כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על ספר של בערך 100-150 עמודים באנגלית לדו"ח קריאה?
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום חמישי אני נוסע לאילת עם המשפחה שלי, ואין לנו מושג מה לעשות שם.. חשבנו על ללכת לעיר המלכים.. יש עוד המלצות? דברים נחמדים שאפשר לעשות באילת ולא במקום אחר... תודה רבה, אבי.
-
- 52 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
מדוע לא בריא לצפות בטלויזיה בחושך ? תודה מראש ;D
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
-
-
אז ככה ...אני רוצה ללמוד מדעי המחשב ,עכשיו הבגרות שלי לא משהו אז אני יצתרך לעשות מכינה באוניברסיטת חיפה ,ועוד פסיכו ,למה כי הציון שקיבלתי פעם קודמת לא מספיק ,או שללכת לפתוחה וללמוד ,צריך המלצות מה יותר כדאי וכו תודה .
-
- 43 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי, אני בכיתה י"ב אחרי שסיימתי כבר 5 יחידות מדעי המחשב. השנה אנחנו אמורים לעשות פרוייקט בVB (שהתחלנו שנה שעברה) שמהווה 5 יחידות נוספות ויעניק לנו את תעודת טכ"מ ה"נכספת". אבל די נמאס לי מVB ומהפרוייקט הזה. אז רציתי לדעת אם יש טיפה של אמת בשטויות שמאכילים אותנו מכיתה י' (סוף ט' האמת) בנוגע לטכ"מ, ואיך שזה ממש מתנה\בונוס. מישהו יכול לומר לי מה זה באמת נותן? זה ייתן לי יתרון למסלול כלשהו בצבא? זה ייתן לי משהו לאוניברסיטה? כי אני הבנתי שלאוניברסיטה מחשיבים רק שתי הרחבות של 5 יחידות (ויש לי כבר 99 במדעי המחשב ואני בונה על 98 לפחות בפיזיקה). לא? כולם אומרים "תסיים תקבל עוד 5 יחידות עם ציון 100 מתנה", אני שואל בשביל מה... אז הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיודע... אם כל הטכ"מ הזה בכלל …
-
- 16 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה כמו שאתם שמים לב נושא שיפורי המכוניות תופס תאוצה יותר ויותר. במהלך שיטוטיי באתרי רכב שמתי לב שכמה חברות כגון: פולקסווגן, אאודי, בי.אם.וו ועוד מאמצות את תיבת ההילוכים הזו שככל הנראה תחליף את התמסורת הידנית המיושנת שאנו מכירים (עוד מישהו שונא את המושג קלאצ' ?!). כל נסיונותיי למצוא מידע בעברית על התמסורת הנ"ל בעברית העלו חרס. ומכיוון שאני עצלן מדיי לתרגם והאנגלית החורקת שלי גם ככה לא משהו אבקש עזרתכם! עד כה הבנתי שהתמסורת היא מן חצי אוטו', ההילוכים מועברים ע"י דוושות החלפה (שיפטרים) הממקמים מאחורי ההגה (בדומה להגה למחשב של מיקרוסופט) ובדומה למכווניות הפורמולה 1, אין יותר את ידית ההילוכים המוכרת כל ההעברה נעשית ע"י השיפטרים ומוצגת על לוח השעונים. ישנם 2 קלא…
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לפני כשבוע התחיל לטפטף המזגן אצלי בחדר (1 כ"ס). פתחתי אותו וניקיתי את האמבטיה (שלא היתה מלוכלכת יותר מדי) וסגרתי. היום הוא התחיל שוב לטפטף. האמבטיה נקיה והצינור לא סתום. ישנה הצטברות של מים באמבטיה בצד הרחוק מהצינור וכנראה כשמצטבר יותר מדי המזגן מתחיל לטפטף. איך לפתור את הבעיה הזו? אם יש פורום יעודי לדברים האלו אשמח להפניה אליו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני צריך למלא טופס העדפה, אבל אין לי מושג איזה מהתפקידים נחשב ליותר טוב. אולי מישהו ששירת במסלול או מכיר את המסלול יוכל לעזור. http://www.tikshuv.idf.il/SIP_STORAGE/files/7/69677.pdf תודה.
-
- 11 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי, עוד שבועיים אני מתחיל ללמוד י"ג במגמת תוכנה/טכ"מ. הבנתי שצריך לקבל זימון לבסמ"ח-איזה מבחן שקוראים לו מחשבון קרב. מתי ישלחו לי אותו? 2. מה הסיכויים להתקבל לבסמ"ח? יש פה מישהו שהתקבל והגיע לקורס?
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אהלן, טוב זהו, נשברתי. אחרי גל החום האחרון כבר לא חשבתי שיכול להיות יותר גרוע. אבל הנה זה מתקרב. הכל כבר רותח, אני הולך לעבודה, אני נמס, אני חוזר אחרי יום עבודה, אני נמס, נכנס הביתה, הבית רותח. לא מסוגל לחיות, לא לישון לא לתפקד. הכל רותח. פשוט תנור אחד גדול. לאחרונה התחלתי להתלבט איך אני יכול לקרר את החדר שלי, שנמצא במצב קונסטנט של 45 מעלות, במקרה הטוב. פשוט לא מסוגל להתמודד עם זה יותר. מכיוון ואין לי מזגן בחדר, ואין לי אופציה להתקין אחד בקומת החדר, אני מחפש פתרונות קירור אחרים... ואז נזכרתי. בילדותי, לפני שהמזגנים הפכו למוצר נפוץ, היה מכשיר בשם DESERT COOLER, מפזר קור. מכשיר הפועל על מי קרח, שמפזר אויר קפוא ולח. זה היה תענוג, זה קירר את החדר וליחך אותו [מלשון לחות ;D ] …
-
- 13 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לא מזמן סיימתי בגרות חורף בהצלחה 4 יחידות , ועכשיו אני רוצה להשלים ל5 יחידות ולעשות בגרות קייץ .. יש כל מיני קורסים לזה כמו לחמן וכו , רציתי לדעת אם יש פה משהוא שיש לו נסיון בזה ואם הם ממליצים משהוא מסויים ..
-
- 34 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
שאלום! הכותרת מדברת בעד עצמה =] האמא: האבא: הגורים: יש מעוניינים? =]
-
- 40 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי ערב טוב לכולם, יש לי מכר שרוצה לנסוע לאילת לעבוד שם בבית מלון כעבודה מועדפת (חייל משוחרר). רציתי לדעת אם מישהו עבד שם פעם ויודע איך התנאים, העבודה וכמה למעשה אפשרי להרוויח באילת? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מאוד מחשב נייד חדש (Dell Inspirion 3010) וראיתי אותו במחיר מאוד נמוך בTMS. ראיתי שהחנות הייתה מאוד מומלצת, עד הסיפור שהיה להם עם FOXPC. האם מישהו רכש מהם משהו בזמן האחרון והם עדיין מומלצים ואמינים? חוות דעת נוספות עליהם יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בקניית דיסק קשיח לנייד שלי. המחיר הוא הרבה יותר זול מהמחיר בארץ, המשלוח הוא זול, והמוכר נאה אמין. הוא מוכן לרשום על החבילה GIFT או USED. האם אני אשלם מכס על החומרה, או לא? האם בכלל ניתן לעשות זאת, או שזה יעצר במכס?? תודה
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
יצא לי לאחרונה להיזכר בכל מיני משפטים שאחד מהמורים שלי אמר לי בארה"ב ואני חושב וחשבתי לשתף אותכם בזה למה אנחנו חוגגים את ימי ההולדת שלנו? הרי זה לא עוד שנה קרוב יותר למותך? )כמובן שזה עיניין של איך אתה מסתכל על ימי הולדת אבל עדין( וברגע שאתה בעצם נולד אתה מתחיל למות.. )שוב עיניין של איך אתה מסתכל על דברים...( ולפני מספר ימים חבר שלי אמר משהו שמשגע אותי שאני חושב עליו.. מה עם כל העולם הזה הוא סתם מקום וירטואלי כלומר משהו בראש שלך וכל האנשים והחפצים שאתה פוגש ורואה הם סתם בדימיון שלך? כי עד היום עוד לא ראיתי אחד שיכול להוכיח שזה לא יכול להיות.. :-X סתם נושאים למחשבה :
-
- 60 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
איזה משקפי שמש מומלץ לקנות בתקציב של 500-700 ש"ח? מה ההבדל בין כל החברות? איזה חברה מומלצת? איפה מומלץ לרכוש בב"ש? Vogue Giorgio Armani Gucci Ray Ban Versace אלו החברות ששמתי עליהם עין. השאלה מה ההבדל? יש הבדל בעדשות? או שמה יש הבדלים מינוריים בעיצוב ורק השם מותג אחר? למה צריך לשים לב שרוכשים משקפי שמש? האם יש המלצה למותג כלשהו? (בכוונה לא הכללתי את אירוקה, כי הבנתי שהם מחוץ לליגה הזו).
-
- 16 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי שאלון מלש"ב ל"יחידה". חוץ מזה שאני לא יודע איך למלא חלק מהדברים, נראה לי שנפלה טעות כי הפרופיל שלי הוא 64 (ניסיתי לשנות אבל לא הולך). כי לפי מה שהבנתי זו יחידה מובחרת. יש לי כמה שאלות: 1. מה זו "היחידה"? 2. האם כדי לגשת למיונים? 3. האם למישהו עם פרופיל 64 יש משהו לעשות שם או שזו טעות? 4. האם אפשר לדעת לפי עצם שליחתו של השאלון הזה מה הקב"א שלי? תודה מראש לעונים!!
-
- 15 תגובות
- 5.3k צפיות
-