כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%94%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%99%D7%AA הייתי רוצה קצת יותר מידע עליהם,מה הרעיון היותר נרחב וכו' (בבקשה בואו לא נהפוך את זה לוויכוח על דת, זה חסר תוחלת. אני בעד איש באמונתו יחיה)
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
-
שלום כולם! כל שנה אני נתקל באותה בעיה מוסרית, אני בן אדם מאוד ציוני ולקראת כל יום עצמאות כל פעם שאני נוסע ברכב שלי ואני רואה את הדיגלונים האלה שמתחברים לחלונות על הכביש אני פשוט חייב לעצור ולהרים את הדגל, זה פשוט לא נראה לי הגיוני שדורסים אותו שוב ושוב... עכשיו אני תמיד שואל את עצמי, אם לדברי דת (להבדיל אלף הבדלות כן?), יש גניזה מה יש לסמלי מדינה? מה קורה אם נניח יש לי דגל שתליתי והוא התבלה? או בן אדם כמוני שאחרי יום העצמאות התא מטען שלו נראה כמו תא מטען של אנטי ישראלי? לזרוק את הדגלים לזבל פשוט לא נראה לי הגיוני! מה הדרך להתמודד עם סמלי מדינה שנשחקו\התבלו?
-
- 35 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל היא, כי אני רוצה להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן דלוק, אבל אני פוחד שהחשבון חשמל שאני יקבל ירקיע שחקים, או לפחות יקפוץ משמעותית. אני טועה?
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברה אני קניתי אתמול מחשב חדש ואני רוצה שתגידו לי מה דעתכם עליו מבחינת ביצועים וכל השאר. המפרט: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1537 לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤556 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1484 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤2432 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤311 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤137 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤445 מארז: NZXT L…
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
כיוון שהמחירים בתחום מתעדכנים כל הזמן, ובעיקר דורשים תואר במיקוח או ניסיון תעסוקתי בשוק הכרמל, אני מבקש שתציינו את הפרטים הבאים: איזו חבילה, איזה ספק אינטרנט, ואיזה ספק שירות(הוט\בזק\בזק משולב עם יס), וכמה אתם משלמים לכל גורם. אני מתעניין בעיקר במחירים של החבילות הללו: 750KB הורדה, אם עדיין קיים 1.5 הורדה 2.5 הורדה תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
אני מנסה להרכיב רשימה של כל ההנפצות שהמציאו מש"קי ההדרכה בצה"ל על פי אמנת ז'נבה אסור לירות באוטומט אסור להרכיב נשק קר על נשק קר אסור להשתמש בלהביור / נאפלם / זרחן (לא מדוייק) אסור לירות בצנחן באוויר (תקף לצוות אוויר שנוטש מטוס, לגבי השאר - מותר ומומלץ ) חובשים/ רפואה במקרה שהראש של הנפגע הוא במרחק X מטרים משאר הגוף מותר לחובש לקבוע מוות הפרופיל המקסימלי הוא 97 בגלל הברית מילה ראשי תבות מא"ג - מקלע אחיד גדודי מע"ד - מכשיר עזר דיבורי (???) זה רשימה חלקית של מה שעולה לי לראש, אודה אם תעזרו לי להשלים
-
- 35 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
-
פשוט חובה לראות ולהפנים : http://www.angelfire.com/ultra/immortal/G-Shack.com_-_Kitty_Cat_Dance.wmv
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט חלקי של יצירת המופת הזו : RF RAV-DVD2 System Control (2) T8004 Power Amplifiers (2) T15002 Power Amplifiers (4) X162S 6.5'' Type RF Component Systems (10) T1124 12'' Punch Subwoofers Design/Fabrication Jason Digos, Kyle Witherspoon, Mike Eckley, John Malk, Sponsors CONCEPT 1 SMA Hmmer -Black Chrome Accessories -Tire Carrier -Light Bars -Brush Guard -Custom Body Bumper -Roof Rack Race Line Wheels Nitto Tires Term-Pro Ohio Generator Whipple Super Charger Xenarc Monitors Rancho Suspension Dakota Digital Guages Brembo Brakes VIP Interiors VIA Technologies Raytheon (nightbriver system) וקצת לתמונות - התקנה יוצאת מהכלל : לתמונות נוספות, פרטים ושיט…
-
- 35 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
דן שלנו סוף סוף הגיע לגיל המיוחל וצמחו לו שערות בבית השחי... וגם הוא מתגייס! ;D ;D דני חמוד שלי, שיהיה לך גיוס נעים וצום קל... ואל תשתה לי שם חשיש! :-* :clapper: :cwm26: :blushing: :cwm17: :cwm39: :lips: :auto: :wiggle2: :walksmil: :clown: :evilking: :cistinebiggrinA:
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אנשים אני חייב עזרה צילמתי את הפורשה מהאוטומוטור תמונה בת זונה שאני מסתכל בthumbnails שיש בACDSEE50.0 אני רואה את התמונה שלמה סתכלו פה: www.tomz.us/kipper/tumb.gif וכשאני פותח את התמונה: http://www.tomz.us/kipper/GT4.JPG חצי תמונה אפורה!!! אין אפשרות להציל את התמונה הזאת זה היה אמור ללכת להדפסה לפוסטר ענק לחדר שלי :}!!!! אנשים אם מישהו יודע להציל כזה דבר בבקשה!!!!!!
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
היום בערב חזרתי אחי אימון ואני מגלה שהמחשב לא עולה לוינדוז מבדיקה ראשונית חשבתי שזה ספק כוח כי יש לי 9700פרו שצורך די הרבה... אחרי זה יתקרבתי אליו ושמעתי טאק טאק טאק ומפיסק לעבוד ואז שוב טאק טאק טאק ושוב... זה קרה כבר שלא הייתי בבית כי השארתי אותו דולק אני מעריך שההרד דיסק' שלי מת ביסורים קשים בערך בין שעה 9-11 :'( :'( :'( דרך אגב הוא היה MAXTOR D740X-6L 20GB 7200RPM אחד הטובים שהיו... לא היום מתי שקניתי לפני שחוש שנים :-X
-
הלכתי היום בבוקר בסביבות 9:30 (פותחים ב 9:00) והיה סגור על מנעול ובריח. לפני כמה דקות הרמתי טלפון וענה לי המענה המעצבן עם השיר המעצבן של אנאסטזיה אבל לא משנה איזה אופציה בחרתי זה תמיד חוזר לתחילת המענה ואף אחד לא עונה. אולי הם כולם גרים בירושלים ונתקעו בשלג? [glow=green, 2, 300]עדכון[/glow] ההודעה מגלובס: [glow=yellow, 2, 300]ההודעה הועתקה בשלמותה מהאתר של גלובס (http://www.globes.co.il/) ומובאת כלשונה. ההודעה מובאת לכאן רק לנוחות הגולשים באתר ובאמת שלא מתוך רעיון שבירת זכויות. [/glow] חנות אספקת המחשבים המקוונת פלונטר נסגרה לאחר שנקלעה לקשיים אחד מבעלי החברה ל"גלובס": "החברה נמצאת כיום במו"מ למכירה עם שלושה גורמים. אנו מקווים שיהיה פתרון כבר מחר או בתחילת השבוע" אופק …
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הזמנתי מהם את העכבר הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/keli/product.asp?pf_id=NUINTELI כמו בן אדם רגיל חשבתי שזהו אינטלימאוס אופטיקל כמו שרשום אבל מה הם שלחו לי?? את הwheelmouse optical המגעיל הזה שבאותו עמוד יכולתי לקנות ב40 שקל זאת הסיבה שחשבתי שזה אינטלימאוס כי לא יתכן שבאותו עמוד אוו עכבר ואחד יותר יקר מהשני.... בסוף שלחו לי את זה אבל אני לא יוותר עד שאני לא מקבל Microsoft intellimoouse אני ישגע להם ת'צורה כל יום ביומו לא לקנות שם תעשו לי טובה
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שיבי הביא לי רעיון בפורום OC (שלא בכוונה) לתראד הזה, לקחת מצב מסויים ולהגיד מה כל פורום היה עושה איתו (למשל - פורום OC היה ממהיר כל דבר ודוחף קירור מים וSF2 לכל חור, בפורום מקינטוש אין אף אחד אז המנורה הייתה נשארת על השולחן ( ;D ), פורום לינוקס יקרא מדריך של 200 עמודים להדלקת הנורה בלבד וכו'). אז אני אתחיל עם שתי פורומים לגבי מה הם היו עושים עם מנורה: פורום אוברקלוקינג היה שורף אותה כי הוא היה מנסה לתת 220V לנורה של 110V בטענה שזה יגרום לה להפיק יותר אור ואפילו ליותר זמן. פורום לינוקס (AS I SAID) - יקרא מדריך של 300 עמודים איך להבריג את המנורה ועוד מדריך של 200 עמודים איך לקנפג את המתג כדי שהמנורה תדלק.
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
(ynet) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2639104,00.html
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הזמנתי היום את המחשב {3/6}, לפני שהזמנתי התייעצתי עם ארז בטלפון על החלקים..... הוא עשה את כל המאמצים כדי להשיג לי את החלקים שאני רוצה, לא היה לו את ה-ThermalTake Xaser II שהזמנתי במלאי אז הוא מנסה להביא לי אותו מחנות אחרת שיש לה אותו, באמת שירות מדהים... התייעצתי איתו על הסטפינג ולאן להגיע באוברקלוק... ועל הספק כוח... ועל הכל בקיצר... באמת כיף לדבר עם ארז... אחרי שהזמנתי אני מקבל בערב טלפון מארז, מה קורה? מה המצב? הוא אומר לי על החלקים... מתי אני יקבל... מה חסר... מתי צריך להגיע... וסתם דברנו הרבה על דברים... ובאמת היה כיף... שירות מדהים. אז כל מי שמתלבט היכן לקנות את המחשב מקווה שעזרתי לכם. {וגם המחיר בסוף יצא לי על המפרט שלי יותר זול מכל החנויות, בלי שום הנחה, המח…
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-