עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הכול התחיל מקצת זמן פנוי ושעמום. יש לי מגבר סטריאו נחמד שהחלטתי להחליף בו את כול הקבלים. לאחר שפירקתי אותם ומדדתי אותם הזמנתי, חבילה של בערך 27 קבלים. דאגתי מראש שסכום החבילה כולל עלויות השילוח לא יעבור את ה75$. עלות הקבלים הסתכמה ב28.29$. עלות השילוח דרך Fedex(חברת השילוח שדרכה האתר שולח), הסתכמה ב40$. כן כן יקר לחבילה שלא שוקלת 300 גרם ובעלת נפח קטן, אבל זו לא הנקודה זה מחיר שהייתי מוכן לשלם. סך הכול השווי הכולל עמד על 68.29$, אפילו בחרתי קבל אחר ממה שרציתי כי לא הייתי מוכן שהשווי יהיה יותר מ75$. אתמול קיבלתי טלפון מFedex שמבשר לי שהחבילה הגיע ואני צריך לתאם אתם זמן שבו אני יוכל לקבל את החבילה. עד כאן הכול מצוין והשירות מהיר. אמרתי לטלפנית שכרגע אני לא יכול לתת לה זמן ו…

2. Started by bneli,

שלום רציתי להתייעץ איתכם במשהו שלא קשור למחשבים ..אולי תתנו לי רעיון איך לסדר את זה יש לי שעון שאני אוהב עם רצועת עור אמיתית ויש לו בצד הפנימי התחתון סדקים גדולים ואני צריך איזה חומר שאני יכול למלא שם את הסדקים(יש לי עוד רצועה רזרבית אבל אני רוצה למשוך עוד עם זאת הקיימת) זה לא סדקים הכי גדולים אבל זה גודל עם הזמן יש למישהו איזה המלצה על חומר ספציפים למילוי איזה סיליקון ייעודי לזה? (ניסיתי עם סופר 7 שחור אבל הוא לא ניצמד טוב והתקלף) דבק מגע יכול להדביק אבל הוא לא ממש יעיל אני חושב למילוי החריצים כל חומר שיש לחם בראש תציעו כי אין לי רעיונות למה יחזיק שלא התקלף.. תודה אלי.

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  3. זה נקרא חסכון באנרגייה???? :bash::bash: אם מבצע הסבסוד הזה, תקף רק לגבי מזגנים במצב תקין, שנשלחים לגריטה (נוהג פסול בישראל), אז איפה פה השמירה על איכות הסביבה? חוץ מזה, זה שהמזגן החדש, חדש ובעל גז ידידותי לסביבה, זה לא אומר שהוא יותר חסכוני מאשר המזגן הישן. עכשיו אני רואה את אחת הסיבות לכך שהממשלה שלנו באוברדראפט: בגלל כל הפרוייקטים ה"ירוקים" למיניהם שעושים בדיוק את ההיפך (חיבור מזגנים לקוצבי זמן שדופקים את הכרטיסים שלהם. החלפת תאורת פריקה עם צ'וקים מגנטים לתאורת LED אלקטרונית קצרת חיים, החלפת נורות פריקה בנורות "חסכוניות" בזבזניות באנרגיה (ביחס להספקן) וקצרות חיים. החלפת דשא אמיתי בדשא סינטטי שייצורו מזהם את האוויר, איננו מייצר חמצן כמו דשא אמיתי ומהווה זיהום סביבתי…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by raiman1,

תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  5. אהלן אני צריך בבקשה עזרה במציאת חנות פיזית לקנות בה NEXUS 4 16GB השבוע ליד מלון Grand Hyatt Washington DC. חיפשתי וחיפשתי בכל מיני דרכים ולא הצלחתי למצוא חנות פיזית שמוכרת. מישהו יכול לתת טיפ או לעזור? זה דחוף: מחר החבר שאמור להביא בשבילי טס. תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  6. שלום לכולם, הייתי אתמול בחנות prosport בת"א ברחוב החשמונאים ולאחר כל המדידות והבדיקות נשארתי עם שתי אפשרויות והן: saucony powergrid triumph 9 או brooks ghost 5 ושניהן היו נוחות לי באותה המידה ולכן אני שואל פה מה עדיף לדעתכם? דרך אגב ראיתי בכל מיני אתרי קניות שיש כבר triumph 10 אבל לא היה להם בחנות ואולי כדאי לי בכלל לקחת את זה במידה וזה כמו triumph 9 רק מתקדם יותר? נ.ב יש לי רגל neutral ואני מתכוון לרוץ על הכביש אבל אני מניח שאתם יודעים את זה בגלל סוגי הנעל שציינתי פה. תודה מראש לכל המגיבים

• 12 תגובות
    • 8.7k צפיות
  7. Started by Vlad3,

ברצוני לקנות את המוצר הבא דרך קנייה קבוצתית, https://www.massdrop.com/buy/aune-t1-amp-dac-combo ויש שם בחירה בין שני שנאים: 110v 220v, מי מבניהם מתאים לארצנו?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by Abyss3,

לאחרונה שמתי לב שהרבה כסף הולך על מי שתיה, יוצא לי בערך 3 שישיות מים בשבוע שזה 12 שקל לאחת, סך הכל יוצא בחודש בערך 150 שקל רק על המים אז לאחרונה עלה הרעיון לקנות בר מים. בעיקרון אני מחפש משהו שלא ממש יקר, מים נקיים כמובן- אני לא רוצה לשלם ולשתות מי ברז. יש את הברירת מחדל שזה תמי 4 המוכר, שמעתי עליו דברים טובים ומהתנסויות בהמון מקומות הוא דיי נוח. בנוסף יש את אלקטרה בר, איזה מהם עדיף? איזה מכשיר נותן את המים הכי נקיים? אני אשמח לקבל פירוט והצעות לגבי הבר- תודה חבר'ה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  9. אני שואל ברצינות, חבר'ה. * מבחינת מהירות טעינת אתרים ווידאו HD, כנראה שאין הבדל בין זה, לבין אינטרנט במהירות 20 מגהביט ואף פחות מזה. * מבחינת הורדת טורנטים מטרקרים ציבוריים, אי אפשר לנצל את כל רוחב הפס בהורדת טורנט בודד. לפחות אני לא מצאתי כזה. אני יכול להוריד 10 סרטים במקביל, אבל מה זה יעזור לי? אני יכול באותה הצלחה להוריד סרט אחד ב 12-20 מגהביט תוך אותו זמן בערך. אז נכון, ישנם גם הטרקרים הפרטיים ששם מהירות ההורדה היא מקסימלית ל 100 מגהביט. האם יש עוד דרך לנצל את האינטרנט המהיר שלי? משהו מדהים שעוד לא חשבתי עליו? או שהכל אשליות של מהירות?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. יש לי טלפון ישן יחסית (לא סמארטפון, הכוונה), אבל כזה שמאפשר גלישה באינטרנט. כמו כן, יש לי חבילת גלישה חופשית (עם האטת תעבורה אחרי נפח מסוים). רציתי לדעת, האם זה פיצ'ר אפשרי או מוכר, שבו מחברים את הסלולרי למחשב וגולשים דרכו, באמצעות חבילת הגלישה החופשית שיש לי מספק הסלולר? האם צריך לחבר את הטלפון באמצעות בלוטות' או ב-USB? האם זה אומר שהטלפון מוגדר כמודם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, האם יש דרך לגרום ליוטיוב לבחור תמיד בהצגת וידאו באיכות גבוהה 480-720-1080 בלי לשנות ידנית בכל פעם? בלי להתחבר לחשבון. אפילו שאני משנה ידנית, רוב הסירטונים לא עוברים לאיכות גבוהה אוטומטית ואני צריך לקפוץ לנקודות צפייה קדימה ואחורה עד שהסירטון נטען בhd.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by אישי555,

אני מקבל אימיילים לג'ימייל כשחשבונות יוטיוב מעלים סרטון. לפני שבוע בערך בשורת הנושא היה אפשר ללחוץ ולעבור לעמוד הסרטון מבלי לפתוח את ההודעה. אהבתי את זה מאוד כי זה חסך הקלקות אבל משום מה זה נפסק אחרי יומיים בערך ועכשיו עדיין זה מופיע אבל כשלוחצים על זה אין משמעות וזה פותח את ההודעה. יש קושי למצוא מידע בגוגל לגבי הבעיה כי מקבלים תוצאות שקשורות לצפיה ביוטיוב מתוך ההודעה וזה בדיוק ההפך ממה שאני רוצה. אני מקווה שהבנתם ואם לא אני מצרף תמונה כמו שזה נראה. אני מאמין שגם אתם מקבלים כמוני (במידה וביקשתם לקבל איזכורים לג'ימייל על סרטונים)

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by izir,

שלום, מקווה שתוכלו לעזור לי ולתת לי טיפים שאני קורא ספר או מתחיל ללמוד אחרי 10-9 עמ הכל נהיה לי קשה כאילו אני לא יכול להמשיך ליקרוא(גם אם אני נוקח הפסקה לכמה דקות אחרי דף או שתי דפים עדיין אותה הבעיה) מה אפשר לעשות בנידון?.זה חשוב לי ללימודים וזה תוקע אותי כל הזמן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן! אני מחפש בנרות כיסוי ספוג לאוזניות כפתור פשוטות בתל אביב. זה די דחוף כי מי שצריכה את זה טסה הערב לארה"ב והיא רוצה את זה לטיסה. אני יודע שהיה אפשר לקנות כאלה בכל מיני חנויות מוזיקה שלצערי נסגרו... תודה!

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. אני מתלבט אם לקנות מחשב חזק חדש בקרוב כאשר יכנס הדור החדש של המעבדים וכרטיסי המסך של אינטל ונוידיה או לקנות קונסולה מהדור החדש + מחשב משרד קטן שקט עם SSD כי לקנות גם מחשב חזק וגם קונסולה זה די בזבוז מניסיון למרות שיש באפשרותי לעשות זאת שוב זה נראה לי צעד מאוד בזבזני וחסר תועלת. מה אתם אומרים בעניין ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי חברים, אני מראש מצטער שאני כותב כאן,ועוד משם משתמש אנונימי - אני יודע שזה לא המקום הנכון. אבל בגלל שאני בפורומים כאן מגיל 15 אני יודע שיש כאן אנשים הרבה יותר מבוגרים ממני ועם המון ידע וניסיון. אז ככה, אני חייל בן 21 שמשתחרר עוד 5 חודשים. התחתנתי לפני חודשיים(כן כן - צעירוס שכמוני) וכרגע עומדת בפניי דילמה קשה. בתפקידי בצבא אני מתכנת,ויש לי עוד ניסיון של 2-3 לפני הגיוס. הייתי בטוח שככה אני אמשיך את דרכי גם לאחר הצבא - מתכנת פשוט בחברת הייטק. חמי הוא יהלומן דיי מצליח בבורסה כבר 22 שנה, עצמאי בעל חברה שמתעסקת עם קניית יהלומים לא מלוטשים,מלטשת - ומוכרת. לא מזמן יצא לנו לדבר ועלה הרעיון שאולי אחרי הצבא אני אצטרף אליו לעסק ואעזוב את המחשבים. מאז אין לי יום ואין לילה, מצד אחד…

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by benor,

יש כאן מישהו שקצת מתמצה בתחום? מבין או יודע מה כדאי לקנות?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by BeBest,

שלום, אני רוצה ללחוץ כבל קואקסיאלי (כמו של הוט). ראיתי באיביי מגוון רחב של לוחצים, האם הלוחץ הזה טוב למטרה? http://www.ebay.com/itm/Coax-Coaxial-Cable-Ratchet-Plier-Crimper-0-315-0-252-0-068-HEX-0-042-SQ-/271077451823?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1d79a82f הרעיון הוא לחבר לקצה הכבל קונקטור זכר. ראיתי שיש כמה סוגים - TRS-59 / TRS-6 וכנראה עוד... מה אומר המספר בסוף? מה נחשב לאיכותי יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. היי, לאחרונה נזכרתי בטיסן ישן שהיה אצלי בבית שבניתי בחוג טיסנאות מזמן. תיקנתי מה שהיה אפשר, ויש לי את כל החלקים, הדבר היחיד שחסר לי זה הסטראטר שלו - משהו שנראה ככה: http://www.citysound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=79&catId= שממה שאני מבין אמור להצית את המנוע. מאחר שאני לא בטוח שהטיסן יחזיק מעמד, ואני לא רוצה לבזבז 120+ שקל, חשבתי ליצור את הניצוץ הנחוץ עם סוללה ואולי עם קבל. לדעתכם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  20. Started by Nyromith,

היי, אני נוהג לנקות את המחשב שלי מאבק פעם בכמה חודשים בעזרת ספריי אוויר דחוס. הבעיה היא שאחרי כמה לחיצות הוא מתחיל לקפוא ומאבד מהחוזק שלו, ואם במקרה מסובבים את המיכל יותר מדי יוצא נוזל קפוא שיכול להזיק לרכיבים במחשב. יש איזשהו מכשיר חשמלי שמוציא אוויר בלחץ בחוזק דומה? כל מה שמצאתי בינתיים זה מדחסים גדולים ויקרים מאוד. אני מחפש משהו יחסית זול וקומפקטי. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by YairZ,
    • 0 תגובות
    • 54.1k צפיות
  22. קורית לי לעיתים בעייה ביוטיוב כאשר אני מעלה סרטון, ורוצה להחליף את תמונת הפתיחה (Thumbnail) שלו, מכיוון שהמקורית לא נראית טוב, או באיכות גרועה, בעת שאני בוחר תמונת פתיחה אחרת בעריכה ושומר את השינויים, התמונה נעלמת לזמן רב (לפעמים למשך כמה ימים) או לצמיתות. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by 3emi,

ברח לי רציתי למלא דווקא אבל שכחתי ועכשיו צפיתי בטלויזיה עשו משהו שונה הפעם שהחליטו שיחלקו את הכסף בכל מקרה אפילו במידה שאין זוכה שניחש שישה מספרים בגלל שלא היה זוכה 6-7 הגרלות רצופות זתומרת אפילו ניחוש של שלושה מספרים דבר די שכיח יזכה בחתך מהפרס הכולל 28 מיליון עכשיו רציתי לעשות כמה חישובים כמה היה ניתן להרוויח פה מה הסכום הסטנדרטי על ניחוש שלושה מספרים כמה אנשים בדרך כלל זוכים בכל הגרלה למישהו יש נתונים נגיד סתם נשער שיש 100 אלף זוכים כל הגרלה זה אומר 28 מיליון לחלק ל 100 אלף זוכים אומר שכל זכיה תקבל 280 שח לפי הזכרון שלי שלושה ניחושים ברגיל זה פרס של איזה 10 20 שקלים זאת אומרת פה הפרס הוא כפול 28 מהרגיל? אבל אין לי מושג מה המספר האמיתי של הזוכים בדרך כלל נגיד זה רק …

24. Started by Alexkmr,

הלכתי היום לבדיקה שיניים אחרי שנתיים שלא הייתי אצל רופא שיניים, ומסתבר שאני צריך כמה סטימות, וטיפול שורש בשן בעייתית עוד מבעבר.. עבור 5 סטימות וטיפול שורש + כתר הם רוצים 3400 שקל. יש לציין שאת הבדיקה עשיתי במרפאות מכבי לטיפול שיניים. זה נשמע מחיר סביר? למשהו יש ניסיון עם הרופאי השיניים במכבי?

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. שלום חברים. השבוע הוא שבוע הקומדיה השנתי ביוטיוב, אתן לארנולד להסביר אני פותח את הדיון הזה רק כי יש כל כך הרבה ערוצים משתתפים. תרגישו חופשי לשתף את אלו שאהבתכם במיוחד. מופע הקומדיה החי:

• 2 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים