עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לפי כ-3 ימים, חבר שלי רכב Asus 1000H בסניף של חנות "פנדה מחשבים ותקשורת". בדיעבד, התבררה העסקה כלא מתאימה, ובכלל לא משתלמת לבחור. כרגע, הוא מעוניין בביטול הרכישה, וקבלת החזר כספי מלא (לא זיכוי). לאחר עיון קצת בתקנון האתר, ובטפסים שהוא קיבל מהם, התברר שאין החזר כספי, או בכלל התחיבות להחזר, במחשבים ניידים. כזכור לי, העובר בכנסת חוק שדורש מהחנות לפרסם את מדיניות ההחזרה על שלט. האם ציון המדיניות בקבלה מזכה אותם ? החוק הזה לא כלל גם התחיבות להחזיר לכל הלקוחות את המוצרים, כולל החזר כספי מלא, אם לא עברו 14 ימים, והמוצר באריזתו המקורית ? אז זה לא בעצם עברה על החוק לכתוב שאין החזר :s05: בשורה התחתוה, לפני שאני ניגש אליהם יחד עם החבר ביום ראשון (או שני) הקרוב, יש למישהו ניסיו…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  2. Started by daniel0089,

היי, למה נעלו את התראד הראשי לזיהוי שירים? טוב כל מקרה, הקלטתי חלק מהשיר ואני צריך את השם שלו בבקשה. הינה לינק להורדת הקובץ:http://rapidshare.com/files/385251391/record.mp3.html תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. ערב טוב חברים, יש לנו מייל של אגודת הסטודנטים במקום בו אני לומד שמשותף לכל בעלי התפקידים שם. היו"ר עשה תוית לכל מבעלי התפקידים וגם לי מן הסתם. מאחר ואין לי חשק להכנס כל פעם מחדש למייל הקובצתי (ג'ימייל כמובן) חשבתי שאולי אפשר לעשות "העברה אוטומטית" לכל מייל שהוא, היו"ר יסמן כשייך לי. בהגדרות (מודה שלא התעמקתי בטרוף, באמצע לימודים) ראיתי שאפשר ליצור מסנן כזה או אחר אבל לא ראיתי אפשרות של בחירה באופציה של תווית אלא רק באופציות של "מי שלח" וכו'...יש אפשרות כזו ופיספסתי? אשמח לעזרה!

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  4. איזה שטויות כל ה"מאמרים" שלו- "המרכז לאומנות הפיתוי".כל יום אני מקבל 10 מיילים כאלה שמפוצצים לי את התיבה .הוא/הם לא מבקשים שום כסף אז אני לא יודע אם אפשר להכניס את זה לחוק הספאם. משהו בכלל שמע על ה"מכללה" שלו.מאיפה הוא/הם בכלל השיגו את המייל שלי??

5. אני צריך למצוא משקפיים לראייה מרחוק עם מספר 1 בכל צד, מוכנות מראש ובחנות שפתוחה במוצ"ש, איפה שהוא באזור המרכז/שרון. יש סיכוי למצוא את זה? מישהו יודע על חנות?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Galos,

שלום , אני מעונין לרכוש משקפי שמש , בדיקה של העלויות בחנויות בארץ ובחול העלה הפרש לא קטן של כסף , ההפרש עומד על 200 שקל וזה כולל את המשלוח של המשקפיים לארץ. רצית לדעת האם במכס אני אצטרך לשלם עוד תוספות של מכס או מע"מ (לא הצלחתי להבין בדיוק מהאתר שלהם). האם התשלום של המשלוח (קצת יקר בין 27 ל37 דולר, תלוי מאיפה אני מזמין - מגיע דרך USPS) כולל את המע"מ או איך שלא קוראים לתשלום במכס? אם אזמין מחו"ל זה יהיה דרך EBAY יש שם גם חנויות שמוכרות ואני מתכוון להזמין דרך חנות , עלות המשקפים היא כ 140 דולר כולל המשלוח. מה עוד צריך לדעת על משלוח לארץ ועלויות הכרוכות בכך? האם בכלל מומלץ או לשלם את ההפרש של ה200 שקל(זה עוד תוספת של 50% לערך שלהם מחו"ל)? תודה מראש לעוזרים , גל

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  7. Started by changchang,

אני רוצה לקנות טלפון מסין, אשר אלה הוא טוב ולמה: http://urlshort.cn/7zm אוhttp://www.aHappyDeal.com/wj_r.asp?lid=1295? תודה על העצה והצעות.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  8. Started by Component,

בוא לערוץ **# ב**

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  9. שלום לכולם! החלטתי שאני רוצה ללכת ללמוד בבית ספר לפסיכומטרי. עכשיו ההתלבטות היא בין איי-קיו ליואל גבע. חשוב לציין שיואל גבע יקר פי שניים מאיי-קיו. מה אתם אומרים? הייתי גם שמח לחוות דעת ממי שלמד באחד מהבתי ספר הנ"ל או שמכיר משהו שלמד . תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Bragiz,

.

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  11. חייב עזרה דחוף במציאת קובץ מידי !!! בקשה תעזרו לי!! אני צריך קובץ מידי של השיר "פונאר" http://www.mp3music.co.il/lyrics/7579.html שיר של יום השואה !!! כדי שאני אוכל להפוך אותו לתווים ולנגן!! ובכלל עוד שירים של השואה בקובץ מידי יתקבלו בברכה... !!! תודה רבה רבה רבה רבה !!! ממש דחוף לי!!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  12. האם סטודנט שלא עובד צריך לשלם ביטוח לאומי? אם כן, כמה בכל חודש?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by imac,

הנה הפרסומת http://www.pelephone.co.il/images/Mivzakim/office.mpg מישהו יודע מה שם השיר ? מאוד אהבתי.

14. Started by DJO,

אהלן, החלטנו בבית לקנות DVD (כן עדיין אין לנו..). אני לא מבין בזה כלום. אשמח אם מישהו יסביר בקשר לפורמטים שונים (אני זוכר שפעם היו.. ?), מולטיזון? חברות מומלצות, קורא צרובים, מחירים וכו'. קיבלנו באימייל הצעה לרכישת DVD SONAB דק במיוחד - פחות מ 5 ס"מ - ב 490ש"ח, איך זה נשמע? תודה מראש נ.ב. ה - DVD יתחבר לטלוויזיה METZ 34 אינץ' חדשה.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  15. זהו חברים! תוציאו מהר את החשבוניות האחרונות על השוחד שנתתם כי משבוע הבא פשוט לא תוכלו יותר! ואני שואל.... מה לעזאזל קורה בבית המשפט?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  16. שלום לפני המון זמן עשיתי מיונים לגאמא ונפלתי בשלב א'. (אין לי מושג איך) בכל מקרה לפני כמה ימים היה רשום לי בעולים על מדים שאני מתמיין לחיל המודיעין.. אז נהתקשרתי לחייל המודיעין ואמר ולי שבקרוב יגיע אלי זימון ליחידות מיחשובב.. אז שאלתי מה זאת אומרת? ואמרו לי שיש יחידות לכאלה שלא עברו את גאמא וחושבים שיש להם ידע והכל יש למישהו מושג במה מדובר O_O? ואם כן מה יש במבחנים??

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  17. Started by Holography,

אחת לכמה חודשים הם מפרסמים בעלונים שמצורפים לעיתונים הגדולים את מוצריהם, אפשר למצוא את זה באינטרנט? האתר שלהם די עלוב ובכלל לא כולל מוצרי אלקטרוניקה שאותם אני מחפש. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  18. Started by imber,

האם יש דרך לדעת את הפרופיל מבלי להתקשר אליהם?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  19. שווי הספר 15$. תודה!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  20. Started by udicol,

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  21. יש את זה עדיין בחנויות? כי זה היה לי בבצפר לפני 5 שנים פלסטיק כזה עם כמה גלגלים עליו שמים את המחשב אין לי מקום על השולחן ולא בא לי לקנות מברגה עם ערכה מיוחדת לעץ לעשות חור בעץ הכי פשוט לקנות את זה כמה זה עולה? ואיך קוראים לזה שאדע לשאול בחנות דרך אגב אפשר באנגלית גם? אולי נזמין מאיבי תודה

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  22. Started by shlosi,

שלום לכולם. אני רוצה לערוך באוויד קבצי HD עם סיומת MTS. האוויד לא קורא את הקבצים האלה בכלל, ואני מנסה לעשות להם המרה לקבצי MOV. בכל פעם שפתחתי את הקנופוס התוכנה נתקעה, ולכן אני משתמש בSUPER כדי להמיר את הקבצים. אני מצליח לעשות את זה כמעט כמו שצריך באיכות טובה, פרט לעובדה שהוידאו מנוגן במהירות גבוהה ולא משנה מה אני עושה בהגדרות זה לא מצליח לנגן את זה במהירות נורמלית. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. יש יוזר שאני רוצה להמשיך להיות FRIENDS שלו רק שאני לא רוצה לראות שום דבר שהוא עושה לו לייק בדף הראשי שלי. הבעיה זה שהוא(היא בעצם) עושה לייק לפוסט של אחד החברים שלה שאומר משהוא פוליטי ואז אני סתם מתעצבן. הכי גרוע זה שאני אגיב וילחם עם השמאלנים מול מאות החברים שלה. חחח. אז אני פשוט לא רוצה לראות את הלייקס שלה, אלא אם כן אני ספציפית נכנס לWALL שלה. אבל אני לא רוצה לראות את זה על הTIMELINE\WALL שלי. אגב אני לא סגור מה ההבדל בין WALL לTIMELINE? יש כאילו שני מבטים. מה שרק אני רואה ומה שאחרים רואים על הWALL שלי? לא סגור על זה. בקיצור מקווה שהבנתם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by 00000,

פשיטה על חוות השרתים של TPB, http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=247259&blogcode=4117770 לפי מה שראיתי באתר, הם ממשיכים לפעול.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.