כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
א. יכול להיות שהטכניון לא נמצא ב-100 האוניברסטאות המובילות בעולם?? http://ed.sjtu.edu.cn/rank/2005/ARWU2005_Top100.htm אמרו לי שיש איזה מקצוע שהטכניון במקומות הראשונים בו בעולם (נדמה לי אמרו מקום ראשון לא זוכר בדיוק), מישהו יודע על מה אני מדבר? ב. מה זה משנה אם את התואר קיבלתי מMIT או מהטכניון? אם אני ילך לחברה כמו אינטל לדוגמא (או כל חברה שהיא) יכול להיות מצב שיגידו שאני לא מספיק טוב? איזה יתרון יתן לי תואר מMIT? ג. מה צריך לעשות ישראלי שרוצה להגיע לMIT בשביל ללמוד שם תואר ראשון? ד. יש באוניברסטאות האלה מכינה? כי אם מתקבלים על סמך הבגרות אין לי סיכוי להתקבל... (היא די טובה אבל אין לי ממוצע 100+.. )
-
- 50 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש סוכן לפתיחת קרן השתלמות שתעבוד עם אלטשולר. אני יכול לפנות ישירות לאלטשולר אבל אז העמלות גבוהות יותר. אשמח לקבל המלצה על סוכן.
-
- 26 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אהמ אני פשוט אגיד את האפשרויות ותגידו לי עד כמה זה טוב ומה זה מה קצין שלישות קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס מדריך נוער מרחב רכז מתגייסים חובש פקח טיסה מפעיל מערכות מחשב תכניתן חוקר מודיעין אויר מפענח תצלומי אויר וזה משהו מוזר בסעיף האחרון רשום לי ככה: תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט - חייל בגופים ייחודיים בצה"ל אם אתם יודעים משהו על חלק מהמקומות האלה בבקשה תתנו לי פרטים. אני לא יודע מה כדאי לי לבחור ואולי עוד שאלה בעיקרון אני רוצה להיות קרבי אבל נקבע לי פרופיל 64 זמני אחי אמר לי בכלל לא לשלוח את המנילה אבל אני מפחד שאני לא יצליח להעלות ואז אני יתקע בשקם או משהו כזה
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
כבר הרבה זמן תיכננתי על הסקר הזה. זה מאוד מעניין אותי כי במפגש לא ראיתי הרבה משתמשים עם משקפים אבל לפי ההגיון לרוב המשתמשים אמור להיות משקפים(כי אנחנו "חרשני מחשב") בכל מקרה לצערי יש לי משקפים :'( ולמזלי לפעמים אני שם עדשות
-
- 61 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום חברים , ברשותי אוטו שהחלל הפנימי שלו ברובו בהיר ומתלכלך מהר ובצורה קיצונית. כבר תקופה שאני מעוניין לקנות איזה ספריי , קצף , ווקס (או כל דבר אחר שעולה על הדמיון) בשביל לנקות את הפלסטיקים את הריפוד וכו', אין לי מושג בזה בכלל וגם לא לאנשים שסובבים אותי לצערי . היום אחרי חודשים נשבר לי ושילמתי מחיר מופקע על ניקיון פנימי+חיצוני , 150 שקל , ללא קיטור או שיטה מתוחכמת פשוט חומר טוב וג'ילדה. האוטו נקי ונעים אבל ההרגשה שאפשר לעשות את זה בחצי מהמחיר . ופה אני בא לשאול אותכם , אלו מכם שמכירים ומנוסים בעניין . מה לקנות ? מה לעשות ? בין היתר לא מדובר רק במחיר, אלא גם שאף אחד לא מנקה את האוטו שלך יותר טוב ממך כי לך אכפת.
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי, אז ככה הבאתי כלבה הבייתה, הכלבה של חבר המליטה אז לקחתי אחת לתקופת נסיון, לברדור בת חודשיים וחצי. העניין הוא שאין לי חצי מושג איך לטפל בכלבים, אף פעם לא היה לי כלב או חתול, היה לי רק אוגרים וגם זה חודשיים בלחץ... רציתי לשמוע טיפים כללים למי שיש לו נסיון עם כלבים, בנוסף אני בדילמה מאוד גדולה, אני בעבודה כ-9 שעות ביום, כמעט 3 שעות נסעיה הולך וחזור. זה אומר שאני 12 שעות מחוץ לבית, זה אומר שהכלבה 12 שעות לבד בבית, עכשיו העניין הוא שאני אוהב חיות, אני בחיים לא יפגע בה או יגרום לה נזק בכוונה, והאמת שדי נקשרתי אליה, אבל עם אורח חיים כזה שהיא לבד בבית חצי יום במקום מסוים נראה לי שזה סוג של התעללות כלפי הכלבה.. אז אני בדילמה האם להחיזר את הכלבה לחבר או להשאר אותה... בקיצור …
-
- 35 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, שם דגש על שיפור תפוקה בעבודה כי בשיטות שיווק של היום יש סוגים שונים של כיסאות כמו מנהלים, כיסאות גיימינג וכו'. אני צריך כיסא שמיועד לסייע לשמור על יציבה. לא כיסא של מנהלים שנראים נוחים וגורמים לחשק להיעשן לאחור. אני לא יודע אם יש הגדרה בשוק לסוג זה אבל אני יודע שיש הגדרה לשולחן המתקפל שמיועד לעבודה בעמידה. מי שמבין מה אני מחפש, מה אתם יכולים להמליץ ואיפה עדיף לקנות בצפון? אפילו אם אין כיסא שתואם בדיוק הגדרה, יש כיסא משרדי איכותי, נוח ומתכוונן? תודה
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
ברשותי מספר מעקב על דגם של רכב שאותו רכשתי מEbay במחיר שעולה על 50 דולר, ביקשתי מהמוכר להצהיר כי המחיר נמוך מהנ"ל ונהניתי בחיוב, היום בדקתי בעזרת מספר המעקב בדואר ישראל וזה מה שכתוב, האם זה אומר שאצטרך לשלם מכס? היתכן?
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הזדמנות לתקן שגיאה היסטורית, הצביעו בפלות היום! http://www.baflot.co.il/index.php
-
- 27 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לפני כחודשיים-שלושה התעדכן לי הפרופיל ל-64. מיד לאחר מכן ניסיתי להתקבל לקורס תכנות (ממר"ם) בבסמ"ח ומאז זה נמצא בטיפול. כל שבוע אני מתקשר כמה פעמים ושואל מה קורה עם זה, והם חוזרים על אותה התושבה "זה בטיפול". אתמול התקשרתי אליהם שוב ואז הפקידה שם אומרת, "מה? אתה מתגייס ביולי? אז אתה לא יכול להתקבל לקורס". אחרי חודשיים-שלושה חודשים שבהם יכולתי לדחות את הגיוס שלי בלי בעיות אתמול היא נזכרת להגיד לי את זה. אתמול, הגעתי ללשכת הגיוס בירושלים והגשתי טופס לבקשת דחיית גיוס. רשמתי בטופס שאני מתכוון להשלים בגרויות, לעבור בחינה פסיכומטרית, וכתבתי להם על ממר"ם, שאני חייב לדחות את הגיוס בכדי להתמיין. היום התקשרתי ללשכת הגיוס, ונודע לי השבקשה שלי נשללה. הפקידה שאיתה דברתי בלשכת הגיוס אמרה…
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מחר אני צריך להגיע ב-11 לבי"ח 10 בחיפה (כן מה לעשות, הצבא מסרב לשחרר אותי...) בכל מקרה, איך מגיעים לשם ממרכזית חוף הכרמל בחיפה? וכמה זמן זה לוקח בערך (כולל לחכות לאוטובוס, הליכה אם יש וכו') תודה
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
שוטטתי באינטרנט ולהפתעתי אני מגלה לי אתר חמוד ביותר שמחלק דברים בחינם כמו דוגמיות בשמים פוסטרים סטיקרים וכו... ברוב המקרים גם שולחים לישראל אמרתי לעצמי נרשם לכמה דברים ונראה אם נקבל היום אני ניגש לתיבת הדואר ומגלה בין המכתבים דואר אוירי שבתוכו נמצאות מדבקות של פרארי שהזמנתי כמה ימים לפני כן כמה ימים קראתם נכון כמובן שהתלהבתי והתחלתי להירשם לכל דבר שם כמו מטורף מה אכפת חינם נו כסף וללא דמי משלוח אפילו שזה לא חייב להיות מעניין תמיד כיף לקבל בחינם אז בלי ל**** בשכל הינה הקישור http://www.teenfreeway.com
-
- 51 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלפון סלולרי עד 2K. חשוב לי שיהייה בו MP3 ומצלמה דיגיטלית. יתכן שאקח את הטלפון לטיולים וכו ולכן צריך להיות לו זמן השמעה ארוך. בנוסף, למכשיר צריך להיות חיבור USB, ואם קיים טלפון כזה, שיהייה גם עם חיבור רגיל של אוזניות. אם יהייה למכשיר אינפרא אדום זה יעזור מכיוון שאולי ארצה להעביר קבצים בין טלפונים. תודה.
-
- 85 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כן, קראתם נכון התפקיד שכל כך ייחלתי אליו סוף סוף התגשם אני באופן רשמי משק ממטרות וואווו !!! תגובות !!
-
- 53 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הדרכון הישראלי שלי נרטב בדף התמונה עדיין רואים תמונה ויש לי גם דרכון זר יהיה לי בעיה להכנס עם הדרכון הישראלי לישראל כי לגבי מדינת יעד אין לי בעיה היות ויש לי דרכון נוסף
-
- 0 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לכאלה שלא מבינים דבר.. בלי לחץ של זמן, אני קונה עוד שנתיים וחצי.. אל תכנסו , בכלל לא! אף-פעם! אל תצילו אותי, ואם כן תכנסו בלי להבין מה אני רוצה ומה הבעיה. אני גם ככה לחוץ, אתם באמת רוצים שאטרח לנסות להסביר כדי שממש תוכלו לענות ולנסות לעזור? אני רוצה את המחשב הכי טוכ שניתן ןהשיג בייקום. יש לי בר מצווה והצלחתי לגרום להורים שלא מבינים כלום להסכים לפוצץ עלי ים כסף. מה זה משנה מה השימושים שלי. אני גולש לפייס, לפעמים יוטיוב ומשחק סוליטר, אני עדיין רוצה את הכי חזק יקר ובזבזני שיש! אלו כמה מהמשפטים הרבים שעלו לי לראש בחודשים האחרונים כתגובה לדברים שקראתי באתר. לכתוב את זה בשירשור הרלוונטי לא יפה, לא תמיד עומד בכלי הפורום או מזהם את הדיון ובכלל עלול לפגוע בכותב התמים…
-
- 81 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
אז חברה שלי אומרת שאני אחד היחידים שהיא מכירה שמתקלח בבוקר ולא בערב. מה דעתכם? נ.ב- בכוונה לא הוספתי אפשרות של גם וגם. כי אני רוצה לדעת מה ההתפלגות בהנחה שאפשר לעשות מקלחת בודדת.
-
- 35 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
טוב,הנה אחד הדיונים ההזויים,אבל הייתי פשוט חייב לשאול לפני כמה ימים ראיתי בHOT DRAMA [ערוץ סרטי הדרמה של HOT] סרט דרמה באחת מהסצנות,הבחורה [שהיא סדיסטית משהו] נכנסת לאמבטיה,לוקחת מספריים וחותכת את הפטמה של עצמה חוץ מזה שזה ממש מזוויע אפילו לחשוב על זה-התעוררו אצלי שאלות פילוסופיות קשות-האם פטמה גדלה חזרה? :s05:
-
- 35 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני רוצה לייבא דברים לארץ מאיביי ולמכור אותם לאנשים יש לכם רעיונות לדברים שאנשים רוצים בארץ שאפשר להביא מEBAY? שכל מוצר יעלה עד 30$ באיביי.. תודה. טל.
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי בעיית עור.. אני סובל מדלקת בזקיק השערה וכל פעם שאני מתגלח חלק מדי זה עושה פצעים. עכשיו הבנתי שאפשר להוציא פטור על בעיה רפואית כי אני לא מתכוון לקרוע את הפנים שלי בשביל גילוח. צריך ללכת לרופא בשביל זה? או שאפשר בבקום לסדר את זה? ולא מטעמי דת.
-
- 57 תגובות
- 5.3k צפיות
-