כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
אני קונה בקרוב מאוד מחשב נייד חדש (Dell Inspirion 3010) וראיתי אותו במחיר מאוד נמוך בTMS. ראיתי שהחנות הייתה מאוד מומלצת, עד הסיפור שהיה להם עם FOXPC. האם מישהו רכש מהם משהו בזמן האחרון והם עדיין מומלצים ואמינים? חוות דעת נוספות עליהם יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
-
היי, קניתי כרטיסי טיסה לספטמבר ואני מתגייס בסוף אוקטובר ורציתי לדעת איך אני מקבל אישור יציאה מהארץ מצה"ל? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני יודע שקיים אתר שמספק ב*חינם* שירות של שחרור נעילת "sim lock" למכשירי Nokia אונליין, ואני מעוניין לדעת את כתובתו אנא ממי שיודע שירשום או ישלח לפרטי אם בכל זאת יחליטו לנעול, כי למנהלים פה יש אצבע קלה על כפתור ה"נעילה" ;D נ.ב: ככל הידוע לי, שחרור הנעילה הזאת הינה חוקית!!!
-
- 11 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איזה נעליים יש בריקושט? הכוונה ל-BLUNDSTONE או REDBACK אני מחפש מגפיי עבודה. אין באתר שלהם מידע שמוביל אותי, מלבד ללכת לחנות ולראות, מישהו יודע או יכול לשלוח לי לינק לגבי מידע על מגפיים אוסטרליות שנמכרות בחנות?
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, אני אחרי צבא ואני מתלבט אם כדאי לעבוד בתור בל בוי במלון בחיפה , השאלה אם כדאי ? , כרגע אני לומד מחשבים פעמיים בשבוע והקורס מתקרב לסופו ובא לי בינתיים גם להרוויח קצת (כמו כל אחד ) 8)
-
- 4 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מה סוג המבחנים שעושים שם? איך זה הולך בדיוק? אני רק יודע שזה איזה 6-7 שעות להיות שם מה שלא נשמע כיף במיוחד...
-
- 11 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
סעמק! העכבר שלי כל כך חם שאני קושי יכול להחזיק אותו. מישהו יודע באיזה טמפ' העכבר יכול לשרוד? (עכבר לוג'יטק פשוט... שכחתי את הדגם)
-
- 61 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סוכן לפתיחת קרן השתלמות שתעבוד עם אלטשולר. אני יכול לפנות ישירות לאלטשולר אבל אז העמלות גבוהות יותר. אשמח לקבל המלצה על סוכן.
-
- 26 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
קניתי נעליים של טימברלנד מדגם 18128 בארהב. איך אמורים לטפל בהם? עם משחת נעליים רגילה? קראתי שאפשר עם שמן זית, האם מישהו ניסה את זה?
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח לאן הנושא הזה קשור אז שאלתי כאן- יש לי חלקים למחשב שקניתי בksp ורציתי לתת להם להרכיב. אני צריך פשוט לבוא לחנות עם החלקים ולומר להם להרכיב או צריך לתאם פגישה או משהו בטלפון? תודה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לכאלה שלא מבינים דבר.. בלי לחץ של זמן, אני קונה עוד שנתיים וחצי.. אל תכנסו , בכלל לא! אף-פעם! אל תצילו אותי, ואם כן תכנסו בלי להבין מה אני רוצה ומה הבעיה. אני גם ככה לחוץ, אתם באמת רוצים שאטרח לנסות להסביר כדי שממש תוכלו לענות ולנסות לעזור? אני רוצה את המחשב הכי טוכ שניתן ןהשיג בייקום. יש לי בר מצווה והצלחתי לגרום להורים שלא מבינים כלום להסכים לפוצץ עלי ים כסף. מה זה משנה מה השימושים שלי. אני גולש לפייס, לפעמים יוטיוב ומשחק סוליטר, אני עדיין רוצה את הכי חזק יקר ובזבזני שיש! אלו כמה מהמשפטים הרבים שעלו לי לראש בחודשים האחרונים כתגובה לדברים שקראתי באתר. לכתוב את זה בשירשור הרלוונטי לא יפה, לא תמיד עומד בכלי הפורום או מזהם את הדיון ובכלל עלול לפגוע בכותב התמים…
-
- 81 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי, אז ככה הבאתי כלבה הבייתה, הכלבה של חבר המליטה אז לקחתי אחת לתקופת נסיון, לברדור בת חודשיים וחצי. העניין הוא שאין לי חצי מושג איך לטפל בכלבים, אף פעם לא היה לי כלב או חתול, היה לי רק אוגרים וגם זה חודשיים בלחץ... רציתי לשמוע טיפים כללים למי שיש לו נסיון עם כלבים, בנוסף אני בדילמה מאוד גדולה, אני בעבודה כ-9 שעות ביום, כמעט 3 שעות נסעיה הולך וחזור. זה אומר שאני 12 שעות מחוץ לבית, זה אומר שהכלבה 12 שעות לבד בבית, עכשיו העניין הוא שאני אוהב חיות, אני בחיים לא יפגע בה או יגרום לה נזק בכוונה, והאמת שדי נקשרתי אליה, אבל עם אורח חיים כזה שהיא לבד בבית חצי יום במקום מסוים נראה לי שזה סוג של התעללות כלפי הכלבה.. אז אני בדילמה האם להחיזר את הכלבה לחבר או להשאר אותה... בקיצור …
-
- 35 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
קחו כל מילה שבא לכם, תחסירו בין הגימטריה הגדולה לגימטריה הקטנה ותצמצמו את התוצאה - יוצא 9. "גרביים" 600+10+10+2+200+3 = 825 (גימטריה גדולה) 6+1+1+2+2+3 = 15 (גימטריה קטנה) 825-15=810 8+1+0 =9 "עט" 70+9 = 79 7+9 = 16 79-16 = 63 6+3 = 9 גיליתי את זה בעקבות ויכוח ביני לבין אדם דתי בעבודה. הוא הביא את ה"ידיעה" הזאת לפניי באומרו שזאת הוכחה לקיומו של האל . הגימטריה של האמת הוא קרא לזה. חייב להיות הסבר מתמטי לזה.. למישהו יש מושג ? http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%94
-
- 17 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים דחו לי את הגיוס לפברואר, מה שהשאיר לי הרבה זמן לעשות משהו עם עצמי. חשבתי לנצל את זה ולנסות לקחת קורס בודד באוניברסיטה. התחום שאני ללא ספק מעוניין בו הוא מדעי המחשב. יש לי בגרות ופסיכומטרי טובים ומניח שלא תהיה לי בעיה להתקבל. השאלה היא - האם אני יכול להרשם לסמסטר הקרוב לקורס אחד בלבד, באוניברסיטת ת"א, ולהשהות את המשך הלימודים לפחות עד אחרי השירות הצבאי? המטרה היא בסך הכל לטעום טיפה מהחוויה ועל הדרך להרוויח כמה נקודות לתואר בעתיד. מבחינת הצבא, אני מניח שלא יהיה להם אכפת מה אני עושה לפני הגיוס, לא במסגרת עתודה או משהו, ובמידה והסמסטר יסתיים לפני פברואר. מבחינת אוניברסיטת ת"א, האם אפשרי להרשם ככה לקורס אחד בלי התחייבות, או שזה משהו שאפשר לעשות רק באוניברסיט…
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שוטטתי באינטרנט ולהפתעתי אני מגלה לי אתר חמוד ביותר שמחלק דברים בחינם כמו דוגמיות בשמים פוסטרים סטיקרים וכו... ברוב המקרים גם שולחים לישראל אמרתי לעצמי נרשם לכמה דברים ונראה אם נקבל היום אני ניגש לתיבת הדואר ומגלה בין המכתבים דואר אוירי שבתוכו נמצאות מדבקות של פרארי שהזמנתי כמה ימים לפני כן כמה ימים קראתם נכון כמובן שהתלהבתי והתחלתי להירשם לכל דבר שם כמו מטורף מה אכפת חינם נו כסף וללא דמי משלוח אפילו שזה לא חייב להיות מעניין תמיד כיף לקבל בחינם אז בלי ל**** בשכל הינה הקישור http://www.teenfreeway.com
-
- 51 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום. רציתי לבדוק פחות או יותר כמה יחידות רוב האנשים עושים במתמטיקה ואנגלית מאחר שלאחרונה חילקו אותנו להקבצות שונות.. זה לא משנה עם עשיתם או לא עשיתם עדיין את הבגרות במטמתיקה אבל כל מי שכבר בהקבצות ורוצה לרשום כמה הוא מוזמן(נא לא לרשום סתם דברים למשל אם מישהו ב3 יחידות במתמטיקה שלא ירשום שהוא ב5).. אתם מוזמנים לרשום.. מי שכבר עשה כמה הוא קיבל בכול אחד (בציון הסופי) אני ב5 יחידות אנגלית ו 4 במתמטיקה..
-
- 76 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני די חובב לא קטן של מד"ב ואני גם אוהב לקרוא ספרים (לא יותר מדי ספרים , במידה הנכונה ) . הספרים שקראתי עד עכשיו והושפעתי מהם הם : חולית , כופרי חולית ובית הלשכה חולית . המרכבה שאותה אני קורא עתה , ספר מאוד מרתק , קראתי אותו ולא שמתי לב לזמן על היום הראשון הגעתי לעמוד 175 , ישבתי וקראתי אותו במרפסת ופשוט לא שמתי לב לזמן . הספר עצמו מאוד מורכב ונותן לכם לחשוב הרבה . חלק יחשבו שזה רק עוד ספר מד"ב חלק יאמינו במה שהוא אומר וחלק לא . מומלץ בחום . עוד ספרים שקראתי או שאני קורא עכשיו שר הטבעות :אחוות הטבעת שר הטבעות : שני הצריחים הארי פוטר ( אל תצחקו , קראתי את זה שזה יצא ואז הייתי בכיתה ו' בערך והייתי חייב להמשיך לקרוא :-\ ) ספר טוב אבל לא מתקרב במידת המידע וההרפתקה לשר הט…
-
- 71 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אהמ אני פשוט אגיד את האפשרויות ותגידו לי עד כמה זה טוב ומה זה מה קצין שלישות קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס מדריך נוער מרחב רכז מתגייסים חובש פקח טיסה מפעיל מערכות מחשב תכניתן חוקר מודיעין אויר מפענח תצלומי אויר וזה משהו מוזר בסעיף האחרון רשום לי ככה: תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט - חייל בגופים ייחודיים בצה"ל אם אתם יודעים משהו על חלק מהמקומות האלה בבקשה תתנו לי פרטים. אני לא יודע מה כדאי לי לבחור ואולי עוד שאלה בעיקרון אני רוצה להיות קרבי אבל נקבע לי פרופיל 64 זמני אחי אמר לי בכלל לא לשלוח את המנילה אבל אני מפחד שאני לא יצליח להעלות ואז אני יתקע בשקם או משהו כזה
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש שם אנשים שאין לי מושג מיהם מישהו זיהה ישראלי? http://www.mivzakon.co.il/mailing/pictures/pictures/100(1).jpg מי מצא את בוש ואת בן לאדן?
-
- 75 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הדרכון הישראלי שלי נרטב בדף התמונה עדיין רואים תמונה ויש לי גם דרכון זר יהיה לי בעיה להכנס עם הדרכון הישראלי לישראל כי לגבי מדינת יעד אין לי בעיה היות ויש לי דרכון נוסף
-
- 0 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום חברים , ברשותי אוטו שהחלל הפנימי שלו ברובו בהיר ומתלכלך מהר ובצורה קיצונית. כבר תקופה שאני מעוניין לקנות איזה ספריי , קצף , ווקס (או כל דבר אחר שעולה על הדמיון) בשביל לנקות את הפלסטיקים את הריפוד וכו', אין לי מושג בזה בכלל וגם לא לאנשים שסובבים אותי לצערי . היום אחרי חודשים נשבר לי ושילמתי מחיר מופקע על ניקיון פנימי+חיצוני , 150 שקל , ללא קיטור או שיטה מתוחכמת פשוט חומר טוב וג'ילדה. האוטו נקי ונעים אבל ההרגשה שאפשר לעשות את זה בחצי מהמחיר . ופה אני בא לשאול אותכם , אלו מכם שמכירים ומנוסים בעניין . מה לקנות ? מה לעשות ? בין היתר לא מדובר רק במחיר, אלא גם שאף אחד לא מנקה את האוטו שלך יותר טוב ממך כי לך אכפת.
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-