עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 114508534,

אשמח לקבל הסבר על איך בידיוק עובד מזגן . תודה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  2. Started by NightWing,

מוזר. פתאום זה לא הצליח לשלוח הודעה (תוך כדי שיחה) ומאז אני לא מצליח שהתוכנה תתחבר או להכנס לאתר שלהם... זה רק אצלי ? (עכשיו 2:30, זה התחיל לפני חצי שעה ככה...) *עידכון: 2:44 - זה מצליח להכנס לאתר, התוכנה עדיין לא מתחברת. :'(

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. נלקח מרוזנפלד ה**** נתונה הפונקציה א. כמה אסימפטוטות מקבילות לצירים יכולות להיות לפונקציה הנתונה? ב. כמה נקודות חיתוך עם ציר ה-X יכולות להיות לפונקציה fx במקרה שיש לה נקודת אי רציפות סליקה אחת ? ג. נתון כי גרף הפונ' FX מקיים את התנאים הבאים: 1. חותך את ציר הX בשתי נקודות שונות 2. אינו חותך את הישר y=a 3. יש לפונ' בדיוק אסימפטוטה אחת המקבילה לציר ה-Y 1.חשב את C 2.מצא את התחום בו נמצאים הערכים של a (פה נתקעתי .. איך עושים את זה?!) ד. המשיק לגרף הפונ' בנקודת החיתוך של עם ציר ה-y יותר עם הקרן החיובית של כל אחד מן הצירים משולש ששתחו 2.25 יח"ר. מצא את a ו b ה. מצא את האסימפטוטות של הפונקציה המקיבלות לצירים , את נקודות החיתוך של גרף הפונ' עם הצירים ואת תחו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by The Ripper,

מחפש פורום להתייעץ בו על כמה דגמים של 29" ואני לא מוצא כלום חוץ מהביקורות של זאפ... מישהו מכיר משהו???

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם מחר נגמר לי ההתחיבות לבזק בינלאומי על 1.5 מגה אפלואד רגיל רציתי לדעת מה אתם ממליצים?להישאר אצלם ב 39.90 על 1.5 או לעבור חבר??

6. לכבוד חג פורים הנחגג בימים אלו, שר החינוך נפתלי בנט תרם את קולו לאפליקציית הניווט הפופולרית Waze, כפי שעשו גם מפורסמים נוספים בעבר לכתבה

7. שווה לי לשלם את כל ה14 חודשיים שנשארו לי בסלקום במכה? או שעדיף שכל חודש ירד? אני לא מדבר מבחינת נוחות לי אין בעיה לשלם הכל במזומן הקטע שאולי יש עוד קאטצ' שעדיף שישאר ככה או עדיף שלא מה אתם אומרים יש משהו שאני צריך לדעת?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. Started by 125,

עשיתי מעשה רע לחברה לשעבר והכנתי לה סרטון שבו אני מצטער ורציתי לדעת אם יש ערוץ מסויים בטלוויזיה שמפרסם דברים כאלה/עושה טובות כאלה לאנשים פינה כזאת או משהו ?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  9. Started by ^HocK^,

http://www.egoboo.org/soldat/soldat.rar תוריד ותצטרפו להלחם !! :AR15: :AR15: אחלה משחק! בואו..מי שרוצה לשחק שיודיע לי: 64756755

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  10. מה קורה פה?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  11. Started by Tzion,

טוב אז יש לי מספר שאלות בקשר ליבואנים: 1) מה זאת אומרת אחריות יבואן? לדוגמא בחנות פנ** אורמים שהאחריות על המוצרים היא אחריות יבואן. אבל הם היבואן??? ??? 2) האם בכל החנויות האחריות היא אחריות יבואן? 3) אם יש מספר חנויות שמיבאות מוצרים של חברה מסויימת אז אחריות של איזה מהיבואנים מקבלים? 4) מי היבואן של מוצרי לוג'יטק בארץ? (לא נראה לי שאלה כלנית, כי יש להם רק 4 מוצרים שלהם- עפ"י האתר שלהם) תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. שלום אפשר המלצה על חנויות לשולחנות מחשב איכותיים ברושלים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Iko89,

איך לעשות שיצתרכו לעשות לייק כדי לראות תמונות בקבוצה בפייסבוק ? פעם זה היה אפשרי דרך fbml static .. איך עושים את זה עכשיו ?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  14. בואו לראות איך זה נראה דומינו כאשר בקטע של מחשבים: http://www.metacafe.co.il/watch/546234/domino_pc/ תינוק כבר יודע יותר טוב: http://www.metacafe.co.il/watch/563397/watch_out_bill_gates/ :lol: :lol:

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  15. שמעתי את זה לראשונה באמצע שנות ה 90 ככה, אך מעולם לא יצא לי לדעת מי המבצע. קבלו דגימה מתוך הקטע המלא. 8) להורדת הדגימה - http://s35.yousendit.com/d.aspx?id=2D7S766KL71O33M5QTOT86OZ21 אחד הדברים.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

התפקיד נקרא "מערך מקצועות תקשוב", אני צריך קצת מידע לגבי התפקיד הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by payback,

אורי חזקיה ב-"קשה לי לא להתגייס": http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1801091

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  18. ספקיות הזכרונות G.Skill ו-Corsair מנהלות מירוץ מרשים ומעניקות לנו זכרונות דינאמיים עם ביצועים שוברי שיאים - גם למחשבים נייחים וגם למחשבים ניידים לכתבה

19. Started by IlanF,

קיבלתי מייל מוזר שאומר שיש לי שגיאה בחשבון. במייל יש קישור לאתר מחוץ לרפיד שייר. יש מצב שזה נסיון לגנוב את החשבון שלי? אם זה נסיון גניבה, אז זה שמנסה לגנוב לי את החשבון ממש מפגר... אין לי חשבון פרימיום, סתם חשבון רגיל

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  20. Started by danielzxc,

שלום, מישהו פעם שמע על הרשת K.S.P למחשבים??? אמין?שירות טוב? תנו ביקורת כללית עליהם.. נ.ב: אם אסור לפתוח הודעה מסוג כזה אני מצטער.. אני חדש פה.. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  21. Started by pyro_man,

יש אתרים בסיגנון של אימגהאק שאיפשר להעלות קבצים עד 10 MB או יותר בלי הרשמה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מעוניין ליקנות "לונגים" (אלה שזהורים באולטרה,אבל לא חייב) באזור רחובות\אשדוד,שלא יהיה יקר מעל 100 שקל ללונג זה לא מקובל. אני מעוניין במידות של קיר ושל חצי או אפילו בפחות! תודה,חד שמח וצום קל. ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Lumber_Jack Jim,

והאם הם שומרים במלאי מוצרים קצת גדולים כמו מסורי 16" ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by crovei,

טוב, כבר מ-5 בצהריים אני מנסה להחזיר תגובה בת'ראד שפתחתי היום בפורום "מעבדים לוחות-אם וזיכרונות" ואני כל הזמן מקבל הודעה מ-SPD: ניסיתי לשלוח עם ה-IE וגם עם ה-FF.. ניסיתי לדחוף לפלופי שטר של 20 שקל והוא לא קיבל את זה.. ניסיתי בעירום.. קיצור שומכלום! עוד מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את זה? (אה, ובדקתי את העניין, ומה שקורה פה זה סלקציה לא חוקית של הודעות! אבל קבלו את זה: בשנת 2000 ייצא חוק נגד סלקציה, או בשמו המלא: "חוק איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים, התשס"א - 2000" אז אבא שלי עו"ד ואני הולך לתבוע פה לכולם את הצורה אם אני לא אצליח לשלוח את ההודעה הזאת!) עריכה: אוקיי, ההודעה הזאת נשלחה.. שלחתי לאבא SMS לבטל את התביעה.. אבל עדיין אני…

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  25. Started by House M.D.,

dealextreme ידועה כחנות שמוכרת זיופים וחיקויים סיניים, אבל יש שם כמה מוצרים בודדים שבשם שלהם כתוב geniune (בעיקר סוללות לטלפונים סלולאריים ודיסקים קשיחים) האם המוצרים האלו הם באמת מקוריים? אני רוצה לקנות סוללה לסלולארי והיו שם שני סוללות אחת זולה ואחת יקרה, אז ביקרה כתוב geniune.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.