כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
ידוע לי שבבמיר זה בערוץ 20 אך האם ניתן גם באנלוגי לקלוט את זה ?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
נמאס לי כל פעם לחבר את המטען להטעין ולנתק, האם זה מסוכן שאני יחבר את כל המטענים של הפלאפונים, פאלם וכל מיני נוספים.. לחשמל תמיד, ואחבר את המכשיר להטענה מתי שאני צריך? זה יכול לפגוע במטען או במכשיר באיזשהו אופן? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אם לא,אז יש איזה ספק אחר מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
ישמח לקבל קצת אינפורמציה לגבי הדבר הזה חייב אשראי בין לאומי? ואם כן מה עלי לארגן רק ישראכרט בין לאומי ואיך יוצרים יוזר? ישמח עם תוכל לתת לי קצת מידע,מיכוון שאני חדש בזה הבנתי גם שאפשר לקנות דרך PAYPAL הרבה דברים באינטרנט זה אמין?מובטח? תודה מראש eliran23
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
שלום אני יושב הרבה על המחשב ויש לי בעיות בגב וכסא די גרוע. אני מחפש כסא טוב שלא יהיה ממש יקר, מקסימום 800 שקל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
השוואתי קצת מחירים מול חנויות, ושמתי לב שהמחירים ברשת זולים משמעותית מול החנויות, השאלה היא האם יש סיכוי שזה בשמים מזוייפים או אפילו מדוללים?? לדוגמא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=385860 הבושם הזה עכשיו ב"מבצע" בסופר פארם והוא עולה 200 שקל, כשפה הוא עולה רק 150.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שאסור לי לפרסם בפומבי בעיות שקשורות למערכת אבל שלחתי מכתב לפני הרבה זמן בפרטי, התייחסתם אליו אחרי שבוע בערך ועכשיו הבאתם את הפרסומת הזאת עוד פעם! הדפדפן שלי כל הזמן קורס בגלל הפרסומת הזאת! בבקשה לטיפולכם, ושוב אני יודע שאסור לי, אבל אני רוצה שזה יהיה למודעות יותר גבוהה ותבינו שהפרסומת הזאת פוגעת בגלישה דרסטית. בברכה, FullGaz.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
משמש כמובן חיבור בין המחשב לטלויזיה ורוב הזמן רואים תמונה על הטלויזיה אבל לפעמים המחשב פשוט בבת אחת מפסיק לזהות את הטלויזיה ואז מקבלים תמונה שחורה על הטלויזיה עד שעושים ריסט והכול חוזר לתפקד.. אין לי מושג מה גורם לתקלה המעצבנת הזאת וזה מביא אותי למצב של לעשות ריסט כל שעה וזה מעצבן!! יכול להיות שהסיבה היא שהכבל S-VIDEO ארוך מידיי ( 15 מטר ) וזה יוצר בעיה? למישהו יש רעיון מה עושים? תודה..
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
למי שלא שולט בשפה הזו בה נכתב המקור http://tinyurl.com/4f7kq9 להלן התרגום, כולל הכותרת כפי שהיא במקור: האם אפשר ליפול נמוך יותר? חברת אסוס במקרה שלחה על תקליטורי DVD המצורפים למחשבי המחברת מהיצור שלה מספרים סיראליים של יישומים שונים, קראק לתוכנת WINRAR, ומסמכים מסווגים שלה שמוצגים כמסמכי מיקרוסופט. חלק מהנתונים נמצא בתיקיה בשם CRACK, כך מסר זה שגילה את המקרה הזה. אחד מהמסמכים המסווגים של אסוס היה מצגת פאורפוינט, בה זוהו על ידי היצרן בעיות עקרוניות/ראשיות הנוגעות לכלי הזה (הכוונה למחשב הנייד. OC.) עובד חברת אסוס התנצל על המקרה והבטיח בו זמנית כי "הנושא הזה יבדק בקפדנות". איך זה? מוצרי אסוס הללו מאד נפוצים בפולין. מענין כמה עותקים הופצו שם לפני שקורא אחד של השבועון PC …
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מהו הציון המקסימלי בבחינה? מה הציון המקסימלי לכל פרק? האם הבדלי הרמה בינה לבין פסיכומטרי גבוהים?
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
למישהו יש את המפרט? האם ההצעה משתלמת? מישהו לקח אותה? תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
http://blog.inforall.net/2008/09/21/idigital-store-%D7%94%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%AA/ סיקרנו לכם את פתיחת החנות בפוסט נחמד. תכננו לסקר את הפתיחה לייב, אבל היה בעיה בWIFI. עוד תמונות/סרטונים בדרך.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
כמה סירטונים מגניבים של הלוחם מיספר 1 לדעתי קרבות http://www.youtube.com/watch?v=T2WFTKr8jWg http://www.youtube.com/watch?v=stTO3CQBv2I הסיפור והקבוצה הרוסית http://www.youtube.com/watch?v=lSf9mdjQ7ZI
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום. בגלל שחלקי מחשב בארץ עולים הרבה כסף, ומהחולשה של הדולר - אני מעוניין להרכיב מחשב חדש, ולהזמין את החלקים למחשב מחו"ל. הבנתי גם שאין מכס על חלקים. אלא רק על מחשב שלם. האם יש איזו חנות (בינלאומית) בחו"ל שיכולים להמליץ לי עליה, שתשלח לי את החלקים שאני קונה לארץ? אילו הוצאות כרוכות בהזמנת חלקים מחו"ל לארץ? (האם המשלוח צפוי לעלות לי הרבה כסף?) תודה על התשובות.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
נשמע לי כפרויקט מעניין שיכול למשוך קהל איכותי. כרגע אני לא מצליח למצוא פורום כזה, מישהו מכיר פורום בסגנון או מעוניין בפורום כזה?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
-
חשוב לציין שאני לא מדבר על יבוא אפור (שנפוץ מאוד בארץ) אלה על יבוא רישמי מיבאון המוכר על ידי היצרן. ראיתי בארץ הרבה מוצרים בחנויות מחשבים שהאחריות עליהם קצרה יותר מהאחריות הנהוגה בחו"ל. למשל המוצרים של NEXUS ש SKYPC מיבאים (יבוא רישמי) מגיעים עם אחריות לשנה, אחריות קצרה מאוד לגוף קירור ובאתר היצרן כתוב שיש על המוצר 3 שנות אחריות. דוגמה נוספת היא הזכרונות של A DATA שנמכרים בחו"ל עם אחריות לכל החיים אבל בארץ בכל מקום שמוכרים אותם האחריות היא רק ל 3 שנים. השאלה היא האם האחריות נקבעת על פי היבואן או היצרן? אני מצפה שאם מוצר נקנה מיבואן רישמי האחריות תיהיה כמו שמצויין באתר היצרן אבל יכול להיות שזה עובד אחרת
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אנשים יקרים, אם אתם מחפשים כלב\חתול, או מכירים מישהו שמחפש, אתם מוזמנים מחר ליום אימוץ בכלבייה העירונית ת"א, רחוב שי עגנון 1, פינת אבן גבירול מול מתחם רידינג, ת"א. 10:00-14:00 , 3.10.08 כלבים וחתולים רבים מחכים לבית חם, החורף מגיע.. *החניה ללא תשלום *צפו בסרטון: *פרטים נוספים באתר: http://homedog.co.il ותודה ל-HWZ על האישור לפרסום האירוע! שנה טובה לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
הייי אני יודע שיש כמה אתרים כאלו שאפשר להגדיר למה מה אני אוהב לשמוע כיום והם יבואו לי עם עוד הצעות אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על כמה כאלה בכיוון של רוק אבל לא כבד מידי אם למישהו פה יש המלצות אז הדברים שאני שומע היום זה בעיקר: the killers ill nino breaking benjamin the calling three door down the proclaimers (אני יודע שהסגנון לא ממש קשור אבל הסקוטים האלה מדהימים! :) ) תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
האם המקלדת Illuminated Keyboard תגוייר ותכיל גם אותיות בעיברית או שמבאים אתה לארץ רק לשם קישוט המדפים ו"פוזה" של היבואן? מקווה ששאלתי בפורום הנכון, אם לא אז נא להעביר למקום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות: 1. האם ניתן לרכוש רהיטים ומוצרי חשמל באמצעות PAYPAL ו-ALERTPAY? - הכוונה לסכומים די גבוהים של 3500$ + (אם כן, אילו חנויות תומכות בזה?) 2. האם ניתן להעביר לחשבון בנק ישראלי כספים מ-PAYPAL ו-ALERTPAY? האם מישהו התנסה בכך? (ושוב, הכוונה לסכומים גבוהים) 3. אם הסעיף שלמעלה לא אפשרי, שמעתי שניתן לפתוח חשבון בנק בחו"ל, להעביר אליו את הכסף ולקבל כרטיס אשראי בינלאומי שבו ניתן להשתמש בארץ, כיצד התהליך מתבצע, ומה עלי לעשות? (והבנתי שזה עובד רק על PAYPAL) 4. האם ALERTPAY שולחים צ'קים לארץ? אם כן, כמה זמן לוקח לצ'ק להגיע? אם יש למישהו פה נסיון בעניינים האלו? אם כן, אשמח לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אומנם כמה כלים שמספיקים לי לעבודות שלי, אך אני כבר דיי הרבה זמן חושב על רוטר (למרות שלמעשה, לא יהיה לי יותר מדיי שימוש בו). מניסיון עבר שלי עם כלים של אנשים אחרים (לא רוטרים אני חייב לציין), למדתי כי כדאי ללכת על גלים איכותיים יותר. זה למה כל הכלים החשמליים שאני קונה לעצמי הם של bosch שאני רואה בה חברה טובה, ואני דואג להשקיע בכלים טובים יותר גם אם מדובר בדברים בסיסיים יחסית כמו מברגים או כלים שאינם חשמליים. לעניין, אני עומד בפני פרוייקט או שניים אשר אם לומד את האמת, רוטר יעשה לי בהם חיים קלים הרבה יותר מאשר הפתרונות החלופיים. אומנם זה ייצא יקר יותר, אך אני גם ארוויח כלי שאני משתוקק לו הרבה זמן. כל החברות עלומות השם ששמעתי עליהן דברים לא מחמיאים/עבדתי עם …
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הלכתי היום לחנות, כולי דרוך ומוכן להלחם על זכותי לגישה לפנים המארז. נגשתי לסוכן וואלה הוא יצא גבר, אמר לי בשביל זה באת לפה יכולת להתקשר הייתי אומר לך שחופשי אתה יכול לגעת במארז, רק במידה ותגרום נזק פיזי (שריטות שליפת שבבים וכאלה) רק אז האחריות תפוג, ואמרתי לו שאני רוצה את זה בכתב הלך כתב שם חותמות הוא היה ממש בסדר. אני מרגיש שעשיתי עכבר מהר. סך הכל אני מרוצה מהמחשב הוא עובד פצצות CRYSIS עובד לפנים קיצר KSP אחלה חנות אני רואה שאני קונה תמחשב הבא שלי גם שם :> g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-