כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בגוגל אבל הכל בשפות שאני לא מבין.. אני מקווה שזה בפורום הזה...פשוט אני צריך את התוכנה. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
איך אתם כותבים את מפרט המחשב שלכם בכל הודעה שאתם משאירים?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אמור לעשות מיונים לעתודה במכון אדם מילוא. איזה מבחנים יהיו לי שם ואיך כדי לי להתנהג כדי לעבור אותם? תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אז לאחרונה נדרשתי לנושא השיחות במהלך השהייה בחו"ל הפתרונות של החברות הסלולריות לרוב לא משתלמים (אולי חוץ מגולן וגם אז לא בכל מקום). וכרטיסי סים בינלואמים יש המון - החל מהסים של הדואר עד ל SWEETSIM ועוד כל מיני סימים שחלקם אפילו מאפשרים שיחות נכנסות חינם ברוב המדינות השאלה היא האם יש סים מומלץ שעדיף על האחרים במשהו? האם עדיף להזמין מחברה בחו"ל? למישוה יש נסיון עם סים כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום רב האם יש למישהו במקרה שלט למגאסון למכירה באיזור הצפון? מי שלא יודע מה זה זהו משחק טלוויזיה ישן שיצא באמצע שנות ה- 90. הצלחתי לתקן את המכשיר עצמו ע"י כמה הלחמות אבל השלט מת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
-
משהו יכול להביא לי קשור לאתר שבו מראים תמיקוד (כי נכנסתי לאתר של מדרד החינות ולא מצאאתי)
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
זה כל כך נכון :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה אני באתר הזה כמה שנים עדיין לא הבנתי איך עושים חיפוש לפי משתמש?? אני כותב את השם שלי בחיפוש לפי משתמש והוא לא מוצא לי שום הודעה שלי הוא רק כותב לי Did you forget to put something to search for?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום טכנאים. נא הביטו על התמונה: יש את מנקה מסכים LCD, אופטיקה, משקפיים ויש את מנקה חלונות "חלונית". האם יש הבדל באמת כשזה נוגע לניקוי של מסכי LCD, אופטיקה, משקפיים וכו' וניקוי חלונות בבית? או שזה תכסיסי שיווקי כדי לשכנע קונים שיש הבדל?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
-
אהלן אהלן , אני בוגר כיתה י' ולפני כחודשיים + עשיתי את הבגרות שלי בשיווק עכשיו שאלתי היא כיצד אני בודק את הציון היות ובאתר המהולל של הבחינות בגרות אפשר לבדוק רק אנגלית ומתמתיקה תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
הכוונה - לדוגמא ב 5 יח"ל מתמטיקה, איזה משקל מקבל שאלון 005 למשל? הבנתי גם שבאנגלית זה קצת שונה בגלל הבחינה בעל פה והפרוייקט... תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני הפסדתי למישהו מלא בזמן שאני נחשב חזק אבל יחסית רזה אז השאלה שלי היא האם זה קשור למשקל
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הכסא הזה. בדגם הנ"ל הגב נשען על רשת מעט גמישה ובאיזור הגב התחתון ישנה מעיין "מחיצה" קשיחה שאפשר לכוונן את הגובה שלה (היא מתחילה מאיזור הישבן ויכולה להגיע עד תחתית השכמות). באיזה גובה של המחיצה מתקבלת הישיבה הבריאה ביותר?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
-
-
שלום,אתם יכולים בבקשה לזהות לי מי זאת הבחורה בתמונה הבאה: http://img115.imageshack.us/img115/3173/61925541sj8.jpg תודה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
נכשלתי ב11 טסטים ומורה נהיגה אחר קיבל אותי לא ממש ברצון עשיתי שוב 28 שעות והא טוען שזה פוגע בניקוד שלו מבחינת משרד החינוך אני מציינת שה11 טבטים זה ממורה אחר אבל נמורה החדש אומר שכאגש לטסט יחשיבו לו גם תטסטים הקודמים שלי מי שהוא יודע עם זה נכון
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אתרים שבהם יהיו סירטונים ומשחקים שמדגימים את חוקי הפיזיקה, לדוגמה האתר הזה: http://meqon.com/downloadarea/downloadarea.php תורידו את שני הקבצים הראשונים ותתחילו לשחק.. אני אשמח מאד אם תביאו כמה שיותר אתרים עם סירטונים ומשחקונים שמדגימים את הפיזיקה שלנו. נ.ב יש איזה סירטון שבו מוצג מין קיר (ממודל ומרונדר בתוכנת מידול מסויימת) שזורקים לעברו כדור וכל פעם משנים לקיר הזה את תוכנו, כלומר פעם הוא מעץ פעם הוא מנייר ופעם הוא מפלסטיק וכו" (זה נעשה אם אנני טועה עם שפת תיכנות מסויימת) שגם אותו אני מחפש זה זמן מה, אודה למי שימצא אותו ואת המקור שלו. *אני ראיתי את הסירטון הזה לרישונה ב- TechTV שם הציגו את ההדגמות עם הסירטון בשידור חיי (אם זה עוזר למישהו להיז…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
-
חברה כל הזמן שאני לוחץ על הודעה שקיבלתי אני נכנס למקום שבו אני חייב לעשות login בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או איזה אתר שיתן לי לצפות בהערוץ הספורט הסיני cctv5 אני ממש צריך את זה ליום שישי ועד יום ראשון... ועוד מה שהוא קטן מחפש תוכנה שתקליט את זה למחשב עם זה לא מתאים לפה תעבירו לתוכנות