עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Whores-Hammer,

http://movies.go.com/moviesdynamic/movies/movie?id=688725

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  2. Started by icebreak,

These 9 drawings were done by an artist under the influence of LSD -- part of a test conducted by the US government during it's dalliance with psychotomimetic drugs in the late 1950's. http://www.cowboybooks.com.au/html/acidtrip1.html תלחצו NEXT DRAWING, כל פעם זה תחת יותר השפעת סמי LSD

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. ישנם לינקים למטה, תראו לפני. הרעיון מבריק. ולא בגלל הטיסה למאדים עצמה, שבטוח לדעתי לא תתרחש. (כל הטכנולוגיות אומנם קיימות, אך מעולם לא נוסו כחבילה אחת לאורך זמן שמתקרב למה שכאן) אלא בגלל הכסף האדיר שהם יעשו מרווחי הריאלטי עד הטיסה עצמה. הם הסבירו, ש 10 שנים לפני הטיסה, הם עומדים להקים כאן בכדור הארץ, בסיס דומה לבסיס המאדימי. ישכנו שם 40 מתמודדים, ודרך תוכנית ריאליטי ינפו 36 מתוכם, עד שרק 4 מתוכם יוותרו למשימה עצמה. במהלך 10 שנים, (או פחות) הם ירוויחו בענק רק מהרייטניג הענק של אלו שיאמינו שזה אכן יקרה. (ואני בטוח שכבר כאן למטה יהיו תגובות מדוע אני טועה, ושהכל אפשרי בבטיחות טובה - צופים בטוחים) ולאחר 10 שנים, או לאחר שהרייטינג ירד, הם תמיד יכולים לבטל הכל בטענה שהסתבר להם ש…

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  4. תרגעו, אני לא בעד חמאס או משהו כזה אבל נתקלתי בשיר הזה ביוטיוב והוא ממש מצחיק (בעברית) http://www.youtube.com/watch?v=bI2ZeURevQQ כמובן שחלק ממכם יקפצו עלי עכשיו, על כמה שזה "לא מצחיק" ולא אמור להיות מצחיק. אבל לא יעזור לכם -זה שיר מצחיק! איזה ערבים...

• 1 תגובה
    • 8k צפיות
  5. Started by zvkel,

סיפר שהיה כך היה לא מזמן החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הרשת בבית לאור המלצות (אני כבר לא זוכר איפה הומלץ) הוחלט על ה dlink 614 אז נכנסתי לזאפ וישר ראיתי שב buy4less הנתב עולה 450 לעומת מינימום 610 בכל האתרים האחרים בדקתי שאכן מדובר באותו הנתב והזמנתי (השארתי כרטיס אשראי דרך האינטרנט , וכל שאר הפרטים הנכונים) קיבלתי אישור והייתי בטוח שכעבור שבוע אני יקבל את הנתב כל זה היה ב 10.10.03 ב5.11.03 ראיתי שאין שום חבילה בדואר והתקשרתי לאתר לבדוק מה עלה בגורל החבילה , דיברתי עם בחור בשם אסף שהעלה את מספר ההזמנה במחשב ואמר לי אין לך מה לדאוג החבילה בדרך אליך אני רואה במחשב ששלחו אותה יום חמישי (לפני שישה ימים) שאלתי איך שלחו והוא אמר דואר רשום אז ביקשתי את המספר של הדואר (מקבלי מספר…

6. Started by LIOR42,

אני מחפש מדריכים או סתם מסמכים שמסבירים כל מיני נושאים במחשבים בעברית ???

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  7. Started by Anyboy,

http://web.msn.co.il/msn/love/fat/5532F5FA2B344D46A3DB5D4F8909EC80.htm :lol: :lol: איזה מפחידה!!! זאת דוגמנית ???!?!!?!?! זאת דוגמנית?!!?!?! :kopfpatsch אני זוכר שהיא אמרה באיזה ראיון " כולם אומרים לי שאני דומה לאנג'ילינה ג'ולי " :lol: :lol: הייתה מתה קופה דומה לגמל . [attachment deleted by admin]

8. Started by Shoko,

יש כאלה שיגידו שהקורס הזה שווה ל*** ואני לא אמרתי שהוא שווה משהו.. אבל היה אחד הדברים הכיפים שעשיתי עדיף במקום לשבת בבית והיה השבוע הכי כיף שהיה לי אל מול כל השנה בבית ספר. : וכל 2 כיתות התאחדו ובכל כיתה היו מדריך\ה + ע.מדריך . אז איזה משפטים המדריכים מוציאים אנחנו נשפכים מצחוק... למשל הוא אומר לה ... "את בכית לי מ-2 אצבעות ואת עושה לי עם כל היד " WTF?!? ואז היה עוד משהו שהפיל אותנו... הם הסבירו לנו על הטובוס ועל הגייד... עכשיו הוא מסביר : "יש 3 חורים ,יש כאלה שמעדיפים את זה בחור הראשון יש כאלה מעדיפים את זה בחור יותר למעלה" (ואז הוא פונה למדריכה) "באיזה חור את מעדיפה את זה ? " היו שם הרבה דברים מצחיקים רק צריך להיזכר...

9. ערב טוב יש לי כרטיס AMD 6950 ובימים האחרונים המאורר עובד 100% כל הזמן . נקיתי אותו והחלפתי משחה טרמית וכלום ממשיך להרעיש המאורר נכנס ל100 אחוז כבר עם ההדלקה של המחשב ועוד לפני העליה של הווינדוס . הטמפרטורה טובה יש רעיונות לפתרון שלא ניסיתי ?

10. Started by MODI,

היי אני בן 20 משרת בצהל כלוחם אני רוצה ללמוד את המקצוע מדעי המחשב כדאי לגשת לבגרות שלו בגלל שאני חייל קרבי אני לא יכול ללמוד בקורס של לחמן או משהו כזה בקיצור אני רוצה ללמוד את זה לבד. מישהו מכיר איזה ספר למתחילים או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Burned,

אין לי מושג מאיפה זה הגיע אבל יש לי וירוס מציק ששולח ממני הודעות ספאם לאנשים אחרים בלי סוף הנורטון משגע אותי ניסיתי לסרוק וירוסים עם הנורטון ולא מצא כלום ניסיתי ספייור עם AdAware SpySweeper וגם כלום מה אפשר לעשות כדי להיפטר מזה

12. Started by TermiNal,

היי, אני מחפש את הלוגו של שייגעצ, אבל רק (!!) את הלוגו, רצוי על רקע לבן כדי שיהיה לי קל להפוך אותו ל-GIF עם רקע שקוף... תודה רבה רבה !! לעוזר/ת..

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

IMPORTANT MESSAGE: There is an IRC Trojan Horse that is calling itself "DivX 4.50 Patch." DO NOT DOWNLOAD THIS PATCH. There is no official DivX 4.50 release. משעמם לי בשעות כאלה, אז גלשתי להנאתי וסתם כי בא לי להתעדכן, נכנסתי לwww.divx.com (אחד האתרים שמעוצבים בצורה פשוט נפלאה, לדעתי...) ומצאתי את ההודעה בראש העמוד מודגשת באדום. אז זהירות!!! :asthanos:

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  14. אני מחפש איזה פקולטה,אוניברסיטה פתוחה וכו' שאפשר ללמוד שם בזמן הצבא... אין לי מושג כמה זה עולה, ואיך אפשר להירשם,ואיך הולך העניין עם מבחנים ושיעורים שצריך לבחור וכל זה... מישהו יכול לעזור לי בעניין? אני מחפש בסה"כ קורס למבוא לתולדות יפן,אני לא יודע אם מעניין אותי כרגע תואר,אני רוצה ללמוד בשביל עצמי... זה המקום היחיד באוניברסיטת ת"א,אבל מה אני צריך לעשות כדי להירשם לדבר כזה?? http://www.tau.ac.il/humanities/yedion/07-08/eastasia,m/courses/ תודה!!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  15. Started by Moty_p,

הוציאו את הישראלים חארות במשט והפחו אותם לחיילים של צבא ההגנה למיקימאוס המדינה לא יכולה לטבוע על זה?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. Started by n_aviv1,

הם לא עונים לטלפונים...

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  17. המשחק ביד אליהו (שזה בעצם נוקיה)...אני לא טועה...נכון? הוא ב-16 לדצמבר אם אני לא טועה....נכון? איפה אני יכול לקנות כרטיסים...לאבא שלי יש יומולדת ב-17 ואני קונה לו כרטיס מתנה...[= מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  18. רוסיה מטילה על ענקית הטכנולוגיה קנס אסטרונומי שגדל מדי שבוע - סכום שגדול מערך כל הנכסים בכדור הארץ - בגין חסימת ערוצי טלוויזיה רוסיים ביוטיובלכתבה

19. אני צריך לאמת פרופיל שלי בפייסבוק דרך-SMS אבל לא רוצה להשתמש במספר נייד שלי. חוץ מזה יש עוד אפליקציות, אתרים מוזרים שרוצים לאמת מספר נייד שלי פרטי. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות זאת באמצעות כרטיסי שיחות שמוצעים בשוק כמו Big Talk או YouPhone. האם זה יעבוד? תודה

20. שלום לכולם אני כרגע בדרום אמריקה יושב באינטרנט קפה אני צריך לינק לשידור החי של ערוץ 2 ניסיתי דרך האתרים של רשת וקשת, באתר של קשת למשהו זה לא עובד לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  21. Started by MOFRA,

http://www.youtube.com/watch?v=pv5zWaTEVkI

22. חח הנשמה שלי מחפשת עזרה לחבר, יש לו תופים של YAMAHA והוא צריך לקנות להם עורות לפי מה שהבנתי שיהיה צליל טהור יותר, שאלתי זה מאיפה ניתן להשיג עורות טובים ובכמה? הוא צריך 2 של 10 ס"מ ו2 של 12 ס"מ.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  23. Started by RGL2006,

קבוצה שהולכת להלחם בבריונות של הרכבת!!! https://www.facebook.com/groups/583516248327338/

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  24. Started by The Vile,

.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  25. Started by wariror42,

היי אני מנסה לבחור נגיד רק סרטים אקשן של שנת 2011 לדוגמא . יש לכם מושג איך עושים זאת? :party0023:

• 1 תגובה
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.