המושגים? (גם ברשתות אני מאמין שאצטרך) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  13. חברים בבחירות אני עובד בתור פאן בוי של אחד המפלגות המתנגדות לקדימה .. עכשיו אני צריך חומר תעמולתי נגדה .. בתודה מראש! חומר: קריקטורות, סיסמאות, דרכי תעמולה שונות ומרובות .. מה שבא לכם =]

• 53 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. :spam:

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  15. אני מעוניין להתקין מערכות מערכות תקשורת (אזעקה ואינטקום), מישהו מכיר חנות שמוכרת למתקינים ?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  16. תכננתי להזמין חלקים למחשב מהאתר www.jab-tech.com.. בעיקרון תכננתי להזמין 2 מאווררי לדים, כבלים מעוגלים להארדיסק+פלופי+סידירום/צורב וגם עוד מעין כבל כזה מגניב שקוף שעוטף כבלים אחרים... לפני ההזמנה אני רוצה לראות עוד כמה אתרים כאלה שמוכרים דברים ושאפשר לשלוח דרכם לארץ, כדי שיהיה לי יותר מגוון אז אם אתם מכירים כאלו אתרים בבקשה תרשמו לי אותם פה + מידע קצר עליהם (כמה עולה דרכם משלוח אם אתם יודעים וכו'..) תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by dark_zero,

תביאו לי בבקשה חנויות מחשבים טובות באזור הקריות וחיפה חוץ מ-KSP וIVORY

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by KYSG,

אני צריך חנות טובה ברשת לחלקי מחשב(חדשים כמובן)החנות צריכה להיות בחול ולעשות משלוחים לארץ אז אם מישהו מכיר(ולא EABY וחנות חנות לא מכירות פומביות) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. היי, חבר שלי עצמאי ומעוניין לקנות PC בהזמנה מחנות אמינה באיזור המרכז ושרון. מספר חנויות שביררתי דורשות תשלומים בכרטיס אשראי ולא מוכנות לצ'קים, דרך התשלום המועדפת על ידי העסק הנדון. מישהו מכיר חנות אמינה וטובה שמוכנה למכור בצורה כזאת.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני מחפש חנות בת"א שיש בא הרבה נגנים שאפשר לנסות אותם ... אני לא מעוניין לקנות שם אני רק רוצה לדעת פיזית במכשירים ולראות איזה הכי נוח להפעלה המכשירים שצריכים להיות בחנות : iAudio X5 60GB ZEN VISION:M IRiver H340 תודה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  21. תודה רבה. ואני מצטער אם זה לא המקום המתאים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by allammo,

אני צריך תרגום לסרט Get.Rich.Or.Die.Tryin תודה רבה לעוזרים!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  23. הייי קודם כל אני אסביר בבית ספר שלנו בזמן האחרון כמה אנשים סטלנים במיוחד התחילו להכניס את עצמם לטראנס בצורה מאד מוזרה, בעזרת הרינגטון של הפלאפון שלהם (3510) עכשיו בעוד שבועיים יש לשכבה שלנו טיול שנתי וביקשו ממני לתקלט בערב, אז החלטתי להיות מקורי וליצור טראק עם המלודיה של הרינגטון הזה אז כל בעלי המכשיר הזה (או חדשים יותר של נוקיה) אני מאד מאד מאד מאד אודה לכם אם תקליטו את הצילצול carnival (או carnaval בכל מקרה זה כזה צילצול מציק ולא קשור) ותעלו לי את זה לפה המון המון המון תודה מראש לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

אתם יכולים בבקשה לכתוב לי ברוסית את הדבר הבא? סשה אני אוהב אותך. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן אני צריך טובה ממישהו שעורך ויוצר מיקסים של מוזיקה אלקטרונית מכירים את הטראנסים האלה, שבאמצע שום מקום פתאום תוקעים בהם איזה משפט מופלץ ? אני מחפש משהו בסגנון הזה, שיהיה דומה ל ASTRIX או אולי אפילו ממש ASTRIX ואני מעוניין לשלב בו משפט שמישהי אומרת, שיש לי דגום ב MP3. זה לא כ"כ להפצה , יותר משהו פרטי. מישהו כאן יכול לעזור בקטע כזה במקרה ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.