עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by laviko1,

כמעט כולם אוהבים במבה, אז מה הבמבה הכי אהובה פה בפורום יאללה אנשים תצביעו!!

• 45 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. כידוע לך לפני כחצי שנה התחילו בדואר לגבות "שירותי עמילות מכס" לחבילות. כאשר אתה מחוייב לשלם 35 שקל על חבילה "גדולה" כאשר הם אמורים להביא לך את זה עד הבית. הזמנתי דבר מה מ EBAY והיום קיבלתי את החבילה. נדהמתי לגדול בחשבונית את הדבר הבא... למה הם מעגלים 30 אגורות כלפי מעלה? [attachment deleted by admin]

• 63 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. מעוניין לעשות עבודות פרטיות, יש איזה שיטה אפקטיבית להתפרסם? חשבתי על לתלות פליירים ברחוב, כגון תחנות אוטובוסים וארונות חשמל. באינטרנט לא נראה לי שזה רלוונטי פה כל ילד בן 5 כותב על עצמו משהו - או שאני טועה? תודה למי שיוכל לעזור

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. לא כדאי לקנות פרוות תמונות קשות מסין מזעזע שיש אנשים שמיתנהגים באופן כזה לבעלי חיים http://www.furisdead.com/feat/ChineseFurFarms/

• 52 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. Started by Access Denied,

הרעיון פה זה לכתוב אם הייתה לכם עבודה שווה סוף (דפקתם ביומיים עבודה 3 מליון.. , או סתם דפקתם את מירי בוהדנה..) אצלי, אני עכשיו עובד במקום שבעשרה ימים עושים בערך 2400 שקל.. ולא עושים כלום באמת.. (עוזר מזכירה) שווה?

• 82 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. Started by love-its-my-name,

שלום, אני תלמיד כיתה י' והשנה, כמו שאתם יודעים כנראה, תלמידי כיתות י' עושים בגרויות בהיסטוריה ולשון. רציתי לבקש מכם טיפים, עצות וכדומה בקשר לבגרויות. הינה חלק מהדברים שאני עשיתי במהלך השנה : 1. אגרתי סיכומים שהכנתי בעצמי כל פעם על כל חומר. המורה שלנו לימד אותנו בדרך מאוד טובה לדעתי - פשוט חילק דפים עם שאלות על החומר שהוא יודע שיהיה וככה אנחנו עונים בבית והוא בודק בכיתה ומסכם גם כן הוא. בסך הכול יש לי בערך 40-50 שאלות ולכל שאלה סיכום שמה שבטוח, הוא טוב! קיבלתי בזכותם במבחנים 100 ללא מאמץ בקושי. 2. אני אתחיל להתכונן מעכשיו לבגרות בהיסטוריה [המתכונת ב17 חודש הבא] כל פעם אני אלמד קצת... 3. בלשון אני לוקח מורה פרטי שבודק איתי את כל החומר מתחילת השנה עד סופה ורואה מה אני…

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. היי, עוד שבועיים אני מתחיל ללמוד י"ג במגמת תוכנה/טכ"מ. הבנתי שצריך לקבל זימון לבסמ"ח-איזה מבחן שקוראים לו מחשבון קרב. מתי ישלחו לי אותו? 2. מה הסיכויים להתקבל לבסמ"ח? יש פה מישהו שהתקבל והגיע לקורס?

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. Started by Jow-Z,

מה המצב אחים מעפנים שלי !!! הכל טוב? זה חבר של איגור ה: "ראש" :itschy: ברכו אותי עם בואי לפורום! וכמיטב המסורת ערנב!

• 37 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. Started by Symphozis,

אני הייתי בשתי סופרים וכבר ואין להם רק את הפאנטה שוקטה כול השאר יש להם היפסיקו לייצר את זה??? זה היה המשקה אכי טוב היה לזה ריח ממש טוב :'(

• 35 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by B Y,

הדרכון הישראלי שלי נרטב בדף התמונה עדיין רואים תמונה ויש לי גם דרכון זר יהיה לי בעיה להכנס עם הדרכון הישראלי לישראל כי לגבי מדינת יעד אין לי בעיה היות ויש לי דרכון נוסף

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by tombcatz,

טוב,הנה אחד הדיונים ההזויים,אבל הייתי פשוט חייב לשאול לפני כמה ימים ראיתי בHOT DRAMA [ערוץ סרטי הדרמה של HOT] סרט דרמה באחת מהסצנות,הבחורה [שהיא סדיסטית משהו] נכנסת לאמבטיה,לוקחת מספריים וחותכת את הפטמה של עצמה חוץ מזה שזה ממש מזוויע אפילו לחשוב על זה-התעוררו אצלי שאלות פילוסופיות קשות-האם פטמה גדלה חזרה? :s05:

• 35 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. Started by b3ta0,

מהי הדרך הטובה או הנוחה ביותר לחבר כבל חשמל או כל כבל אחר, לאורך של קיר גבס? ניסיתי עם תופסנים אך המסמר לא מחזיק אני לא רוצה לשים סיליקון או משהו כזה כי אני רוצה משהו שלא יהיה קבוע ושאוכל להוריד אותו כשארצה ניסיתי לשים תופסנים עם דבק בצד האחורי, אך המשקל של הכבלים מפיל את התופסנים יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. היי, השיעורים הם בני 4-5 שעות שאני רוצה לשמוע אחרי השיעור , על כן אני מעוניין לרכוש מכשיר הקלטה **איכותי** על מנת שאוכל להוריד את השיעורים למחשב ולהאזין להם במידת הצורך שוב. המכשיר צריך להיות קטן ובעל יכולת קליטת קול טובה. אני יושב בשורה ראשונה אז המרחק לא משחק כאן משתנה היות ואני די קרוב למרצה תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. Started by D-M-X,

איזה קבוצה אתם אוהדים?

• 56 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by klayman,

שלום רב ! בימים האחרונים מצאתי אתר מסחר אשר מוכר מוצרים ב LOT (סטוק של כמה יחידות אשר מוגדר ע"י המוכר), ומקור האתר הוא סין. כתובת האתר היא : http://www.aliexpress.com/ מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי האתר , האם ביצע הזמנות וקיבל מוצרים כפי שהזמין. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. Started by wooper,

היי אני לא משחק כמעט במשחקים,הבעיה שכל הזמן זה בראש שלי, ולכן במקום לשחק אני גולש וקורא ביקורות על משחקים אני עד גיל 20 הייתי מכור למשחקי מחשב,והפסקתי כמעט לגמרי בגלל שהגעתי למסקנה שזה בזבוז זמן כמובן שאני עדיין מאוד נהנה לשחק במשחקים יותר משאר הדברים,אבל אין לי זמן לזה יש פה אנשים אחרי גיל 20 שעדיין משחקים הרבה במשחקים או נגמלו מהתמכרות לזה?

• 48 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. Started by iem,

שלחתי מייל למישהו אחר מחשבון הג'ימייל שלי לשלו (יש לו גי'מייל גם כן). אני חייב לאחזר את המייל במיידי ! האם ניתן ? אני רק יודע כי לא אני ולא הוא משתמשים באאוטלוק בשביל להשתמש בג'ימייל אלא רק דרך ה- HTTP הרגיל. אבקש התחשבות המנהלים בכותרת כי זה עניין מאוד רציני !! תודה !! :-[

18. אני יודע שזה די דפוק לבקש המלצה למשקפי שחייה ושנורקל איכותיים, כי הרי אפשר לקנות כל מיני סטים במגה ספורט וכו'! הבעיה היא, שעד היום ביזבזתי קרוב ל-800 שקל על סטים כאלה, וכולם יצאו כמוצרים זבל לגמרי! משקפיים לא אטומטות לגמרי, חלק לוחצות בצורה ממש מטורפת, שנורקל אחר נקרע ממנו חלק בקלות וכל מיני תקלות קטנות. כמה זבל כבר אפשר לייצר! אז חשבתי להשקיע בפעם האחרונה במשהו איכותי, אבל הפעם לבקש המלצה ממי שמתעסק בתחום, כי ממש נמאס לי לבזבז את הכסף על משהו כל כך פשוט! סך הכל מחפש שנורקל, ומשקפי שחייה נורמליים לים. עריכה: דיברתי בעצם עם אחותי כרגע, ואמרה שיש לה של ספידו, שהם ממש טובים, ועלו לה רק 90 שקל. אני אקנה מחר ממגה.

