כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
משהו קנה את הספר בגרסה האמריקאית באנגלית ויכול לכתוב פה את רשימת הפרקים??
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הגיעו לאוזני שמועות שיש בכנרת עלוקות זה נכון?! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
איך אתם רואים את העתיד של המעבדים של AMD ושל אינטל ?? דעות ?? . מי ישלוט בשוק בעוד עמה שנים....? מתי המעבדים של AMD יהיו פופלרים יותק ? מתי אינטל תפסיק לתפוס 70% מהשוק !?? ;D תנחשו אולי ??
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
-
הייייייי אנשים טוב שמעתי שאפשר להוריד את יומטוב בצורה חוקית דרך קשת וגם אין לי כוח להכנס לקאזה (יש שם איזה וירוס) אז אנשים בבקשה לינק או משהו עידו IR
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=%2F4007%2F2605284 עכשיו יש גם תאריך לזה.. דיי "עצוב" הייתי אומר, גדלתי על מסנג'ר.. (כבר 9 שנים בערך..) ביצעתי את המעבר לסקייפ כבר עכשיו, חייב לציין שזה מהיר וקל, סחטיין על כך למיקרוסופט. אני רק מקווה שהם יהפכו את סקייפ לקצת יותר ידידודית לאנשים שמשתמשים בה לצ'אט בלבד. (וגם עוד קצת התאמות של ימין לשמאל לא יזיקו..)
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
לאבא שלי יש מייבש כביסה עתיק מדגם סימנס Siwamat Flauschtrockner 272 שהוא קנה יד שניה לפני מעל לעשר שנים. לאחרונה המייבש כביסה מקפיץ את הממסר פחת (40A) של הדירה שלו לאחר כ-20 עד 30 דקות עבודה (ואחרי כן כל כמה דקות או מיד), כאשר היו מספר מקרים שבהם הממסר גם קפץ גם כאשר המייבש לא עבד כלל. מה הסיבה לבעייה?
-
- 5 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שלום, השאלות הן: 1) כמה צריך תשובות נכונות כדי לעבור? 2) האם אני עושה את המבחן בעזרת תמרורים המוצגים לי?(ללא פירוש). 3) האם התיאוריה בפעם השנייה תעלה אותו דבר? 4) אני עושה תיאוריה ואני יוציא רשיון על אופנוע, אז השאלות יהיו על אופנוע ועל הדרכים בלבד? (הכל חוץ מרכב).
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפשת תמונת מחזור תש"מ של בהיס יסודי עוזיאל בקרית שמונה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקבל את התעודת מקצוע סוג 3 ובשביל זה אני צריך למלא טופס מסוים ולצרף אליו את הטופס 825 משהוא יודע איפה אני משיג את הטופס הזה? קצין העיר אולי? זה טופס שכביכול מאשר לי את הותק במקצוע הצבא תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני עושה לפחות 10 מתח הפוך (= הכוונה עם העורף אני עולה למעלה ) ורציתי לדעת מה זה בדיוק עושה\מחזק בגוף... ועשו טובה, מי שלא רוצה לתת תגובה נורמלית שלא יגיב
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חופשה גדולה מתקרבת מישהו מתכנן איזה טיול מגניב? אני והבנזוג חושבים אולי לנסוע לפריז (פעם ראשונה בשביל שנינו) ואולי לשלב עוד נסיעה קצרה לעיר אחרת בצרפת. למישהו יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אולי אתם זוכרים מהתראד הקודם אבל התחייבתי למירס. ולצערי בלי שאבי יידע אותי.... האם זה אפשרי לבטל את החוזה תוך 14 יום? (אני בודק האם הדבר היה אפשרי כי אבא שלי הלך בעבר אליהם כשהוא בשבוע הראשון ורצה לבטל אבל הם לא הסכימו).
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://go.walla.co.il/haknesiya - האלבום החדש של הכנסייה במתנה: תשובות לחידון: הסולן שלהם הוא יורם חזן "ידיים למעלה" הוא הדיסק החמישי. למאיה יש: אקדח. בהצלחה!
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לי ולחבר שלי היה ויכוח לגבי ספירת הברות במילים, לקחנו את המילה צ'יפס כדוגמה. הוא אומר שבגלל שבמילה יש תנועה אחת ("צ'י") אז יש רק הברה אחת. אני אומר שבגלל שאחרי שמפסיקים את התנועה יש עוד המשך למילה (ה-"פס") צריך לספור את זה כהברה נוספת, אז יש שתי הברות. כן, אין מה לעשות בחופש אז מי מאיתנו הוא המנצח ומי הוא הלוחש לכבשים?
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
עם השנים נהייתה אצלי בעיה יותר ויותר גדולה של התמכרות לאינטרנט. זה מתבטא בעיקר בשיטוטים חסרי מיעוס באינטרנט, כל הזמן לחפש משהו חדש ברשתות החברתיות. הייתי מודע לבעיה אבל לא הצלחתי לפתור אותה בדיוק. מדי פעם הייתי עושה LOG OUT מפייסבוק וזה היה מחזיק מעמד לשבוע ואז שוב חוזר חלילה. האמת לאחרונה יש לי פתרון מאוד פשוט. אני פשוט מנתק את המודם של האינטרנט שלי לכמה שעות. אני עדיין מוצא את עצמי מנסה להדליק את הדפדפן ולגלוש אבל נזכר שהמודם מנותק. יש לי עדיין אינטרנט בפלאפון אבל בפלאפון זה פחות נוח לגלוש וזה יותר "תקורה" להתחיל לגלוש בפלאפון. איכשהו בפלאפון אני פחות "מכור". היה ניסוי שנתנו למעשנים סיגרייה והם היו יכולים לבחור אחת משלושה צורות להחזיק אותה. אם הם התא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שלא ,רק כדי להיות בטוח ב100%אני שואל.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשצרכן קונה משהו , דרך האינטרנט לדוגמא , ומבטל את ההזמנה , אז הוא מחוייב בדמי ביטול , לא משנה מה הוא קנה , בד"כ זה 100 או 10% מדמי הקנייה , הזול מביניהם עכשיו , הספק שממנו הצרכן קונה את המוצר , מציין תמיד את הזמן המקסימלי שבו הוא אמור לספק את המוצר , בד"כ זה 14 ימי עסקים , עכשיו מה קורה אם הספק לא מספק את המוצר במשך ה14 יום האלה? לבטל את הקנייה ברור שאתה יכול וללא קנס , השאלה שלי היא האם הספק גם נקנס ? כאילו אם לא , אז למה שהצרכן מבטל את ההזמנה הוא נקנס ולמה שהספק מבטל הוא לא?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני אוהב כמה סידרות אנימה ובדרך כלל צופה בגירסה היפנית אם תירגום (לא דיבוב) אנגלי לו מיזמן השגתי לאחי מישחק לPS2 של נארוטו ויותר מאוחר השגתי לו גירסה יותר מיתקדמת מיפן ויש אבדל ענק בדיבובים ביפני הדיבוב מצוין באנגלי נארוטו נישמע מיתרומם וגם אני חושב ששינו תמוזיקה והיא מסריחה היום יצא לי ליראות תפרומו של הסידרה בערוץ הילדים ואין מה להגיד מסריח ברמות פשוט דיבבו תסידרה ברמה כזות שגורמת לה לישמע מאוד ילדותית בקיצור ליפעמים לא צריך לדובב ועדיף ליסתפק בתירגום וזהו וחבל שביגלל החלטות עיסקיות סידרות נהרסות ככה ולמה לעזזל ליפעמים מחליפים מוזיקה? המוזיקה היפנית מצוינת בקיצור למי שרוצה ליכתוב על סידרות שנערסו ביגלל דיבוב דפוק מוזמן לעשות את זה פה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, התחלתי ללמוד לתואר בהנדסת מחשבים בטכניון. אני מסיים עכשיו את סמסטר א' ולצערי כרגע נכשל בכל המקצועות. העניין הוא שהגעתי ללימודים בגישה של "את התיכון עברתי בהליכה. למה שזה לא יהיה ככה עם התואר?", ואם נשלב את הגישה הנ"ל עם הרגלי הלמידה שלי, שלמעשה לא היו קיימים עד ש"התעוררתי" לא מזמן, נקבל סטודנט אבוד, דכאוני, ונכשל בלימודים. :'( כרגע אני לומד למבחנים של סוף הסמסטר באווירת דכאון, כי אני יודע מראש שאני עומד להכשל (קצת בעייתי להשלים את כל הקורס בחדו"א בשבוע. חבל שרק עכשיו הבנתי שבאוניברסיטה, בניגוד לתיכון, צריך לנצל את זמן הסמסטר להטמעה) ברור לי שלסמסטר הבא, גם אם אצטרך לחזור על מרבית הקורסים, אגיע בגישה שונה. זאת התחלה. יש לכם עצות ל revival בלימודים? האם גם מישהו מכם הת…
-
- 28 תגובות
- 17.6k צפיות
-