עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1nstall,

היי היום סתם נכנסתי לאתר של פורשה, וגיליתי שיש חלק באתר שבודק איזה פורשה מתאימה במיוחד לך! קודם כל הלינק: מבחן הDNA של פורשה (לוקח קצת זמן עד שאתר עולה) לי יצא PORSCHE 911 GT2 91% (זה בודק לפי אחוזים) אז כל מי שעושה את המיבחן בבקשה ישיכתוב איזה פורשה יצא לו. מקווה שתהנו מהמבחן Install

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

שלום...... אני סתם מתעניין לדעת מה יחס הגובה למשקל שלכם...... כדי לדעת מה נורמלי ומה ממוצע אני- משקל 41.8 (היום בצהרים השבוע אכלתי רק יום שני והיום.... כן אני יודע שזה לא בריא....) גובה 163 (מה לעשות) יחס- 3.899 מה איתכם?

• 149 תגובות
    • 7.4k צפיות
  3. Started by SamurAchzar,

מישהו, נקרא לו "חבר שלי" - לצורך הגנת הפרט - אוהב לשחק וורקראפט. אותו "חבר שלי", היה צריך כרטיס מסך בשביל להחליף את הMatrox G400MAX המזדקן שלו (בואו נגיד שהכרטיס כבר חי את תוחלת החיים הממוצעת של כרטיס מסך כמה וכמה פעמים - הוא מקביל לTNT2 מבחינת ביצועים, ואפילו לא לUltra...). ברגע של טיפשות וחולשה, מהסוג שגורם לאנטילופות להאכל, החליט "החבר" לעשות טיול קטן לKSP בתל אביב. בדרכו לשם, בעודו מחכה למעלית, חשב לו החבר: "נקנה כרטיס מסך, סתם משהו זול". "ככה, להעביר את הזמן בוורקראפט ב800 על 600, ולא ב640 על 480. מי יודע, אולי העינים שלי יודעות להבחין בהבדל בין 16 ביט צבע ל32...". כך עברו מחשבותיו, בשמחה על החוש הכלכלי המפותח בו ניחן, כמו גם האחריות שלו למעשיו, והבגרות שסיג…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by FARKASH7,

http://www.holdthebutton.com/

5. שלום לכולם. יש בפי שאלה, אולי קצת מוזרה בנוגע לצריכת החשמל של המחשב שלי. יש לנו בבית כמה מחשבים שמחוברים ברשת ולא מיזמן היצטרף עוד מחשב חדש לעסק. עכשיו אנחנו (אני ואחי) משאירים כמה מחשבים שיעבדו גם בלילה (לדוגמה כשאנחנו מורידים משהו) וכשאבא שלי הבין שעכשיו עוד מחשב יצטרף "לזלילת החשמל" בבית הוא לא היה הכי מרוצה מהמצב (נסכם זאת כך: הוא לא רצה אפילו את המחשב עצמו ) עכשיו שאלתי היא, מהיא כמות החשמל שהמחשב החדש "יזלול" (נגיד, לשעה לדוגמה). או שעם לא תוכלו להגיד לי זאת, אז אולי להשוות את צריכת החשמל למכשיר חשמלי אחר בבית.? זהו המיפרט מחשב שאמור "ליזלול" את החשמל intel pentium 3 1005 Mhz (7.5 X 134) לוח אם- asus cusl2-c זיכרון ראם-384MB sdram כרטיס מסך- NVIDIA gef…

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  6. יש גנב סידרתי בספורטק....!!!!!! ראו הוזהרתם!! הוא גנב שתי מכוניות לחבר שלי ועוד הרבה מכוניות להרבה אנשים..... שאני מכיר!!!! הוא 1.72 שיער שחור חלק יש לו קעקוע של שמש על היד!! הבנאדם בא אלייך ושואל אותך עם הוא יכול להצטרף ובאותו זמן הוא מנססה לחפש מה הוא יכול לגנוב!!! הבנאדם מסתובב תמיד עם כדור כדורסל ועם פלאפון ביד!!! זה משהו מטורף!!! תיזהרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :police: :police: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :pissed: :nono: :auto: :auto: מצטער על כול האייקונים זה פשוט מתיסכול!!!

