עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Longstrom,

pc-spot.co.il got owned איזה ילד או משהו הפיל להם את האתר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הסאגה של פורצי המשחקים הסינים נמשכת: זמן קצר מאוד אחרי הצהרה על פרישה לתקופה של שנה או יותר, הודעה חדשה מספרת על פוטנציאל לנצחון על שיטת ההגנה המתקדמת ביותר בשוק הגיימינג מבולבלים? גם אנחנו. קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME ממשיכה לספק לנו כותרות, עם התנהגות מוזרה והכרזות נגדיות שמפתיעות בכל פעם מחדש. כעת, אחרי הכרזה רשמית לכאורה על פרישה מעסקי פריצת והפצת המשחקים לשנה שלמה ("על מנת לבחון את ההשפעה על המכירות החוקיות"), מה שהוביל אוטומטית להנחה כי מדובר בהרמת ידיים מנסיון לפרוץ את הגנות הקבצים האימתניות של חברת Denuvo אשר מגינות על יותר ויותר משחקים חדשים בפרופיל גבוה – מובילת הקבוצהפירסמה הודעת חדשה, בה היא מבטיחה להוכיח בקרוב שהטכנולוגיה המדוברת של Denuvo והמשחקים …

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by Mesatla,

פותח חשבון בנק - באיזה בנק לפתוח? אני רוצה להיות עם הבנק הכי פחות ASSHOLIE שיש.. יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום. אני מפחד מגו'קים, ואני רוצה את עזרתכם מה לעשות בשעה שגו'ק אימנתי משתלט לי על החדר. תודה- גיל בטח אתם המומים מהת'רז הזה.

• 126 תגובות
    • 10.4k צפיות
  5. Started by wooper,

היי אנשים טוב לא משנה אני כבר אתייעץ עם משהו שמבין

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by LermanIsUberCool,

כנסו: http://southpark.gamesweb.com/flash/sp-studio.html היצירה שלי

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Peach,

היי, מישהו יודע אולי כמה טריקים לפצוע את הפנים בצורה הפיכה כדי לקבל פטור זקן? שמעתי שאפשר לעבור הרבה על הצאוור עם סכין גילוח, ושמעתי גם משהו על סקביאס. מישהו מכיר שיטה שעובדת?

• 7 תגובות
    • 21.8k צפיות
  8. Started by Elapsed,

היי. לא מזמן קיבלתי פטור מהצבא בשל מחלה תורשתית שנמצאת אצל כל הילדים במשפחה. עכשיו השאלה שלי היא לגבי הטופס שקיבלתי, שהוא מאוד לא ברור בעיניי. האם עליי להעביר אותו למקום כלשהו? מה עלי לעשות עם הספח הנתלש? צירפתי תמונה, תודה על העזרה לכולם. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by ralf7253,

זה שאלה ככה בכללי כי עוד לא החלטתי שאני באמת רוצה לקבל פטור אלא יותר את האופציה. מישהו יודע למי צריך לפנות כדי להתחיל את התהליך? אולי חלק כלשהוא במשרד הבטחון?

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. סתם משהו שנתקלתי בו כשעברתי באתר של רשות המסים. האתר, למי שמעניין אותו באופן כללי לקרוא: http://www.mof.gov.il/taxes/ בכל מקרה, יש כאן הרבה חיילים, אז חשבתי שזה אולי מעניין מישהו

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  11. היי, אני חייל משוחרר ולא מזמן התחלתי לעבוד בהיי-טק, וכבר הספקתי לקבל משכורת על חודש מלא. עכשיו לא ברור לי כל העניין של הפטור ממסך כי כל אחד אומר לי משהו אחר. יש לי 4.25 נקודות פטור במס הכנסה כמו כל חייל משוחרר רגיל. לפי האתר של היחידה לאכוונת חיילים משוחררים זה אומר שעד משכורת של 7583 שקל אני פטור ממס. http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/zchut/zchut_mas_hachnasa.asp?UN=3&HD=3&SUB_UN=3 במקרה שלי אני המשכורת יותר גבוהה. השאלה היא - מה קורה ברגע שהמשכורת חורגת מ - 7583 ש"ח? האם רק משם מתחילים לחשב את המס פרוגרסיבית החל מ-10%? (מדרגות מס) כי אני שאלתי את החשבת אצלנו בחברה, והיא אמרה שזה אומר שרק מגיעה לי הנחה של משהו כמו 400 שקל במס הכנסה. משהו שלפי דעתי הוא נמוך …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by idofr,

אז הסיפור הוא לא מסובך, אני משתחרר עוד כמה ימים, כבר חודש וחצי אני בבית (חפש"ש) והמפקד יחידה ה*** רוצה שאני יסתפר ביום שאני בא למפקדה להזדכות על הציוד א'! למישהו יש טיפים איך אני מוציא פטור לאיזה יומיים שלושה? תודה

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by TOMMYB1,

אני מתגייס בקרוב ויש לי כתם לידה על הקרקפת.. (כן כן) עכשיו רק עם שיער ארוך מקדימה לא רואים את אותו כתם. עכשיו יש לי אישור מרופא עור שרשם לי " מומלץ לא לחשוך לשמש (את הכתם)" השאלה היא אם יש עוד משהו שאני יכול לעשות לפני הגיוס (ללכת לרופא צבאי הוא או משהו אחר) כדי שלא יגלחו לי את הראש.. או לבוא בגיוס ושם כבר העניין מסתדר. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by Mike-,

אהלן, אני מנסה להבין איך פועלים הפטנטים ומה הם בעצם. האם מישהו יכול לרשום פטנט על מוצר שלם ? יש לזה הגבלות ? מישהו יכול פשוט לרשום פטנט על שימוש בלחצנים/כפתור כממשק לכל דבר אלקטרוני ואז בעצם לאסור את שאר העולם מלהמציא מערכות עם כפתורים ? כמו התביעה של אפל, אז סמסונג התשמשו שיטת פתיחה למסך נעילה דומה לשלהם... אולי מישהו יכתוב פטנט על הגלגל וזהו ? איך בכלל אוכפים את זה ? נניח מישהו בארץ מעתיק מוצר ומפר את הפטנט של חברה מסויימת (שאין לה נציגות פה), יש חשש לתביעה ? מי הגוף שישפוט ? אם משהו מפר פטנט ומפרסם אותו בקוד פתוח/חומרה פתוחה האם זאת עדיין הפרה של הפטנט אם הוא לא מרוויח ממנו אגורה ? או שזה תלוי בטוב הלב של רושם הפטנט ?

15. Started by zahiz007,

אני מתלבט בינו לבין POLO שניהם שנה 2003-2005... מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by ETB,

ממש שני מטר מהבית שלי, מלא פצועים!!!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by MiniMizer,

אוף....

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by ptyahoo,

היה פיגוע כ-30 פצועים בקניון בנתניה.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

פיגוע ירי נוסף בירושלים... :'(

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shtrodel,

"פלסטיני כבן 20 עלה למונית שירות בציר ז'בוטינסקי בפתח-תקווה. כשזו הגיעה לצומת אסם, שלף סכין והחל לדקור נוסעים. אחת מהם מתה בבית-החולים. נוסע נוסף נפגע באורח קשה וארבעה נפצעו קל עד בינוני. עוברי אורח השתלטו עליו, חבטו בו בקרש והמתינו לשוטר, שכפת אותו באזיקים. המשטרה מעריכה: המחבל - עצמאי ש"התעורר והחליט בין-רגע לדקור" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3211146,00.html הכי מעצבן אותי שאחד בא אליו עם קרש ובמקום לדפוק בו בראש נתן לו ברגליים שיפול... או שרצו להרביץ לו.. ולא נתנו... נמאס מהמדינה הזאת!!! כואב לי.. שאנחנו לא עושים כלום.... מחר זה יכול להיות לנו.. לקרובים שלנו.. ואנחנו יושנים.

21. הרבה מאוד אנשים שוכבים ללא תנועה.....קולות ירי ברקע......ניידות....שוטרים בכל מקום.....רעש נורא.......מחזה נורא.....

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Lupin,

יש שם אנשים שפשוט מגיע להם כל הכבוד על העזרה המתמדת בפורום ''מפרטי מחשב''. תמיד עוזרים, נחמדים מאוד ופשוט הופכים את האתר הזה למקום טוב יותר לגלוש בו יישר כוח!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by J0HNiE,

Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6.0-6-6-18 @ 400 MHz) (5.0-5-5-15 @ 333 MHz) (4.0-4-4-12 @ 266 MHz) X2 ATI Radeon HD 2900 GT (256 MB) WD 500GB Gigabyte G31M-S2L זה סתם report שלקחתי דרך everest...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by smulikon,

היי, קניתי חולצה מאיביי שהתבררה כמזוייפת. אומנם זיוף די מרשים אבל עדיין זיוף. המוכר כמובן מצהיר בזמן הקניה שהחולצה מקורית. עכשיו החולצה כבר אצלי ולמרות שמצאתי למי לתת אותה אני עדיין לא מעוניין לתת למוכר פידבק חיובי מהסיבה הפשוטה- הוא רמאי. האם המוכר יכול לדעת שאני נתתני עליו חוות דעת שלילית ? האם כתוצאה מכך הוא יתן לי גם חוות דעת שלילית בתור קונה? האם זה שנתתי לו חוות דעת שלילית יכול להשפיע עלי בעתיד בתור קונה ? (אולי מוכרים אחרים יכולים לראות שנתתי פידבק שלילי והם לא יסכימו למכור לי...) תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.