עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by joniar,

למה אנחנו הולכים לצבא?! סתם עם הסיסמא להגן על המדינה או שזה חובה ואנחנו עושים מה שהחברה רוצה שנעשה? למרות שאפשר לקבל פטור בכל מני דרכים.. אני כרגע עם פטור שתורתי אומנותי ובאמת לומד ועכשיו אני עוזב את הישיבה אני יכול לקבל עוד פטור ולשכוח מהצבא אבל מצד שני יש את העניין שזה אידאל של כל יהודי וישראלי לשרת את המדינה הקטנה ומוקפת האויבים ומלאת הצרות שלנו אז מה אתם אומרים אידיאל או שזה בגלל החברה...

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  2. לפני שנה בערך התחלתי להתמיין לגאמא במודיעין, וגם העליתי פה שאלות על הפרוייקט, בסופו של דבר עברתי את המבחנים והתמיינתי רק למסלול אחד של QA השתדלתי כל השנה להגיע לרמה מסויימת בתיכנות כדי שאני אוכל לעבור את הריאיון, אז התחלתי לכתוב בnetbeans וקצת להרחיב את הידע בריאיון סיפרתי על העובדה שאני 5 יחידות מחשבים, ועל מה עשיתי באופן עצמאי בבית בnetbeans, ולא שיקרתי למראיינים או אמרתי להם דברים לא נכונים, הם גם ככה עקצו קצת בריאיון ושאלו אותי איך עושים דברים מסויימים בתיכנות, כדי לראות אם אני מחרטטת אותם בכל מקרה, הם התרשמו ממני בריאיון, הם אפילו בסוף הריאיון רמזו לי שעברתי אותו, וחשבתי שאני בטוח מתקבלת למסלול אם הצלחתי להרשים אותם ככה. באמת עברתי את הריאיון והיה לי תחקיר, אבל בערך …

• 26 תגובות
    • 8.4k צפיות
  3. Started by arkady,

שלום יש לי בעייה P: עשיתי את הצו ראשון, עשיתי שמה מבחנים, ובדיקות רפואיות ואימות נתונים. זימנו אותי אחרי זה עוד פעם לריאיון אישי. אחרי זה חברה של אחותי ניסתה לבדוק לי את הקב"א, והיה רשום שעדיין לא סיימתי את כל הדברים. מה זה לא סיימתי? |: סיימתי מה שצריך, לא?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by DarkMoh,

ככל הנראה הפרופיל הרפואי שלי (פלטפוס, בעיות בברכיים, משקפיים במס' גבוה) ימנעו ממני להתגייס ליחידה קרבית. למרות זאת, אני מחפש תפקיד שיהיה איכותי לא פחות מתפקיד קרבי ברמת השירות שלו. אני מחפש משהו שיתן לי סיפוק, אתגר וסביבה נהדרת במסגרת הצבאית. כרגע אין לי ממש מושג לאן לפנות ובגלל שרוב האנשים כאן אחרי גיוס אשמח לקבל המלצות. חשבתי על מצ"ח, מודיעין (שלא קשור בתיכנות), תפקידי ניהול שונים (כוח אדם וכו') או אפילו מראיין פסיכוטכני. שירות בשב"ס נשמע כמו חוויה מאתגרת, אבל האיכות הכללית של התפקיד, הסביבה האנושית והמשמרות נראים קצת נמוכים. תפקיד מעניין נוסף שחשבתי עליו הוא המשטרה, כלומר פשוט להיות שוטר. אם למישהו יש משהו ספציפי להציע, או סתם "כיוון כללי" אשמח לשמוע אותו.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by davidcohen,

היי מישהו מכיר את התפקיד ויכול לתת לי קצת פרטים עליו. יש לי סיוווג ביטחוני לעבור אבל אני לא יודע מה זה התפקיד הזה בכלל. אפשר קצת פרטים. נחשב לתפקיד טוב ? מה בדיוק עושים ? עוזר באזרחי לאחר מכן ? ...אתם יודעים, הפרטים שמעבר... תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=43091 תראו כמה השקעה, ואיך זה ייצא יפה. אאחחח קשה שלא לשים לב לזה. תהנו!

