כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני כרגע תלמיד יג' עכשיו במהלך יג' יש שני דרכים בהם אפשר להתקדם אחד, מסלול שנקרא סיגIT שאליו התקבלתי, דרך שנייה מסלול הבסמח, תכנות. עכשיו זה 2 מקצועות שונים לגמרי אם אפשר לומר.. שניהם מעניינים אותי, האמת שתכנות יותר אבל לא בצורה דרסטית. הבעיה עם בסמח שצריך אחרי היג עוד 3 חודשים קדצ של תכנות שזה קורס מטורף כל היום לימודים מ 8 בבוקר הערב ממש כל היום.. אבל נעבור את זה הבעיה שאם אתה במקרה נכשל בזה.. נופל בקורס אתה נופל לגיוס כלל צהלי או במקרה הטוב ביותר איזה תפקיד צדדי בינוני בחיל התקשוב או מודיעין.. (כל תפקידי המחשבים שלא דורשים מיון מקדים, מה שבנות עם דפר גבוה מקבלות ובנים עם פרופיל נמוך ודפר גבוה) לעמות זאת אם ממשיך בסיגיט אני יודע כבר מראש שיש לי תפקיד (מעטים מ…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
העלאתי לעם- לינק להורדה- http://rapidshare.com/files/82022693/_ebook_-_Martial-Arts__Pressure_Points_-_Military_Hand_to_Hand_Combat_Guide.pdf אם תרצו עוד דברים בסגנון תגידו לי, יש לי כמה במחשב
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
"מה ישראלי בעיניך?" "חזה עוף" :lol: מה יש לה מחזה עוף? עוץ זה ציפור ופרה זה חיה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אנשים הדמויות וכל התמונות שמופיעות על הקופסאות של הכרטיסי מסך מדהימות! למישהו יש קישור לתמונות או לאתרים עם תמונות כאלה? באיכות טובה לפחות?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
על איזה דומיינים + איכסון - 500MB(המקום לא באמת משנה),mySQL ,PHP - אתם יכולים להמליץ לי? אני צריך כאלה שיהיה אפשר שלם בעמצאות כ.אשראי רגיל (לא בין לאומי) תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
פעם !_NIKE_! עזר לי במשהו ... לא חשוב אבל הם פרשו ?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני חשבתי לעשות קורס מקצועי קצר, בשביל שאני ידע לעשות עוד משהו בחיים חוץ מהעבודה שאני עובד בה עכשיו. אז למרות שזה תחומים שונים לחלוטין, אני רוצה ללמוד, זה תמיד טוב. ההתלבטות: אינסטלטור חוקר פרטי - גם פה יש כסף. אבל גם בסמים יש כסף. אמרו לי שאני ילמד את נושא ה"האזנות" ובסיום הקורס מתנסים במעקב ברחוב, יש חוק שנקרא התחקות אחרי אדם, בקיצור הסברתי את החסרונות במקצוע. אינסטלטור - עבודה מגעילה, אבל משכורת מעולה. (בטח בהשוואה לחוקר פרטי) נגרות - נשמע המקצוע הכי שימושי. בחרתי מקצועות בכוונה שלא יהיו קשים מדי ולא יצריכו מחשבה מעמיקה בלשון המעטה חח. אני לומד מקצוע ריאלי באוניברסיטה, ואני מחפש עוד משהו שונה. חוץ מזה אני פתוח לרעיונות נוספים
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3017760 איך היא?מישהו התנסה בה? דיי זולה אבל לא צריך בשביל הרמת מוט משהו יותר מיקצועי אני חושב...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס/אלמנט שמאפשר למדוד טווח לגוף הקרוב ביותר בכיוון אליו הוא פונה . (חיבור למחשב נישא). יותר עדיף אם יש כזה דבר שמודד בו זמנית בכל הכיוונים ונותן מפת טווחים היקפית - כלומר מה הטווח לגוף הקרוב ביותר בכל כיוון בנפרד מסביב למחשב. מישהו יודע איפה אפשר למצוא כזה?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני חייב לשמוע הודאה שהשאירו לי תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להתחיל ללמוד MCITP בעצמי ולעבוד עם זה בבית יש לי 2 מחשבים חזקים שיעשו את העבודה אני רוצה שאחד יהיה ראשי שבו אקרא\אצפה בסרטונים ובמחשב השני אני אעשה את כל הניסויים , אתקין WINDOWS SERVER 2008 ואתחיל להתעסק ולהבין מול מה אני עומד רציתי לשאול\לבקש : 1.קישור לחומר המדויק שאני צריך ללמוד ב NUGGETS משהו שמתחיל מהבסיס 2.מה אני צריך להכין כדאי להתחיל את הלימודים ? מחשב שרת , ראוטר , סוויץ ? 3.מה עוד לדעתכם כדאי לי לעשות ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אתמול עלתה פה כתבה על המעבדים החדשים של אינטל ואחרי זמן מה היא נעלמה, יש למישהו מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אשמח לדעת כי אני צריך את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
-
-
את הפונקציה SINX=0 אני יודע לצייר אבל פונקציות מסוג דומה אני מתקשה אז מה שאני רוצה לדעת זה למשל מהסתכלות על הפונק' איך אני יודע מתי היא חותכת את הצירים למשל כשהיא שווה 0 וכד' ואז אני יוכל צייר. יש גם את העניין הזה של הרדיאנים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני סטודנטית למערכות מידע ואשמח לקבל את עזרתכם במענה ל סקר קצר בנושא של מכוניות אוטונומיות (ללא נהג) https://docs.google.com/forms/d/1BnpX0vnGcp-Z0rY8lKUNYHLIR3KSJL7p8ec0RkBddBM/viewform?usp=send_form תודה רבה על שיתוף הפעולה בתקווה שיהיה..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
סתם אם מישהו רוצה לדעת .אני עדיין חושב על הסיבה שלי ;D http://www.facebook.com/GoBug
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
יש לי חבר בארצות הברית, שיש לו סלולרי שהוא קנה ורשם בארצות הברית. אם אני רוצה להתקשר אליו מהסלולרי שלי או מהטלפון מה אני צריך לעשות? אני צריך להוסיף קידומת או משהו?
-
- 1 תגובה
- 46.5k צפיות
-
-
או איזה אתר שדומה לEBAY אני מחפש בנרות תודה לכל עוזר.....
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחשפ את המיקוד באזרחות בבקשה תביאו קישור , אני לא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים אלה אני שוקד במחשבה על שאלת חקר בעבודת גמר במחשבים-רשתות ורציתי שתזרקו רעיונות לכול מיני שאלות זה מאוד יעזור לי ועם אפשר לא כלליות מידיי כי למרות שזו עבודה גדולה 50 ע"מ עדיין צריך נושא ממוקד אז יאללה חברה תתחילו לזרוק רעיונות!!! בתודה מראש אוהד
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מכרטיס הזיכרון של המצלמה, מסוג SDHC (אני חושב שזה נקרא פשוט SD),בנפח 4 GB נמחקו בטעות תמונות וסרטוני וידאו. אפשר לדעת מהי התוכנה המומלצת ביותר לבצע שחזור מהסוג הזה (אם אפשרי בכלל)? מישהו התנסה אולי? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיצור יש לו כמה סרטונים בYOUTUBE והוא היה גם בטלויזיה מישהו יודע איך קוראים לו??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-