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. שלום, כדי לסדר את הנ״ל, ניקיתי פילטרים. ניסיתי סודה לשתיה וחומץ. עבודה עם משאבת אויר לבדיקת מעבר בצינור והחלפתי משאבת ניקוז. הבעיה עדיין קיימת. יש עוד משהו שאפשר לנסות?

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני תלמיד כיתה יא', עברתי את הצו הראשון אבל עדיין לא עשיתי את הראיון האישי(חוסר זמן שלהם). אני מאוד אוהב מחשבים, יש לי אהדה גדולה מאוד לחומרה (מבורג בCASE ועד המעבד). אני אוהב את עיניין הרשתות, אינטרנט והתקשורת.. קצת פחות אוהב את עיניין הבנייה של האלגוריתמים והתוכנות. חוץ משפת HTML, אני לא יודע שפות אחרות (ניסיתי ללמוד VB, לא עיניין אותי). אני רוצה לעסוק בזה בשלוש שנים של השירות שלי בצה"ל. איזה יחידות יש שמתאימות לדברים האלה שאני אוהב ? נ.ב.- אני לומד את הדברים הללו באופן עצמאי. כלומר, אני לא במגמת מחשבים או משהו דומה (רק בבית לבד).

• 30 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. אז אחרי שגיליתי שהנעלי טיולים הישנות שלי כבר די לוחצות וגם לא סקסיות במיוחד, החלטתי לקנות נעלי טיולים חדשות, מעור הפעם. הסוג האהוב עליי הוא מעור הפוך- אבל אמא שלי אומרת שמכל שריטה קטנה זה יכול ממש להתלכלך ולהפגם ושקשה עד בלתי אפשרי לנקות אותן. אני לא רוצה שתוך חודש וטיול אחד או שניים הנעליים שלי יראו כאילו שמצאתי אותן בזבל ליד דיסק של טוקיו הוטל, ואני רוצה לדעת אם עור הפוך באמת נעשה מגעיל שרוט ודהוי אחרי כל כך קצת זמן ומגע, ואם כן, איך אפשר לשחזר אותו כדי שייראה כמו שצריך. אני מתכוון לקנות נעלי טיולים של CATERPILLAR אגב. לא משהו ממש רציני במחיר מופרז לטפס על האוורסט, אלא משהו שיתאים לי למסלולים בארץ(אני מדריך בנוער העובד והלומד ועושה הרבה מסלולים בסגנון) בתודה, רן

22. כזה עוד לא היה פה , אני חושב ...

• 71 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. אם יש איזה אתר חדש שלו או משהו..?

• 11 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. Started by DAVIDD,

בעקבות הדיון על החמץ אומרים ש40 אחוז לא שומרים אז תצביעו נראה

• 117 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by RoyShefy,

קודם כל, אני מתנצל אם חלקכם חושבים שזה לא הפורום הנכון לשאלות כאלו, אבל זה שאנשים מבינים במחשבים לא אומר שאין להם הבנה חבריתית ומספיק אינטליגנציה רגשית כדי להזדהות ולעזור בטאקל הפסיכולוגי שיש לי, או שהם מכוערים. אה, ואם עוד מישהו חושב לתת לינק לתמונה שלי מכיתה ח' כדי לצחוק עלי, אני אדקור אותו בפנים עם מזלג. בקיצור, כשאני מול המצלמה יותר מכמה שניות וצילומים, ושמבקשים ממני לחייך חיוך אמיתי ולהסתכל לתוך קיר, אני פשוט נכנס ללחץ, והפנים שלי נכבות, והבטחון שלי בורח, מה שבדרך כלל לא קורה, אני מאוד אוהב להצטלם ומאוד אוהב את איך שאני נראה. אבל כשאומרים לי לחייך, אני לא מצליח לחייך חיוך אמיתי שנמשך יותר מכמה שניות וגם הוא לא באמת אמיתי. רק שעוברות בנות ברחות ועושות שלום אז הצלם קופ…

• 46 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.