כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
לאור המחירים הגבוהים בארץ אני שוקל להזמין מערכת רמקולים מארה"ב לארץ החבילה שוקלת כ25 קילו , חבר שגר שם אמור לקנות אותה ולשלוח לי לארץ באמצעות FedEx ... מישהו יודע כמה אמור לעלות משלוח כזה בדואר אוויר ? כמו כן איזה מיסים יש לשלם על פריט של 200~ דולר ? *ניסתי לבדוק את התעריפים באתר של FedEx אך הם דורשים שם כל מיני פרטים שאיני יודע תודה
-
- 39 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני צריך למלא טופס העדפה, אבל אין לי מושג איזה מהתפקידים נחשב ליותר טוב. אולי מישהו ששירת במסלול או מכיר את המסלול יוכל לעזור. http://www.tikshuv.idf.il/SIP_STORAGE/files/7/69677.pdf תודה.
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
זאת בטח שאלה קצת מוזרה לפורום באתר מחשבים, אבל אני כל הזמן נתקל במידע סותר בנושא הזה וזה לא מובן לי בכלל. האם מותר לאכול ביצה לא מבושלת? מצד אחד אומרים שזה לא בריא וצריך לבשל כדי למנוע מחלות כמו סלמונלה (אם אני לא טועה) ומצד שני יש הרבה קינוחים עם ביצים לא מבושלות או מסעדות שמגישות ביצים לא מבושלות (כמו ביצת עין או חלמון לא מבושל על טרטר). איך זה יתכן שזה מסוכן אבל מסעה לוקחת סיכון ומגישה את זה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני רוצה לייבא דברים לארץ מאיביי ולמכור אותם לאנשים יש לכם רעיונות לדברים שאנשים רוצים בארץ שאפשר להביא מEBAY? שכל מוצר יעלה עד 30$ באיביי.. תודה. טל.
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
קניתי נעליים של טימברלנד מדגם 18128 בארהב. איך אמורים לטפל בהם? עם משחת נעליים רגילה? קראתי שאפשר עם שמן זית, האם מישהו ניסה את זה?
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
In case you trumbled upon a pack of some loonie bullies, Which method would you pick: Intimidating them by saying how you will do unspeakable things to their face or just run the fuck away? Please do not try to impress us by saying how you would kick their asses (*Cough* Misha *Cough*), but, frankly - What would you do? Arsim - Show off or Real Trouble?
-
- 45 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
ברשותי מספר מעקב על דגם של רכב שאותו רכשתי מEbay במחיר שעולה על 50 דולר, ביקשתי מהמוכר להצהיר כי המחיר נמוך מהנ"ל ונהניתי בחיוב, היום בדקתי בעזרת מספר המעקב בדואר ישראל וזה מה שכתוב, האם זה אומר שאצטרך לשלם מכס? היתכן?
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בקניית דיסק קשיח לנייד שלי. המחיר הוא הרבה יותר זול מהמחיר בארץ, המשלוח הוא זול, והמוכר נאה אמין. הוא מוכן לרשום על החבילה GIFT או USED. האם אני אשלם מכס על החומרה, או לא? האם בכלל ניתן לעשות זאת, או שזה יעצר במכס?? תודה
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יצא לי לאחרונה להיזכר בכל מיני משפטים שאחד מהמורים שלי אמר לי בארה"ב ואני חושב וחשבתי לשתף אותכם בזה למה אנחנו חוגגים את ימי ההולדת שלנו? הרי זה לא עוד שנה קרוב יותר למותך? )כמובן שזה עיניין של איך אתה מסתכל על ימי הולדת אבל עדין( וברגע שאתה בעצם נולד אתה מתחיל למות.. )שוב עיניין של איך אתה מסתכל על דברים...( ולפני מספר ימים חבר שלי אמר משהו שמשגע אותי שאני חושב עליו.. מה עם כל העולם הזה הוא סתם מקום וירטואלי כלומר משהו בראש שלך וכל האנשים והחפצים שאתה פוגש ורואה הם סתם בדימיון שלך? כי עד היום עוד לא ראיתי אחד שיכול להוכיח שזה לא יכול להיות.. :-X סתם נושאים למחשבה :
-
- 60 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
חברים בוקר טוב אני מחובר כרגע על 1.5 MB דרך בזק בינלאומי והוט , תשתית אני משלם להוט 75 ש"ח ולבזק אני משלם 65 ש"ח. קיבלתי הצעת מחיר מבזק שהיא כזאת: 5MB בהתחייבות לשנה ב 49.9 לחודש או שנה וחצי ב 44.9 לחודש 12MB בהתחייבות לשנה 54.9 ובהתחייבות לשנתיים 49.9 בהוט 5MB תשתית עולה 80 ש"ח בהתחייבות לשנה 12MB תשתית עולה 59 ש"ח 3 חודשים ראשונים ואחרי זה 99 ש"ח לחודש בהתחייבות של 18 חודש. אני כרגע מנסה לעשות סקר שוק ולברר אצל מי הכי זול, אשמח לקבל עזרה . תודה
-
- 16 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=_jDV4IQ73ow
-
- 40 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף לשריפת קלוריות שעה וחצי שחיה,4 קילומטר ריצה או 4 קילומטר הליכה מהירה?
-
- 16 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בבעיהני כמעט בן 17 ואני עדיין משחק במחשב כו ילדים קטנים או גולש באינטרנט 11 שעות. אתמול חזרתי מחו"ל ולא היה שם מחשב אז אפשר לומר שקצת ניגמלתי. במקום זה הסתובבתי בחנויות טיילתי וכל מיני דברים והבנתי כמה אני מפסיד בשישבה מול המחשב. אני עוד מאט בן 17 זה אחריות זה לימודים זה דאגות לעתיד וכו' ואני עדיין תקוע מול המחשב ועכשיו עד שאני שמצב של "נגמלתי" ועד שלא חזרתי למחשב שוב אני צריך את עזרתכם. (אני לא מתכוון לעזוב סופית אני ינה מחשב חדש אז אני יתחיל להיתעסק בגרפיקה תלת מימדית אבל לא 11 שעות ביום 2-3 שעות מקסימום) אני צריך שתציעו לי כל מיני דברים אחרים שניתן לעשות מלבד המחשב. כל דבר שלא קשור למחשב. בבקשה תעזרו לי
-
- 74 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אתם יודעים כמו האלה של התיקים בשדה תעופה רכבות וכאלה
-
- 3 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סוכן לפתיחת קרן השתלמות שתעבוד עם אלטשולר. אני יכול לפנות ישירות לאלטשולר אבל אז העמלות גבוהות יותר. אשמח לקבל המלצה על סוכן.
-
- 26 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
לא מזמן סיימתי בגרות חורף בהצלחה 4 יחידות , ועכשיו אני רוצה להשלים ל5 יחידות ולעשות בגרות קייץ .. יש כל מיני קורסים לזה כמו לחמן וכו , רציתי לדעת אם יש פה משהוא שיש לו נסיון בזה ואם הם ממליצים משהוא מסויים ..
-
- 34 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
לצערי אני יושב ליד בחורה אחת שמנהלת מערכת יחסים מאוד דביקה. כל היום אני שומע "מתוק שלי" ו"חמוד שלי" ו"חתיך שלי". עכשיו ממש עושה לי בחילה ומפריע לי לעבוד. מה עושים?
-
- 29 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מחר אני צריך להגיע ב-11 לבי"ח 10 בחיפה (כן מה לעשות, הצבא מסרב לשחרר אותי...) בכל מקרה, איך מגיעים לשם ממרכזית חוף הכרמל בחיפה? וכמה זמן זה לוקח בערך (כולל לחכות לאוטובוס, הליכה אם יש וכו') תודה
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
ניסיתם פעם לפקוח עיניים בתוך הבריכה? הראייה מיטשטשת, העיניים שורפות וכמעט בלתי אפשרי לזהות עצמים. אז איך זה עובד? בסרטים רבים מראים אנשים צוללים בלי משקפת בבריכה ובים ומסוגלים למצוא עצמים ולהתמצא במרחב ללא קושי. תמיד תהיתי איך הדבר אפשרי...לפתוח עיניים בבריכה מגרה את העין אז איך זה אפשרי במי ים מלוחים? מיתוס הוליוודי או פעולה אינדיווידואלית? האם יש אנשים היכולים לקבל תמונה צלולה גם במי ים ללא משקפת?
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
-