כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
^^^^ האם יש איזה אתר שמציג את כל האירועים שיש בגני התערוכה ואירועים שיהיו?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי לפטופ HP שכל הזמן מלוכלך כאילו הוא מושך אבק. יש דרך למנוע זאת? ואיך אפשר לנקות את המקלדת? מותר להשתמש בשואב אבק רגיל כדי לשאוב את הליכלוך? ויש דרך לנקות את המסך בלי לקנות את הערכה לניקוי LCD?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום אני כרגע חייל ויש לי יציאות שבוע שבוע ככה שיש לי אפשרות לעבוד בשבוע שבו אני בבית ולעשות עודקצת גרושים. (אני לא רוצה להיכנס לוויכוח על ת"ש אישור עבודה וכו'). בקיצור אני מחפש עבודה ולא ממש מוצא אחת שגם יתנו לי בגלל היציאות שלי (מחפשים קבועים). וכל הבקשה שלי היא לעבוד כמו עבד במקדונלדס או מקום כזה. חיפוש באינטרנט לא ממש עזר (אולי לא חיפשתי נכון). בקיצור יש לכם רעיונות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי איך אפשר להעלות תמונות לאתרים אני מכיר רק את imageshack והוא מאוד איטי איזה עוד דרכים יש תודה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
גוגווגוגו לפני כמה ימים ראיתי את זה השתעשעתי עם זה אבל עכשיו אני לא מוצא את זה תמיד זה ככה שצריכים משו לא מוצאים אותו אני מדבר על הסדנה היותר חדישה מבין ה2 למה אני ראיתי 2 ברשת
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני מנסה כבר שעה למצוא את האתר שלו ולא מצליח.. אם הוא בכלל קיים עדיין למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
גם אם אני לוחץ על הדבר הזה הוא לא נעלםםם ! אני רוצה ללחוץ על כפתור שנמצא מעל התפריט שרואים..אם אתם מכירים אז "שווה ציון". [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3105185,00.html
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
עם מישו ודע שיתן לינק איפה יש זו מתנה לאחי הקטן
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני צריך את האתר של אפל ישראל או את הטלפון של השירות לקוחות שלהם חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום...... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
אני מת לייבא את הרייזר פלסמה והאקזקט מייט עכשיו ראיתי שבארצות הברית ביחד הם 70$ ובארץ הם יותר כמו 700 שקל ורציתי לדעת אם יש חנות מחו"ל ברשת שמוכנה לשלוח אותם לארץ.? נ.ב: אמזון לא שולחת אלקטרוניקה אל מחוץ לארה"ב או אנגליה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי סרטון שאני רוצה לעלות לרשת ולפרסם ת'לינק עליו בפורום מסוים. האם משהוא יודע על אתר שאוחל לעלות עליו מדובר על קובץ של בסביבות 900KB. תודה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
-
משהו יודע אם יש מקום בארץ שאפשר בו לקנות את החולצה הצהובה של מוביל הטור דה פראנס?? יש אפשרות להזמין את זה לארץ אבל זה טיפה בעיה בשבילי.. http://www.madeinsport.com/fr/descProduit.asp?Univers=letour&Langue=en&IdMdl=17526&IdPrpMdl=IdPrpMdl_02:001§IdPrpMdl_01:044|040&idPtn=letour&taille=Size&Devise=USD
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום והאתר הזה נראה לי מקום מצויין לחובבי המחשבים. קוראים לי רן אלקובי סיימתי קורס A+ (תכנאות מחשבים) ואני מורעל של מחשבים וזה נראה לי הפורום המתאים בשבילי. אני מקווה להשתלב פה טוב! ותאחלו לי בהצלחה. תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php מצאתי בה Radeon 9800 Pro של sapphiretech ב890 שקל
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
תקשיבו אני יודע שזה לא ממש קשור לפה אבל לא מצאתי שום מקום שאני יכול לשאול אז ככה: היה לי פלאפון שנשבר וחבר הביא לי בדיוק את אותו פלאפון. ואז אבא שלי לקח את הסים קארד ואיבד אותו אז היום הלכתי לקנות סים חדש עכשיו, כשאני מכניס את הסים לפלאפון השבור אז הפלאפון עובד רגיל אבל כשאני מכניס לחדש אז הסים לא עובד. כאילו אני מתקשר אבל זה מנתק את השיחה ואי אפשר לשלוח אס אמ אסים וגם אי אפשר להתקשר אלי. אני רוצה לדעת מה הבעיה. אני לא יכול לשאול את אורנג' כי הפלאפון החדש כנראה גנוב. והיום פתחתי את הפלאפון החדש לסים פרי אז זה לא הבעיה למי שחשב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום, מישהו מוכן להזכיר לי בבקשה כיצד יש לכתוב מכתב רשמי ומכתב לחבר? מה צריך להיות הניסוח המדיוק? ומה ההבדל בינהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
מישהו יודע מאין להשיג?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
-
לאשדודים שביניינו....מחר אני אמורה להתייצב ב8 בבוקר בתחנת מד"א אשדוד, אני לוקחת קונקס לתחנה המרכזית שלכם, ומתכוונת לעשות טיול רגלי עד התחנה... אם מישהו יודע איך מגיעים, אשמח לקבל הסבר. (או מפה...לא מוצאת)
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-