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by R9800PP,

מאיפה מורידים רקעים למחשב?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by VBMaster,

שלום לכולם יש לי מינידיסק MZ-R70 של SONY. בזמן שסידרתי את החדר היום מצאתי אותו מעלה אבק ונזכרתי שלפני שנתיים בערך נשבר לו המסך.. יש דרך לתקן אותו? יש לי ידע גדול באלקטרוניקה אז תיקון עצמי בהחלט בא בחשבון אבל הכל תלוי במחיר. אני יודע שזו גם בעייה נפוצה יחסית, אז אשמח אם מישהו מהפורום קרה לו אותו דבר גם אם זה בדגם אחר ומה הוא עשה עם זה. נדב

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  9. כל דבר אלקטרוני שווה שיש שם ואין פה, או ששם עולה גרושים... יחסית לארץ וחיפשתי ברשת ולא מצאתי, כמה עולה כרטיסי מסך מבוססי 6800GT שמיוצרים בגרמניה, מה המחיר הזול ביותר לכרטיס שם? ואם אפשר גם לינק.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אינטל חותכת מחירים יום שלישי, 24 באוגוסט 2004, 16:15 מאת: מערכת וואלה! אינטל הורידה את מחיר מעבדי הפנטיום 4, חלקם ב-35 אחוזים חברת אינטל הודיעה לאחרונה כי היא חותכת את המחירים של חלק גדול ממעבדי ה'פנטיום 4' שלה. המעבד המהיר ביותר של החברה, הפועל במהירות 3.6 ג'יגה הרץ הוזל ב-35 אחוזים ומחירו צנח מ-637 דולר ל-417 דולר. מעבד הפנטיום 4 במהירות 3.4 ג'יגה הרץ הוזל ב-33 אחוזים ומחירו צנח מ-417 דולר ל-278 דולר בלבד. פרסומתאת המעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ הוזילה אינטל ב-22 אחוזים והמעבד במהירות 3.0 ג'יגה הרץ הוזל ב-18 אחוזים למחיר של 178 דולר בלבד. חברת אינטל נוטה להוזיל את מחירי המעבדים שלה באופן קבוע, בדרך כלל כדי "לפנות מקום" למעבדים חדשים יותר או כדי להתאים את המחירים לדרישות הש…

11. שלום לכולם עד עכשיו היה לי מעבד 3200+ ולאח שלי 3000+ ובימים האחרונים עברתי ל MOBILE והבאתי לאח שלי את ה 3200+ ולקחתי את שלו... ועכשיו יש לי מעבד 3000 --- לא נעול ---ולוח חדש ( לא עבד בחיים !! ) של ג'יגה בייט דגם GA-7S748-L ועכשיו השאלה שלי כמה כדאי לי לבקש על שניהם שאני לא יפסיד יותר מדיי ושאנשים יקנו...??? מה אתם אומרים ? :

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. Started by slim_shady,

אישית אני הכי אוהב קומדיה..... לצחוק כמו מטורף זה אצלי בדם.... :lol: :lol:

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by kai,

אני מעוניין לקנות את הפאד steelpad 4d בארץ ואני לא יודע מאיפה, אתם יודעים מאיפה בארץ אני יכול לקנות\להזמין אותו ?

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  14. Started by Pitzinyelo,

מישהו יודע היכן יש באזור המרכז חנות שנותנת זיכוי על מחשב ישן? ובבקשה אל תמחקו את ההודעה שלי- זאת רק שאלה כללית..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by poc,

יאללה אנשים תריצו ציונים....עושה השוואה ברמות בין איזורים.... ותגידו של כמה יחידות המבחן....

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by erone,

יש למשהו אתר שמוחרים בו מחשבים יד שניה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

וחבל טוב נו לפחות יש לנו ארד וזהב :jump:

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  18. עוד מישהו פה הזמין כרטיס מסך מפנדה ת 6800 אולטרה ולא קיבל תכרטסי אחרי שבועיים ועוד אמרו לי שיהיו איתי בקשר וזה עם יגיעו אולטרות חדשות.. אבל כלום נאדה!!!!!! אני כבר לא יכול לחכות!!!!! והזמנתי ת XFX6800U ? אז מישהו עוד הזמין תכרטיס הספציפי הזה ? ?? ?

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by iakovl,

היום היה היום הראשון בו ניסיתי להשתמש באתר בצורה מלאה ואני חייב לומר DAME יש שם פשוט יותר מדי מידע וקבצים כל ערכות הנושא , איקונים , WALLPAPERS וכו'... הייתי רוצה לדעת מה האהובים עליכם ולמי שלא יודע הכתובת היא www.deviantart.com

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  20. אני יודע שיש צליל כזה שגורם לאנשים לאי יכולת לשלוט על הצרכים והם משתינים במכנסיים מישהו יודע את תדירות הגל או לינק לנושא?? ;D

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by Chymes,

אז ככה, אני עושה טירונות בזיקים, גיוס של חיל האוויר. אין לי מושג למה לא שלחו אותי להיות נהג, אבל תודה לצה"ל. נתקעתי בבקו"ם מיום חמישי ועוד יום שני. ביום שני בצהריים צירפו אותי לפלוגה שהולכת לחיל האוויר. (הם הגיעו לזיקים ביום חמישי) בסוף הטירונות (עוד שבוע וחצי) אני הולך לטכני ללמוד אלקטרוניקה. הטירונות עצמה ממש בית זונות. לא עושים כלום. כלום. כל היום יושבים (נרדמים) בהרצאות, מסתדרים בשלשות ופעם בשבוע עושים מטווחים. בכל אופן, מישהו למד בטכני?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  22. אני מוכר מצלמה דיגיטלית ככה שאני מרוויח עכשיו 2500 שקל בערך. חשבתי לעשות רשימת קניות בערך ב-2500 שקל האלה. ipod 3rd 15gb -1500 a-data 512 ddr 3200 -450 thermaltake 420w apd-2 fan apfc -330 WD 80gb 7200rpm 8mb-440 סה"כ 2720 ש"ח. אני מוכר את הזיכרון הקיים שלי אז יש לי עוד 220 שקל.... אפשרות 2: לחסוך את כל הכסף ולא לקנות כלום,למכור בעתיד את המחשב ואז לקנות מחשב טוב חדש. אפשרות 3: Ipod 3rd 15gb /mini 4gb/ipod 4th 20gb אם אני קונה את הדור ה-3 או את המיני אז אני קונה גם בטריה נוספת ליתר ביטחון, מי שראה את הת'ארד בפורום מוזיקה שלי יבין... אם אני קונה דור 4 (שהבטריה אגב נותנת יותר זמן פעולה) אבל אני לא יודע כמה זמן היא מתפקדת לעומת דור 3, אז אני לא קונה בטריה נוספת. אבל מקבל דו…

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  23. אהלן אני מקווה שזה לא נקרא תראד ספאם אם כן אז סורי ותנעלו : טוב עבדתי בחופש......... סך הכל הרווחחתי 5700 שקל..... קניתי IRIVER H340 נשאר לי2700 שקל............. רציתי לשדרג את המחשב לקנות כרטיס מסך 6800 /6800GT לקנות מעבד 3200+ לוח חדש זכרונות, ספק אבל מה....... חסר לי עדיין 1700 שקל בערך לתענוג אני לא חושב שאני אצליח לשונרר את הקאש הנחוץ וגם לא יעזור לי רק 6800GT כי הלוח הוא צוואר בקבוק X4 וגם לא יעזור לשדרג לוח ומעבד כי יש לי ג'יפה 4 440 לכן......... אני צריך רעיונות מה לעשות עם הקאש יש לי כבר פאלם TV מערכת סראונד בחדר נגן MP3 ואוזניות אלחוטיות די נחמדות מה כבר אפשר לעשות עם הקאש?

• 103 תגובות
    • 6.5k צפיות
  24. Started by Tov_Tov,

אני מתכננן לקנות מנועה מחשבים מחשב ואני לא ממש מכיר תחנות ורציתי להכיר אז מי שקנה שם שיגיד איזה שירות יש שם ואיך החנות והאם אפשר לסמוך עליהם ?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן היום גיליתי את הפאוורבול http://www.powerballs.com/ זה מין כדור שמסתובב עד איזה 15K RPM ועושה שרירים ביד וזה טוב למי שמשתמש הרבה במקלדת שווה את זה? יש ב150 שקל בארץ..... מישהו מכיר או יש לו ניסיון עם זה?

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים