עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ענקית הטכנולוגיה מציגה את Veo 3, מודל יצירת וידאו פוטו-ריאליסטי המשלב וידאו, דיאלוג ומוזיקה ביצירה אחת עם תוצאה מרשימה עד חרדה, לצד שורה של חידושים בתחום הבינה המלאכותית, ומאותתת על שינוי דרמטי בעולם התוכן הדיגיטלילכתבה

2. חוקרי אבטחה מגלים את אחת מדליפות הנתונים הגדולות בהיסטוריה, עם מידע רגיש שיכול לשמש לגניבת זהות והונאות מתוחכמותלכתבה

3. תביעה ייצוגית שהוגשה בארצות הברית מאשימה את מיקרוסופט בכך שהפסקת התמיכה הקרובה ב-Windows 10 מסכנת מאות מיליוני משתמשים, ומשמשת ככלי לכפיית רכישת מחשבים חדשים. המהלך, לטענת התובע, הוא חלק מאסטרטגיה רחבה להשתלטות על שוק המחשבים המותאמים לבינה מלאכותיתלכתבה

4. Started by kakikwaski,

שלום לכולם אני אמור לעשות מיונים לעתודה במכון אדם מילוא. איזה מבחנים יהיו לי שם ואיך כדי לי להתנהג כדי לעבור אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  5. Started by --Shadow--,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם זה נכון - לפחות חיצונית הוא נראה טוב יותר. http://www.tweaktown.com/news/20455/could_this_be_the_iphone_5_supposed_prototype_pictures/index.html http://www.iphone-release.com/the-real-iphone-5-is-coming-what-are-you-waiting-for/#more-408

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  6. השאלה בכותרת, תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  7. במיחוד שמות מתחם ישראליים ? . בדקתי באתר האינטרנט של איגוד האינטרנט הישראלי יש אתרים כמו ווי נט ואול סייל שהפרטים שלהם מוחבאים ויש אתרים כמו hwzone שלא . :s05:

8. Started by the red dragon,

שלום.. עוד כמה ימים אני טס לרוסיה לשנה. הייתי פה כבר בצו ראשון ונראה לי קבעו לי גיוס מתישהו בשנה הבאה. אני מתכנן להיות שם שנה ולחזור לישראל לצבא. השאלה היא אם ירשו לי לצאת עכשיו מישראל לשנה או יעצרו אותי בשדה תעופה?

9. כולנו יודעים שכאשר אנו רוכשים דיסק מוזיקה, זכותנו המלאה לעשות לו RIP ולהשתמש בשירים במחשב, בנגן, בטלפון או בכל מקום אחר. כלומר, לא רכשנו דיסק, רכשנו את הזכות לשמוע את השירים עליו, בכמעט כל מדיום שבו נחפוץ. לאחרונה מצאתי בבית כמות יפה של קלטות אודיו(הישנות שפעם היו רווחות במכוניות) עם כמה פנינות כמו זפלין, הביץ' בויז וכו'. השאלה היא(מבחינה חוקית) - האם מותר לי "להמיר" את הקלטות אל המחשב שלי, בדומה ל-RIP מ-CD?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום, "סתם" שאלה שעלתה לי לראש, אם יש לי אתר מותר לי לפרסם בו כתבות מאתרים אחרים באופן קבוע (כמובן עם קרדיט וקישור לאתר המקורי) ? או שצריך אישור כלשהו מהאתר ? תודה מראש.

11. Started by QQQ,

הלכו לי הCX500 (בערך שנתיים, הגיע הזמן נראה לי אחרי מה שהם עברו) ואני מחפש חנות לרכוש חדשות, פיזית (לא דרך האינטרנט). מישהו מכיר חנות שסביר למצוא כאלה באזור המרכז/השרון? רצוי אם אפשר גם מספר טלפון לבדוק...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Moor,

כמה חברים מחפשים וילה לסופ"ש למסיבה, משהו נחמד כזה, לא מפואר ויקר~ באזור ת"א, ראשון, פ"ת, נתניה... בסביבה הזו; שתהיה בריכה, שאפשר לשים מוזיקה בלי ששכנים יתלוננו. אני אין לי מושג בכל העניין ולא יודע מה טווחי המחירים, חבר אמר שהוא יכול לארגן וילה ב-3.5 אז אם אפשר הצעות באזור הזה 4K~

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. האם התקנת פס לדים לתאורה לבנה מאחורי מסך LCD (יוצר אפקט של הילה לבנה מאחורי המסך על הקיר) יכולה להפחית עומס על העיניים ולשפר זמן עבודה בעת עבודה ממושכת מול מסך בסביבה חשוכה יחסית ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Danix60,

היי יש לי חבילת גלישה 8 מגה הורדה ישירה אני תמיד מוריד על 900-1000 אבל בטורנט המקס' זה 150, ואני מדבר על טורנטים איכותיים מטורנט ליץ' ואני משתמש בuTorrent הגרסא האחרונה, יש משהו לעשות עם ההגדרות או האם יש תוכנה טובה יותר ? תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  15. Started by x^fighter^x,

ביצוע שלי לשיר של היוצר הענק הזה

16. Started by Born2Kill,

אילו מספרים/מספר הקידומת שלהם חינמית? כלומר אם אני מתקשר אליהם אז חברת הסלולר שלי לא לוקחת לי עליו כסף.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  17. Started by House M.D.,

הזמנתי מוצר מאמריקה, שנשלח דרך USPS First Class. בדקתי את הסטטוס של המוצר באתר USPS וכתוב Delivered, בברוקלין! כמובן שמדובר בטעות כי אני בישראל. יש לציין שכתוב באתר שמדובר ב International Letter. התקשרתי אליהם, והתשובה שלהם היתה כזו: מכיוון שמדובר ב First Class (המשלוח הכי זול שלהם), אין באפשרותם לעזור לי ולוודא שאכן היתה טעות. הסברתי להם שאם זה International Letter והוא אפילו לא יצא מגבולות המדינה, כנראה שיש טעות. הם לא רוצים להקשיב... מה כדאי לעשות בעניין?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  18. Started by KF,

אהלן, לכל הרוכבים שבניכם רציתי לשאול אם יש איזשהו מנעול מומלץ לקשור איתו את האופניים. חשבתי על המנעול הבא,מה אתם אומרים ? במה אתם משתמשים ? תודה. http://www.sasimple.co.il/product-p-7/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Mini-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. ספציפית אני מחפש תמונות של תזמורת אבל משהו יחסית אומנותי, משהו?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. Started by Art Tatum,

המקורי: הפארודיות: Twin Baby Boys Have A Conversation - BEST PARODY!

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  21. Started by Moty_p,

הוציאו את הישראלים חארות במשט והפחו אותם לחיילים של צבא ההגנה למיקימאוס המדינה לא יכולה לטבוע על זה?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  22. Started by shimi 1,

שלום לכולם! ניגש לעניין, חבר קרוב שלי בונה על טייס, ובעזרת השם הוא יגיע לירפא ב', יש לו אנמיה הקלה ביותר, G6PD אם זה אומר לכם משהו.. (פרופיל 97 בלי שום סעיף) השאלה היא כזו: בירפ"א ב' בבדיקות הרפואיות הרפואית, יפסלו אותו אוטומטית? תודה רבה לכל העוזרים ושתהיה לכם שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  23. Started by NerVo,

שלום! אני מחפש קורא ספרים דיגטלי עם מסך 7 אינץ' במחיר עד 900 ש"ח. אשמח לקבל הצעות! תודה !

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. Started by Ovid,

שלום, האם אני יכול להעביר אמצעים מחשבון הבנק שלי לחשבון הפאיפל? תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  25. Started by Zeev86,

בפורום רשתות לא ממש עונים לי השאלה שלי כזאת. אם אני השכרתי שרת ודומיין בחברה X, והשכרתי שרת נוסף בחברה Y כשרת גיבוי, האם אני יכול ליצור sub domain שינווט את הכתובת לשרת Y?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.