עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום חבר'ה, כפי שציון בכותרת אני צמא לסרטים חדשים, העדיפות היא קומדיות טובות וחדשות, שאר הג'אנרים גם כן מתקבלים ,אז יאללה תתחילו להציף, תודה מראש! ליאור.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  2. שלום לכולם , מכיוון שבפורום גאדג'טים פה לא שמים עליי , רציתי לשאול אם מישהו מכיר פורום גאדג'טים טוב בארה"ב? זה גם יכול לעזור לי כי אני כנראה אקנה בארה"ב ושם יש דגמים שונים וכל זה... תודה על העזרה חברים

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  3. Started by HitmanX,

הבקשה בכותרת..

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש המלצות לפלאפון חדש חשבתי על ה-nec n411i אבל אי אפשר לקנות אותו כ-טוקמן ואני מחפש טוקמן אני מחפש פלאפון איכותי שיהיה בו mp3 ומצלמה איכותית ושיהיה עם פומית תודה רבה לכל העוזרים. חשוב לציין שלא חשוב לי איזה חברה חברים לא משנה איזה כל דבר התקבל.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by 1nstall,

סוף שבוע טוב לכולם. ניזכרתי עכשיו שיש לי את כל העונות של southpark (חוץ מהתשיעית) על המחשב. וכמובן שאין לי כוח לראות הכל, אז איזה פרקים היו הכי טובים\מצחיקים לדעתכם? תודה Install

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by alexkidd,

אני כרגע נמצא בכללית ולא מרוצה מהשירות שלהם (בגלל כל מיני בעיות שלפחות כרגע מעדיף לא לחפור לכם עליהם, אבל אם תרצו אשמח לפרט בתגובות לאחר מכן) האם שווה לי לעבור לקופת חולים אחרת או שבעצם כולם אותו ח*א. תודה מראש על העצות.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by NerVo,

שלום! אני מחפש קורא ספרים דיגטלי עם מסך 7 אינץ' במחיר עד 900 ש"ח. אשמח לקבל הצעות! תודה !

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. ידידה שלי מחפשת מקום במרכז שעושה קורסים ל- MS Office, היא לא מסוגלת ללמוד לבד, לכן אני מחפש בשבילה מקום מומלץ שעושה קורסים כאלו. האם יש למישהו המלצה על מקום כזה (קורס בסיסי, עם עלות לא גבוהה למטרת פקידה+) ? תודה

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אני צריך המלצה לקרוס איכותי במתמטיקה . מאחר ואני ומתמטיקה אף פעם לא הינו חברים טובים אני מחפש קורס באמת איכותי שיעביר את החומר בצורה בוררה וחלקה, ינשם המון מקומות כמו לחמן\אנקורי\יואל גבע וכו' אבל אני לא מכיר אותם או את שיטת הלימוד שלהם ואשמח אם יהיו כאן כמה אנשים שהתנסו איתם ויכולים לשתף אותי בניסיון שלהם והחוויות מהלימדה. תודה

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. היי, מישהו מכיר איזה רדיו דיסק לרכב שתומך בMP3 כמובן עד 400 שקל? תודה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  11. מה המצב!?!?! קודם כל אני חדש פה.... שנית כל....המלצה לשיריי רגאיי\ראם רגוע...וכל הסגנון הזה... Dj ASS

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by nehmia,

או קי ...אם למשהו יש להמליץ לי על טראנסים/טראקים טובים רוק או מטאל כבד ותשטדלו בבקשה מלהקות לא ידועות...אבל בכל יתקבל בשמחה..

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  13. היי, אני מכין מצגת לדודה שלי שמתחתנת בקרוב והייתי שמח לשמוע מכם המלצות לשירים למצגת... אני צריך 2-3 שירים. עדיף שירים בעברית. לא מזרחית. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  14. צריך המלצה לשירים טובים של הרכבים אלקטרונים ודאנס בסגנון של LASGO, SASH, BARTEZZ אני בטוח שיש עוד הרבה... לא שירים עם גיטרות חשמליות רק אלקטרוני

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  15. Started by ben060,

שלום, אני רוצה לשמוע פעימות ספרדיות, שיהיו בלי מילים רק מנגינה. תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. כפי שכתבתי בכותרת. כרגע יש לי את השעון הזה - http://images.hifishop.cz/Orig_big/casio_str-111-1b.jpg אחרי פחות מ6 שנים איתו (מסוף 2002), כיברת דרך, באש ובמים. חשבתי להחליף אותו באחד אחר. צריך שעון, אלגנטי-ספורט. סיירתי בזאפ, מצאתי המון דגמים אבל זה לא עוזר לי כל כך. השעון ירכש מכאן או מהדיוטי פרי. לגבי הרצועה, אני עדיין מתלבט אם עדיף לי גומי קשיח או מתכת. בכל מקרה, הצעות יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by pringles,

אני רוצה להתחדש בשעון אבל לא סתם שעון רגיל אני לא סגור עדיין עם על דיגיטלי או מחוגים, אבל אני אשמח לשמוע הצעות משני העולמות. אני מחפש שעות שיהיה יפה נוח לא כבד ושיהיה בו איזה תחונות מיוחדות מגניבות TNX

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שמעתי על CUBASE למיניהם.. אז אני מחפש תוכנה טובה עם הרבה סאמפלים וממשק פשוט.. נראה לי שיש פה כמה חברה שיוצרים מוזיקה כזאת..

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by nir_ofer,

שלום לכולם! בדיוק פרמטי את המחשב ואני מחפש תוכנת שיתוף קבצים טובה בלי מלא זבל ושטויות בפנים אודה לכם אם תמליצו לי על כמה גרסאות... תודה ניר

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by YTZ,

בעיקרון יש לי די הרבה דברים שבשבילם פשוט אין לי מקום בכיסים, ולהסתובב עם פאוץ׳ זה מעיק וגם לא גדול מספיק: מפתחות, ארנק, נגן, אוזניות, 2 פלאפונים, סוללות גיבוי. חבילת כרטיסי ביקור ואם אפשר להכניס גם נטבוק. רצוי שהתיק יהיה קטן ונגיש ככל האפשר בעיצוב של תיק כתף (עם רצועה אחת) תודה לעוזרים עריכה: בקיצור תיק נטבוק עם כיסים לאביזרים ורצועת כתף. (רק שיהיה כמה שיותר נגיש)

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  21. שלום לכולם. אני וחברים שלי נוסעים שבוע הבא לכנרת ואני מחפש חוף שיתאים לנו. אז ככה, אנחנו נישן באוהלים (בערך 6-7 חבר'ה), נעשה על האש נעשן נרגילות וכנראה גם נבשל ביום שאחרי. אז צריך חוף שאפשר לעשות בו את כל הדברים האלה, בנוסף אם תהיה תאורה וגישה לחשמל זה יהיה מצויין, העדפה לחוף עם דשא. הציעו לי את חוף לבנון, אבל הבנתי שאי אפשר להדליק שם מנגל...אשמח להמלצות. תודה רבה, דוד.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. איך אייבורי? ו-ksp? ואיפה זה זיגזג? ויש עוד חנויות טובות?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by Blah,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב עוד כמה שבועות ואני מתחיל עכשיו לחפש חנויות ברשת או חנות "אמתית" אני מכיר את PCHardware, Pandas, KSP ב PCH המחירים ממש זולים ובכלל הוא נראה אתר מאוד אטרקטיבי. אז אם מישהו קנה מהם או בכלל מאיזשהי חנות ברשת ויכול להמליץ לי עליה או ההפך אז בבקשה. ואם מישהו מכיר חנות שאפשר לסמוך באזור הצפון אז שיכתוב עליה כאן בבקשה . . . תודה מראש, אלון. *אני לא בטוח שזה המקום הנכון לנושא אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים. :-\

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אני מחפש חנות אמינה ומקצועית באיזור אשדוד - ראשון לציון, שלא ישחטו במחירים ושיהיו אמינים. תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by psxr,

המחשב שלי החליט לפתוח בשביתה, מה שאומר שהגיע הזמן לקנות חדש השאלה היא איפה ? החנויות שאני מכיר ברמת גן ויש לי ניסיון איתן הן ksp וlogicpc שלכל אחת מהן יתרונות וחסרונות. בksp המבחר לא משהו אבל כמעט כולו במלאי והיחס לא משהו כשקניתי שם כמה דברים קטנים האיש מכירות התנהג כאילו שהוא עושה לי טובה שהוא מוכר לי משהו בפחות מ10K. בlogic לעומת זאת קיבלתי אחלה שרות כל פעם שקניתי משהו אבל כמעט כל מה שמופיע באתר לא במלאי וצריך לחכות והמחירים הרבה יותר גבוהים. השאלה היא האם יש חנות מומלצת ברמת גן (אולי גבעתיים) או שצריך להתפשר על מחיר/שרות בין logic לksp או שלקנות רחוק מהבית שזה משהו שאני ממש לא רוצה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.