עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם! עקב התפנות רבה של זמן חופשי אצלי, אני רוצה לחזור להתאמן בקביעות כמו בעבר! אז ככה, כרגע אני רוצה לעבוד על סיבולת, ירידה במשקל, מטבוליזם, והדברים האלה, אירובי בקיצור. אז ככה, יש לי שאלה לגבי האימון האירובי. קראתי אולי 1000 מאמרים בנושא האירובי, ופאקינג כל אחד טוען משהו אחר, זה פשוט לא יאמן, אי אפשר לדעת מה אמיתי, חלק אומרים שצריך לרוץ ב30-40% מהיכולת או פחות, למשך פרק זמן ארוך, חלק אומרים 50% לפרק זמן פחות ארוך, חלק אומרים לפני אימון כוח, חלק אחרי, למרות שאני יודע בוודאות שעדיף אחרי, כי זה עוזר בפירוק וסילוק כל המחמצנים. עכשיו, מאמר שקראתי לא מזמן מאוד עניין אותי, שם נאמר, שבשביל לשפר את הסיבולת והמטבוליזם, צריך בכלל לעשות אינטרוולים של דקה 90% (כמעט ספרינט), לא…

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  2. Started by the red dragon,

שלום.. עוד כמה ימים אני טס לרוסיה לשנה. הייתי פה כבר בצו ראשון ונראה לי קבעו לי גיוס מתישהו בשנה הבאה. אני מתכנן להיות שם שנה ולחזור לישראל לצבא. השאלה היא אם ירשו לי לצאת עכשיו מישראל לשנה או יעצרו אותי בשדה תעופה?

3. רעידת אדמה באינטל: המנכ”ל יוחלף, והמניה מזנקת בתגובה | גיקטיים (geektime.co.il).

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  4. שמתי לב שלכל הודעה מצורפת גרסאת מערכת ההפעלה והדפדפן שלו מכיוון שאני מסרב להאמין שיש עוד מישהו שעובד עדין בWIN NT וגולש ב IE6 אז אני אנחש שהרוב של החברה הללו הם כמוני מחובר דרך טרמינלים. אני טועה?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  5. Started by aRnonymous,

טוב http://www.time.com/time/personoftheyear/ לפי הסקר הזה עראפאת מוביל ברוב גדול כאיש השנה של הטיימש ושרון במקום השני. בתור ישראלי אני מציע שכולנו גם שונאי שרון וגם אוהביו נצביע בעד שרון בכדי למנוע מעראפאת נצחון, בעוד מערך תקשורתי. אז תצביעו ותפרסמו את זה!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  6. משרד המשפטים האמריקאי בוחן את הקשרים בין יצרנית הנתבים הסינית TP-Link לשלטונות סין, וחושש מפגיעות אבטחה פוטנציאליות שמציבות סיכון לביטחון הלאומילכתבה

7. שלום לכולם. אשמח אם תוכלו לקבץ לי כמה אתרים שמסקרים אירועים חשובים שקןראים בעולם.. מכל התחומים.. טכנולוגיה בידור חלל מדע תגליות וכ"ו.. ואני לא מתכוון לאתרי חדשות טיפוסיים (כמו YNEY) תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  8. Started by lev-27,

במשך שנים השתמשתי ב-Blockless בשביל לצפות בכל התכנים של Netflix. היום Netflix חסמו את Blockless. (דווקא אחרי שעשיתי מנוי לשנה) מה עושים? יש שירות יותר מתוחכם מ-Blockless? הספרייה ב-Netflix למי שלא גר בארה"ב הרבה יותר מצומצמת... כל כך נהנתי מ-Netflix. באסה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. בוקר טוב! מישהו יודע אם אוניברסיטת תל אביב נותנת את האפשרות לבצע השלמה מהנדסאי למהנדס (אלקטרוניקה) ? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. אני עובד בספק אינטרנט כבר מעל לשנה, ומחר חבר שלי ינסה להתקבל לאותו מקום העבודה. הידע אצלו במחשבים , לא כל כך גדול, ואני מנסה לשפר את הסיכויים שלו בכל זאת להתקבל. חזרתי איתו על כמה דברים בסיסיים, שאני די בטוח שישאלו אותו עליהם: הגדרת חייגן, מנהל ההתקנים, תוכנות דואר, דפדפנים, אנטי וירוס וחומת אש, דוס, IP (גילוי בדוס וכו'), מודם (רשת/USB), ראוטר, כרטיס רשת, דרכים לגילוי סוג הווינדאוס, הסרת תוכניות, מועדפים. לא עולים לי עוד דברים לראש, מישהו במקרה עובד בחברה דומה וזוכר על מה בחנו אותו שם? אני רק רוצה שהוא יעבור את השלב הראשוני ויתקבל, ואז בתחילת העבודה כבר ילמדו אותו הכל בקורס ולא תהיה לו בעיה (מה גם שאני אעזור לו כל הזמן).

11. משהו כמו yad2 .... +שאלה.. איזה מכונית מנהלים טובה אפשר למצוא ב80-85 אלף שקל?2002+

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  12. אני מחפש שירים דומים במילים לשיר שהזכרתי בכותרת. אם מישהו מכיר אז אשמח לקבל שמות . תודה.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. Started by shuy,

שנותן קישור ישיר לקובץ...יש כזה דבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  14. אני בנק לאומי..

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  15. Started by iib,

מישהו הספיק לשמוע את האלבום החדש Meteora של Linkin Park. מה אתם אומרים... שווה עוגיה? איך הוא בהשוואה ל Hybrid Theory?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  16. Started by 1tanai,

למה אין קודים ל-sk 1400

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  17. שאלה בHOT יש את ערוץ ניקלודיאון?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  18. http://www.planetunreal.com/images/photo/index.asp?id=431778 ב2001 אני חושב... בהחלט היו ימים!

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. Started by Rin,

שלום אני הולך לקנות מזגן השבוע לחדר 3.5 מטר על 3.5 מטר בערך - חדר קטן. עכשיו השאלות : *טונרדו או אלקטרה? או ראיתי כשיו תידארן זול עם A * האם כדאי להשקיע איזה 1000 שקל לדירוג A ? ( כל השאר זה F - משהו תפוקת חשמל - כמה שהאות יותר נמוכה ככה זה יותר חסכוני בחשמל - משהו כזה ) אני יודע שאני צריך את הכי זול = 1 כוח סוס. המחירים מתחילים מ 1450 שקל בערך. ואני צריך שזה יהיה מזגן קטן ( חדר קטן) הבעיה שאנ לא סומך אפילו לשנייה למוכרים שבחנויות האלקטורניקה האלו. עדכון אחרון : [br]פורסם בתאריך: 23.07.2010 בשעה 15:22:41 טוב אני מצאתי את המזגן שליhttp://www.aircom.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=911 ויש חוות דעת בוואלה ( בהנחה שזה אמין ) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.a…

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  20. שאלה נוספת בקשר לפרסום MA Music(המוזיקאים). מצטער מראש על פתיחת נושא חדש אבל נושא זה עוסק במשהו ספציפי בפרסום. פרסמתי אתמול אתמול קליפ וידאו עם אחד השירים של צמד המוזיקאים- http://www.youtube.com/watch?v=SicgybLtSIU עכשיו השאלה שלי היא - איך עולים בדירוג בyoutube.. איך זה הולך.. יש קליפים שנצפי אלפי פעמים .. ואני יודע שזה תלוי במספר פרמטרים אבל אילו שיטות יש לפרסם את הקישור בyoutube בצורה יעילה יותר וכו'..?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  21. אני רוצה להמזין מ-SKYPC את הכונן הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~ST1000DM003~7~0.htm אני גר בבאר שבע, אז אני לא יכול לאסוף את הכונן. השאלה היא האם הכונן ישרוד משלוח בדואר? כוננים הם די עדינים ואם הוא יזרק פעמיים ע"ד עובד דואר ממורמר... לא טוב. מישהו עשה משלוח כזה פעם? הכונן הגיע תקין? על מי נופלת האחריות במקרה שהוא מגיע עם פלטה שבורה (אני מניח של הדואר)?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  22. Started by amigog,

אהלן כולם, אני עוזר לפרופסור באחת האקדמיות בארץ ואנחנו זקוקים לקרוא סרטים מגנטיים של פעם (משנות ה-80). פעם היה שירות כזה בטכניון אך הפסיקו להעניק אותו לפני 5 שנים. האם מישהו יכול לייעץ לי היכן אוכל לקבל שירות שכזה, או היכן אוכל לפנות כדי להתקדם בחיפוש? תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  23. מישהו מכיר אתר שאפשר לאחסן בחינם כמה מאות מגה ושהוא לא איטי מאוד?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. Started by tominalex,

הוא התפטר או לא ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.