• 51 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by smalery,

אהלן אחד החברים הכי טובים שלי מהצבא משתחרר עוד שבוע והוא הטיפוס הכי נאלח שאני מכיר. הוא קונדס ברמות לא נתפסות (משתחרר כסרן). אני וחבר נוסף רוצים לצבוע לו את האוטו בורוד בלילה שלפני השתיית שחרור שלו. מישהו יודע אם צבע של טמבור יורד מהאוטו אחרי שטיפה או שאנחנו נהרוס לו את האוטו? הצעות אחרות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לא נראה לי שאכפת לו מכוכב נולד כל הסידרה המסריחה הזאת..... הוא דואג רק לכיס שלו בכל זאת אני לא רוצה שכל הארץ יהיו זמרים כי הדבר הזה פשוט יצא מהתחת (סליחה על הביטוי) תגיבו את כל מחשבותכם על התוכנית ה****** הזאת

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. דעה: אין לי מה לומר.. אין אין מילים מרוב הזעם על הניהול משחק הדוחה של האיש הזה. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול! צביקה שרף - לוזר! פשוט בנאדם לוזר, זה לא יאמן כל פעם הוא מוכיח את זה מחדש, ואין מה לעשות. ההנהלה של מכבי כשלה! מקווה שילמדו לקח. מוג לב שלא יודע לנהל משחק. פשוט אפס הבנאדם . חילופים לא מוצלחים, פסק זמן לפעמים טובים לפעמים לא, החלטות גרועות, רק פוזות. ביצועים בשטח? אפס. המשחק היה לו בידיים והוא איכזב כרגיל!! למה טל בורשטיין לעזאזל לא נכנס? אז מילא...איפה 2 מובילי כדור בסוף?!!? ביינום? לבד?!?! החרב פיפיות הזה? מקווה שהוא יעוף לקיבינמט ממכבי ולא יחזור אף פעם. לא אוהב את האישיות הזו! זוהי הנחמה היחידה שלי - לא לראות אותו בכלל , לא במועדון, לא על הקווים ולא קשור. ב…

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by aviram20,

היי קניתי אוטו ומצב המרכב שלו דיי טוב יש כמה מכות קטנות שצריכות בונדו מעבר לזה אני רוצה לצבוע את הרכב בשחור(מה שמחייב עבודת פחחות טובה מאוד) מוסך לא בא בחשבון כי הוא רוצה 3 אלף שקל אז חשבתי לעשות את זה בעצמי יש למישהו מושג כמה עולה פח צבע לאוטו של נגיד 3 ליטר וצפוי שקוף בערך 3 ליטר? חשבתי לעשות שחור מאט ועליו ציפוי מבריק זה יצא שחור מבריק אגב , מה לגבי פח בונדו מה המחירים ?

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. חום מה שיש לי ולרוב צבע מעפן מגעיל ומשעמם. כחול מהמם ירוק יפה לא פחות. האם אתם מייחסים לזה משהו או שזה סתם שטות ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by בני סלע,

האים אפשר לשנות את צבע השיער בלי לצבוע אותו? ז''א לאכול משהו מסויים...רק בלי להשתמש בצבע. השיער שלי בצבע חום-הוא מתאפיין ברמות גבוהות מאוד של הפיגמנט השחור ורמות נמוכות יותר של הפגמנט הלבן. האם יש דרך "להיפטר"מהפגמט הלבן? תודה רבה לכל מי שעוזר.

13. Started by PhP dUdE,

אהלן אני צריך את הצבעים שיש על בגדי מלחמה עדיף של חיל הים האמריקני אבל אפשר גם דוגמאות ירוקות,תודה.

14. יש לי כלוב מתכת שצבעתי לפני כארבעה ימים בצבע שחור של טמבור (לא ספריי, עם מברשת). ארבעה ימים שהוא בשמש, ולמרות שנראה כאילו התייבש, יש על הסורגים בועות צבע ובהם הצבע טרי (אם לוחצים עליהם זה מתפרץ החוצה). זה אמור להתייבש לבד או שפישלתי עם הצביעה? ואם יתייבש לבד, כמה זמן עוד יקח בערך?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by 1SIGAL,

היי לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי. צג דיגיטלי מכונת הכביסה באוקנכט השתבש. אפשר אמנם לבחור תוכנית (נעשה לא באמצעות הצג), אבל אין לי יכולת שליטה על טמפרטורה למשל, כי הצג לא מציג לי את הטמפרטורה או נתונים אחרים של התוכנית. זה לא מפריע לתיפקוד תקין של המכונה. ניתקתי אותה מהחשמל ושוב חיברתי וזה לא עזר. בבקשה אם למישהו יש איזה רעיון? תודה סיגל

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

צה"ל - צבא ההגנה לישראל. ההקדמה לצה"ל בויקיפדיה: בדיון של "קבע או צבא אמריקה?" התפתח(חלקית באשמתי, אני מודה) דיון על המהות של צה"ל, הצורך שלו בחיילים או/ו משאבים וההבדלים הטמונים במעבר(אם יתרחש...) מצבא חובה לצבא קבע/שכיר(או "צבא רשות" :> ). לדיון הנוכחי אין בדיוק מסגרת סדורה והוא פשוט המשך של הדיון שהתפתח באשכול ההוא, שכפי שציין כבר DAN79 - אינו בדיוק רלוונטי - לא מכבד את פותח הדיון שהדיון "נגנב לו" ולא מכבד את הדיון החשוב הזה שמתרחש בין כתלי דיון ילדותי. קישור לעמוד האחרון של הדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477830.msg4089101;topicseen#new enjoy![br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 20:23:45 אתה צודק, זו לחלוטין סתם אסופה של ציטוטים - הוא פשוט רצה "…

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by guy94,

מכיווון שבפורום הזה יש הרבה ילדים בטווח גילאים של 16-18 רובם כבר חושבים על צהל, לכן לאיזה יחידות אתם מתכוונים להתגייס ? אני לדוגמה רוצה ממר'מ ולא יודע עליה יותר מידי (חוץ מזה שהיא יחידת המחשבים של צה'ל והיא טובה בכך ששולחים לקורסים וכו'), אם מישהו יכול להרחיב עליה טיפה יותר ....

• 121 תגובות
    • 12.2k צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

בעידודו של אלכס - אני פותח דיון "המשך" לדיון הקודם שפתחתי על נושא השירות הצבאי שלי (למעוניינים להיזכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408313.0). אז העידכון הוא די פשוט ואני לא כ"כ יודע מה להרחיב: במהלך הזמן שחיכיתי לתשובה מנקח"ל/רופא תעסוקתי התחלתי כבר הליך אצל קב"ן וכיוון שראיתי שתשובה מבוששת לבוא ומצבי הבריאותי(בעיקר הפיזי) מדרדר - החללטתי לקצר תהליכים ולפנות שוב לקב"ן. בסופו של דבר הורידו לי פרופיל ל45 נפשי והוציאו אותי מהטכני. הביאו אותי לימ"מ(הבקום של חיל אוויר), שם הציעו לי תפקיד של מש"ק מחשוב בחיל. עברתי תחקיר לסיווג ביטחוני ואושרתי ראשונית(כלומר - האבחטת מידע של החיל אישרה אותי) לסיווג של סודי ביותר רק לאחר שעברתי "המשך תחקיר" = אבחון פסיכולוג…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שלום, התגייסתי באוקטובר '08, עברתי טירונות כלל צה"לית, ומשם עברתי קורס נהיגה עד 12 טון בבה"ד 6. לאחר שנת שירות כנה"ג בחיה"א, הורי הסכימו לחתום על אישור התנדבות ליח"ש, ועברתי לחש"ן, לעשות מסלול עם נוב' 09'. סיימתי מסלול, עשיתי מחזור במבצעית, ואמא שלי התחרטה. היר התכוונה "למשוך" את החתימה חזרה, וזה הגיע למג"ד, שהחליט שאין טעם ללכת עם הראש בקיר, ואישר להעביר אותי למפח"ט, ומשם בחרתי לעבור חזרה לבא"ח שריון, לשרת כסרס"פ (רק שבסוף, היא אפילו לא ביטלה את החתימה, כי השתכנע שאני כבר לא לוחם). בשלושה חודשים הראשונים שלי כסרס"פ בגדוד הפיקוד, הגדוד ההשכרתי-מבצעי בחטיבה 460, עדיין קיבלתי שכר לוחם, והייתי סבור שאני על תקן לוחם, ושכך יהיה עד שחרורי. כמו כן, הייתי בטוח שיהיו לי מספיק חוד…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by iakovl,

כרגע הרימו אלי צלצול מהלשכה ואמרו לי בנעימות (אחרי שלפני חודש שאלתי למה אני לא מקבל זימונים בכלל) והודיעו לי שאין דרישה לאנשים מהטיפוס שלי (82, בן יחיד, לא קרבי) ושהגל הנוכחי של הזימונים נגמר ושאני כלל צהלי לבוא לבקו"ם ולקבל את הגורל שנחרץ עלי מה לעזזל אני עושה?

21. Started by matan_18,

שלום לכם, הצבא כמו שכולנו יודעים מורכב מאנשים אשר באזרחות הם אפסים גמורים. ארגון שאין בו היגיון ,מושחת וכ"ו. אני משרת בצריפין כל יום בביית וסוחב איכשהו.אבל לתת רמה כמו שקרה השבוע לא האמנתי שאני יגיע. הייתה ביקורת אכ"א בבסיס למי שמבין היא נחשבת לביקרות קשה. קמתי באותו יום שחכתי להתגלח ויצאתי לבסיס כהשגעתי נזכרתי שלא התגלחתי ומצחו לי 2 וחצי שערות (אני מגלח רק את הפיאות כי רק שם גודל שיער) רצתי לספר אך הוא היה בגור הלכתי לשק"ם אבל נגמרו הסכיני גילוח . היגיע נגד משמעת של פעם עם שפם ורשם שאני לא מגולח ( 2 וחצי שערות אני מזכיר לכם) כעבור 2 דקות חזרתי אליו מגולח והוא מחק אותי חשבתי שזהו והתכוננתי נפשית לטיול לאית בסוף השבוע אותו תיכננתי הרבה לפניי. ביום רביעי שכולי קם בבוקר ביד…

• 26 תגובות
    • 9.4k צפיות
  22. Started by approx,

אז ככה היום קיבלתי הודעה לפלא שהתאריך גיוס שלי נדחה מה10.8 ל11.8 ושאני משובץ בחיל התקשוב השאלות שלי הם : האם החיל הזה נחשב כחיל כללי ? האם חיל התקשוב זה נחשב למשהו טוב ? למישהו יש ניסיון ויודע לספר ולהרחיב כמה זמן טירונות ? זה 03 ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by 1,

יש לי כבר חצי שנה בעיה מסויימת בפרק לסת הימני, יש לי קליקים קבוע כשאני פותח את הפה וסוגר, ובזמן האחרון לעיתים קרובות מאוד הלסת ננעלת פשוט ונתקעת, ואני לא יכול לפתוח את הפה עד הסוף אלא רק מעט מאוד, לזמן מסויים. זה קורה לי בזמן צחצוח שיניים ואז אני לא מצליח לצחצח ולהכניס את המברשת לפה, גם בזמן שאני אוכל, ואז אני לא מצליח להכניס לפה מאכלים. הרופא ביחידה שלח אותי לבלינסון, שם עשו בדיקה ומצאו שהכל תקין מבחינת הלסת ושיש בעיה בפרק לסת, ולכן צריך ללכת לרופא מומחה לפרקי לסת ולעשות פיזותרפיה, ושהטיפול עולה 1050 ש"ח + פגישה עם הרופאה לבדיקה עוד 255, רק מה, צה"ל לא ממן את זה ואני צריך לממן את הטיפול מהכיס הפרטי שלי. אני חושב שזאת חוצפה גדולה מכיוון שבאזרחות מכבי זהב הייתה מכסה לי את …

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by tom123,

אני גר כחצי שעה מאשקלון לייד קריית מלאכי ועד פה שומעים את הפגזים של צה"ל הכל רועד... בעעע עוד מישהו מהאיזור שומע?

25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2890230,00.html אכן מדינה במשבר וקיצוצים בכל המקומות, קשה, קשה... אבל זה לא יפריע לכמה מפקדים להשתמש בעכברים אופטיים אלחוטיים שעולים 500 שקל, וכמובן שכל אחד מהם זקוק למחשב על עם DVD ומסך LCD בשביל להכנס לאתרי פורנו ולשחק סוליטר הדבר הטוב היחידי שאולי ייצא לי מזה זה שאם השדרוג הוא גם בלשכת הגיוס בחיפה בחיפה אני לא אצטרך לחוות את המסכים המרצדים בפסיכוטכני ששמעתי עליהם כה רבות

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.