כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
ענקית הטכנולוגיה מציגה את Veo 3, מודל יצירת וידאו פוטו-ריאליסטי המשלב וידאו, דיאלוג ומוזיקה ביצירה אחת עם תוצאה מרשימה עד חרדה, לצד שורה של חידושים בתחום הבינה המלאכותית, ומאותתת על שינוי דרמטי בעולם התוכן הדיגיטלילכתבה
-
- 1 תגובה
- 160 צפיות
- 2 followers
-
-
חוקרי אבטחה מגלים את אחת מדליפות הנתונים הגדולות בהיסטוריה, עם מידע רגיש שיכול לשמש לגניבת זהות והונאות מתוחכמותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
תביעה ייצוגית שהוגשה בארצות הברית מאשימה את מיקרוסופט בכך שהפסקת התמיכה הקרובה ב-Windows 10 מסכנת מאות מיליוני משתמשים, ומשמשת ככלי לכפיית רכישת מחשבים חדשים. המהלך, לטענת התובע, הוא חלק מאסטרטגיה רחבה להשתלטות על שוק המחשבים המותאמים לבינה מלאכותיתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני אמור לעשות מיונים לעתודה במכון אדם מילוא. איזה מבחנים יהיו לי שם ואיך כדי לי להתנהג כדי לעבור אותם? תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם זה נכון - לפחות חיצונית הוא נראה טוב יותר. http://www.tweaktown.com/news/20455/could_this_be_the_iphone_5_supposed_prototype_pictures/index.html http://www.iphone-release.com/the-real-iphone-5-is-coming-what-are-you-waiting-for/#more-408
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
-
במיחוד שמות מתחם ישראליים ? . בדקתי באתר האינטרנט של איגוד האינטרנט הישראלי יש אתרים כמו ווי נט ואול סייל שהפרטים שלהם מוחבאים ויש אתרים כמו hwzone שלא . :s05:
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
כולנו יודעים שכאשר אנו רוכשים דיסק מוזיקה, זכותנו המלאה לעשות לו RIP ולהשתמש בשירים במחשב, בנגן, בטלפון או בכל מקום אחר. כלומר, לא רכשנו דיסק, רכשנו את הזכות לשמוע את השירים עליו, בכמעט כל מדיום שבו נחפוץ. לאחרונה מצאתי בבית כמות יפה של קלטות אודיו(הישנות שפעם היו רווחות במכוניות) עם כמה פנינות כמו זפלין, הביץ' בויז וכו'. השאלה היא(מבחינה חוקית) - האם מותר לי "להמיר" את הקלטות אל המחשב שלי, בדומה ל-RIP מ-CD?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום, "סתם" שאלה שעלתה לי לראש, אם יש לי אתר מותר לי לפרסם בו כתבות מאתרים אחרים באופן קבוע (כמובן עם קרדיט וקישור לאתר המקורי) ? או שצריך אישור כלשהו מהאתר ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
הלכו לי הCX500 (בערך שנתיים, הגיע הזמן נראה לי אחרי מה שהם עברו) ואני מחפש חנות לרכוש חדשות, פיזית (לא דרך האינטרנט). מישהו מכיר חנות שסביר למצוא כאלה באזור המרכז/השרון? רצוי אם אפשר גם מספר טלפון לבדוק...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמה חברים מחפשים וילה לסופ"ש למסיבה, משהו נחמד כזה, לא מפואר ויקר~ באזור ת"א, ראשון, פ"ת, נתניה... בסביבה הזו; שתהיה בריכה, שאפשר לשים מוזיקה בלי ששכנים יתלוננו. אני אין לי מושג בכל העניין ולא יודע מה טווחי המחירים, חבר אמר שהוא יכול לארגן וילה ב-3.5 אז אם אפשר הצעות באזור הזה 4K~
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם התקנת פס לדים לתאורה לבנה מאחורי מסך LCD (יוצר אפקט של הילה לבנה מאחורי המסך על הקיר) יכולה להפחית עומס על העיניים ולשפר זמן עבודה בעת עבודה ממושכת מול מסך בסביבה חשוכה יחסית ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי חבילת גלישה 8 מגה הורדה ישירה אני תמיד מוריד על 900-1000 אבל בטורנט המקס' זה 150, ואני מדבר על טורנטים איכותיים מטורנט ליץ' ואני משתמש בuTorrent הגרסא האחרונה, יש משהו לעשות עם ההגדרות או האם יש תוכנה טובה יותר ? תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
-
אילו מספרים/מספר הקידומת שלהם חינמית? כלומר אם אני מתקשר אליהם אז חברת הסלולר שלי לא לוקחת לי עליו כסף.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
הזמנתי מוצר מאמריקה, שנשלח דרך USPS First Class. בדקתי את הסטטוס של המוצר באתר USPS וכתוב Delivered, בברוקלין! כמובן שמדובר בטעות כי אני בישראל. יש לציין שכתוב באתר שמדובר ב International Letter. התקשרתי אליהם, והתשובה שלהם היתה כזו: מכיוון שמדובר ב First Class (המשלוח הכי זול שלהם), אין באפשרותם לעזור לי ולוודא שאכן היתה טעות. הסברתי להם שאם זה International Letter והוא אפילו לא יצא מגבולות המדינה, כנראה שיש טעות. הם לא רוצים להקשיב... מה כדאי לעשות בעניין?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אהלן, לכל הרוכבים שבניכם רציתי לשאול אם יש איזשהו מנעול מומלץ לקשור איתו את האופניים. חשבתי על המנעול הבא,מה אתם אומרים ? במה אתם משתמשים ? תודה. http://www.sasimple.co.il/product-p-7/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Mini-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ספציפית אני מחפש תמונות של תזמורת אבל משהו יחסית אומנותי, משהו?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
המקורי: הפארודיות: Twin Baby Boys Have A Conversation - BEST PARODY!
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
הוציאו את הישראלים חארות במשט והפחו אותם לחיילים של צבא ההגנה למיקימאוס המדינה לא יכולה לטבוע על זה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם! ניגש לעניין, חבר קרוב שלי בונה על טייס, ובעזרת השם הוא יגיע לירפא ב', יש לו אנמיה הקלה ביותר, G6PD אם זה אומר לכם משהו.. (פרופיל 97 בלי שום סעיף) השאלה היא כזו: בירפ"א ב' בבדיקות הרפואיות הרפואית, יפסלו אותו אוטומטית? תודה רבה לכל העוזרים ושתהיה לכם שבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש קורא ספרים דיגטלי עם מסך 7 אינץ' במחיר עד 900 ש"ח. אשמח לקבל הצעות! תודה !
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, האם אני יכול להעביר אמצעים מחשבון הבנק שלי לחשבון הפאיפל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
בפורום רשתות לא ממש עונים לי השאלה שלי כזאת. אם אני השכרתי שרת ודומיין בחברה X, והשכרתי שרת נוסף בחברה Y כשרת גיבוי, האם אני יכול ליצור sub domain שינווט את הכתובת לשרת Y?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-