כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
באזור רמת גן.. ראשון לציון.. ת"א.. ושיהיה בה את החלקים הבאים: AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,285 ש"ח - מעבד s939. MSI K8N Neo2 Platinum 925 ש"ח -תומך Dualddr... Corsair TWINX 1024 PC3200C2 2*512MB DDR 400 1,590 ש"ח -dual... Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit 698 ש"ח . ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 965 ש"ח +ספק 430W מעולה!!!+3 מאווררי 80mm מותקנים בתוך. Mitsumi floppy 1.44 50 ש"ח Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2,690 ש"ח Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card 555 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Retail{220 שח} NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 482 ש"ח Creative Inspire 5200 (5.1) b…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כמה אנשים בתמונה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חשבתי להתחיל ללמוד לתואר ראשון במחשבים בגלל הסיבות הבאות .משעמם לי מאוד .אני מכור למחשב .כל דבר שקשור למחשב מעניין אותי עכשיו אני לא חושב ללכת עכשיו לאונברסיטה אבל אני רוצה להתחיל ללמוד ואח"כ אני ילך ככל הנראה(אונברסיטה פתוחה--אני אוהב ללמוד לבד) הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה צריך ללמוד עכשיו כל אחד שיודע מה צריך ללמוד יגיד לי מה צריך ללמוד ואת הסדר בלימוד(מאיפה להתחיל ואיפה לסיים) אשמח מאוד אם אקבל קישורים לכל הדברים שצריכים ללמוד.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתם בטח זוכרים את chrismon room ואת veridian room אז יצאה גרסא חדשה החדר הכחול! http://www.fasco-csc.com/works/bluechamber/index_e.php 8)
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנו קבוצה של חבר'ה מגיל 22-28 רוצים לעשות שבוע מרתון סרטים. אבל אנו לא יודעים איזה סרטים נחשבים לטובים. אם תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים (ולציין את קטוגוריה אליהם שייכים (קומדיה, דרמה וכו')) שיעניינו את קבוצת הגיל שלנו, בכל שנה משנת תרפפ"ו ועד היום, אז זה די יעזור...תודה
-
- 46 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
קניתי את השטות הזאת , ורציתי לדעת אם יש מישהו שיודע שיש תוצאות אמיתיות עם הדבר הזה?
-
- 23 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
-
-
ליפני איזה חודש היתי בקולנוע ותמיד ליפני שהסרט מתחיל יש את הפירסומות של הסרטים שיהיו בקרוב. עכשיו היה שם סרט אחד מצוייר עם איזה סופר מן שבהתחלה הוא מנסה ליבוש את החוגרה על המיכנסיים שלו איזה חצי שעה.. משהו כזה ולא מצאתי בשום מקום את זה... תודה לעוזרים :-*
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
יש את הסרט הזה כשהבנים מיתחפשים לבנות ומיצטרפות לאוחווה של בנות לא מקובלות,אז קיצר יש את הקטע שהם עולים לספינה ואז יש טרנס כזה,מה השם שלו? באנגלית שפ הסרט זה Sorority.Boys
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קבלו מה מצאתי,זה מישחק שאתם צריכים לגלות בוא איך לעבור לשלב הבא! http://deathball.net/notpron ולא לא יקפוץ לכם משהו באמצא ויפחיד אותכם :-\
-
- 39 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבל יש מלא שירים שיש באחד ואין בשני ולהפך...אני מחפש תרשמי .. זה השם של המחזה - Chorus Line
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
היום בבוקר היתה הפסקת חשמל (האל-פסק העיר אותי) אז סגרתי הכל וחזרתי לישון שהתעוררתי ראיתי שהמסך (proview 15" ישן) שלא היה מחובר לאל פסק, לא נדלק היה ריח קצת שרוף אני לא יודע אם זה מזה או ממשהו אחר, ושאני מדליק אותו יש רק מסך שחור בלי תצוגה מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק אותו לפח ולבכות? האם חברת חשמל יתנו לי זיכוי כלשהו? על מסך כזה האם הם בכלל יזרקו לי 6 שקל לחזור באוטובוס הביתה? מה אתם ממליצים לעשות, מה אתם הייתם עושים במקומי (בלי קשר לחברת חשמל..) תודה.
-
- 34 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
http://www.bitsandpieces.com/depts/id-2.html כמו באתר הזה, רק חנויות בארץ?... מישהו מכיר? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! רציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם חנויות המחשבים הללו, או שמע דברים טובים עליהן? איך השירות וזמן ההספקה שלהם? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם אפשר לעקוף את החסימה של המכשירים של חב' פלאפון כך שאפשר יהיה להעביר אליהם מהמחשב צלילים ודברים אחרים ? הורדתי תוכנה שמתקשרת באמצעות WAP אבל לא עוזר. חב' אחרות כמו סלקום ואורנג' לא חוסמות והרשת מלאה ברינגטונים ואחרים לרשתות האלה. כרגע ניתן להוריד צלילים רק מהאתר של פלאפון. חבל שבשנת 2004 במוצר הייטקי שכזה מפעילים חסימות כמו במדינת עולם שלישי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב גלשתי קצת ברשת ומצאתי משהו מעניין שיעניין פה אנשים ;D האתר חסוי אז קבלו העלתי את זה לשרת של וואלה http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200409090054083765&id=200409290043514104&user=tommyw תראו את ההכי שמאלי אם האות G זה רק אני או שזה ביודום :lol: הלינק תוקן תראו עכשיו
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש את השירים של ליגת האלופות, יותר נכון נעימות כאלה של אופרה. אני פשוט מת עליהם, אז מישהו יכול לומר לי מאיפה להשיג את השירים של ליגת האלופות בכדורגל? תודה רבה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן....... סוף סוף חופש יותר ארוך מיומיים........ מי בונה סוכה? מי יביא תמונות מהסוכה שלו? מה אתם עושים בסוכות? ואיך תשרדו עד לחנוכה?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-