כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
לאדע אם אני קונה בקרוב אבל סתם אני מתעניין בנושא הזה.. מישהו מנוסה בזה? מכיר כל מיני מכשירים שכדאי? מה אתם אומרים על הPOD ובכללי כל מיני דברים של line 6 ?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת... אני מחפש מישהו לאימונים...
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש להם סיבה מספיק טובה או שהם עישנו משהו משיעמום בדרך לישראל כשהם טיילו במדבר?
-
- 118 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
http://www.she-is-here.com כנסו תספרו מה דעתכם.. לדעתי אין מצב שזה רציני אבל אם כן נשארו לי 7 ימים לחיות מכאן אפשר ישר לראות את הקלטת http://www.the-tape.com/
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ב 6500-7000 ש"ח ואני מתלבט בין PCH וזיג זאג. מבחינתי היתרונות בPCH הם שיש להם מבחר גדול מאוד של רכיבים ויש להם את כל מה שאני רוצה לפחות לפי האתר שלהם וזה החיסרון בזיג זאג (באתר שלהם חסרים הרבה רכיבים שאני רוצה). לפי מה שהבנתי השירות בזיג זאג הוא מצויין ובPCH הוא סביר. איפה כדאי לי לקנות? ויש לי עוד שאלה - מקובל לבקש הנחה מסויימת על מפרט ב6500-7000 ש"ח?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259517,00.html לא מים לא חשמל איזה מסכנים מדינת עולם שלישית
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היום ברדיו איזה בחורה אמרה שהאירנים חושבים שהם נצר לגזע הארי זה נכון? כי אם כן אז קודם :kopfpatsch: ואחרי זה- זה מסביר למה הם אוהבים נצים שלפי תורת הגזע אמורים לישנוא אירנים ולחשוב שהם גזע נחות איך בדיוק הם יכולים לחשוב שהם גרמנים אם אין פרסים בלונדינים טיבעי ואם יש לפרסים עינים בהירות זה נדיר מאוד איך זה מיסתדר אם האמונה שלהם?
-
- 47 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות iPhone והמחירים בארץ פשוט לא הגיונים. מה שהוביל אותי כמו כל ישראלי אחר, בוא נקנה בחו"ל, ובצדק. בכ"מ, מפה לשם הגעתי לבחור אמריקאי באחד הפורומים שקיבל אחלה של דיל מAT&T ורוצה למכור לי את הiPhone 4 כולל משלוח ב700$, לגמרי לטעמי, ועוד יותר אין לו בעיה בכלל לבצע את העסקה בPayPal. עכשיו לפני שאני מעביר את הכסף ובסוף מוצא את עצמי עם מינוס של 700$ וקופסא ריקה בדואר, אני רוצה לוודא שהPayPal Protection באמת תקף גם ל"סתם" כסף שהועבר בSend Money (ומה בדיוק לסמן שם? פשוט Goods?) ולא רק על מוצרים שנרכשו דרך eBay, כי בכל הFAQ שחיפשתי באתר של PayPal דיברו על מוצרים שנרכשו בeBay. תודה רבה לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן...מעבר לכל יצירות המופת שציינתם בת'רד השני חייבים להיות לפחות מספר סרטים גרועים במיוחד. אז לטובת הציבור בואו נכין רשימה של סרטים כל-כך נוראים, כל-כך זוועתיים, שזה פשע לצפות בהם בתקווה שזה יחסוך לנו כמה שעות בחיים אני אתחיל: נזיר חסין אש (או באנגלית Bulletproof Monk) קומדיית-פעולה איומה בכיכובו של סטיפלר מ"אמריקן פאי" והסיני מ"נמר דרקון". אל תצפו בזה בחיים! תורכם
-
- 198 תגובות
- 24k צפיות
-
-
היי , אני צריך לבחור בין הקרנות הנ"ל , מה כדי לבחור אני ממש לא מבין בזה . או להפנות אותי למקורות מידע כדי להבין את העיניין
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות אחת מהנעליים שיש פה: http://search.ebay.com/_W0QQsassZfootQ5fxpo נ.ב אני יודע שזה זיוף...
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני שבועות...היו לי בעיות בתצוגה בשלב של ה-POST. פתחתי את המארז,הוצאתי את הכרטיס מסך (להלן כ"מ),ניקיתי,הכנסתי שוב,העלתי את המחשב ו...אותו דבר טוב,אין מה לעשות...לקחתי את המחשב לחנות,ושם עשינו בדיקה של הכ"מ,ואכן הכ"מ היה על סף מוות... זה השלב להזכיר שהכ"מ הינו 6800GT.... כדי שלא אשאר ללא כ"מ עד שיתברר מה קורה עם הכ"מ הכמעט ז"ל,קיבלתי כ"מ תחליפי,9600PRO. זה מה היה (סלוט AGP...) וזה מה שהיה לו,וזה עדיף על כלום. וכך אחר כבוד נשלח הכ"מ חזרה לספק. ...וכך,עוברים להם כשלושה שבועות ואז מגיעה אריזה חומה של HP שבתוכה כ"מ עטוף באריזת פצפצים ובתוך שקית אנטיסטטית,כ"מ ללא שום שם של חברה או GPU. כבר מהרגע הזה,העסק נראה לי קצת מפוקפק.אמרתי לבחור בחנות (שדרך אגב,הוא אחל…
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר למשחק 9 ball (ביליארד למי שלא הבין). איך אני יכול על ההתחלה להנכניס את התעשה לחור? אם אפשר אז ציורים גם יעזרו. תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה תכנית מפגרת למה לא מורידים אותה מהמסך, זה כזה משעמם לראות זקנים רוקדים מקרנה..! :pissed: Aviko
-
- 12 תגובות
- 907 צפיות
-
-
במסגרת תרגיל למציאת שטחים עם פונקציה טריגונומטרית אני צריך לעשות אינטגרל ל SIN^2 x ואני לא יודע איך בבקשה תראו לי איך עושים את זה, לא רק את התוצאה הסופית אלא שיטה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם לפני חודשיים חבר שלי נתן לי לינק של אתר הימורים בחול שאפשר להמר שם בכאילו כדי להמר נדרשת הרשמה קצרה בה צריך לתת להם פרטים בסיסיים כגון שם כתובת וכרטיס אשראי לאחר ההרשמה אפשר לקנות קרדיטס כמה שרוצים והכל כאמור זה בחינם והכסף הוא וירטואלי והוא סתם משמש בשביל הכיף ובשביל להראות לחבריך שאתה יודע להמר הכל טוב ויפה ושיחקתי באתר ולפני שבועיים הגיע לי טלפון מהבנק שם אומרים לאמא שלי שהבן שלה הפקיד 20 אלף שקלים באתר הימורים ואמא שלי נכנסה לי לחדר בהיסטריה והתחילה לצרוח עליי ולא היה לי מושג מאיפה זה בא לי ניסיתי להסביר לה שהכל זה בכאילו ושזה בוודאי טעות של הבנק היום בבוקר הגיע לי מכתב של הויזה שבו אכן ראיתי שחויבתי על סה''כ 20450 שקלים מהאתר הימורים ועד עכשיו אני מנסה להשיג…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מצאתי כאן צופר שאני רוצה: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=484&PHPSESSID=38997df5bb6567f1a1be3aea5933c62a אני יודע שזה לא חוקי להשתמש עם צופר זה. אני לא שואל איך משתמשים בזה אלא איך מחברים(לצורך ניסוי אם תרצו...). תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לדעת מהי צריכת חשמל של מחשב משרדי ממוצע כאשר הוא במצב STANBY. ממש התלבטתי באיזה פורום לשאול את השאלה מכיון שהיא קשורה קצת לכל פורום כאן ... מישהו שיש לו כ110 מחשבים במפעל שאל אותי את השאלה הזאת, כשאלת המשך ל"למה להשאיר את המחשבים דלוקים כל הלילה?" אשמח לקבל טיעונים למה להשאיר את המחשב דולק ולמה לא, אבל בעיקר אני מעוניין לדעת מהי צריכת החשמל של כל אותם 110 מחשבים בין 18:00 עד למחרת ב7:00. כלומר 110 מחשבים דלוקים (במצב STANDBY) למשך 8 שעות, האם זה משמעותי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך להכין איזה פרוייקט קטן לקראת סוף קורס ברמנים, בכל מקרה סתם עלה לי לראש להכין את הוודקה בזוקה שבמקרה שמעתי עליה. הבנתי שזה נוסה הרבה עם סטולי ויש לי בבית סטולי.. בכל מקה מישהו ניסה פעם ויכול לתת דעה אם זה נחמד / טעים? נשמע לי רעיון סבבה... גם קראתי באינטרנט ומצאתי מתכונים שונים לזה, אז אם מישהו יכול לתת את המתכון שהוא מכיר יהיה נחמד עוד יותר.
-
- 170 תגובות
- 24.2k צפיות
-
-
בסוף "רוני" זאת סתם איזה כתב באחד מבלוגים הישראליים , אחרת היא די נשמעת נימפומנית רצינית... [רוני מוואלה]
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בקשת דחיית גיוס לפני כ4 חודשים עברתי ניתוח בקע במפשעה, הרופא המנתח אמר שעלי לא לעסוק בפעילות גופנית במשך חצי שנה. תאריך הגיוס שלי הוא 28.07.08 , ועד בערך תאריך זה איני יכול לעשות פעילות גופנית. אני מעוניין לשרת ביחידה הכי מובחרת שאליה אוכל להגיע, כמו כן יש לי מוטיבציה מקסימלית, ואיני מאמין שאוכל לתת את המקסימום לאחר חצי שנה ללא פעילות גופנית, וכבר להתחיל ולשרת בכושר מלא. בעקבות הניתוח נדחה לי היום סיירות, וגם הגיבוש טייס שאמור היה להיות לי באפריל. לכן בקשתי היא לדחות את גיוסי בשנה כדי להחלים החלמה מלאה, ולחזור לכושר מלא. במהלך זמן זה אוכל להשלים את גיבוש הטייס ויום הסיירות, ואבוא מוכן פיזית אליהם. אשמח אם תענו לבקשתי, אחרי הכל האינטרס שלי הוא לבוא כמה שיותר מוכן לגיבושים…
-
- 9 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, אם אני בונה מפרט מסקאיי אבל מביא כ.מסך ספק ומארז ממקום אחר,הם עדיין ירכיבו לי את הרכיבים שאני קונה מהם ?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
אני חייב לקנות משהו מטימס ירושלים מישהו יודע אם פתוח מחר..?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-