עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני עושה לפחות 10 מתח הפוך (= הכוונה עם העורף אני עולה למעלה ) ורציתי לדעת מה זה בדיוק עושה\מחזק בגוף... ועשו טובה, מי שלא רוצה לתת תגובה נורמלית שלא יגיב

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by נעמה וילדו,

חופשה גדולה מתקרבת מישהו מתכנן איזה טיול מגניב? אני והבנזוג חושבים אולי לנסוע לפריז (פעם ראשונה בשביל שנינו) ואולי לשלב עוד נסיעה קצרה לעיר אחרת בצרפת. למישהו יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Yossarian22,

עוד זמן לא רב שבירת דיסטנס אחרי קורס של חצי שנה וקצת אנחנו 20 אנשים בקורס ו5 מפקדים(2 קצינים) הספקנו להכיר טוב טוב בקורס... עד עכשיו המשמעת הייתה יחסית קשוחה. יש רעיונות לדברים שאפשר לעשות בשבירת דיסטנס? מהנסיון שלכם...

• 33 תגובות
    • 14.6k צפיות
  4. שלום, אולי אתם זוכרים מהתראד הקודם אבל התחייבתי למירס. ולצערי בלי שאבי יידע אותי.... האם זה אפשרי לבטל את החוזה תוך 14 יום? (אני בודק האם הדבר היה אפשרי כי אבא שלי הלך בעבר אליהם כשהוא בשבוע הראשון ורצה לבטל אבל הם לא הסכימו).

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. http://go.walla.co.il/haknesiya - האלבום החדש של הכנסייה במתנה: תשובות לחידון: הסולן שלהם הוא יורם חזן "ידיים למעלה" הוא הדיסק החמישי. למאיה יש: אקדח. בהצלחה!

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by omnius,

לי ולחבר שלי היה ויכוח לגבי ספירת הברות במילים, לקחנו את המילה צ'יפס כדוגמה. הוא אומר שבגלל שבמילה יש תנועה אחת ("צ'י") אז יש רק הברה אחת. אני אומר שבגלל שאחרי שמפסיקים את התנועה יש עוד המשך למילה (ה-"פס") צריך לספור את זה כהברה נוספת, אז יש שתי הברות. כן, אין מה לעשות בחופש אז מי מאיתנו הוא המנצח ומי הוא הלוחש לכבשים?

• 14 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. Started by Sargon,

עם השנים נהייתה אצלי בעיה יותר ויותר גדולה של התמכרות לאינטרנט. זה מתבטא בעיקר בשיטוטים חסרי מיעוס באינטרנט, כל הזמן לחפש משהו חדש ברשתות החברתיות. הייתי מודע לבעיה אבל לא הצלחתי לפתור אותה בדיוק. מדי פעם הייתי עושה LOG OUT מפייסבוק וזה היה מחזיק מעמד לשבוע ואז שוב חוזר חלילה. האמת לאחרונה יש לי פתרון מאוד פשוט. אני פשוט מנתק את המודם של האינטרנט שלי לכמה שעות. אני עדיין מוצא את עצמי מנסה להדליק את הדפדפן ולגלוש אבל נזכר שהמודם מנותק. יש לי עדיין אינטרנט בפלאפון אבל בפלאפון זה פחות נוח לגלוש וזה יותר "תקורה" להתחיל לגלוש בפלאפון. איכשהו בפלאפון אני פחות "מכור". היה ניסוי שנתנו למעשנים סיגרייה והם היו יכולים לבחור אחת משלושה צורות להחזיק אותה. אם הם התא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני כמעט בטוח שלא ,רק כדי להיות בטוח ב100%אני שואל.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כשצרכן קונה משהו , דרך האינטרנט לדוגמא , ומבטל את ההזמנה , אז הוא מחוייב בדמי ביטול , לא משנה מה הוא קנה , בד"כ זה 100 או 10% מדמי הקנייה , הזול מביניהם עכשיו , הספק שממנו הצרכן קונה את המוצר , מציין תמיד את הזמן המקסימלי שבו הוא אמור לספק את המוצר , בד"כ זה 14 ימי עסקים , עכשיו מה קורה אם הספק לא מספק את המוצר במשך ה14 יום האלה? לבטל את הקנייה ברור שאתה יכול וללא קנס , השאלה שלי היא האם הספק גם נקנס ? כאילו אם לא , אז למה שהצרכן מבטל את ההזמנה הוא נקנס ולמה שהספק מבטל הוא לא?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. אני אוהב כמה סידרות אנימה ובדרך כלל צופה בגירסה היפנית אם תירגום (לא דיבוב) אנגלי לו מיזמן השגתי לאחי מישחק לPS2 של נארוטו ויותר מאוחר השגתי לו גירסה יותר מיתקדמת מיפן ויש אבדל ענק בדיבובים ביפני הדיבוב מצוין באנגלי נארוטו נישמע מיתרומם וגם אני חושב ששינו תמוזיקה והיא מסריחה היום יצא לי ליראות תפרומו של הסידרה בערוץ הילדים ואין מה להגיד מסריח ברמות פשוט דיבבו תסידרה ברמה כזות שגורמת לה לישמע מאוד ילדותית בקיצור ליפעמים לא צריך לדובב ועדיף ליסתפק בתירגום וזהו וחבל שביגלל החלטות עיסקיות סידרות נהרסות ככה ולמה לעזזל ליפעמים מחליפים מוזיקה? המוזיקה היפנית מצוינת בקיצור למי שרוצה ליכתוב על סידרות שנערסו ביגלל דיבוב דפוק מוזמן לעשות את זה פה

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  11. Started by dvirf1,

היי, התחלתי ללמוד לתואר בהנדסת מחשבים בטכניון. אני מסיים עכשיו את סמסטר א' ולצערי כרגע נכשל בכל המקצועות. העניין הוא שהגעתי ללימודים בגישה של "את התיכון עברתי בהליכה. למה שזה לא יהיה ככה עם התואר?", ואם נשלב את הגישה הנ"ל עם הרגלי הלמידה שלי, שלמעשה לא היו קיימים עד ש"התעוררתי" לא מזמן, נקבל סטודנט אבוד, דכאוני, ונכשל בלימודים. :'( כרגע אני לומד למבחנים של סוף הסמסטר באווירת דכאון, כי אני יודע מראש שאני עומד להכשל (קצת בעייתי להשלים את כל הקורס בחדו"א בשבוע. חבל שרק עכשיו הבנתי שבאוניברסיטה, בניגוד לתיכון, צריך לנצל את זמן הסמסטר להטמעה) ברור לי שלסמסטר הבא, גם אם אצטרך לחזור על מרבית הקורסים, אגיע בגישה שונה. זאת התחלה. יש לכם עצות ל revival בלימודים? האם גם מישהו מכם הת…

• 28 תגובות
    • 17.3k צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

מישהו יכול להסביר לי שלב שלב איך אני עושה את זה? ההורים שלי מסכימים והבנתי שקצין העיר שהכי קרוב אלי (כרמיאל) נמצא בנהריה, מה עכשיו? בנוסף אמא שלי למרות שהיא הסכימה היא רוצה שמישהו יסביר לה מה זה בדיוק... קצין העיר יכול לעשות את זה?

13. Started by topgun,

אני יודע שזה הופיע בת'רד לפני כמה שבועות, אבל אין לי כח להקפיץ את זה, וזה גם לא ממש קשור..... בכל מקרה: ..... שמעתי כמה דברים טובים על ספיימק, אז החלטתי להצטרף. עכשיו הקטע הוא, שהממשק שלהם די מסורבל (מהשימוש הדי מועט שלי בו), ויש לי קצת בעיה עם שירות האכסון שלהם. אז אני אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות לגבי ספיימק: 1. האם אפשר להעלות רק תמונות, ורק תמונות שאושרו ע"י מודר? 2. איך אני מעלה קבצים אחרים (לא תמונות) לאתר, אם אפשר? 3. בהודעה שהם שולחים אחרי שאתה מעלה תמונה כתוב שאפשר לדלג על בדיקת המודר אם מגדירים שהתמונה תוצג באוסף הפרטי, אבל גם כשאני מסמן את האפשרות הזאת זה נראה כאילו שלוקח לתמונה המון זמן לעלות לאוסף (לא להטען לאתר-זה איטי בלי שום קשר (...), אלא להופיע ב…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by Milford Cubicle,

לכבוד ; מנהל הביטוח הלאומי שלום רב, אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהיתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז"א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האמא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא …

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by shmel,

שאלה היפוטטית: נסעתי עם חבריי לנפוש בשקט במדבר. הופיעו ליד הנקודה שישבנו בה קבוצה עם רכב שהביאו איתם גנרטור ענק ועמדת הגברה. ביקשנו לדעת אם הם יעשו רעש, כי אנחנו מחפשים מקום שקט. הם אמרו שהם באו לעשות מסיבה ויהיה רעש ולא מעניין אותם שום דבר. אחד החברים שלי התקשר למשטרה, זו הגיעה, וביצעה אצל האנשים חיפוש. הם כמובן התקפלו, לא לפני שהם פינצרו לי את הרכב. הם עשו את זה בשקט, ואף אחד לא ראה אותם אבל ברור שאלו היו אותם אנשים ברכב. היום בדרך לסופר שמתי לב לא רק לרכב, אלא גם לאותו אדם שהתעמר עימנו שם. בשיחה עם מנהל הסופר גיליתי שהבחור גר קרוב אליי. האם כדאי לנצל את הקירבה לנקמה ? מה אתם הייתם עושים ?

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אהלן אני צריך בבקשה עזרה במציאת חנות פיזית לקנות בה NEXUS 4 16GB השבוע ליד מלון Grand Hyatt Washington DC. חיפשתי וחיפשתי בכל מיני דרכים ולא הצלחתי למצוא חנות פיזית שמוכרת. מישהו יכול לתת טיפ או לעזור? זה דחוף: מחר החבר שאמור להביא בשבילי טס. תודה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

שלומות, לצערי הרב פיספסתי את המחצית הראשונה של הדרבי הנפלא הזה(שיעור גיטרה נפל לי בול על =/) וראיתי רק את המחצית השנייה(שהייתה מצויינת אבל לפי הבנתי הרבה פחות טובה מהראשונה). חיפשתי באתרים ynet וOne איזה שהוא תקציר מצולם של המשחק ולא מצאתי... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה מראש

18. מחפש קצת מידע על סוג המטאל הזה.... +המלצות ללהקות יהיה נחמד... בכל מקרה תודה למגיבים!!

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  19. שלום יש לי עבודה באנגלית שאני צריך להגיש מחר,העבודה היא על התכונות שלי. אני צריך למצוא מילים משיר שמשקפות את התכונותשלי....צריך עזרה..אני לא מוצא כלום... תיעזרו בכמה תכונות: 1)רציני 2)בעל לב טוב וכ"ו...(זה בעיקר תכנות של ליקוקי תחת עצמאים... 8)) תודה רבה לעוזרים אני צריך את זה כמה שיותר מהר

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  20. קודם כל היי, אני חדש פה קוראים לי רז ואני ממודיעין. תרשו לי להגיד ששוטטתי קצת בפורום (הספציפי הזה) ואני מתרשם מאוד מההשקעה שראיתי בת'רדים הנעוצים אני בונה לאחותי (הסטודנטית לעתיד) מפרט מחשב, לא משהו מטורף, עקרונית לעבודה משרדית. אולי מדי פעם לסרטים..אבל לא יותר מזה רציתי לשאול איפה אני יכול למצוא המלצות לחנויות שאפשר לסמוך עליהן באזור המרכז - עדיף איזור מודיעין או לחילופין אזור באר שבע (היות ואנחנו גרים במודיעין והיא תגור בלימודיה בבאר שבע)... תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by tkcg2k,

מחירים מוזרים מאוד (לא יכול להיות) בפורום של IEF צריך רק להירשם ולהיכנס לפורום "חלקי מחשב במחיר מוזל!" לינק: http://www.ief-il.com/forum/

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  22. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3771910,00.html מעניין איך הכוחות של זריף לו גילו לו את מה שהולך לקרות ... אולי המשקל של הטונות אנרגיה שהוא שלח למכבי תל אביב ואז החזיר בחזרה גרמו לו לתנודות ביו אנרגטיות שגרמו לו לפספס את זה :

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by marlboro,

הפרק יעסוק בג'ולייט, הבלונדינית מהאחרים ויהו שם פלאשבקים שלה... אולי סופסוף יבינו משהו על האחרים אבל 3 חודשים זה מוגזם :s05:

• 14 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by ש נ י צ ק י,

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3514949,00.html?dcRef=ynet

25. α

• 13 תגובות
    • 6.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים