עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו מכיר change עם מעט עמלה ועם התנאים הכי טובים להמרה של קרונה דנית לשקל?

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  2. יש לי נוקיה 3100 ואני רוצה להוריד טפטים וכל השטויות האלה לפאלאפון מישהוא מכיר אתרים?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  3. Started by GOVNER_T.S.Y,

הלכתי היום לחנות, כולי דרוך ומוכן להלחם על זכותי לגישה לפנים המארז. נגשתי לסוכן וואלה הוא יצא גבר, אמר לי בשביל זה באת לפה יכולת להתקשר הייתי אומר לך שחופשי אתה יכול לגעת במארז, רק במידה ותגרום נזק פיזי (שריטות שליפת שבבים וכאלה) רק אז האחריות תפוג, ואמרתי לו שאני רוצה את זה בכתב הלך כתב שם חותמות הוא היה ממש בסדר. אני מרגיש שעשיתי עכבר מהר. סך הכל אני מרוצה מהמחשב הוא עובד פצצות CRYSIS עובד לפנים קיצר KSP אחלה חנות אני רואה שאני קונה תמחשב הבא שלי גם שם :> g0vner_x3

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  4. כדאי להפיל את אתרי ההסברה של השרשות לטרור

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  5. Started by D-M-X,

נראה לי זה שיר שגם "הצל" שר בו זה בערך משנה שעברה ויש שם גם קצת מזרחית ומשהו עם רכבת הרים אני זוכר מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. מישהו יודע איפה נמצאים המעבדות של סמסונג בארץ? אני פשוט חייב לטפל בעניין הזה כמה שיותר מהר, אם מישהו פה עבר את התהליך אשמח לקבל טיפים. אגב לגבי המוצר עצמו, אחרי שנתיים וחצי ביחד אני יכול לבשר ===אכזבה=== אולי הדבר היחיד שטוב בו (ביחס לאחרים עם אותם נתונים) זה שהוא היה מהשקטים, בכל שאר הקטגוריות הוא אכזב.

7. למה אני לא יכול לשלוח הודעות בפרטי? תודה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  8. יש כאן מרחיבי אלק' ? מה אתם אומרים שיהיה ? ניראה לכם יהיה מימושים של פליפ לופים בעזרת שערים ?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  9. חיפשתי בגוגל אבל הכל בשפות שאני לא מבין.. אני מקווה שזה בפורום הזה...פשוט אני צריך את התוכנה. תודה לכל העוזרים!

10. Started by Regev,

איך אתם כותבים את מפרט המחשב שלכם בכל הודעה שאתם משאירים?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  11. Started by kakikwaski,

שלום לכולם אני אמור לעשות מיונים לעתודה במכון אדם מילוא. איזה מבחנים יהיו לי שם ואיך כדי לי להתנהג כדי לעבור אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  12. Started by genia,

אז לאחרונה נדרשתי לנושא השיחות במהלך השהייה בחו"ל הפתרונות של החברות הסלולריות לרוב לא משתלמים (אולי חוץ מגולן וגם אז לא בכל מקום). וכרטיסי סים בינלואמים יש המון - החל מהסים של הדואר עד ל SWEETSIM ועוד כל מיני סימים שחלקם אפילו מאפשרים שיחות נכנסות חינם ברוב המדינות השאלה היא האם יש סים מומלץ שעדיף על האחרים במשהו? האם עדיף להזמין מחברה בחו"ל? למישוה יש נסיון עם סים כלשהו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום רב האם יש למישהו במקרה שלט למגאסון למכירה באיזור הצפון? מי שלא יודע מה זה זהו משחק טלוויזיה ישן שיצא באמצע שנות ה- 90. הצלחתי לתקן את המכשיר עצמו ע"י כמה הלחמות אבל השלט מת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  14. Started by yuvalm2,

האם ניתן לנייד טלפונים קוויים למכשיר סלולרי בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. תנו לי הכול.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  16. Started by dids22,

משהו יכול להביא לי קשור לאתר שבו מראים תמיקוד (כי נכנסתי לאתר של מדרד החינות ולא מצאאתי)

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. Started by Lost Spirit,

זה כל כך נכון :lol: [attachment deleted by admin]

18. Started by maormark,

שלום וברכה אני באתר הזה כמה שנים עדיין לא הבנתי איך עושים חיפוש לפי משתמש?? אני כותב את השם שלי בחיפוש לפי משתמש והוא לא מוצא לי שום הודעה שלי הוא רק כותב לי Did you forget to put something to search for?

19. שלום טכנאים. נא הביטו על התמונה: יש את מנקה מסכים LCD, אופטיקה, משקפיים ויש את מנקה חלונות "חלונית". האם יש הבדל באמת כשזה נוגע לניקוי של מסכי LCD, אופטיקה, משקפיים וכו' וניקוי חלונות בבית? או שזה תכסיסי שיווקי כדי לשכנע קונים שיש הבדל?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  20. Started by DXT,

נלקח מפה:

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  21. אהלן אהלן , אני בוגר כיתה י' ולפני כחודשיים + עשיתי את הבגרות שלי בשיווק עכשיו שאלתי היא כיצד אני בודק את הציון היות ובאתר המהולל של הבחינות בגרות אפשר לבדוק רק אנגלית ומתמתיקה תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. הכוונה - לדוגמא ב 5 יח"ל מתמטיקה, איזה משקל מקבל שאלון 005 למשל? הבנתי גם שבאנגלית זה קצת שונה בגלל הבחינה בעל פה והפרוייקט... תודה

23. אני הפסדתי למישהו מלא בזמן שאני נחשב חזק אבל יחסית רזה אז השאלה שלי היא האם זה קשור למשקל

24. אהלן יש לי את הכסא הזה. בדגם הנ"ל הגב נשען על רשת מעט גמישה ובאיזור הגב התחתון ישנה מעיין "מחיצה" קשיחה שאפשר לכוונן את הגובה שלה (היא מתחילה מאיזור הישבן ויכולה להגיע עד תחתית השכמות). באיזה גובה של המחיצה מתקבלת הישיבה הבריאה ביותר?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים