עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by D-M-X,

איזה קבוצה אתם אוהדים?

• 56 תגובות
    • 5.5k צפיות
  2. Started by dvido,

20070625 שלום. לפני כ 3 שבועות קניתי מחברת KSP, סניף ת"א, מספר חלקי מחשב בכ 2000 ש"ח, ביניהם ספק כח למחשב ומכשיר אל פסק. כמובן שקניתי את החלקים בעצת המוכר של KSP שהמליץ לי במפורש על הספק הנ"ל ועל האל-פסק הנ"ל שיעבוד עם הספק. התקנתי את הספק במחשב שלי וחיברתי אליו את מכשיר האל-פסק בדיוק כפי שכתוב בהוראות הפעלה. לפני שבוע התרחשה בביתי הפסקת חשמל והפלא ופלא החשמל במחשב "נפל" יחד עם כל שאר המכשירים בבית (למרות שהיה מחובר לאל-פסק) ולא החזיק מעמד אפילו שנייה. בשיחה עם טכנאי של החברה המייצרת את מכשירי האל-פסק התברר לי שהדגם המסוים של האל-פסק שקניתי לא תומך בספק שקניתי ולכן מראש לא הייתה אפשרות שהאל-פסק יוכל לעבוד עם הספק הזה. כמובן שהתקשרתי לחנות של KSP. אחרי הרבה טרטורים והעב…

• 45 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. Started by Jow-Z,

מה המצב אחים מעפנים שלי !!! הכל טוב? זה חבר של איגור ה: "ראש" :itschy: ברכו אותי עם בואי לפורום! וכמיטב המסורת ערנב!

• 37 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. אני מחפש רעיונות מקוריים לצביעת החדר החדש שלי תיכננתי לצבוע 3 קירות בצבע אחד, וקיר רביעי (קיר עם חלון, הקיר השמאלי של החדר) לצבוע בצבע שונה, ועל הקיר שממול הדלת (הקיר הראשון שרואים כשנכנסים) לשים לוגו / ציור קיר כלשהו. לא משהו מסובך, ולא משהו ילדותי. יש פה הרבה אנשים שמתעסקים במודינג, אז אני מצפה לרעיונות מקוריים אילוסטרציה: http://www.siz.co.il/my.php?i=cnnemgy1qdxg.jpg

• 26 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. Started by stone cold,

רציתי לדעת איך הסרט הקודמים היו טובים ואני רוצה לדעת גם אם החדש טוב

• 49 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. Started by ag43,

שאלה בכותרת.

• 38 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. ביום חמישי אני נוסע לאילת עם המשפחה שלי, ואין לנו מושג מה לעשות שם.. חשבנו על ללכת לעיר המלכים.. יש עוד המלצות? דברים נחמדים שאפשר לעשות באילת ולא במקום אחר... תודה רבה, אבי.

8. אני מבקש בכל לשון של בקשה לקבל תשובות רציניות - תודה רבה מראש. יש לי פרופיל 45 , לא קיבלתי מנילה או משהו אלא רק את הפרופיל. כדיי שיהיה לי כיוון כללי.. לאן זה יוביל אותי פרופיל 45 ? וכדיי שאני אולי יתנחם - האם יש יותר נמוך מ45 , שהוא לא 21 או 24 ? *יש לי 45 מפאת עודף משקל. תודה!

• 39 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. Started by Internal,

בזמן האחרון אני נימצא במצבי לחץ כבדים ביותר אני יכול לא לישון לילה שלם ואחרי זה אפילו לא להצליח להירדם בגלל הלחץ מחפש דרכי הרפיה... מוזיקה לא כזה מועיל למרות שקצת

• 97 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. Started by matteo,

http://sodot.tv/Site/ProDetile.asp?id=861&CategoryID=1&SubID=4&PageView=1#player סרט חותם האמת על אדם שחזר מהעולם הבא ומספר את הסיפור האישי שלו שימו לב טוב טוב אני לא בא לפתוח פה דיון על אם אתם מאמינים או לא מי שרוצה שיראה והשם יזכה אותו מי שלא אנא ממכם לא להגיב באמת נשמות אני לא רוצה לפתוח פה וויכוח כי זה לא המקום המתאים תודה רבה ושהשם יזכה אותכם

• 63 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. Started by liav12,

בעקבות המצב הירוד של הכנרת ההולכת והנעלמת שלנו, רציתי לדעת סתם כמה זמן לוקח לכל אחד להתקלח. חשבון פשוט ---> 6 מיליון איש במדינה, נגיד מקלחת כ 10 דק' כולל בזבוז של 20-30 ליטרים = כ 180,000,000 ליטרים, ביום! נ.ב אני בערך כ 10 דק' מתקלח, יש זמנים שאפילו פחות מ 5..הכל תלוי במצב הרוח ובחום.

• 41 תגובות
    • 5.4k צפיות
  12. סופר נובה ירד טורנביט נסגר טורנטביט 2 מלא עם 20000 משתמשים מה עושים ?

• 9 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by taimor,

אומרים שהעולם הפיק לקחים, ממש... זאת לא גרמניה לפני 60 שנה זאת ארצות הברית, לפני חודש. מזעזע! http://www.youtube.com/watch?v=Swukpgmuqr0+

• 81 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. אמרו לי לשלוח מכתב בקשה + המלצות. אני אעשה את זה בשבוע הבא. עוד משהו?

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. Started by eART,

האם למישהו פה יש ניסיון עם החנויות של א&א מחשבים? alef-alef.co.il??? כי אני מתכנן לקנות מהם מחשב ואני רוצה לדעת אם כדאי לקנות מהם, יש להם 2 סניפים בנתניה וסניף בחדרה...

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. היי, עוד שבועיים אני מתחיל ללמוד י"ג במגמת תוכנה/טכ"מ. הבנתי שצריך לקבל זימון לבסמ"ח-איזה מבחן שקוראים לו מחשבון קרב. מתי ישלחו לי אותו? 2. מה הסיכויים להתקבל לבסמ"ח? יש פה מישהו שהתקבל והגיע לקורס?

• 7 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. Started by Gilo2005,

אז בסוף לא יצא לטוס לנאפה בחופש הגדול. בחרנו יעד חלופי שהוא חופשת סוכות שזה יוצא סוף ספטמבר. האם מומלץ ? מבחנית מועדונים ותיירים ובעיקר תיירות שיהיו שם אנשים.

• 35 תגובות
    • 5.4k צפיות
  18. Started by MatanFrenkel,

אני שוקל את האפשרויות אליהם אלך בצבא, היה לי כבר צו ראשון והנתונים שלי מספיק טובים בשביל זה, מה שרציתי לשאול זה אם יש כאן מישהו שהוא בחובלים/היה בחובלים, אם הוא יכול לספר על זה ולהבליט חסרונות ויתרונות זה יהיה מצוין. עוד דבר שראיתי אחרי קריאה קצת באינטרנט זה שכמעט אין מעונינים, למה זה? הבנתי שהקורס הוא מאוד יוקרתי, תואר ראשון, קצונה וכל זה בגיל 20. בעקרון לשמוע ממישהו ששם יהיה הכי טוב, האתר של חיל הים לא כל כך אוביקטיבי ורציתי לדעת גם את החסרונות. תודה מראש

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. כמו כל דבר גם מחשב מתיישן והביצועים שלו יורדים ונתקלים באיטיות, ויש צורך לרכוש מחשב חדש ... אז כל כמה זמן\שנים אתם קונים מחשב חדש ??? דיון מעניין...

• 15 תגובות
    • 5.4k צפיות
  20. הזמנתי משהו מאייביי ושילמתי דרך פייפאל....כל זה היה לפני שעה...איך אני יכול לבטל את התשלום ואת ההזמנה?!? טעיתי במוצר...אני לא מוצא אופציה כזאת לא ב איביי ולא בפיי פאל....אנא עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. Started by amd@ati,

חישבתי את קודקודי המשולש: איי ( 0,6) סי(0,2) אי(2,3). (סליחה על האותיות בעברית, באנגלית זה עושה מעט בלגן) המשולש נתון על גרף כמובן, איך אני יודע מה הגובה מהקודקוד לצלע (כדי לחשב את שטח המשולש)? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. Started by hitman123,

בכללי לא היה כלכך אכפת לי, אבל עכשיו אני חושב על זה בזמן האחרון ורוצה לשתף אותכם אם משהו שמטריד אותי. יש לי כמה חברים שאחד מהם אני מכיר כבר 6 שנים בערך והשני פחות. שניהם כל הזמן, כל יציאה שלי איתם תמיד יש איזהם סיפורים מונפצים, מוגזמים, דרמטיים שכבר בדיעבד אני יודע שלא היו. היו הרבה פעמים שחבר סיפר לי שנגיד הוא היה בתגלית, ואז שנתיים אחרי הוא מספר לי שלא הוציאו אותו לשום דבר בצבא אפילו לתגלית(כאילו מדגיש את זה). עכשיו הבעיה שלי היא שכשהו מספר לי את זה אני מרגיש שהוא עושה ממני אידיוט/צחוק/מטומטם כי הוא חושב שאני מאמין לכל החירטוטים שלו. בהתחלה עוד האמנתי לו, אבל כמו שאומרים, כל שקר סופו לצוף. וגם הסיפורים שלו הוא מספר ממש מונפצים, מוגזמים, ולא יכול להיות שכל יציאה יש …

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. יש למשהו? או שיכול להגיד לי איך עושים את זה בOPEN OFFICE

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. Started by orenr1989,

שלום רב אחרי שנים של אי עשיית ספורט ומצב גופני ירוד שנהיה במשך השנים רציתי לשאול לאיזה איש מקצוע לפנות בנושא אשמח לקבל תשובה דוד

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  25. תרגישו חופשי לשתף את שלכם, אני במקצוע טכנאי מחשבים, אני עצמאי ואני מחפש עבודה בנוסף לעסק העצמאי שלי להכנסה נוספת. בכל מקרה הזמינו אותי למקום שאני לא אגיד מה שמו מסיבות ברורות, רק אספר שמדובר בחנות מחשבים אשר נותנת בנוסף שירותי ענן לבתי עסק והם חיפשו איש HelpDesk למחלקת הIT ומחלקת הHosting שלהם. יצרו עמי קשר טלפוני ואמרו לי שיש הליך של בדיקת ידע יחד עם מבחן פסיכוטכני (נגיע לזה בהמשך), שיחה עם מנהל הצוות אליו אני אמור להיכנס ובסוף שיחה עם מנהל המקום לסגור פרטים ובסך הכל אמור לקחת שלוש שעות לכל היותר. שלושה ימים לפני המועד תיאמו איתי שעה ויום ושלחו לי בדוא"ל את כל הפרטים. הגעתי למקום 5 דקות לפני השעה שנקבעה כפי שנהוג וניגשתי לחפש את הבחור שהזמין אותי לריאיון - נקרא לו בשם הב…

• 21 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים