עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gabbay,

אני אישית עושה 5 יחידות את כולם עכשיו :'( כנראה שאני אסיים את המבחן בשמונה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. Started by MOFRA,

http://www.transbuddha.com/mediaHolder.php?id=1851 :lol:

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  3. Started by Kpro`,

אם אתם רוצים Steam בחינם זה המקום והזמן כנסו והרשמו עכשיו. לינק : <// אתה באמת עד כדי כך טיפש? באמת?>

4. המורה שלי אמרה שיהיו יותר שאלות "איכותיות" ופחות חישובים. מה זה שאלות "איכותיות"? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  5. Started by 00Amir,

למנהלי האתר והפורום, לא ביקרתי באתר תקופה בגלל לחץ בעבודה ומשפחה (ילדים) , לא הייתי כאן בערך שנה אם לא יותר.. אני חייב לציין שנכנסתי לאתר ונדהמתי ! איזה יופי של ממשק, עיצוב ובניה . נותן הרגשה של וואו ! איך פספסתי את כל זה ! אני חבר דיי וותיק באתר (מ 2010) הנהדר הזה ובאמת רוצה לרשום את הערכתי למנהלים ! כל הכבוד ! ותודה ! אני לא יודע אם וכמה אתם מקבלים פידבק מהמשתמשים, אבל זה לא מובן מאליו ! תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yanivnn,

אם שום התבטאות אסורה?? כל התבטאות נתקלת בביקורת, מחיקה,נעילה....??!!

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  7. Started by Abyss3,

אהלן, רכשתי אוזניות לנגן באינטרנט (Mp4Nation אם מישהו מכיר) עכשיו לצערי לאחר שהזמנתי פנו אליי ואמרו שאין להם אותם במלאי והן יגיעו לקראת סוף החודש-תחילת חודש הבא. אז יש לי אפשרות או לחכות ולקבל משלוח רגיל (Economy) או לחכות בכל מקרה עד שיגיע המלאי החדש אבל לקבל משלוח Fedex Express בחינם. העניין הוא שאני יודע שפדקס טוחנים בעלויות ועמלות, ניסיתי ליצור איתם קשר במייל אבל יש להם בעיה באתר. המחיר של המוצר הוא 35$, יקחו לי על זה עמלות שקר כלשהן? למרות שאני לא חייב במיסים ו\או מע"מ?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. Started by iveco,

קניתי אוכל כלבים ACANA הייתי בטוח שקניתי את הכי טוב ואז גילתי באינטרנט 2 דברים : 1. שמצאו רעלים באוכל ארסן וכו' והוגשה תביעה יצוגית נגד החברה , החברה טוענת שבגלל שהאוכל מכיל רכיבים טבעיים כמו דגים , עוף וכו' אז הארסן נמצא בטבע ואי אשפר למנוע את זה https://www.petful.com/food/orijen-lawsuit-2018/ 2. ה FDA האמריקאי הכריז שהתגלו מקרה מוות לבבי עם כלבים שאכלו ACANA ושזה בבדיקה : https://www.nytimes.com/2019/06/29/us/dog-food-heart-disease-fda.html השאלה איך לעזעזל זה נמכר בחנויות כאילו הכול בסדר ? ויש על האריזה מדבקה של משרד החקלאות על טיב המוצר וכו' על האריזה שלי כתוב ייצור 7-2019 תוקף עד 2021 לזרוק את זה ? אני ממש מפחד לת…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם! עקב התפנות רבה של זמן חופשי אצלי, אני רוצה לחזור להתאמן בקביעות כמו בעבר! אז ככה, כרגע אני רוצה לעבוד על סיבולת, ירידה במשקל, מטבוליזם, והדברים האלה, אירובי בקיצור. אז ככה, יש לי שאלה לגבי האימון האירובי. קראתי אולי 1000 מאמרים בנושא האירובי, ופאקינג כל אחד טוען משהו אחר, זה פשוט לא יאמן, אי אפשר לדעת מה אמיתי, חלק אומרים שצריך לרוץ ב30-40% מהיכולת או פחות, למשך פרק זמן ארוך, חלק אומרים 50% לפרק זמן פחות ארוך, חלק אומרים לפני אימון כוח, חלק אחרי, למרות שאני יודע בוודאות שעדיף אחרי, כי זה עוזר בפירוק וסילוק כל המחמצנים. עכשיו, מאמר שקראתי לא מזמן מאוד עניין אותי, שם נאמר, שבשביל לשפר את הסיבולת והמטבוליזם, צריך בכלל לעשות אינטרוולים של דקה 90% (כמעט ספרינט), לא…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  10. Started by the red dragon,

שלום.. עוד כמה ימים אני טס לרוסיה לשנה. הייתי פה כבר בצו ראשון ונראה לי קבעו לי גיוס מתישהו בשנה הבאה. אני מתכנן להיות שם שנה ולחזור לישראל לצבא. השאלה היא אם ירשו לי לצאת עכשיו מישראל לשנה או יעצרו אותי בשדה תעופה?

11. רעידת אדמה באינטל: המנכ”ל יוחלף, והמניה מזנקת בתגובה | גיקטיים (geektime.co.il).

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  12. שמתי לב שלכל הודעה מצורפת גרסאת מערכת ההפעלה והדפדפן שלו מכיוון שאני מסרב להאמין שיש עוד מישהו שעובד עדין בWIN NT וגולש ב IE6 אז אני אנחש שהרוב של החברה הללו הם כמוני מחובר דרך טרמינלים. אני טועה?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  13. Started by aRnonymous,

טוב http://www.time.com/time/personoftheyear/ לפי הסקר הזה עראפאת מוביל ברוב גדול כאיש השנה של הטיימש ושרון במקום השני. בתור ישראלי אני מציע שכולנו גם שונאי שרון וגם אוהביו נצביע בעד שרון בכדי למנוע מעראפאת נצחון, בעוד מערך תקשורתי. אז תצביעו ותפרסמו את זה!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  14. משרד המשפטים האמריקאי בוחן את הקשרים בין יצרנית הנתבים הסינית TP-Link לשלטונות סין, וחושש מפגיעות אבטחה פוטנציאליות שמציבות סיכון לביטחון הלאומילכתבה

15. שלום לכולם. אשמח אם תוכלו לקבץ לי כמה אתרים שמסקרים אירועים חשובים שקןראים בעולם.. מכל התחומים.. טכנולוגיה בידור חלל מדע תגליות וכ"ו.. ואני לא מתכוון לאתרי חדשות טיפוסיים (כמו YNEY) תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  16. Started by lev-27,

במשך שנים השתמשתי ב-Blockless בשביל לצפות בכל התכנים של Netflix. היום Netflix חסמו את Blockless. (דווקא אחרי שעשיתי מנוי לשנה) מה עושים? יש שירות יותר מתוחכם מ-Blockless? הספרייה ב-Netflix למי שלא גר בארה"ב הרבה יותר מצומצמת... כל כך נהנתי מ-Netflix. באסה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. בוקר טוב! מישהו יודע אם אוניברסיטת תל אביב נותנת את האפשרות לבצע השלמה מהנדסאי למהנדס (אלקטרוניקה) ? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. אני עובד בספק אינטרנט כבר מעל לשנה, ומחר חבר שלי ינסה להתקבל לאותו מקום העבודה. הידע אצלו במחשבים , לא כל כך גדול, ואני מנסה לשפר את הסיכויים שלו בכל זאת להתקבל. חזרתי איתו על כמה דברים בסיסיים, שאני די בטוח שישאלו אותו עליהם: הגדרת חייגן, מנהל ההתקנים, תוכנות דואר, דפדפנים, אנטי וירוס וחומת אש, דוס, IP (גילוי בדוס וכו'), מודם (רשת/USB), ראוטר, כרטיס רשת, דרכים לגילוי סוג הווינדאוס, הסרת תוכניות, מועדפים. לא עולים לי עוד דברים לראש, מישהו במקרה עובד בחברה דומה וזוכר על מה בחנו אותו שם? אני רק רוצה שהוא יעבור את השלב הראשוני ויתקבל, ואז בתחילת העבודה כבר ילמדו אותו הכל בקורס ולא תהיה לו בעיה (מה גם שאני אעזור לו כל הזמן).

19. משהו כמו yad2 .... +שאלה.. איזה מכונית מנהלים טובה אפשר למצוא ב80-85 אלף שקל?2002+

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  20. אני מחפש שירים דומים במילים לשיר שהזכרתי בכותרת. אם מישהו מכיר אז אשמח לקבל שמות . תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  21. Started by shuy,

שנותן קישור ישיר לקובץ...יש כזה דבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  22. אני בנק לאומי..

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  23. Started by iib,

מישהו הספיק לשמוע את האלבום החדש Meteora של Linkin Park. מה אתם אומרים... שווה עוגיה? איך הוא בהשוואה ל Hybrid Theory?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  24. Started by 1tanai,

למה אין קודים ל-sk 1400

• 1 תגובה
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים