כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אז מישהו בא למסיבה הזאת?... ואללה תבואו...יהיה חזק...יהיה יהל (לא הכי מתלהב ממנו)...יהיה הראל סקעת (סתם יצור)....ויהיה אחלה חברה..!!..
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מסיבה פצצתית בחוף ניצנים עם כל האומנים הגדולים מהעולם dino psaras-u.k max etnica-italey cedric talamsca-france tsuyoshi suzuki-japan x-dream-germany(live set) banzi-gms-spain מי ישראל skazi duvdev-infected mushroom astrix miko&melcia zoo-b&maili psytekk&mid ו dj set freestyle http://www.drugless25.com/section-viewarticle-1.html
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
רציתי ללמוד עוד על חומרה... ובאתי לפה! ;D ד"א אהבתי את הפירסומת של נעה מחשבים (עם ה- X800 וה 6800)
-
- 14 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי חברה, היתי רוצה לנסוע עם חברה שלי לצפון בחופשת ראש השנה.. אנחנו מתכננים להיות באוהלים והינו רוצים איפהשהו בטבע קרוב ליער ונהר כלשהו שאפשר להתרחץ אולי.. וגם שלא יהיה מאוד רחוק מהמרכז (לא חרמון או משהו).. הטיול הוא ליומיים.. אז אם יש לכם משהו להציע אז אני אשמח מאוד לשמוע! תודה! (:
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אז ככה היום הלכתי לקיי אס פי בגעש לאחר שהצורב די וי די שלי מת 4120b הגעתי לשם נכנסתי ישר למעבדה נתתי לבחור את הכונן תוך דקה הוא אמר שהוא לא תקין וביקש מהמכסנאי לתת לו אחד חדש! אחרי שלא נמצא כונן שחור במלאי הטכנאי החליף את המגירה מהצורב התקול לחדש כדי שיהיה לי כונן שחור כמו שצריך . בכל מקרה יאמר לזכותם שהוא החליף לי בלי לעשות בעיות ותוך 10 דקות יצאתי עם כונן חדש תקין ושחור! אני חושב שזה יפה מאד גם מבחינת זמנים שלא מייבשים אותך שבוע עד שיגיע חדש או שטות כזאת וגם שבאים לקראתך ומחליפים לך את את הצבע! אומנם זה שטויות לעשות אבל לא בכל מקום היו עושים את זה! לכן אני מאד מבסוט מהשרות בניגוד לכל מה שקראתי פה תמיד שיש להם אחלה מחירים חרא שרות! אז זהו שלא! קיי אס פי עלו והצליח…
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתם מכירים את המשחק Hattrick? שבו אתה מאמן קבוצת כדורגל? אז כאן, אתם יכולים לאמן שחקן טניס! יש כאן מגוון אפשרויות ואתה יכול להשיג כל מיני דברים... אז כל מי שאוהב טניס - שירשם ויהנה מקהילה בת 5000 (בערך) משתמשים מהעולם! נ.ב האתר הוא במקורו גרמני, אבל ישנם כמה שפות לאתר. www.onlinetennis.de תהנו!
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אנשים. החלטנו אני וזוגתי לנפוש קצת בסוכות (4 ימים חופש רצוף, פשוט מושלם) וחשבנו על אחד מהדילים של "הכל כולל הכל" (מלון+מזון+אטרקציות), ז"א אחד המלונות הענקיים הללו שתמיד רואים בטלוויזיה. כמו כל צרכן נבון החלטתי לקבל חוו"ד מאנשים שהיו באחד המקומות הללו, לא לגמרי משנה היכן אלא איך היה (אני מדבר על יוון/קוס/בודרום וכו). המגבלות הן עד 350 דולר לאדם (לפי מה שראיתי עד עכשיו זה די הגיוני). שאלה בנוסף - מה ההבדל בין 3/4/5 כוכבים? למה 5 כוכבים עולה כפול? האם ההבדל הוא רק ברמת החדרים או בתוספות נוספות לדיל? על עיצה, חוו"ד, הערה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
רוצים לדעת מה הקבלה חושבת על התאריך לידה שלכם??? לחצו כאן (איזה כיף הצלחתי לעשות קישור )
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן..... תגידו אחרי שמסיימים י"ב.... איך מקבלים את התעודת בגרות? אחרי כמה זמן? מה רשום בה?
-
- 9 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
Posting And You למען קהילה טובה יותר .
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אז נכון אני צריך רעיונות ***מקוריים*** למתנות חג אבל אני צריך בין 2 בחורות... אחת קונה לחברה שלה מתנה לא אני לחבר שלי נגיד... תודה רבה לכולם יאלה לשפוך רעיונות יניב
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת לשם (לחנות) ולקנות את מה שאני רוצה שם במקום, בלי להזמין לפני זה דרך האינטרנט או משהו. כי לפי מה שרשום שם באתר צריכים להזמין קודם ורק אז ללכת לחנות ולאסוף את המוצר או לבצע הזמנה בתוספת דמי מישלוח. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
תהנו אחים שלי. ת'אמת לא ציפיתי לדיסק כזה יפה מאחותה של ג'סיקה סימפסון... אחלה שירים. אני אהבתי את 2 5 6 11 הקול שלה מושלם לדעתי. מזכירה לי קצת את הסולנית של GARBAGE.
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
פליז שמישהו יתן לי איזה עצה. מחר יש לי מבחן במתמטיקה ואין לי מושג בגרוש בחומר, אם אני אגש למבחן אני בטוח מקבל בין 0 ל-5 חחחח. בכל אופן אין לי מושג מה לעשות, חברים אמרו לי לא להיכנס למבחן ולקחת אחה"צ אישור רופא שאני חולה או משהו (ואגב הייתי באמת חולה מיום רביעי עד אתמול) שהמורה ישאל מה עם המבחן להביא לו את האישור ולהגיד שהייתי יום לפני חולה מתו וגם ביום המחר לא הרגשתי טוב ולכן לא הלחתי להתכונן כראוי ולא נכנסתי למבחן. הבעיה שהמבחן מחר, ואם אני אלך לרופא אחה"צ אז הוא יתן לי אישור לא לבוא ביום יומיים הקרובים לבית ספר, ולא לאותו יום ספיציפית אלא אם אני אהיה אולי נחמד ואבקש ממנו.. חחחח התירוץ שלי הוא זה: כאשר אני אדבר עם המורה אני אגיד לו, שהיום הייתי חולה ולא יכולתי להתכונן למ…
-
- 15 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
היום עשו לי רשת הביאו לי אלקטל חדש ועכשיו יש לי אחד מיותר כאן בחדר כמה אני יכול לבקש עליו?
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
-
היי חבר'ה אתם בטח זוכים את הסרטון הפלאשי "הערס" הוא "המלך" מאיפה אפשר להוריד את זה?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
כן..שלום אם אתם יכולים בבקשה להיא לי כתובות אתרים של קנית חלקי מחשב..?!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בקושי יוצא לי לראות טלויזיה, אבל בימים האחרונים יצא לי לראות כמה פעמים פרסומת חביבה של Golf Men&Women שברקע שלה יש איזשהו שיר שנשמע ברוסית. בקיצור, אני מזמזם לי אותו כבר יומיים ולא הצלחתי למצוא שומדבר בגוגל עליו. מישהו? עריכה: איזה דביל אני, הייתי בטוח שזה Fox כשזה בעצם היה Golf כל הזמן... :-[
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
טוב כמו שאני תמיד אומר, אני די חלוד כי כמה שנים לא הייתי פה בפורומים הצלחתי להבין לאט לאט ש BIODOME עובד ב KSP... נכון או לא? פתאום אני נכנס לאיזה טרד בן שנתיים בערך ותראו מה אני מגלה... הוא כותב שם ש KSP חרא של חנות חחח ;D :lol: יניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לעשות רשיון על טרקטור בתקווה שההורים שלי יקנו לי ריינג'ר או תומקאר... כמה עולה לעשות רשיון כזה? כמה זמן לוקח כל התהליך? כמה שיעורים וכו'? בתודה ניר
-
- 24 תגובות
- 6.8k צפיות
-