עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכם, חברי הקהילה היקרים יש לי משהו שאני לא יודע אם תופעה מוכרת או מקרה שונה אבל אשתף בכל זאת. אני אוהב מוזיקה, מאוד אוהב מוזיקה וקצב ושומע כל יום מוזיקה מהבוקר עד הערב. הבעיה היא שההאזנה שלי למוזיקה נעשית מעט אובססיבית ומוגזמת לאחרונה. בגיל תיכון ובצבא לא כל כך הייתה לי את הבעיה הזאת, כמובן שהייתי שומע גם אז המון מוזיקה אבל היום אני שומע מוזיקה מהשניה שאני קם בבוקר, בדרך אל העבודה, כל היום בעבודה, בדרך לבית וכל שאר היום עד שאני ישן מוזיקה. כשאני לא מתעסק במשהו אחר סופר-חשוב ואין מוזיקה אני חורק שיניים, נוקש באצבעות, מאבד סבלנות לכל דבר ומריץ מקצב בראש, רק ממתין בשקיקה להאזין למוזיקה שוב. הדבר הזה מאוד מפריע לי כשאני לא ליד מערכת שתשמיע לי מוזיקה, וכשאני מאזין זה בדרך…

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. גם השנה, אנו מביאים בפניכם סיקור כחול-לבן חי ובלעדי מתערוכת קומפיוטקס שבטייוואן - תערוכה שכולה טכנולוגיה! שליחנו השנה לטייוואן הוא עידן זוהר, אשר יביא לקוראים תמונות וחדשות מביתני התצוגה של שלל יצרניות החומרה, הטאבלטים והסמארטפונים המובילות. אתם מוזמנים להוסיף את הדיון הזה למועדפים שלכם (כפתור ממש פה למעלה) ולהינות מעדכונים שוטפים מסביב לשעון של השקות, גאדגטים מעניינים ואפילו Booth Babes (לתמונות של שנה שעברה)... שווה להשאר מעודכן!

• 74 תגובות
    • 132k צפיות
  3. מה אתם אומרים הם באמת לא יקבל כלום זה חוצפה רק של ישראלים http://technology.il.msn.com/%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%96-%D7%9E%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9B%D7%9E%D7%95-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93-%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%9F

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  4. ראיתי את הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4389137,00.html וניזכרתי בוויכוח שהיה כאן לפני כמה חודשים בנוגע להתנהגות הרוכבים על הכביש. הכתבה שופכת אור בצורה די יפה על הסיבות לצורת הנסיעה של הרוכבים בארצנו הקטנטונת. תובנה מפתיעה גם בסופה.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Shoshan01,

רעיון מפורמים אחרים... כמה חוקי בסיס *אנא פרסמו תמונות שלא יעלו על 768*1024 *בלי פרסומות * נסו גם לשתף חוות דעת על המוצר..

• 66 תגובות
    • 8.3k צפיות
  6. Started by liran2003,

עד לפני כמה זמן כשהייתי מבצע חיפוש בגוגל ולדוגמא הוא מצא הרבה תוצאות ב-hwzone, הייתה אפשרות להכנס לכל התוצאות מhwzone. לאן האופציה הזאת נעלמה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by cpubitch,

האם צריך להתאים את סוג הזיכרון של הכרטיס מסך לסוג הזיכרון של הלוח? לוח אם http://www.msi.com/product/mb/P45-Neo.html#/?div=Detail ברצוני לשים לו כרטיס מסך עם DDR3 הלוח אם תומך רק ב DDR2 תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  8. היי לאחרונה מטרידים אותי בתדירות גבוהה למדי (פעם-פעמיים בשבוע) - מתקשרים ומציעים לי באמצעות מזכירה אלקטרונית שירות שאינני מעוניין בו. באופן מאוד מפתיע, השירות הוא תרומה ("צדקה") לדתיים. בהתחלה זה לא כזה הפריע לי ופשוט ניתקתי את השיחה, אבל זה כבר מתחיל להיות ממש מעצבן. המספר איננו חסום, כך שיש לי אותו. האם אפשר איכשהו להתלונן על זה? במה זה כרוך אם כן? אני בגולן טלקום (דרך העבודה) - האם אפשר לחסום את המספר דרכם? אם לא, אני אחסום דרך הסימביאן.

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  9. שלום , אני בבנק הפועלים (שאני משער שסגור לכן שאלתי פה), ויש ברשותי כרטיס ישראכרט "צעיר" ורציתי לדעת האם אני יכול לבצע רכישות באינטרנט (כמובן שהבנתי שיש הגבלה של עד 400 ש"ח או משהו כזה נכון?) זה אפשרי? או שלא ניתן בעזרת הכרטיס? תודה רבה ואשמח לתגובות מאנשים שיודעים וניסו ולא כאלו שמשערים. חג שמח לכולם !

10. שלום. זה כבר תקופה ארוכה, שבעת שאני מתחבר לחשבון שלי ביוטיוב, מופיעה הודעה שכופה עלי להשתמש בשם משותף בחשבונות שלי בגוגל וביוטיוב או לשנות אותם, במקום להמשיך להשתמש במספר הסידורי שלי שייצרתי כשם המשתמש הנוכחי שלי ביוטיוב: זה גם יכול לפגוע בפרטיות שלי, כיוון ששם החשבון ביוטיוב הוא השם הפרטי של בעל החשבון (על אף שהוא מצונזר) וגם אני לא רוצה בכללי לשנות את שמות החשבונות שלי. איך אני יכול להיפטר מהחלון הזה לצמיתות?

11. שלום. בעוד יומיים אני אעשה את הנחל הנ"ל ואני לא בטוח איזה בגדים אני אמור ללבוש. הבנתי שנרטבים, אבל לא באיזה מידה. כלומר, האם לקפל את המכנסיים עד מעל הברך יספיק? בגד ים? תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  12. שלום רב, זומנתי לראיון עבודה בתחום הQA, והתבקשתי ללמוד על sql, תרשימי זרימה ונושאים כלליים בQA. על sql ותרשימי רימה כבר למדתי, אני אשמח אם מישהו יוכל לומר לי באילו נושאים להתמקד כי בטח יש סוגים רבים של QA.. ועוד משהו נתקלתי במושגים : Step_Description Expect_Results Actual_Result שקשורים לבדיקות. אודה אם מישהו יוכל להרחיב עליהם. תודה

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  13. שאלה שלא הצלחת למצוא לה תשובה טובה (אולי לא חיפשתי טוב)... בקיצור, יש כמה סוגים של נגיף השפעת, A, B, ו-C, מביניהם רוב מקרי ההדבקות בבני אדם זה מסוג A. העניין הוא שלכל מגפת שפעת יש את הוריאציה שלה, ומסמנים את זה H1N1, H5N2 וכו' עם מספרים משתנים. שאלתי היא- מה משמעות הסימון הזה? סלחו לי על בורותי, ושפרו נא את השכלתי, והאירו את חשכת העולם דרך שיתוף המידע!

• 13 תגובות
    • 749 צפיות
  14. [h=3]Hugo Boss Just Different Lacoste Essential בוס לגבר[/h]

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  15. היי קראתי פה בפורום המלצה על שני טלפונים. אחד של פנסוניק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786178 ואחד של UNIDEN http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812264 על איזה הייתם הולכים? בנוסף מה זה אומר שלוחה נוספת? שמקבלים שני מכשירים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Guarding angel,

היי, דיון מעט הזוי אני מודה,אך אם יש דיונים אודות תוצאות ביצועים באוברקלוק אני לא מאמין שתהיה בעיה גם ליצור דיון שכזה אודות שיפור הביצועים שלכם ב ה צ ל ח ה!

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. מה הזמן הממוצע למכתב בדואר רגיל מגרמניה?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  18. שלום, יש שיר משהו כזה: hey hey drop the gun can you see you touch the grownd ...... זה בערך!!

• 850 תגובות
    • 149.3k צפיות
  19. האם הכיסאות של רהיטי הכח שווים משהו? איפה הם עומדים ביחס לכסאות של צרעה/ ווקסמן???

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by nir.barak,

שלום חברים, יש לי מחשב ומסך מקולקלים שאני רוצה לזרוק לפח אז רציתי לדעת אולי מישהו מכיר נקודת מחזור לאשפה אלקטרונית באזור ב"ש?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by Symbore,

lightroom אינני מכיר כלל ועם photoshop יש לי הכרות בסיסית מאוד. מחפש מדריכים/ספרים אשר דרכם אוכל ללמוד להשתמש בתוכנה (לרמה הבסיסית ביותר). מחיפוש ברשת מצאתי בעיקר מדריכים ספציפים מאוד, כיצד לעשות אפקטים זניחים או מדריכים בתשלום שאינני יודע את טיבם. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by dorke10,

שלום לכם, איני יודע אם זה הפורום הנכון,אבל יש לי בהחלט בעיית LOW LEVE... אני צריך לצרוב באופן חד-פעמי EPROM של פסנתר/סינטיסייזר אלקטרוני בתוכנת המעבד שלו. קיבלתי את הקובץ לצריבה מהיצרן בארה"ב. האם מישהו יודע היכן ניתן "לקבל שירות צריבה" באזור המרכז או ירושלים? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 6.4k צפיות
  23. ישראל קליין נעדר מ 28 לחודש הוא פרסם באותו יום סדרת מכתבי "אני מאשים" על עמוד הפייסבוק שלו. נגד רשמת הוצאה לפועל, גרושתו, ועוד. לפני כ 10 שעות, יש פרסום בקיר שלו של איזה משחק. משחקים יכולים לפרסם לבד או שחייב להיות שהוא פרסם ? גם ברוטר

24. Started by Abyss3,

אני עוד צעיר, רק בן 16 אבל אני באמת חושב לקחת את זה ברצינות ולעבור מפה בעוד כמה שנים (אחרי הצבא כמובן ואולי גם אחרי אוניברסיטה). אני בטוח שזה תהליך לא פשוט אבל אני רוצה לדעת מה השלבים והדרישות בשביל זה. חשבתי על קנדה בגלל המזג אוויר הטוב (מעדיף קור) וגם הקטע שזה בעיקרון דומה לארה"ב. בנוסף לזה, האם יש מדינות אחרות מומלצות יותר (מבחינת מזג אוויר ויוקר מחייה)?

• 72 תגובות
    • 8.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים