עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב, הגיעה הזמן לבחור נעליים לריצה ובעקבות מבצע ב"מגה ספורט" מצאתי לנכון לקפוץ על המציאה. יצא לי לראות שיש פה לא מעט ספורטאים ומצאתי לנכון להעזר בכם לנושא. בין הנעליים שהיו באתי עם ראש לקנות את הסאקוני הנ"ל - http://www.shoppydoo.co.uk/price-sport_shoes-saucony_grid_fusion_3_lc.html עולות 350 כעת, עם בולם אחורי בלבד. http://img217.imageshack.us/f/photo02233442.jpg/ מנגד המוכרת שם המליצה גם על זוג של דיאדורה, דגם חדש עם בולם אחורי וקידמי והם עולים 200 (זול מאוד!). סרטון פרסום של החברה- http://img691.imageshack.us/f/photo31175630.jpg/ עכשיו, רכשתי את הסאקוני ואני לא סגור על כך שביצעתי את הבחירה הנכונה לאור כך שהזוג השני- א) יותר זול (אומנם לא קריטי, אך גם כן פר…

2. שאלום! הכותרת מדברת בעד עצמה =] האמא: האבא: הגורים: יש מעוניינים? =]

• 40 תגובות
    • 5k צפיות
  3. כותרת

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  4. השאלה בכותרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  5. אבא שלי קנה תכלב ב1000 שקל ולא מובן לי מה להביא לו לאכול? מה לישתות? מתי? כמה? הוא גם נושך את כל הבית והוא בן חודשיים נובח כיאלו מילחמה חחח פשוט כלב בפעולה לא יודע מה לעשות איתו מאז שהוא בבית אין שקט ! ב5 ליפנות בוקר מעיר את כולם עם הנביחות שלו חח תעזרו לי בבקשה איך לטפל בו כי אין לי סבלנות וגם לכלב אין אני חושב. הוא רק בין חודשיים והוא זכר בלאגניסט, וזה עוד כלום הוא כבר נושך לנו תידיים ותרגליים ותבגדים, מה עושים איתו?...

• 50 תגובות
    • 5k צפיות
  6. עוד לא לחצת become a fan of hwzone.co.il בפייסבוק?! DO IT NOW http://www.facebook.com/HWzone

• 60 תגובות
    • 5k צפיות
  7. כמו כל דבר גם מחשב מתיישן והביצועים שלו יורדים ונתקלים באיטיות, ויש צורך לרכוש מחשב חדש ... אז כל כמה זמן\שנים אתם קונים מחשב חדש ??? דיון מעניין...

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=_jDV4IQ73ow

9. Started by raiman1,

השנה סיימתי כיתה י"ב, ועשיתי מתטמתיקה 4 יח"ל (ציון סופי בערך 95). חשבתי לעשות בקיץ שיעורים פרטיים לתלמידי 3 יחידות ולתלמידים בחטיבת ביינים. אני לא ממש בקי בנושא הזה של שיעורים פרטיים לכן יש לי מספר שאלות: 1)האם תלמידים לוקחים בד"כ שיעורים פרטיים בחופש הגדול? 2)איפה השיעורים מתקיימים? בבית של המורה או התלמיד? 3)כמה לפי דעתכם אני צריך לקחת על שיעור באורך שעה שלמה? (או שעדיף בכלל לעשות שעה אקדמאית?) תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 5k צפיות
  10. Started by gabriel6,

סתם רציתי לשתף אתכם בתיסכול מחשב שעולה בחול 490 $ שער הדולר אולי - 3.8 ומס על מחשב נייד זה רק מעמ שזה יוצא בערך 2200 בחשבון זריז מפה להגיע ל-3000 שח (שזה כמעט 40 אחוז פער!!!) זה פשוט עובר כל גבול... http://www.pc365.co.il/cat.aspx?cat_id=1726 ולכן בא לי לשיר... http://www.youtube.com/watch?v=-2xgjox3qzU כל טוב, גבריאל

• 43 תגובות
    • 5k צפיות
  11. זה יכול לקרות לא רק בטויוטה דוושת הגז נתקעת על פול גז, ולחיצה על הברקס לא עוזרת. מה שיש לעשות. מעל 30 הרוגים מתו מזה בתקלה של טויוטה והיו עוד במקרים אחרים. מה לעשות ? להעביר את המהלך לניוטרל סרטון:

• 33 תגובות
    • 5k צפיות
  12. Started by Iko89,

אז סוף סוף הוצאתי רשיון והתחלתי לעבוד ויכול להיות נחמד לקנות לעצמי אוטו קטן .. חשוב שיהיה חסכוני זריז בטיחותי ויציב לא בעייתי (שלא יכנס למוסך כל חודש) ואם כן, חלפים זולים בדקתי קצת וחשבתי על פולו 1.4 הדגם עם ה100 כ"ס .. יש למישהו חוות דעת עליו או על מכוניות דומות ?

13. Started by B Y,

הדרכון הישראלי שלי נרטב בדף התמונה עדיין רואים תמונה ויש לי גם דרכון זר יהיה לי בעיה להכנס עם הדרכון הישראלי לישראל כי לגבי מדינת יעד אין לי בעיה היות ויש לי דרכון נוסף

• 0 תגובות
    • 5k צפיות
  14. שלום לכולם. מישהו מכיר דרך להגיע מפתח תקווה לבסיס גלילות (ובחזרה) באוטובוסים? חשוב שהאוטובוסים גם יסעו יותר מאוחר מהשעה 5 בערב, כי מהדברים שאני מצאתי עד עכשיו, כל האוטובוסים יוצאים פעם אחרונה ב 5..

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  15. שלום, רציתי לשאול איך אני יכול להגיע מנתניה לאוניברסיטת בר אילן ? איזו דרך עדיפה יותר ? רכבת / אוטובוס ? אני צריך להיות שם מחר בשעה 9:00, מתי אני צריך לצאת כדי להגיע בזמן ? תודה רבה מראש ..

• 6 תגובות
    • 5k צפיות
  16. שאלות הוכחה אשמח לעזרה! 1) נתונים שני פולינומים F,G כך שאין להם שורש משותף ואף אחד מהם אינו מתחלק בשני. האם F,G חייבים להיות זרים? 2)נתונים פולינומים F,G DEG F=2 כך שאין להם שורש משותף ואף אחד מהם אינו מתחלק בשני. האם F,G חייבים להיות זרים? תודה!

• 20 תגובות
    • 5k צפיות
  17. : חישבתי ויצא לי 1 ל2811.47 (מס' השלשות האפשריות ב48 כפול הסיכוי שלשלושה אנשים יהיה את אותו יומלדת) האם זה נכון?

• 52 תגובות
    • 5k צפיות
  18. שלום אני טס לארה"ב באוגוסט ורציתי לקבל מכם כמה שיותר טיפים על מה כדאי לעשות ולקנות אציין שאני נוסע לניו יורק-פלורידה ואולי אורלנדו אז אם אפשר אטרקציות באיזור. אשמח לקבל כל טיפ שיכול להנעים ולהוזיל את הטיול...גם דברים שלא שאלתי עליהם. אז ככה בכמה תחומים- ביגוד והנעלה:הבנתי שהמחירים ברצפה בכל מה שקשור בביגוד,אני מחפש מקום לכל הבגדים פחות או יותר,טומי וחבריו במחירים זולים..המליצו לי על שני outlet אחד שמו אליזבט בניוג'רזי ואחד סיקוקס שעליו אין לי מידע ממש. אני מעוניין לקנות נעלי ריצה ונעלי הרים אם אפשר המלצה על מקום כזה או שבאווטלט מוצאים הכל.. אלקטרוניקה ומחשבים:כרגע מה שנראה לי אני הולך לקנות שם מחשב נייד זה בטוח גם אם אני לא כל כך צריך אותו כרגע. שאלתי חבר איפה כדאי הוא אמ…

• 68 תגובות
    • 5k צפיות
  19. אוקיי, אני לא מבין מה הולך פה, אבל פתאום אני נכנס לאתר של הויזה ואני רואה שחייבו אותי ב"פז" על 200 שקל דלק ובחיים אני לא שם יותר מ50. האם אני יכול להתקשר לויזה ולהגיד להם שזה RIPOFF ושיבטלו את החיוב הזה ? האם לפנות לפז ? מה עושים במצב כזה ?

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

בחיים לא האמנתי שיהיה פעם שההמנון ינוגן ואני ירגיש רצון עז לא לשמוע אותו :kopfpatsch: הערב זה קרה, מאיה בוסקילה עשתה מההמנון "מסחרי" כאילו הוא אחד מהשירים המעפנים שלה

21. אהלן השאלה די פשוטה... כמה טכנאי מחשבים מקבל בחודש? בממוצע... במה זה תלוי, מה התנאים הסטנדרטיים, איך זה הולך... כל מידע שיש לכם תודה! יניב

• 30 תגובות
    • 5k צפיות
  22. היי, עוד שבועיים אני מתחיל ללמוד י"ג במגמת תוכנה/טכ"מ. הבנתי שצריך לקבל זימון לבסמ"ח-איזה מבחן שקוראים לו מחשבון קרב. מתי ישלחו לי אותו? 2. מה הסיכויים להתקבל לבסמ"ח? יש פה מישהו שהתקבל והגיע לקורס?

• 7 תגובות
    • 5k צפיות
  23. בשנת 2000 לקראת הסילבסטר של 2001 השמיעו איזה שיר פופ בMTV בתדירות גבוהה מאוד קרוב לוודאי שהגיע גבוה בכל המצעדים בזמנו . אני מנסה להיזכר בו ולא מצליח לזכור מילים או נגינה שלו הוא היה משהו בסגנון דומה לשיר הזה של יש למישהו רעיון לשיר פופ להיט מאותה תקופה ? עברתי איזה שעה על הפלייליסט של יוטיוב עברתי על רשימת מצעדים לא הצלחתי לזהות .

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  24. קניתי מכשיר סלולרי מאחת החנויות המובילות בזאפ - דים פון והחלטתי לספר לכם על חווית הקנייה. רכשתי sony ericsson k850i ועוד באותו היום המכשיר נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי לחנות תיקנו לי אותו ולאחר שאספתי אותו, שוב לאחר מספר שעות הוא נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי שוב תיקנו לי אותו ושוב הוא נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי לחנות שוב בפעם השלישית בטענה שמכרו לי מכשיר דפוק. אמרו לי שישלחו אותו למעבדת היצרן ושאז זה יהיה בטוח בסדר. חזרתי עוד באותו השבוע רק כדי לגלות שהם לא שלחו אותו אלא תיקנו אותו בעצמם. למרות זאת לא התלוננתי כי חשבתי שאי אפשר לטעות 3 פעמים אבל טעיתי ושוב באותו היום המכשיר פסק לעבוד. בפעם הרביעית אכן שלחו אותו למעבדת החברה וחיכיתי שבועיים לתיקון אבל גם זה לא עזר והמכשיר שוב פסק…

25. Started by tombcatz,

טוב,הנה אחד הדיונים ההזויים,אבל הייתי פשוט חייב לשאול לפני כמה ימים ראיתי בHOT DRAMA [ערוץ סרטי הדרמה של HOT] סרט דרמה באחת מהסצנות,הבחורה [שהיא סדיסטית משהו] נכנסת לאמבטיה,לוקחת מספריים וחותכת את הפטמה של עצמה חוץ מזה שזה ממש מזוויע אפילו לחשוב על זה-התעוררו אצלי שאלות פילוסופיות קשות-האם פטמה גדלה חזרה? :s05:

• 35 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים