כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3683005,00.html
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לדבר קצת עם פסיכולוג וחשוב לי שיהיה 'כריש', חריף מאוד עם אינטליגנציה רגשית גבוהה. ושיתן לי בראש אם צריך ולא יתייחס אלי כאל פודל. לא לשום מטרה ספציפית. מישהו יכול להמליץ לי על כזה? תודה. נ.ב באזור תל אביב-ר"ג-גבעתיים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ראיתי לפני כמה ימים איש זקן הולך עם משקפיים שמכסות חלק גדול מהפנים והעדשות היו שחורות, אני די משוכנע שזה משהו רפואי אבל מעניין אותי לדעת מזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
במשך שנים השתמשתי ב-Blockless בשביל לצפות בכל התכנים של Netflix. היום Netflix חסמו את Blockless. (דווקא אחרי שעשיתי מנוי לשנה) מה עושים? יש שירות יותר מתוחכם מ-Blockless? הספרייה ב-Netflix למי שלא גר בארה"ב הרבה יותר מצומצמת... כל כך נהנתי מ-Netflix. באסה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר prosound pav 3000d והבורר ווליום מזייף: ווליום לא עולה\יורד רציף כשמסובבים אותו וגם לפעמים פשוט "נופל( מ30 ל 15 למשל) אני חושב שהבעיה ברכיב מסויים אך לא מצליח לזהות אותו. ביצעתי ניקוי מגעים - אך ללא הצלחה (מצורפת תמונה) כמו כן, אם יש לכם רעיונות ל troubleshoot נוספים, תציעו. עריכה: זה פוטנציומטר סיבובי (rotary encoder)
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
כרגע אני משקיע עצמאית דרך מגדל (IBI), אבל העמלות מטורפות. 0.9% על עסקה + 6$. כלומר על קנייה ומכירה של מנייה אני צריך לקחת בחשבון כמעט 2%, שמתווספים ל25% מס הכנסה שנלקח. כלומר שעסקה תהיה רווחית אני צריך להרוויח מעל 5%. אני מתעסק בעיקר בטווח הקצר ולא בארוך, ככה שזה ממש לא משתלם לי, אבל עוד לא מצאתי חלופות טובות. יש כאן מישהו שיכול לייעץ ולהמליץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
רוצים משקפי מציאות ממשית או מכנסיים חכמים עם שמתריעים כששכחתם לסגור את הרוכסן שלהם? הכירו את המתיחות לשנת 2016 מבית גוגל, סמסונג ואחרות חודש אפריל החל היום, וזה אומר שכמיטב המסורת, גם בשנת 2016 אנחנו מותקפים בשלל הכרזות מוזרות והזויות מבית חברות הטכנולוגיות והמחשבים, אשר מציינות את 'יום הכזבים הבינלאומי'. כמו בכל שנה בעשור האחרון, גם הפעם גוגל נמצאת גבוה מעל כל השאר בכל הנוגע לכמות המתיחות והבדיחות שהיא מפיקה, כשהשנה הרעיונות המעניינים ביותר כוללים סרטון פרסומת למשקפי Cardboard מפלסטיק שקוף שעושים קצת צחוק מטכנולוגיית המציאות המדומה עם טכנולוגיית "המציאות הממשית" (כלומר, כל מה שאתם רואים מסביבכם בכל יום באופן טבעי), גרביים עם קישוריות בלוטות' מובנית שתוכלו לנטר …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא מה שאני רוצה באתרים המפורסמים וכך גם בטורנטים השונים..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הלכתי היום לים עם חברים והגעתי למסקנה שישראל ענייה מאוד מבחינה תרבותית. יש לנו תרבות מיינסטרים אמריקאית מאוד מפותחת(גם אם זה רק חיקוי מגוחך) אבל אין כמעט שום אלטרנטיבה. אוליי אני לא יודע לחפש אבל לא תמצא כמעט אנשים בגילאי 30+ שאוהבים מבוכים ודרקונים, או משחקי מחשב... וגם אם תמצא לא יהיו שם כמעט נשים בכלל. בגילאי 20- אתה יכול למצוא ילדים שמשחקים מבוכים ודרקונים או משחקי מחשב אבל בשנות ה20 הם משילים את התחביבים ה"ילדותיים" ונכנסים לתרבות האלכוהול והזיונים בשירותים של המועדון. לפני אוליי 15 שנה שטסתי ללונדון אז נכנסתי לחנות מניאטורות ודי אנד די והמוכרים שם היו בני 30 ואחת המוכרות היתה אפילו בחורה חמודה ונאה... לא תמצא כאלה דברים בארץ גם 15 שנה אחרי…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית בפתוחה, התחלתי ללמוד לתואר במדעים בהדגשת מדעי המחשב אך לא עברתי קורס אחד, לא בטוחה שיש לי כח לעשות אותו שוב וגם מתעניינת בתחומי עניין נוספים שקיימים להם קורסים בפתוחה, רציתי לשאול אם מישהו יודע עד כמה זה משמעותי לעבודה אם התואר שאני עושה הוא במדעים בהדגשת מדעי המחשב או במדעים כללי (כאשר אני לוקחת רוב קורסים של מדעי המחשב ומתמטיקה), רק רציתי לציין שאני כבר עובדת (כרגע באוטומציה אבל שואפת לפיתוח). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
עונת שוברי הקופות הקולנועית מתחילה בקרוב מאוד, והאולפנים השונים מתחילים להעלות הילוך עם קדימונים חדשים ליצירות השאפתניות שלהם שנת 2016 כבר סיפקה לנו מספר להיטי-על מתחום האקשן ומתחום גיבורי העל של עולם הקולנוע, אך נראה כי זה היה רק הסיפתח – ויש עוד ערימה של כותרים משמעותיים שעתידים להגיע אלינו בחודשים הקרובים, בהשקעה כספית גדולה ועם ציפיות גבוהות לפדות את הצ'קים שהושקעו בהם. מצידם של אולפני דיסני נקבל בחודש אוקטובר 2016 את Doctor Strange, גיבור חדש וייחודי שמצטרף לחבורה המצליחה ביותר שהם בנו בשיתוף פעולה נהדר עם Marvel. הסרט המסקרן זכה לטריילר ראשון שמציג רק מעט מסיפור הרקע של הדוקטור, בכיכובו של בנדיקט קמברבאץ' ובשיתוף פעולה עם צוות שכולל את רייצ'ל מקאדמס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אולפני פוקס השיקו טריילר שלישי ואחרון לסרט הקומיקס השאפתני שמגיע בחודש הבא, ויש בו הפתעה קצרצרה וגדולה שטף הקדימונים החדשים בהוליווד ממשיך, הפעם עם סרטון אחרון באורך מלא עבור פרק מספר 8 בסדרת סרטי X-Men,שיקרא Apocalypse כידוע, יפגיש את חבורת המוטנטים עם אחד מהאויבים הנודעים והמאתגרים ביותר שלה, ומיועד להגיע אל האקרנים בעוד חודש אחד בדיוק. הטריילר עצמו עשוי טוב בהחלט ומציג אפקטים מרשימים ומעט מקווי העלילה הכלליים שצפויים לנו (פרופסור איקס לא נמצא, ותלמידיו הצעירים צריכים לקחת על עצמם את המשימה של להגן על כדור הארץ כולו), אך החלק המעניין באמת מגיע בסוף – אז נחשף לרגע קצר על המסך כלי הנשק של המוטנט המפורסם ביותר, וולברין. אז כן, נראה שלמרות הדיווחים המו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הענקית מקופרטינו מדווחת על עוד רבעון עם הכנסות ורווחים עצומים, אך בכל זאת זוכה לכתף קרה מהמשקיעים והמומחים זה לא פשוט להיות המלכה (של ההכנסות והרווחים), וזה מה שלומדת עתה על בשרה אפל הגדולה, שדיווחה על הכנסותיה לרבעון הפיסקלי השני שלה לשנת 2016 (שהוא הרבעון הקלדנרי הראשון של 2016) – עם הכנסות של כ-50.5 מיליארד דולר ורווח נקי של כ-10.5 מיליארד דולר, אשר בכל זאת לא עמדו בציפיות האנליסטים בשוק ומביאים את החברה לדווח על ירידה בהכנסות ביחס לרבעון המקביל אשתקד, לראשונה מאז שנת 2003. הדרך האדירה שעברה החברה בשנים האחרונות, עם השקות האייפון, האייפד והמחשבים החדשים שהביאו כולם לשבירת שיאים מתמדת גם בהכנסות הכוללות וגם ברווחים הכוללים שלה, הרגילו את העולם ואת המשקי…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שאלת נייוב . אם אני שולח אי מייל מאתר של וואלה . יש אפשרות לאתר את ה IP ?? ואתרים כמו זה הם שומרים אימלים שנשלחו ממנו ונמחקו ע"י המשתמש ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשנות את כתובת המייל שלי באתר אבל אני לא מוצא איפה עושים את זה - בעריכת הפרופיל זה לא מופיע. האם זה בכלל אפשרי, ואם כן - איפה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון נגיד בא לי לראות היום שוב פעם בחווית קולנוע את הסרטים נגיד: שר הטבעות מטריקס וכו.. יש דבר כזה בכלל? תמיד סקרן אותי לדעת.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
זה היה מהיר: אחרי עונה אחת בלבד שזכתה לנתוני רייטינג מאכזבים ולתגובות מאכזבות עוד יותר מחלק גדול מהצופים, כריס אוונס שנבחר להוביל את הגירסה החדשה של Top Gear (אחרי ששלושת המנחים הקודמים והנודעים פרשו יחדיו) הודיע על פרישה, למרות שהחזיק בחוזה לשלוש שנים. כעת נותר לראות האם ב-BBC יחליטו למצוא לו מחליף, או שמאט לבלאנק (aka ג'ואי) יהיה זה שיקח את המושכות וינסה להוביל את הקונספט המעודכן. https://goo.gl/gjxJzs
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
האם כבר צפיתם בקליפ המדליק הזה של Major Lazer, שנוצר בידי סטודיו Method Design, בהתבסס על תוכנת ה-Houdini FX (ובהתבסס על תנועות של רקדנים אמיתיים שהוקלטו באמצעים טכנולוגיים מותאמים), ועם הרבה מאוד כוח עיבוד, אנחנו מנחשים:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
כל מי שעובד זמן רב ביממה מול מחשב מכיר כמה חשוב שיהיה נוח. מה הקונפיגורציית עבודה שלכם? אצלי: שולחן מחשב בגובה כ-74cm מעל הריצפה, והמקלדת והעכבר על השולחן. יש "פד ארגונומי" לעכבר, אבל עדיין זה מאוד לא נוח. בדרך כלל משתמשים במגש מקלדת נשלף (keyboard pullout tray). יש לכם מגש כזה? איזה אתם ממליצים? יש בארץ מקומות שמוכרים דברים כאלו בניפרד מהשולחן עבודה ?? (כך שנוכל להתקין אחד כזה בשולחן קיים..) סתם שתכירו - כתבה בנושא: http://www.cnet.com/how-to/how-to-set-up-an-ergonomic-workstation/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחילה אם הנושא לא במקום הנכון.. איני יודע איפה לשים את זה, מבקש להעביר לאן שצריך.. יש כל מיני תוספות לתוכנות העוזרות לעבוד עם יוטיוב ודומיו. האם קיימת תוכנה או תוספת או סקריפט שבעזרתם ניתן להוריד ערוץ שלם במלואו, ללא רכישת חבילת פרמיום? אם יותר פרטני, אני רוצה להוריד ערוץ באיכות הכי נמוכה, ולהפוך את כל התוכן לקבצי אודיו בפורמט amr.*
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, האמת לא מצאתי שום פורום מתאים לשאול את השאלה הזאת, לכן החלטתי שכאן זה המקום הנכון. אני בקרוב מאוד שוקל להתחיל לימודים של אבטחת מידע, קורס רשתות בג'ון ברייס ולאחר מכן הקורס המתקדם שלהם לסייבר ואבטחת מידע. מישהו שמע דברים טובים/לא טובים על ג'ון ברייס? האם כדאי להתחיל ללמוד שם? שאלה נוספת, לפני שאני מתחיל ללמוד את עניין אבטחת המידע, מה אני צריך להתחיל ללמוד בבית על מנת לבוא קצת יותר מוכן? אם מישהו יכול להכווין אותי בנושא אני אשמח מאוד, תודה רבה.
-
שלום לכולם ולעונים, קיבלתי smart tv box של חברת אפקס דגם ad811 רציתי לגעת איך להתשמש בזה וגם האם ניתן להתקין על זה קודי? תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם זה המקום אני לומד כרגע בקורס HELP DESK יש נושא שלא יושב לי טוב כל כך: SUB MASK אני מבין את המשמעות שלו ואת התפקיד שלו ברשת אבל לא מבין את הפעולת החלוקה... submasking ואת הגדרת הטווחים לרשתות ע"פ הקלאס למישהו יש חומר בעברית (עדיפות) להסבר יותר מפורט? כל המתמטיקה שמה שאומנם היא נראת פשוטה לי ממש קשה. אודה לעזרה, ומקווה שזה המקום הנכון. תודה וחתימה טובה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-