עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yaniv_Uzan,

לפני שאני מזמין מ WALLA את הצורב החדש של NEC רציתי לדעת אם משהו מכיר את טק דטה שהם קונים מהם את הצורב הם נותנים שנתיים אחריות ומוכרים אותו ב 540 שח כולל משלוח נראה לי כמו עסקה מושלמת... אני באמת כבר רוצה להזמין את הצורב, אפילו עוד היום אבל טיפה מפחד. משהו יכול לתת לי עצה טובה? ניסה פעם את האחריות של טק דטה? הייתי לוקח את הפיוניר 108 אם היו לו שנתיים אחריות אבל יש לו רק שנה אחת וגם הוא יקר יותר, אז למה... (חוץ מאיכות צריבה קצת טובה יותר... בקטנה אני בטוח שנק ישפרו עוד הרבה את הצורב שלהם!) מה לעשות חברה? תודה יניב

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  2. מה קורה אנשים?! שמעו, ההורים שלי נוסעים בסוכות לחו"ל - בודפשט, הונגריה. יש משהו (ציוד היקפי בעיקר, אני לא יודע להרכיב מחשב.. ) שאפשר לקנות שם? או בדיוטי פרי? משהו שזול יותר מהארץ ... סכום כולל של משהו כמו 1.5K - 2K. לא חובה לבזבז את הכל. תודה רבה!!

3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כרגע קיבלתי הזמנה ממישהו שאני מכיר מפיוטר מארק הוא שלח לי הזמנה ויש לי גימייל נשארו לו עוד 3 הזמנות חח :silly:

• 686 תגובות
    • 44.7k צפיות
  4. אורח voodooman

http://media.ebaumsworld.com/afroninja.mpg

5. אורח voodooman

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4293428&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תראו את זה חחח ותגיבו גם אתם סתם לכיף חח תראו דף 6

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by FARKASH7,

http://www.holdthebutton.com/

7. Started by 1nstall,

היי היום סתם נכנסתי לאתר של פורשה, וגיליתי שיש חלק באתר שבודק איזה פורשה מתאימה במיוחד לך! קודם כל הלינק: מבחן הDNA של פורשה (לוקח קצת זמן עד שאתר עולה) לי יצא PORSCHE 911 GT2 91% (זה בודק לפי אחוזים) אז כל מי שעושה את המיבחן בבקשה ישיכתוב איזה פורשה יצא לו. מקווה שתהנו מהמבחן Install

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by PhoenixBoy,

היתה איזו כתבה על אייבורי באיזה עיתון אחד וחבר שלי הראה לי.. לא זוכ ראת השם של העיתון.. אתם יכולים בבקשה להשיג לי את הכתבה?

9. Started by VBMaster,

שלום לכולם יש לי מינידיסק MZ-R70 של SONY. בזמן שסידרתי את החדר היום מצאתי אותו מעלה אבק ונזכרתי שלפני שנתיים בערך נשבר לו המסך.. יש דרך לתקן אותו? יש לי ידע גדול באלקטרוניקה אז תיקון עצמי בהחלט בא בחשבון אבל הכל תלוי במחיר. אני יודע שזו גם בעייה נפוצה יחסית, אז אשמח אם מישהו מהפורום קרה לו אותו דבר גם אם זה בדגם אחר ומה הוא עשה עם זה. נדב

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by Chymes,

לזיקים הגיע קצין מיון של ח"א וכמה קווקזים גנבו ממנו מסמכים. באותם מסמכים היה כתוב את הקב"א, פרופיל ודפר של כל האנשים שהולכים לח"א. גיליתי שיש לי קב"א 49. זה מוכיח שצה"ל חושב שאני אידיוט גמור, וזו הסיבה שלא אקבל שום תפקיד סביר בשלוש שנות שירות. סביר להניח שגייסו אותי בשביל לאכול חרא ולעשות עבודות שחורות בצבא. יש לי חשק עז לקחת את ה-M16 שקיבלתי בטירונות ולסיים את ההשפלה.

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. http://games.flabber.nl/parkeergarage/

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by R9800PP,

מאיפה מורידים רקעים למחשב?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by kai,

אני מעוניין לקנות את הפאד steelpad 4d בארץ ואני לא יודע מאיפה, אתם יודעים מאיפה בארץ אני יכול לקנות\להזמין אותו ?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  14. אינטל חותכת מחירים יום שלישי, 24 באוגוסט 2004, 16:15 מאת: מערכת וואלה! אינטל הורידה את מחיר מעבדי הפנטיום 4, חלקם ב-35 אחוזים חברת אינטל הודיעה לאחרונה כי היא חותכת את המחירים של חלק גדול ממעבדי ה'פנטיום 4' שלה. המעבד המהיר ביותר של החברה, הפועל במהירות 3.6 ג'יגה הרץ הוזל ב-35 אחוזים ומחירו צנח מ-637 דולר ל-417 דולר. מעבד הפנטיום 4 במהירות 3.4 ג'יגה הרץ הוזל ב-33 אחוזים ומחירו צנח מ-417 דולר ל-278 דולר בלבד. פרסומתאת המעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ הוזילה אינטל ב-22 אחוזים והמעבד במהירות 3.0 ג'יגה הרץ הוזל ב-18 אחוזים למחיר של 178 דולר בלבד. חברת אינטל נוטה להוזיל את מחירי המעבדים שלה באופן קבוע, בדרך כלל כדי "לפנות מקום" למעבדים חדשים יותר או כדי להתאים את המחירים לדרישות הש…

15. שלום לכולם עד עכשיו היה לי מעבד 3200+ ולאח שלי 3000+ ובימים האחרונים עברתי ל MOBILE והבאתי לאח שלי את ה 3200+ ולקחתי את שלו... ועכשיו יש לי מעבד 3000 --- לא נעול ---ולוח חדש ( לא עבד בחיים !! ) של ג'יגה בייט דגם GA-7S748-L ועכשיו השאלה שלי כמה כדאי לי לבקש על שניהם שאני לא יפסיד יותר מדיי ושאנשים יקנו...??? מה אתם אומרים ? :

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. Started by Pitzinyelo,

מישהו יודע היכן יש באזור המרכז חנות שנותנת זיכוי על מחשב ישן? ובבקשה אל תמחקו את ההודעה שלי- זאת רק שאלה כללית..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SamurAchzar,

מישהו, נקרא לו "חבר שלי" - לצורך הגנת הפרט - אוהב לשחק וורקראפט. אותו "חבר שלי", היה צריך כרטיס מסך בשביל להחליף את הMatrox G400MAX המזדקן שלו (בואו נגיד שהכרטיס כבר חי את תוחלת החיים הממוצעת של כרטיס מסך כמה וכמה פעמים - הוא מקביל לTNT2 מבחינת ביצועים, ואפילו לא לUltra...). ברגע של טיפשות וחולשה, מהסוג שגורם לאנטילופות להאכל, החליט "החבר" לעשות טיול קטן לKSP בתל אביב. בדרכו לשם, בעודו מחכה למעלית, חשב לו החבר: "נקנה כרטיס מסך, סתם משהו זול". "ככה, להעביר את הזמן בוורקראפט ב800 על 600, ולא ב640 על 480. מי יודע, אולי העינים שלי יודעות להבחין בהבדל בין 16 ביט צבע ל32...". כך עברו מחשבותיו, בשמחה על החוש הכלכלי המפותח בו ניחן, כמו גם האחריות שלו למעשיו, והבגרות שסיג…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אורח voodooman

וחבל טוב נו לפחות יש לנו ארד וזהב :jump:

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by poc,

יאללה אנשים תריצו ציונים....עושה השוואה ברמות בין איזורים.... ותגידו של כמה יחידות המבחן....

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  20. עוד מישהו פה הזמין כרטיס מסך מפנדה ת 6800 אולטרה ולא קיבל תכרטסי אחרי שבועיים ועוד אמרו לי שיהיו איתי בקשר וזה עם יגיעו אולטרות חדשות.. אבל כלום נאדה!!!!!! אני כבר לא יכול לחכות!!!!! והזמנתי ת XFX6800U ? אז מישהו עוד הזמין תכרטיס הספציפי הזה ? ?? ?

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by iakovl,

היום היה היום הראשון בו ניסיתי להשתמש באתר בצורה מלאה ואני חייב לומר DAME יש שם פשוט יותר מדי מידע וקבצים כל ערכות הנושא , איקונים , WALLPAPERS וכו'... הייתי רוצה לדעת מה האהובים עליכם ולמי שלא יודע הכתובת היא www.deviantart.com

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by Chymes,

אז ככה, אני עושה טירונות בזיקים, גיוס של חיל האוויר. אין לי מושג למה לא שלחו אותי להיות נהג, אבל תודה לצה"ל. נתקעתי בבקו"ם מיום חמישי ועוד יום שני. ביום שני בצהריים צירפו אותי לפלוגה שהולכת לחיל האוויר. (הם הגיעו לזיקים ביום חמישי) בסוף הטירונות (עוד שבוע וחצי) אני הולך לטכני ללמוד אלקטרוניקה. הטירונות עצמה ממש בית זונות. לא עושים כלום. כלום. כל היום יושבים (נרדמים) בהרצאות, מסתדרים בשלשות ופעם בשבוע עושים מטווחים. בכל אופן, מישהו למד בטכני?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  23. אני מוכר מצלמה דיגיטלית ככה שאני מרוויח עכשיו 2500 שקל בערך. חשבתי לעשות רשימת קניות בערך ב-2500 שקל האלה. ipod 3rd 15gb -1500 a-data 512 ddr 3200 -450 thermaltake 420w apd-2 fan apfc -330 WD 80gb 7200rpm 8mb-440 סה"כ 2720 ש"ח. אני מוכר את הזיכרון הקיים שלי אז יש לי עוד 220 שקל.... אפשרות 2: לחסוך את כל הכסף ולא לקנות כלום,למכור בעתיד את המחשב ואז לקנות מחשב טוב חדש. אפשרות 3: Ipod 3rd 15gb /mini 4gb/ipod 4th 20gb אם אני קונה את הדור ה-3 או את המיני אז אני קונה גם בטריה נוספת ליתר ביטחון, מי שראה את הת'ארד בפורום מוזיקה שלי יבין... אם אני קונה דור 4 (שהבטריה אגב נותנת יותר זמן פעולה) אבל אני לא יודע כמה זמן היא מתפקדת לעומת דור 3, אז אני לא קונה בטריה נוספת. אבל מקבל דו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by GamesFreak,

אני מחפש משהו שאין לי מושג איך קוראים לזה רישמית.. זה כזה משטח לבן עם עט המשמשת כעכבר, וכשלמשל מציירים עם העט אז זה מצייר במחשב..... מישהו יודע על מה אני מדבר?? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.