עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ariel-ro,

אהלן, אני צריך לקנות שלושה מחשבים+מסך. איזה חנות טובה יש באיזור המרכז? בראש ובראשונה שירות טוב, מימוש אחריות נוח, ולא שאני צריך ללכת ליבואן להביא להם אישור או לפנות ליצרן בחול בשביל לקבל אחריות. חשבתי על RSM, מה דעתכם? אריאל

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני רואה המון מודעות של מחשבים והן עמוסות פרטים בין היתר עם מגהרצים של המעבד. הרי זה כבר לא ממש משנה המגהרצים אז למה מפרסמים את זה עדיין? למרות שאני מודה שהדירוג כוכבים של אינטל הוא די דבילי.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  3. אני לא מאמין שאני לא מצליח למצוא את המנגינה של הסרט. אני לא רוצה להוריד אותה אבל לפחות לשמוע אותה. תודה למי שיעזור לי.

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by id3232,

שלום אני מעוניין בלימודים בחול ובעיקר בארהב. יש לי אזרחות אמריקאית. 1)אני צריך עזרה למצוא את עלויות התואר הראשון והשאר בעיקר באוניברסיטות הפרטיות והיוקרתיות ולא סתם אונ'. 2)אני גם צריך למצוא תנאי קבלה לאונ' הנ"ל בבקשה. ד"א -ניסיתי לחפש לבד באתרים של MIT YALE ועוד ועוד אבל לא הצלחתי למצוא סכום כולל ותנאי קבלה לאזרחים. תודה רבה

• 47 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. שלום. אני בדרכי לסיים את יא', ומדאיגה אותה שאלה אחת: אני מפחד לא להיתקבל לאוניברסיטה. הציון שלי לא בשמיים ולכן אני דואג. אני רוצה לבקש מכם אלה שלומדים/יתחילו ללמוד בשנה הקרובה מדעי המחשב באחת מהאונברסיטאות פרט ל: אוניברסיטה פתוחה וטכניון, בעיקר מכוון לאוניברסיטת תל אביב, הבקשה היא פירוט בקירוב מה היו הציונים שלכם בתעודת בגרות ואם אתם לא רוצים לומר ציונים אז לפחות ממוצע בגרויות ומה ההיה ציון הפסיכומטרי שלי על מנת שתוכלו להיתקבל/התקבלתם למדעי מחשב. יש לציין שאני שואל את זה עכשיו ולא בעוד 4 שנים כשאני אסיים צבא, כי עכשיו יש לי הזדמנות לשנות ציונים בלי באמת לקחת קורסים על הרבה חומר שאני אשכח אחרי הצבא. פשוט אני מעוד חלש במקצועות הומניסטיים כמו היסטוריה, תנך, ספרות. אני יודע מ…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by nimrods,

שלום לכולם.!! אני צריך המלצות לבצפר למכונאות רכב באזור המרכז לכיתה ט'.!! תודה אחים שלי.!!!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. Started by QQQ,

לאחר שראיתי את ההפרש מחירים המגוחך בין טלויזיות LCD לארץ לבין לחו"ל חשבתי שאולי כבר עדיף להזמין מחו"ל. אם אני רוצה להזמין את הדגם הבא נניח: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=cart&A=details&Q=&sku=544289&is=REG המחיר יוצא 1,352$ כולל משלוח UPS. כמה זה יוצא נטו בדולרים בערך (כולל כל העמלות המטופשות שלוקחים כשזה מגיע לארץ)? והאם אפשרי בכלל להעביר כזאת חבילה גדולה במכס?

8. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג את ההופעה המדהימה הזאת? אני פשוט לא מוצא בשום מקום בארץ! (אימיול וטורנט לא באים בחשבון=חרא איכות. ) ואם למישהו יש את ההופעה אשמח לדעת האם ניתן לבחור נקודת מבט של לארס אולריך (המתופף) \ האם ניתן להפריד את מטאליקה מהתזמורת (סאונד כמובן). תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  9. סתם רציתי לדעת ומהן המדיות עם תוחלת החיים הגבוהה ביותר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ערוץ 10.. עכשיו!!!!! צפו.. זה חשוב.. ;D

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  11. Started by לוח שנה,

האם ידעתם שכשאתם כותבים קטע ואתם נמצאים באמצעו אתם יכולים להגיע לתחילתו או לסופו ע"י הכפתורים האלו.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by Access Denied,

משהו קנה את הספר בגרסה האמריקאית באנגלית ויכול לכתוב פה את רשימת הפרקים??

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by gal1,

הגיעו לאוזני שמועות שיש בכנרת עלוקות זה נכון?! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by ward,

איך אתם רואים את העתיד של המעבדים של AMD ושל אינטל ?? דעות ?? . מי ישלוט בשוק בעוד עמה שנים....? מתי המעבדים של AMD יהיו פופלרים יותק ? מתי אינטל תפסיק לתפוס 70% מהשוק !?? ;D תנחשו אולי ??

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by nivi125,

חחח דיפדפתי לי בהנאתי בעמודים האחרונים של פורום כרטיסי מסך, בערך בעמוד 1360 אני רואה את זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=40006.0 אנשים אשכרה שילמו 3000 שקל בשביל כרטיס מסך ?

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by J0n1,

מצאתי במחסן קולה מפסח, שהוא כבר פג תוקף כמעט שבוע אבל אחותי אומרת שזה לא מסוכן וזה יהיה פג תוקף עוד הרבה זמן, החברות פשוט כותבות ליתר ביטחון. יכול לקרות לי משהו? קלקול כיבה משהו? כי אני שותה את זה עכשיו ואין טעם לוואי או משהו

• 38 תגובות
    • 28.9k צפיות
  17. Started by idofr,

הייייייי אנשים טוב שמעתי שאפשר להוריד את יומטוב בצורה חוקית דרך קשת וגם אין לי כוח להכנס לקאזה (יש שם איזה וירוס) אז אנשים בבקשה לינק או משהו עידו IR

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

שלום לכולם, הכנתי לקט קטעים של לובה בעקבות פיטוריה המפתיאים. Save Target As... http://www.oferporat.com/pureserver/movies/luba.avi 22.2MB

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by ToMeRv32,

http://tech.walla.co.il/?w=%2F4007%2F2605284 עכשיו יש גם תאריך לזה.. דיי "עצוב" הייתי אומר, גדלתי על מסנג'ר.. (כבר 9 שנים בערך..) ביצעתי את המעבר לסקייפ כבר עכשיו, חייב לציין שזה מהיר וקל, סחטיין על כך למיקרוסופט. אני רק מקווה שהם יהפכו את סקייפ לקצת יותר ידידודית לאנשים שמשתמשים בה לצ'אט בלבד. (וגם עוד קצת התאמות של ימין לשמאל לא יזיקו..)

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. http://en.wikipedia.org/wiki/Inon_Zur נדיר

• 71 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. מי פה שיצירתי.. הציעו לי להוציא את כל האדמה ולעשות בריחת גלים (גלים שלא יבואו חרקים) ושמעתי פה מכמה אנשים הרבה רעיונות יצירתיים אם למישהו יש רעיון מגניב שיכתוב

• 44 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. לאבא שלי יש מייבש כביסה עתיק מדגם סימנס Siwamat Flauschtrockner 272 שהוא קנה יד שניה לפני מעל לעשר שנים. לאחרונה המייבש כביסה מקפיץ את הממסר פחת (40A) של הדירה שלו לאחר כ-20 עד 30 דקות עבודה (ואחרי כן כל כמה דקות או מיד), כאשר היו מספר מקרים שבהם הממסר גם קפץ גם כאשר המייבש לא עבד כלל. מה הסיבה לבעייה?

• 5 תגובות
    • 10.4k צפיות
  23. שלום, השאלות הן: 1) כמה צריך תשובות נכונות כדי לעבור? 2) האם אני עושה את המבחן בעזרת תמרורים המוצגים לי?(ללא פירוש). 3) האם התיאוריה בפעם השנייה תעלה אותו דבר? 4) אני עושה תיאוריה ואני יוציא רשיון על אופנוע, אז השאלות יהיו על אופנוע ועל הדרכים בלבד? (הכל חוץ מרכב).

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by אורלי לוי,

שלום אני מחפשת תמונת מחזור תש"מ של בהיס יסודי עוזיאל בקרית שמונה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום אני צריך לקבל את התעודת מקצוע סוג 3 ובשביל זה אני צריך למלא טופס מסוים ולצרף אליו את הטופס 825 משהוא יודע איפה אני משיג את הטופס הזה? קצין העיר אולי? זה טופס שכביכול מאשר לי את הותק במקצוע הצבא תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים