כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
מה קורה אחים שלי תגידו מה נסגר עם האתר של חברת emp בזמן האחרון הוא לא עולה מישהו יודע למה??? או שאולי הם החליפו כתובת כי מה שיש לי זה הכתובת הזאת: emp.co.il תודה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה אני יכול גם להשיג באינטרנט את כל הזהויות כולל זוית משולשת?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך (R9800P או משהו אחר בסביבות ה800 ש"ח... אגב, מתי המחירים של הרדיאונים יורדים?) וספק שיתאים למערכת שמפורטת בחתימה (משהו סביר... חשבתי על HEC 420W או אפילו 480W שיחזיק לי גם מערכת שאני אקנה בעתיד) אני רוצה להזמין את הרכיבים בחנות אמינה, זולה ושעושה משלוחים (אני גר בטבריה... אין שום חנויות טובות באיזור :-\). רצוי שבחנות יהייו גם מוצרי מודינג... (אני כבר 3 חודשים מחפש ניאון אדום למארז ) תודה לעוזרים נ.ב: דוד שלי מגיע מאמריקה בעוד כמה שבועות. כדאי לי לבקש ממנו שיקנה משהו מהנ"ל או שעדיף לקנות בארץ?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני מזמין כמה חברים לראות סרט בדיוידי. מישהו מוכן להמליץ לי על סרטים, עדיפות לסרטים חדשים. אני אישית נוטה לכיוון מתח אימה. חשבתי על שחר המתים / אפקט הפרפר. (את שניהם אגב ראיתי) יש איזשהו המלצה אחרת ? לא איכפת לי אם הסרט מלפני 20 שנה, העיקר שיהיה יפה. לא מיסטיק ריוור, לא פסיכו, לא מגרש השדים (ראיתי את שלושתם ואני לא חושב שהם יתאימו)
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני חודשים בערך מת לי הג'פורס 4 והכליף אותו הradeon 9200 se החדש שלי .ביום הראשון שמחתי עד שקראתי באותיות הקטנות se . התחלתי לנסות להמית אותו אחרי חודש שהוא כזה קרא,חשבתי לעצמי"וואו שברתי שיא הרכיב ששרד אצלי הכי פחות ימים".הבנתי שאני חייב לחיות איתו וגיליתי שהוא לא עד כדי כך גרוע,עבר חודש התקנתי עליו קירור משופר הרבה יותר עם שני מאווררים ועשיתי קלוק התוצאות עדיין לא בדקתי אבל בקרוב יהיו תמונות ואני אשים עליו מאוורר שמונים מ"מ. זה עוד יום רגיל בחיי כרטיס המסך החדש שלי ד"ש ל-st lab היוצרים של כרטיס המסך.
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש משהו שאני חושב עליו כבר המון זמן. הלילה,יצא לי לכתוב את הפרק הראשון. קוראים לזה 'החיים הוירטואלים' ו.. טוב,תיקראו ותבינו לבד אם רק המחשב היה החיים שלנו... ברוכים הבאים לחיים הוירטואלים. החיים שמאחורי המסך. בואו נשאיר רגע את החיים הרגילים שמחוץ למסך בצד,ונדמיין.. איך זה היה קורה,אם החיים היו מחשב. הנה תיאור של חיים אמיתים,בתוך מחשב. כשאתה קטן.. קודם כל,התחל את חייך בכמה שורות DOS. אחר כך,כדי להתחיל את החיים באמת,התקן לך מערכת הפעלה. כדי להיות בטוח שאתה מוגן,התקן לעצמך אנטי וירוס. אחר כך,כדי להתחיל לדבר,התקן לעצמך Microsoft Word. כדי להתחיל ללכת,התקן לעצמך Microsoft PowerPoint. כדי להתחיל לשמוע דברים בצורה טובה יותר,התקן לעצמך Microsoft Media Player מומלץ הגרסה הע…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כך שהקבע הוא 9 שנים???
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
SENDO M55 האורנג' הנפתח הזה... או מוטורולה V150 כמו מילניום רק צבעוני ... שניהם עולים אותו דבר. המוטו טיפה יותר זול...
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
ששמעתי היום מחבר: "בנות מתכנתות הן כמו חזירי ים. זה לא חזיר, וזה לא ים."
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדיסק החדש שלו מעולה, הוא עולה על האחרון שלו עם d-12 וגם על הדיסק האישי האחרון שלו משנת ה2000 (לא האמנתי שהוא יצליח אבל הוא כן...). שיר מספר 14 פשוט קורע הוא יורד כל השיר על טריאמפ מי שמכיר (the insult comic dog^_^) אחרי שטריאמפ ירד עליו בטקס פרסים אחד לא זוכר כבר איזהO_o אני ממליץ לכולם.
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביום חמישי הבא אני אסע להלפר ספרים בתל - אביב. מי שאינו מכיר ( ), הלפר היא חנות הספרים הכי גדולה בארץ. החנות מציעה מבחר עצום של ספרי מד"ב ופנטזיה משומשים ובמחירים נוחים. אז יש המלצות? אני מעדיף ספרי מד"ב איכותיים כגון היפריון או חולית. רק שתבינו עד כמה גדול המקום, החלטי לצרף תמונה. נ.ב זה רק חלק קטן מהחנות...
-
- 45 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שלמחשב שלי אין את הכוח הדרוש בכדי להריץ חלק את הדאמוים של 3D Mark 2005 וליראות את כל הסירטונים בעלי הגרפיקה המדהימה שבו, רציתי לדעת אם יש כמה סירטונים מוקלטים שמראים את הסירטונים של התוכנה 3D Mark כאשר הם זזים בצורה חלקה? (מעין הקלטה ממחשב שיכול להריץ את כל הסירטונים חלק) אם מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג סירטונים כאלו בבקשה שתפו אותי, אשמח מאד. Thanks
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
חייב עזרה דחוף במציאת קובץ מידי !!! בקשה תעזרו לי!! אני צריך קובץ מידי של השיר "פונאר" http://www.mp3music.co.il/lyrics/7579.html שיר של יום השואה !!! כדי שאני אוכל להפוך אותו לתווים ולנגן!! ובכלל עוד שירים של השואה בקובץ מידי יתקבלו בברכה... !!! תודה רבה רבה רבה רבה !!! ממש דחוף לי!!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי. חבר שלי מעוניין לרכוש זוג רמקולים של Cerwin Vega דגם V12F או V10F. מכיון שהם עולים הרבה כסף בארץ הוא מעוניין לחפש חנות בחו"ל שמוכרים את הרמקולים הנ"ל. אבקש המלצות לחנויות בבקשה! נ.ב. אין צורך במשלוח.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הייתי רוצה לרכוש משם כמה מוצרים , והייתי רוצה לשמוע מהחברים בפורום מה יש להם לספר על החברה הזאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע בכיתה י'א ובחרתי במגמות כימיה וביולוגיה כמגמות עיקריות (אני מתכנן להיות רופא כשהיה גדול, כמובן שעדיין יהיה לי קשר מסויים למחשבים ) בתחילת השנה החומר הלימודי לא היה קשה מידי, אבל עכשיו אני תחת לחץ אדיר של כמה נושאים שבהם אני עושה בגרות מוקדמת (אנגלית ואולי מתמטיקה) והחומר של כימיה וביולוגיה התחיל לינזול מהאוזן השנייה כאשר הוא ניכנס בראשונה :-[ בקשתי אליכם היא: האם מישהו מכיר כמה אתרים בעיברית שמלמדים כימיה וביולוגיה מהבסיס ובצורה קלה ללמידה? (*אני אשמח אם באותם אתרים יהיה חומר של כימיה וביולוגיה גם של כיתה י' מכיוון שאחי הקטן יהיה שנה הבאה באותן מגמות, נכון לעכשיו ;D ) ככל שהחומר של מיקצועות אלו יהיה קל ללמידה ומוסבר בצורה יעילה יותר, כך זה יעז…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אתם תהיו שופטים לזה... דבילי בטירוף
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי כמה אפשר ונימוסי לשגע חנות. זה סיפור קצת ארוך אז תעקבו טוב! לפני איזה חצי שנה הזמנתי מאתר מסוים קטודה כחולה של טרמלטק בשמונים שקל, לפני חודשיים היא נישברה לי באשמתי אז חפשתי באותו האתר קטודה כחולה נוספת, ומצאתי 2 קטודות של קולר מאסטר שבאים בחבילה אחת ב120 שקל אז הזמנתי אותם. הקטודות הגיעו אחרי שבוע בערך ונורא שמחתי שהתקנתי אותם אבל מה, איך שהדלקתי את המחשב נישרף לי האדפטר של הקדוטות!!! ממש עלה באש!!! וגם הצבע בכלל לא היה כחול למרות שהיה רשום על האריזה שלו שהוא כחול, הוא היה תכלת בהיר כזה!! וזה בכלל לא הצבע שרציתי!! אז הלכתי אליהם ואמרתי להם מה קרה והם אמרו שהם בד"כ לא שולחים דברים קטנים כאלה לבדיקה בכלל אבל הם ישלחו בכל זאת. אחרי כמה זמן הזמ…
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.shooshtime.com/clips/video.php?id=4000
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משעמם לי כבר מהשירים שליף רוצה משהו חדש, מה אתם ממליצים? (לא מזרחית!!!) תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מעונין לשפר קצת את המחשב שלי, אני צריך כמה חנויות שתמליצו לי עליהם, תודה.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי למי שלא יודע, מאז תקופת הטלפון הדיגיטלי אפשר לשלוח הודעות SMS הביתה (גם מי שאין לו מכשיר דיגיטלי יכול לקבל הודעות, תנסו ממש מצחיק) אז אני מנסה לשלוח מהICQ לבית וזה לא נותן. למישהו יש דרך? תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אחרי הטירונות נשלחתי לטכני. בטכני צירפו אותי למיון שהלך ללמוד מקצועות הקשורים בתחזוקת מטוסים/ מסוקים. אבל קצינת המיון ששלחה אותי לטכני לא ידעה שכבר בסוף הטירונות הייתי בתהליך לקבלת פטור קבוע מנעליים צבאיות. ברגע שסיפרתי זאת למפקדי החדשים בטכני, הם התחילו בתהליך להוציא אותי מהטכני. (אסור לעבוד על מטוסים/ מסוקים בלי נעליים צבאיות) מהטכני שלחו אותי לימ"מ (הבקו"מ של חיל האויר) לשיבוץ מחדש. קצינת המיון רשמה אותי בתור מפ"ט, אמרה שהבסיס החדש יוציא אותי לקורס ושלחה אותי לביסנ"מ. מביסנ"מ שלחו אותי לסוללה מבצעית. הגעתי לסוללה (יטנ"מ 139 או דים) וגיליתי שמחסן מפ"ט נמצא בגף רכב. כבר ביום הראשון, אחרי ריאיון עם המפקד, גיליתי שאסור לעבוד בגף ללא נעליים צבאיות. פעם נוספת צריכים לברר מ…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-