כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
אני צריך מקום לישון עם כמה חברים .. משהו זול כמה שיותר מישהו יכול להיבא לי אתר או מספר??
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי בעיה שקשורה בsata ואחרי שהורדתי דרייבר של הsata שיתאים ללוח אם אני עדיין נתקל בבעיות באיזה פורום אני אמרו לרשום את הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים או סתם מסמכים שמסבירים כל מיני נושאים במחשבים בעברית ???
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אני מחפש חנות דפוס באיזור דיזינגוף תל אביב המטרה היא להדפיס כמה תמונות שיש לי במחשב ולעשות מהם פוסטר כמה זה אמור לעלות ואיפה יש חנות כזאת?!
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שדיון על חנויות לא חוקי כאן בגלל זה זה לא בדיוק דיון על החנות אלא בקשה על הסבר, אני מעוניין לקנות מהם, ולשלוח לאמריקה (מישהו מביא לי את הקניה) האם הם נותנים בתשלומים? כמה זמן לוקח משלוח בתוך US? משלמים בזויה בינלאומית? תודה מראש, מקווה שלא עברתי על החוק...
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מהם מחשב...סניף רמת גן www.ivory.co.il אמממ אני מצטער אם זה לא המקום המתאים לשאול אבל לא מצאתי מקום אחר. אני צריך דעה מאנשים שקנו שם...על התמיכה המחירים וכו'... תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
לא בדיוק ידעתי היכן לתקוע את הנושא הזה אבל נראה לי שכאן יהיה המקום הכי הגיוני מכיוון שהנושא קשור לתצוגה... רציתי לשאול אם משהו יודע אולי על מיקומה של איזושהי חנות אלטרנטיבית בישראל שמוכרת אבני קוורץ... עכשיו אתם בטח שואלים על מה הוא מדבר... ובכן מדובר על כך שהאבנים האלה סופגים קרינה ממסכי CRT ואני מעוניין לרכוש כמה... אז אם מישהו מודע לקיומן של חנויות אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי אליהן תודה מראש ואם הנושא לא שייך לפורום הזה אני מצטער.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
סתם כל מיני תמונות וציורים מגניבות מכל הסוגים
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
-
שלום, אני אוסף חלקי מחשב מאנשים, חברים שזורקים לפח בעבקות חידוש. כרגע מציאים לי לקחת מסך ישן, לי אין מה לעשות איתו, והחר שתורם לא מעונין בו - לפח. אני לא רוצה לעשות מזה כסף, ולתרום אותו לאנשהו. אתם מכירים, עמותות או כאלה מקומות שניתן לתרום להם כאלה דברים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לטוס לשם אבל מפחדים שזה מקום שמיועד בערך לצעירים,שמלא בדיסקוטקים פאבים ובארים??????או שאני טועה?. וזה לא מקום שמיועד לצעירים אלא לכולם.....?במיוחד שהוא קרוב לוורנה שזו עיר שבטוח לא מיועדת לצעירים.? זה דיי חשוב אז אני יודה אם תענו בהקדם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה מסוג Hyundai וניסיתי להתאים את השלט של HOT לטלויזיה אך ללא הצלחה, ניסיתי בכמה שיטות 1.לפי הקוד שהוא 238 2.סריקה ידנית אם למישהו יש רעיון אחר או קודים שירשום אותם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אחר כתבים/מסקרים בעלי יכולת גבוהה ורצון. הכתבים/מסקרים יכולים לכתוב כתבה/סיקור על כל נושא שרק צץ להם בראש מלבד סקס. למעוניינים ניתן לפנות למייל: omerm91@netvision.net.il עריכה: כמו כן דרושים גם מעדכנים- סירטוני פלאש, משחקי פלאש, סירטוני וידאו ותמונות. האתר מעוצב ע"י המעצב המעולה טומי (www.build4-u.net) ומתוכנת ע"י החברה של אנדריי (www.adwd.net).
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אנא תענו מהר!!!! מה קרה לעומרי? 1)משועמם. 2)לחוץ כי לא חירבן. 3)אחר_________.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
-
מכירים אתרים טובים שאפשר ללמוד מהם את הבסיס לנגינה בגיטרה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
איך הוא נראה לכם? בתמונה הוא יצא לא משהו, וצילמתי אותו בטעות הפוך. http://img316.imageshack.us/img316/2974/dscf06269pb.jpg
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש, אין, אולי, יכול להיות או שבכלל זה לא הוא? ובכן, העם דורש לדעת! עם זאת, עקב סתימת פיות מצד מנהלי הפורום הנאלח הנ"ל, אני דורש להוציא את תוצאות הדיון חסר התועלת בעל 40 העמודים הנ"ל לאור למען יראו ויראו ואולי גם יירו. תודה. בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
איך זה הולך?? רציתי לדעת באיזה מקצועות יש בונוסים? מה סכום הבונוס? ואם זה משתנה בין 4 ל5 יחידות??
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
כי שמעתי כבר מלא זמן שמדברים על זה.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות אני יודע שזה נשמע דבילי אבל אני רציני בקשר לזה ואני מבקש שמי שיודע שיענה ולא סתם אנשים שחושבים או שמעו.... 1. האם צריך רישיון לכדור פורח? ואם כן איפה מוציאים? 2. כמה אנשים יכולים לעוף בכדור פורח? 3. מאיפה קונים כדור פורח ומה העלויות? תודה....עומר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אתם יכולים לעזור לי למצוא אתרים בחינם ועדיף בעברית לתזונה נכונה יעני:תפריטים יומיים, קלוריות, מה עדיף לאכול ומתי וכל שאר השוטויות שקשורות לנושא
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-