עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dvido,

20070625 שלום. לפני כ 3 שבועות קניתי מחברת KSP, סניף ת"א, מספר חלקי מחשב בכ 2000 ש"ח, ביניהם ספק כח למחשב ומכשיר אל פסק. כמובן שקניתי את החלקים בעצת המוכר של KSP שהמליץ לי במפורש על הספק הנ"ל ועל האל-פסק הנ"ל שיעבוד עם הספק. התקנתי את הספק במחשב שלי וחיברתי אליו את מכשיר האל-פסק בדיוק כפי שכתוב בהוראות הפעלה. לפני שבוע התרחשה בביתי הפסקת חשמל והפלא ופלא החשמל במחשב "נפל" יחד עם כל שאר המכשירים בבית (למרות שהיה מחובר לאל-פסק) ולא החזיק מעמד אפילו שנייה. בשיחה עם טכנאי של החברה המייצרת את מכשירי האל-פסק התברר לי שהדגם המסוים של האל-פסק שקניתי לא תומך בספק שקניתי ולכן מראש לא הייתה אפשרות שהאל-פסק יוכל לעבוד עם הספק הזה. כמובן שהתקשרתי לחנות של KSP. אחרי הרבה טרטורים והעב…

• 45 תגובות
    • 5.5k צפיות
  2. Started by anastasia,

חיפשתי תמונה בגוגל ובמקרה מתקלתי בזו: איזה אנשים דפוקים יש בעולם!!!

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. Started by taimor,

אומרים שהעולם הפיק לקחים, ממש... זאת לא גרמניה לפני 60 שנה זאת ארצות הברית, לפני חודש. מזעזע! http://www.youtube.com/watch?v=Swukpgmuqr0+

• 81 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. חברי HWZ יקרים שלום, רציתי לספר לכם על פורום חדש שפתחתי שעוסק בתחום אומנויות לחימה משולבות (Mixed Martial Arts) - ולהזמין אתכם להצטרף לקהילה שבתקווה תהיה דומה לזו שפה - בוגרת, משתפת ומעניינת. לא הכמות מעניינת אלא האיכות. הקליקו כאן למעבר - פורום MMA. ספורט אמנויות הלחימה המשולבות כולו ככולו בעל ותק של כמעט שני עשורים ברחבי העולם, אך בארץ ישראל הקטנה הוא עדיין בתחילתו, ויש שיאמרו שאפילו זאת הגזמה. מטרת הפורום הינה לפתח את המודעות לספורט אמנויות הלחימה המשולבות ולאפשר לכל החובבים, הסקרנים ואף למעט המקצוענים, להשמיע קול, ליצור קשרים ושיתופי פעולה. זהו חס ושלום אינו פרסום "אוטומטי" למטרות קידומיות (המבין יבין, למרות שמטבע הדברים אני מפרסם בזו הלשון ב- 2-3 מקומות שאני קורא ומש…

• 12 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. http://go.walla.co.il/computercenter/

• 50 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. אני מחכה לחבילה מצ'כיה שנשלחה ב-5 למאי ובשבוע שעברה ראיתי במעקב היה רשום שדבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית בחיפה בתאריך 22/05/15 ויופנה אל מענו החדש של הנמען בהתאם לבקשתו. דבר ראשון אני לא שיניתי כתובת שלי ולא ביקשתי מהם לחכות לפנייה שלי בדבר להפנות למען חדש דבר שני התאריך של סטטוס מתעדכן ואם בשבוע שעבר היה תאריך 22/05/15 היום זה 26/05/15 אני לא יודע איפה יחידה מרכזית נמצאת אבל שלחתי פנייה באתר שלהם ופייבוק. בפייבוק אמרו שיש דואר עוקב אבל לא פניתי ולא ביקשתי שירות זה. אני לא עברתי דירה. אולי להתקשר 171 למודיעין דואר?

• 4 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by hichkock,

היה פה קישור לא מזמן למלא תמונות של נתב"ג 2000... אני זוכר שצחקו על זה כי מישהו אמר שחבל שלא רשמו "nutbag" או משהו כזה... מישהו מוכן להביא לי את הקישור? תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. חיפשתי ולא כ"כ מצאתי... אני מחפש כוסות שוטים עם כל מיני הדפסים מגניבים כאלה, לא משהו שקוף וריק, אלא אם כן זה ממש מגניב... אני רוצה לקנות אחד או כמה יחידות, לא סטוק. יש כזה דבר? תודה מראש. עריכה: נראה לי שמצאתי משהו מגניב: http://www.smart-deal.co.il/products/153380 אבל אתם מוזמנים להגיד לי אם אתם מכירים משהו שאני לא...

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

אני ועוד 3 חברים הולכים כנראה מחר לחלק פליירים.(פעם ראשונה) האם יעשו לנו בעיות שאנחנו באים בקוצה(4)? כאילו בגלל שנסתובב כולנו באותו מקום? כדאי להיכנס כשתי זגות? ומה השכר מינמום לשעה?

• 25 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. אני מחפש רעיונות מקוריים לצביעת החדר החדש שלי תיכננתי לצבוע 3 קירות בצבע אחד, וקיר רביעי (קיר עם חלון, הקיר השמאלי של החדר) לצבוע בצבע שונה, ועל הקיר שממול הדלת (הקיר הראשון שרואים כשנכנסים) לשים לוגו / ציור קיר כלשהו. לא משהו מסובך, ולא משהו ילדותי. יש פה הרבה אנשים שמתעסקים במודינג, אז אני מצפה לרעיונות מקוריים אילוסטרציה: http://www.siz.co.il/my.php?i=cnnemgy1qdxg.jpg

• 26 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. Started by ag43,

שאלה בכותרת.

• 38 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. אני מבקש בכל לשון של בקשה לקבל תשובות רציניות - תודה רבה מראש. יש לי פרופיל 45 , לא קיבלתי מנילה או משהו אלא רק את הפרופיל. כדיי שיהיה לי כיוון כללי.. לאן זה יוביל אותי פרופיל 45 ? וכדיי שאני אולי יתנחם - האם יש יותר נמוך מ45 , שהוא לא 21 או 24 ? *יש לי 45 מפאת עודף משקל. תודה!

• 39 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. אז איך היה לכם היום הראשון בבית הספר? ולאיזה כיתה עליתם? אני עליתי לכיתה ח'... איזה קשה זה הולך להיות עכשיו..

• 64 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. היי לכולם, קצת רקע לפני הכל, אני בוגר קורס ברמנים של זמן אמיתי, בינתיים נסיתי לחפש עבודה דרך החברה שהם עובדים איתה ,וורקוהוליק, אבל איך להגיד..כל קשר בין מציאת עבודה לבין האתר עצמו מקרי בהחלט. נסיתי גם קצת באינטרנט בדרושים, ללא הצלחה. מכשול נוסף הוא שאני עובד ביום יום בעבודה קבועה, ולהיות ברמן אני מחפש רק בסופי שבוע\ בערב (עדיף בסופי שבוע..). קשה למצוא מעסיק שיעסיק גם מישהו חדש בלי נסיון וגם רק בסופי שבוע.. אז רגע לפני שאני שוכח מה זה וודקה (סיימתי את הקורס לפני חודשיים..) תעזרו לי! בבקשה! אני אשמח לשמוע על שיטות וטיפים למציאת עבודה, או אולי יש פה אנשים שעובדים כברמנים וצריך אצלם מישהו אז בכלל יהיה מעולה(: תודה לכל מצילי החיים!

• 7 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. Started by Gilo2005,

אז בסוף לא יצא לטוס לנאפה בחופש הגדול. בחרנו יעד חלופי שהוא חופשת סוכות שזה יוצא סוף ספטמבר. האם מומלץ ? מבחנית מועדונים ותיירים ובעיקר תיירות שיהיו שם אנשים.

• 35 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. היי אנשים, תשמעו מה קרה לי ביומיים האחרונים... נרשמתי לאתר XLOVE לפני כשבוע (כן כן, אתר סטוצים 8)), כשפתאום לפני יומיים קיבלתי הודעה מאחת שקוראים לה לינדה אדווין... היא יצרה כרטיס באתר הזה, אמרה לי שהיא מחו"ל ושהיא מעוניינת לדבר איתי בקשר למשהו חשוב ושאתן לה את האימייל שלי... אז נתתי, וכאן היא רשמה לי הודעה הזויה ביותר, מהסרטים - רק למי שיש סבלנות ומבין אנגלית טוב שיקרא - Hello My Sharo. How are you today together with your health which is the most important thing to me and your night hope fine? Mine is a little bit hot over here in Dakar Senegal In this camp we are only allowed to go out only on mondays and fridays of the weeks. Its just like one staying in the prison an…

• 44 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. כאילו אני רוצה לדעת באילו חנויות המשלוח הוא חינם לישראל ,שמלב למחיר של המוצר אין צרוך לשלם על שום דבר (אולי גם מכס ,אם המחיר מעל 50 דולר ) ואגב ,אני רוצה חנויות של הכל ,מטכנולוגיה ועד בגדים .(בעיקר בגדים ,אחותי רוצה להזמין ) , בנוסף דיל אקסטרים ,המשלוחים בו חינם תמיד ?

• 32 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. ביום חמישי אני נוסע לאילת עם המשפחה שלי, ואין לנו מושג מה לעשות שם.. חשבנו על ללכת לעיר המלכים.. יש עוד המלצות? דברים נחמדים שאפשר לעשות באילת ולא במקום אחר... תודה רבה, אבי.

19. ניסיתם פעם לפקוח עיניים בתוך הבריכה? הראייה מיטשטשת, העיניים שורפות וכמעט בלתי אפשרי לזהות עצמים. אז איך זה עובד? בסרטים רבים מראים אנשים צוללים בלי משקפת בבריכה ובים ומסוגלים למצוא עצמים ולהתמצא במרחב ללא קושי. תמיד תהיתי איך הדבר אפשרי...לפתוח עיניים בבריכה מגרה את העין אז איך זה אפשרי במי ים מלוחים? מיתוס הוליוודי או פעולה אינדיווידואלית? האם יש אנשים היכולים לקבל תמונה צלולה גם במי ים ללא משקפת?

• 13 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. Started by eART,

האם למישהו פה יש ניסיון עם החנויות של א&א מחשבים? alef-alef.co.il??? כי אני מתכנן לקנות מהם מחשב ואני רוצה לדעת אם כדאי לקנות מהם, יש להם 2 סניפים בנתניה וסניף בחדרה...

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. Started by ofer_mat,

אני מקווה שזה הפורום הנכון ( שלא יקראו לי ספמר או משהו) אבל אך קראו לרובוטריק הראשי שלי הטובים :)

• 48 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. כמו כל דבר גם מחשב מתיישן והביצועים שלו יורדים ונתקלים באיטיות, ויש צורך לרכוש מחשב חדש ... אז כל כמה זמן\שנים אתם קונים מחשב חדש ??? דיון מעניין...

• 15 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. היי, עוד שבועיים אני מתחיל ללמוד י"ג במגמת תוכנה/טכ"מ. הבנתי שצריך לקבל זימון לבסמ"ח-איזה מבחן שקוראים לו מחשבון קרב. מתי ישלחו לי אותו? 2. מה הסיכויים להתקבל לבסמ"ח? יש פה מישהו שהתקבל והגיע לקורס?

• 7 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. Started by hitman123,

בכללי לא היה כלכך אכפת לי, אבל עכשיו אני חושב על זה בזמן האחרון ורוצה לשתף אותכם אם משהו שמטריד אותי. יש לי כמה חברים שאחד מהם אני מכיר כבר 6 שנים בערך והשני פחות. שניהם כל הזמן, כל יציאה שלי איתם תמיד יש איזהם סיפורים מונפצים, מוגזמים, דרמטיים שכבר בדיעבד אני יודע שלא היו. היו הרבה פעמים שחבר סיפר לי שנגיד הוא היה בתגלית, ואז שנתיים אחרי הוא מספר לי שלא הוציאו אותו לשום דבר בצבא אפילו לתגלית(כאילו מדגיש את זה). עכשיו הבעיה שלי היא שכשהו מספר לי את זה אני מרגיש שהוא עושה ממני אידיוט/צחוק/מטומטם כי הוא חושב שאני מאמין לכל החירטוטים שלו. בהתחלה עוד האמנתי לו, אבל כמו שאומרים, כל שקר סופו לצוף. וגם הסיפורים שלו הוא מספר ממש מונפצים, מוגזמים, ולא יכול להיות שכל יציאה יש …

• 27 תגובות
    • 5.5k צפיות
  25. תודה על ההשתתפות - הכנתי סקר זה כדי לראות עד כמה בישראל אוהבים פפסי, הכוונה שבארץ זה לא הולך כל כך טוב כמו בחו"ל - ששם קוקה קולה מתחרה מאד חזק בפפסי... שוב, תודה רבה ויום טוב!

• 89 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים