עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Chymes,

לזיקים הגיע קצין מיון של ח"א וכמה קווקזים גנבו ממנו מסמכים. באותם מסמכים היה כתוב את הקב"א, פרופיל ודפר של כל האנשים שהולכים לח"א. גיליתי שיש לי קב"א 49. זה מוכיח שצה"ל חושב שאני אידיוט גמור, וזו הסיבה שלא אקבל שום תפקיד סביר בשלוש שנות שירות. סביר להניח שגייסו אותי בשביל לאכול חרא ולעשות עבודות שחורות בצבא. יש לי חשק עז לקחת את ה-M16 שקיבלתי בטירונות ולסיים את ההשפלה.

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://media.ebaumsworld.com/afroninja.mpg

3. Started by TermiNal,

שלום אנשים... יש למישהו המלצות לאיזה בושם טוב בשבילי? המחיר כרגע לא ממש משנה רק שלא יהיה ממש ממש יקר.. תודה רבה לעוזרים..

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. השאלה בכותרת

• 94 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. היום להפתעתי גיליתי שהיו מיוניים לחייל המודיעין ואני להפתעתי הגדולה לא קיבלתי זימון ולא ד.צ ולא כלום כאשר בצו הראשון אמרתי בפרוש לחיילת ברעיון האישי שאני מעוניין לשרת במודיעים , ידידה שלי שהייתה היום במיוניים סיפרה לי מה בדקו אותה שם וזה בידיוק מה שאני טוב בו ! מה אני יכל לעשות בכדי לגשת למיוניים , אני חושב שאני מתאים יותר להיות במוידעין מאשר להיות ש.ג או אפסנאי מסריח . הציעו לי להתקשר ללשכת גיוס ולדבר איתם אבל אני לא יודע מה זה יתן וכמה זה יתרום לי . בבקשה תעזרו לי כי זה ממש ממש חשוב בישבילי להתקבל למוידעין .

• 69 תגובות
    • 7.3k צפיות
  6. איפה אני יכול למצוא את הטקס פתיחה של האולימפידה?? תודה מראש! איתן

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  7. Started by Yaniv_Uzan,

לפני שאני מזמין מ WALLA את הצורב החדש של NEC רציתי לדעת אם משהו מכיר את טק דטה שהם קונים מהם את הצורב הם נותנים שנתיים אחריות ומוכרים אותו ב 540 שח כולל משלוח נראה לי כמו עסקה מושלמת... אני באמת כבר רוצה להזמין את הצורב, אפילו עוד היום אבל טיפה מפחד. משהו יכול לתת לי עצה טובה? ניסה פעם את האחריות של טק דטה? הייתי לוקח את הפיוניר 108 אם היו לו שנתיים אחריות אבל יש לו רק שנה אחת וגם הוא יקר יותר, אז למה... (חוץ מאיכות צריבה קצת טובה יותר... בקטנה אני בטוח שנק ישפרו עוד הרבה את הצורב שלהם!) מה לעשות חברה? תודה יניב

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  8. שלום, כרגע אחד מקרובי משפחתי נמצא בוושינגטון. רציתי לדעת על חנויות מחשבים טובות או רשתות גדולות, עם מחירים נורמליים. שמות ואתרי אינטרנט יתקבלו בברכה. תודה!

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  9. אני די קרוב להשלמה הסופית שלו, רק עוד קצת אוטומאציות, שיפור הביטליין והוספת ווקאלז. הדגימה עשויה להשמע קצת משעממת, אבל הטראק נבנה הרבה יותר טוב בהמשך, אני נותן לכם רק את הבילדאפ של הקטע. הקטע הוא נסיון שלי ליצור ברייק בסגנון שנקרא "טו-סטפ", אשמח לשמוע את דעתכם... הטראק מבוצע בצורה מלאה ע"י Reason גירסה 2.5. בהמשך, אעלה שתי דגימות נוספות לרמיקסים שכתבתי עבור - Ocean Of Blue של G-Pal ו Slave To The Hard Drive של Swayzak. *תודה מיוחדת לטובי (Pure-Gold), על כך שאחסן עבורי את הקובץ. '>http://www.pure-gold.co.nr/r0ckf0rd/RF-URSl33ping(SampleI).mp3

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

אני מחפש חנות שתוכל לבדוק לי את המחשב במחיר סביר. זיגזג רוצים 150 שקל רק כדי לבדוק לי את המחשב וPCH מחיר זהה לפי מה שראיתי באתר. ממש לא בא לי לשלם 150 שקל בשביל שבסוף יגידו לי שכבל לא היה מחוזק כמו שצריך ובגלל זה המחשב לא עלה.

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  11. לאחר שאני כבר שנה + בעסקי האופני הרים , החלטתי שהאופניים שלי לא מספיקות לי . אז החלטתי להתייעץ עם אנשי מקצוע ולהחליט מה הכי עדיף לי . אני מחפש פורומים ולא מוצא . אז אשמח אם מישהו יעזור לי ויתן לי קישור . תודה .

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אוקי... אז כפי שאתם יודעים, פרסמתי לאחרונה עזרה בהכנת מפרט לאחי שחוגג בר-מצווה. בקיצור, חבר של חבר של אבא שלי הגיע אלינו הבייתה, ובמקרה הועלה הנושא של המחשב החדש. בקיצור, אבא שלי נותן לו את המפרט והוא מתחיל לעיין בזה ומנדנד את ראשו: הוא אומר לי: "למה לקחת AMD?" אז עניתי לו: "למה לא?" ואז הווא אומר: "למה כן?" אז אני עונה: "כי הם חצי מחיר מפנטיום ובביצועים הם רק טיפה יות רנחותים". אז הוא אומר,: "מהנסיון שלי עם AMD, לא הייתי לוקח AMD. הם לא טובים. אם כבר סלרון..." אז אני קוטע אותו ואומר: "סלרון זה מעבד מסורס. את'לון של AMD הרבה יותר טוב!". הוא עונה לי: "מה פתאום! אני כבר מריץ שנים אפליקציות וידאו כבדות על סלרון." אני כזה בראש: "טוב.... :..." בכל-מקרה הוא משוכנע ש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4293428&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תראו את זה חחח ותגיבו גם אתם סתם לכיף חח תראו דף 6

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by GRiM,

http://www.glbsale.com/eng/CCPSI.html מה אתם אומרים על זה? לדעתכם זה אמין? בדקתי WhoIS והדומיין הזה נרשם לפני חודש ויום בדיוק.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  15. מה קורה אנשים?! שמעו, ההורים שלי נוסעים בסוכות לחו"ל - בודפשט, הונגריה. יש משהו (ציוד היקפי בעיקר, אני לא יודע להרכיב מחשב.. ) שאפשר לקנות שם? או בדיוטי פרי? משהו שזול יותר מהארץ ... סכום כולל של משהו כמו 1.5K - 2K. לא חובה לבזבז את הכל. תודה רבה!!

16. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2969905,00.html זה אומר שאני לא יקבל תכרטיס מסך שלי.... פנדה מביאה אותו מארצות הברית אוףףף :'(

17. Started by 1nstall,

היי היום סתם נכנסתי לאתר של פורשה, וגיליתי שיש חלק באתר שבודק איזה פורשה מתאימה במיוחד לך! קודם כל הלינק: מבחן הDNA של פורשה (לוקח קצת זמן עד שאתר עולה) לי יצא PORSCHE 911 GT2 91% (זה בודק לפי אחוזים) אז כל מי שעושה את המיבחן בבקשה ישיכתוב איזה פורשה יצא לו. מקווה שתהנו מהמבחן Install

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

שלום...... אני סתם מתעניין לדעת מה יחס הגובה למשקל שלכם...... כדי לדעת מה נורמלי ומה ממוצע אני- משקל 41.8 (היום בצהרים השבוע אכלתי רק יום שני והיום.... כן אני יודע שזה לא בריא....) גובה 163 (מה לעשות) יחס- 3.899 מה איתכם?

• 149 תגובות
    • 7.5k צפיות
  19. Started by SamurAchzar,

מישהו, נקרא לו "חבר שלי" - לצורך הגנת הפרט - אוהב לשחק וורקראפט. אותו "חבר שלי", היה צריך כרטיס מסך בשביל להחליף את הMatrox G400MAX המזדקן שלו (בואו נגיד שהכרטיס כבר חי את תוחלת החיים הממוצעת של כרטיס מסך כמה וכמה פעמים - הוא מקביל לTNT2 מבחינת ביצועים, ואפילו לא לUltra...). ברגע של טיפשות וחולשה, מהסוג שגורם לאנטילופות להאכל, החליט "החבר" לעשות טיול קטן לKSP בתל אביב. בדרכו לשם, בעודו מחכה למעלית, חשב לו החבר: "נקנה כרטיס מסך, סתם משהו זול". "ככה, להעביר את הזמן בוורקראפט ב800 על 600, ולא ב640 על 480. מי יודע, אולי העינים שלי יודעות להבחין בהבדל בין 16 ביט צבע ל32...". כך עברו מחשבותיו, בשמחה על החוש הכלכלי המפותח בו ניחן, כמו גם האחריות שלו למעשיו, והבגרות שסיג…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by FARKASH7,

http://www.holdthebutton.com/

21. שלום לכולם. יש בפי שאלה, אולי קצת מוזרה בנוגע לצריכת החשמל של המחשב שלי. יש לנו בבית כמה מחשבים שמחוברים ברשת ולא מיזמן היצטרף עוד מחשב חדש לעסק. עכשיו אנחנו (אני ואחי) משאירים כמה מחשבים שיעבדו גם בלילה (לדוגמה כשאנחנו מורידים משהו) וכשאבא שלי הבין שעכשיו עוד מחשב יצטרף "לזלילת החשמל" בבית הוא לא היה הכי מרוצה מהמצב (נסכם זאת כך: הוא לא רצה אפילו את המחשב עצמו ) עכשיו שאלתי היא, מהיא כמות החשמל שהמחשב החדש "יזלול" (נגיד, לשעה לדוגמה). או שעם לא תוכלו להגיד לי זאת, אז אולי להשוות את צריכת החשמל למכשיר חשמלי אחר בבית.? זהו המיפרט מחשב שאמור "ליזלול" את החשמל intel pentium 3 1005 Mhz (7.5 X 134) לוח אם- asus cusl2-c זיכרון ראם-384MB sdram כרטיס מסך- NVIDIA gef…

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  22. יש גנב סידרתי בספורטק....!!!!!! ראו הוזהרתם!! הוא גנב שתי מכוניות לחבר שלי ועוד הרבה מכוניות להרבה אנשים..... שאני מכיר!!!! הוא 1.72 שיער שחור חלק יש לו קעקוע של שמש על היד!! הבנאדם בא אלייך ושואל אותך עם הוא יכול להצטרף ובאותו זמן הוא מנססה לחפש מה הוא יכול לגנוב!!! הבנאדם מסתובב תמיד עם כדור כדורסל ועם פלאפון ביד!!! זה משהו מטורף!!! תיזהרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :police: :police: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :pissed: :nono: :auto: :auto: מצטער על כול האייקונים זה פשוט מתיסכול!!!

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by R9800PP,

מאיפה מורידים רקעים למחשב?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by VBMaster,

שלום לכולם יש לי מינידיסק MZ-R70 של SONY. בזמן שסידרתי את החדר היום מצאתי אותו מעלה אבק ונזכרתי שלפני שנתיים בערך נשבר לו המסך.. יש דרך לתקן אותו? יש לי ידע גדול באלקטרוניקה אז תיקון עצמי בהחלט בא בחשבון אבל הכל תלוי במחיר. אני יודע שזו גם בעייה נפוצה יחסית, אז אשמח אם מישהו מהפורום קרה לו אותו דבר גם אם זה בדגם אחר ומה הוא עשה עם זה. נדב

• 0 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.