כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני חייל משוחרר ואני מקבל טלפונים והצעות מה ללמוד ואיפה, בחרתי מחשבים והפנו אותי לג'ון ברייס הייתי שם היום ועברתי את המבחן קבלה לקורס טכנאי PC מישהו מכיר את הקורס? עשה אותו יכול לתת את דעתו בנושא? האם כדאי? התעודה שמקבלים בסוף שווה?
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי, קניתי כרטיסי טיסה לספטמבר ואני מתגייס בסוף אוקטובר ורציתי לדעת איך אני מקבל אישור יציאה מהארץ מצה"ל? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
זאת בטח שאלה קצת מוזרה לפורום באתר מחשבים, אבל אני כל הזמן נתקל במידע סותר בנושא הזה וזה לא מובן לי בכלל. האם מותר לאכול ביצה לא מבושלת? מצד אחד אומרים שזה לא בריא וצריך לבשל כדי למנוע מחלות כמו סלמונלה (אם אני לא טועה) ומצד שני יש הרבה קינוחים עם ביצים לא מבושלות או מסעדות שמגישות ביצים לא מבושלות (כמו ביצת עין או חלמון לא מבושל על טרטר). איך זה יתכן שזה מסוכן אבל מסעה לוקחת סיכון ומגישה את זה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום! קצת רקע: זה לא הפעם הראשונה שאני נתאמן, במצטבר יש לי כשנה וחצי של אימון. הפעם התחלתי לפני כחודשיים, אחרי הפסקה של כחצי שנה. המטרה שלי זה לעלות במסת שריר ולהתחזק. היום אני עושה תוכנית מחולקת: א. רגליים, חזה, יד אחורית, בטן ב. גב, כתפיים, יד קדמית, בטן עד היום הייתי הולך 4 פעמים בשבוע בצורה של: x-a-b-x-x-a-b אבל אין זמן, אין מוטיבציה, ואני רוצה לרדת ל 3 פמעים בשבוע. השאלה שלי האם כדי להישאר על תוכנית AB או לעבור לתוכנית FBW? מצד אחד אני רואה היגיון ב FWB כי ככה השירים יפגעו יותר במהלך השבוע, מצד שני העומס של התוכנית יהיה קטן יותר (כי נניח במקום 3 תרגילים על חזה ב AB, כנראה יהיה רק תרגיל אחד על חזה ב FBW, ואותו דבר על שאר השרירים). אני יודע שזה לא מדע מדוייק, ויש דעות …
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש חומר מסודר שאפשר ללמוד דרכו את התכנים של הקורסים האלו ? מן הסתם יש ספרים רשמיים של הקורסים האלו. השאלה אם יש אותם באינטרנט ? ואם אין אז אם אפשר לקנות אותם וכמה זה צריך לעלות ... גם אלטרנטיבות (לא בהכרח ספר של MICROSOFT או CISCO ) זה טוב ד"א איזה הסמכה נחשבת האיכותית ביותר ?
-
- 1 תגובה
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הלכתי ללישכה ליפני כחודש ולא עשיתי הרבה.. כמה בדיקות כמה שטויות ובסוף אמרו לי להיבדק אצל רופא מוסמך. הדבר היחידי שהתחלתי שם וסיימתי אותו (חוץ מהארוחה שלי) היה הראיון האישי, ושם הסברתי באופן ברור לחלוטין שאני מעוניין לעזור וליתרום לצבא ישראל, אך בדרך שלי, בדרך שאני יודע שאני אוכל ליתרום בה הכי הרבה (והיא לא דרך קרבית). והדרך הזאת היא בנושא כלשהו שקשור לטכנולוגיה, התחום המועדף עלי כרגע הוא מחשבים, בייחוד תיכנות, אני בקרוב יסיים ספר לימוד של ++C וחוץ מהעובדה שזה כאב ראש אחד גדול, זה מאד מעניין אותי, תמיד אהבתי לעשות דברים ליצור דברים וכו' אני גם מאד מתעניין בתגליות על החלל וכל מיני דברים כמו חורים שחורים נסיעה בזמן וכאלה דברים (קראתי הרבה ספרים בנוסח של ג'ול וו…
-
- 55 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
הי, אין לי מושג לאן לפנות ואשמח להפניה ולהצעות פרקטיות בנושא. לפני שבוע וחצי התקשרה לסבא שלי מישהי והציגה את עצמה כנציגה של מוסד ממשלתי מסוים, היא נתנה לו הרבה פרטים חסויים (שלא מופיעים ברשומון המיתולוגי אלא רק במערכת הממשלתית והם מאוד עדכניים), סבא שלי התרשם מהדברים שלה (היא סיפרה שמגיעות לו הטבות מסוימות ועוד כמה עניינים שהוא עוד לא הסדיר) וכאשר היא שאלה לאשר את הפרטים שהיא מסרה לו וביקשה לדלות פרטים נוספים, ביניהם חשבון בנק, הוא מסר הכל. גילינו על זה רק אתמול כשהוא הזכיר את העניין. הנורה האדומה שהסיפור הדליק היתה יכולה להאיר את כל רמת גן, וברור שמיד התקשרנו לברר אם יצרו עמו קשר וכמובן נענינו שלא והם בכלל לא שואלים דברים כאלו או אומרים פרטים סודיים בטלפון. אתם יכולים לנ…
-
- 24 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא באכ"א ואני לא מרוצה מהתפקיד. הבנתי שאפשר לצאת בקלות מהיחידה שלי ולעבור למקום אחר בתוך אכ"א כמו משטרה צבאית וכ'ו.. ( אגב שווה להגיע להיות חוקר מצ"ח? ) אבל אני יכול לצאת לגמרי מאכ"א ולעבור לתקשוב נגיד? אני כרגע משרת כפקיד מסכן.. ואני לא רוצה להעביר שלוש שנים בצורה כזאת. מה גם שאני רוצה לצאת לקצונה ולא בא לי על קצונת שלישות...
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
לא על מחשב לא על רשיון לא על דברים משעממים! (וגם לא על AIRZOOKA) תנו לי רעיונות לגימיקים ודברים כאלה! כבר מביאים לי מונוקולר 30X50 של יוקון משהו נחמד... (ב25 דולר!!) יש לכם עוד רעיונות? חשבתי לקנות ראיית לילה אבל זאת קניה לחודש בלבד כי אחרי זה היא תרקב במגירה... חשבתי לקנות אולי גם אולר של victorinox (לפעם בחצי שנה שאני יוצא לטייל) עכשיו אל תביאו לי רעיונות כמו "תקנה משהו שימושי" או "תקנה מחשב חדש" תודה!
-
- 69 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום חברים , אני מעוניין לגשת לבחינת CCNA רק לבחינה בלי לימודים , מישהו יודע איפה אפשר לגשת בפחות מאלף כמו בג'ון ברייס אני יודע על האתר Pearson VUE שדרכו ניתן לרכוש וואוצר , מישהו במקרה נעזר באתר ויודע אם רוכשים שם את זה ניתן לגשת איפה שאני רוצה או שזה מכללות ספציפיות ? תודה.
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אחי קנה לבן שלו מסוק ב130 ש"ח בארץ שנשבר אחרי כמה פעמים והילד התבאס מאוד. אני מחפש מסוק נשלט ע"י שלט רחוק מEBAY ,DX וכו' שיחזיק מעמד. אין לי שום עניין במשהו יקר ומשוכלל אלא רק במסוק שהילד יוכל להעיף קצת ולא ישבר אחרי כמה שימושים. אשמח להמלצות ממבינים בתחום.
-
- 20 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים נתפסתי על מהירות. נסעתי 140 בכביש של 90. קיבלתי 10 נקודות+ הזמנה למשפט על המקום ויום למחרת היה לי שימוע לגבי שלילה. וכמובן שלקחו ל30 יום(כבר נגמר). מה שנשאר זה משפט שיש לי בחודש יוני. מישהו יודע מה יכול להיות העונש, האם מתחשבים בשלילה שהייתה והאם כדי לקחת עו"ד? או טיפים אחרים כלשהם. חשוב לציין שאני נהג חדש וזו עבירה ראשונה. והבנתי שמחמירים עם נהגים חדשים.. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
שלום רב! אני רוצה לקנות ממיר דגיטלי נוסף, יש לי רק אחד בסלון ואני רוצה לשים אחד בחדר שלי. כמה עולה ממיר? תודה, האתר של HOT נפל בגלל זה אני שואל פה, יום ראשון אני יתקשר.
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
מה זה שחקים?? מה זה פסגות?? ומה זה תלפיות?? למי כל אחד מהם שייך?? ומה השירות שהם עושים??
-
- 93 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום [= אני זוכר פעם היו מפרסמים מכשיר ומדביקים ליד בטן או כל איזור אחר המכשיר נותן פולסים חשמליים לשריר וזה אמור להגדיל את השריר כאילו שהוא עשה אימון אמיתי רציתי לדעת אם מישהו פה יודע במה מדובר ואם זה באמת עוזר... וכן בטח שאני יודע שאימון אמיתי בחדר כושר זה הכי טוב... [= תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אהלן, צילצלתי לשאול מדוע עדיין לא קיבלתי מנילה (בן 18), ואמרו לי שאני נמצא בסטטוס של בוגר מקצועי אלקטרוניקה וכל עוד שאני נמצא בסטטוס הזה אני לא אקבל את המנילה. מה זה אומר? זה מאפשר תפקידים טובים או ההפך הגמור? כדאי להישאר בסטטוס הזה או לבטל? תודה
-
- 17 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
א. יכול להיות שהטכניון לא נמצא ב-100 האוניברסטאות המובילות בעולם?? http://ed.sjtu.edu.cn/rank/2005/ARWU2005_Top100.htm אמרו לי שיש איזה מקצוע שהטכניון במקומות הראשונים בו בעולם (נדמה לי אמרו מקום ראשון לא זוכר בדיוק), מישהו יודע על מה אני מדבר? ב. מה זה משנה אם את התואר קיבלתי מMIT או מהטכניון? אם אני ילך לחברה כמו אינטל לדוגמא (או כל חברה שהיא) יכול להיות מצב שיגידו שאני לא מספיק טוב? איזה יתרון יתן לי תואר מMIT? ג. מה צריך לעשות ישראלי שרוצה להגיע לMIT בשביל ללמוד שם תואר ראשון? ד. יש באוניברסטאות האלה מכינה? כי אם מתקבלים על סמך הבגרות אין לי סיכוי להתקבל... (היא די טובה אבל אין לי ממוצע 100+.. )
-
- 50 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
ישנו מישהו שפירסם סרטון שפוגע בי ממש . מה אני יכול לעשות בכדי להסיר אותו ניסיתי לעשות הרבה דברים וןלא עבד
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אהלן, צריך מתנה ליום הולדת של ידידה טובה עד 50 ש"ח. איפה אפשר למצוא מוצרים קטנים ונחמדים למישהי?
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
ניסיתם פעם לפקוח עיניים בתוך הבריכה? הראייה מיטשטשת, העיניים שורפות וכמעט בלתי אפשרי לזהות עצמים. אז איך זה עובד? בסרטים רבים מראים אנשים צוללים בלי משקפת בבריכה ובים ומסוגלים למצוא עצמים ולהתמצא במרחב ללא קושי. תמיד תהיתי איך הדבר אפשרי...לפתוח עיניים בבריכה מגרה את העין אז איך זה אפשרי במי ים מלוחים? מיתוס הוליוודי או פעולה אינדיווידואלית? האם יש אנשים היכולים לקבל תמונה צלולה גם במי ים ללא משקפת?
-
- 13 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אז עכשיו אנחנו כותבים משדה התעופה ב-HK. השעה פה היא 15:15, ועוד שעה ממריאה הטיסה שלנו לטאיוואן סוף סוף. יום שלישי מתחילה התערוכה החשובה ביותר בעולם בשוק המחשבים, והשנה צפויות כמה הכרזות מטורפות, חשיפת מוצרים ואנחנו נביא לכם גם קצת ראיונות עם בכירים מחברות. אם יש לכם בקשה או רצון לתצלום - תכתבו פה ואנחנו ננסה לרוץ ולמצוא. תמונות מהמסע בהמשך
-
- 56 תגובות
- 5.1k צפיות
-