עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אני מעוניין בהרשמה מול המוסד האקדמי עבור העתודה האקדמית בצבא ואני לא בטוח אם עבר התאריך האחרון לזה =\ אני מנסה להשיג אותם בטלפון לפניות בנושא קד"צ ולא עונים אם מישהו יודע אני אשמח לקבל תשובה ונושא שני זה המלצה למוסד..כעקרון לא התקבלתי בסף של הצבא להנדסת תוכנה לכן אם אני הולך לעתודה זה למדעי המחשב וחשבתי על אונ' בר אילן או אונ' תל אביב..כאשר טכניון זו אופציה שלישית אבל פחות עדיפה עקב מרחק גדול מי שטיפה מתמצא בנושא שוב אני אשמח לתשובה תודה מראש, לירן

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  2. Started by FunkyMonk,

רציתי לדעת מה דעתם על עתודה בכלל, ותוכנית פסגות בפרט? יש פה מישהו שעשה עתודה? אני יודע שבד"כ עתודאים מוצבים אחרי הלימודים בתפקידים הכי משעממים בארץ.. למישהו יש נסיון עם פסגות? איזה תפקידים הם מקבלים בד"כ אחרי הלימודים? ומה עם עתודאים לפיסיקה? או מתמטיקה? ומה לגבי התנאים בזמן הלמודים? כמה זה מפריע ללמוד עם אנשים שגדולים ממך בלא מעט שנים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Liran -,

שלום, השאלה שלי היא כזאת, עד איזה תאריך ניתן להרשם לעתודה ?! אני זוכר שאמרו לי משהו באיזור פברואר, אני פשוט לא זוכר את התאריך המדוייק. ועוד דבר, במידה ואני נרשם לעתודה, אני צריך להיות כבר עם פסיכומטרי ביד או שיש לי את האפשרות לגשת במועד שמאוחר לתאריך ההרשמה ? מהו ציון נפסיכומטרי נמינימלי שצריך על-מנת להתקבל לעתודה ? בקשר לקורס חובלים, לפי מה שהבנתי במהלך הקורס מוציאים תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים ועוד כמה נושאים שקשורים לקורס עצמו. האם גם לקורס זה צריך פסיכומטרי ? תודה רבה מראש, שבת שלום, חג שמח.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by PeaS,

ההרשמה לעתודה נסגרת מחר, והייתי רוצה להרשם במקרה ואני לא אתקבל למסלולים שאני רוצה במודיעין. השארתי את זה קצת לרגע האחרון, ככה שאני לא יכול להקדיש את כל המחשבה שהייתי רוצה לבחירת התאר ללימודים. אני מקווה בזמן שנשאר לקבל כמה שיותר חוות דעת, גם מחברי הפורום הזה. אמנם אני לא סגור על יעדי בחיים ועל מה אני רוצה ללמוד\לעבוד, אין לי ספק שזה נוטה יותר לכיוון המדעים המדוייקים - פיזיקה, מתמטיקה, מדעי המחשב, ומקצועות הנדסה שונים. העדיפויות הראשונות שלי הן 1. פסגות (כפול הנדסת חשמל+פיזיקה) 2. מדעי המחשב+מתמטיקה\פיזיקה תואר כפול ודו-חוגי זה אותו דבר? העקרון הוא שאם יש שני מקצועות שיש להם הרבה קורסים משותפים בתואר, ניתן פשוט "לחבר" בינהם? אם אני חושב שאני מסוגל, ומתעניין בשני הנושאים, …

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by Aviko,

חברים יקרים. בשנה שעברה למדתי לימודי הנדסת תוכנה כחלק מעתודה טכנולוגית. עשיתי רק שנת לימוד אחד (י"ג). נכשלתי ב2 מבחנים: מבני נתונים. שפת סף ושפת C. את המבחן השני אין לי בעיה להשלים, חומר יחסית שטותי וקל שאפשר ללמוד גם בשבוע. המבחן הראשון העוסק במבני נתונים קשה לי, אני לא מבין מתמטיקה, לא מבין את תורת הגרפים והעצים, בקיצור - יהיה לי קשה מאוד לעבור את המבחן. שאלות: האם ניתן לקבל דיפלומה של טכנאי הנדסת תוכנה בלי המקצוע "מבנה נתונים"? האם יש חלופה למבחן הזה? (פרויקט, מבחן בע"פ או משהו דומה). האם מישהו מנוסה במצבים האלה? האם יש למישהו חומר עזר שיוכל לעזור לי ללמוד את הנושא? כמה התעודת טכנאי נותנת לי פור על אחרים באזרחות? האם CCNP נחשב יותר מהתעודה הזאת? [*] …

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום חבר'ה אתמול הייתי בהרצאה של מכללת אורט הרמלין לעתודה טכנולוגית ונשארו לי ממש כמה ימים להחליט האם אני נרשם או לא. החלטתי להתייעץ אתכם. האם יש פה מישהו שהיה בעתודה טכנולוגית במסלול "טכנאי תכנות"? אתם יכולים בבקשה לפרוש מולי את היתרונות ואת החסרונות של זה? מה הסיכוי להגיע לקרבי [עם פרופיל גבוהה] אחרי סיום י"ג? מה המשכורת בקבע? [9 חודשים] אם אפשר לקבל עוד קצת מידע, ובכלל מה דעתכם על עתודה טכנולוגית? תודה, יאן.

• 27 תגובות
    • 7.2k צפיות
  7. Started by kakikwaski,

שלום לכולם אני אמור לעשות מיונים לעתודה במכון אדם מילוא. איזה מבחנים יהיו לי שם ואיך כדי לי להתנהג כדי לעבור אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  8. עתיד המחשבים גם נסגרה מה קורה לחנויות המחשבים !?!? מי הבאה בתור? ויותר חשוב מה מנבא העתיד? מה יעלה בגורל החלקים יתייקרו או יוזלו?????????? הביעו דעה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קייס ה-AirPods הבא עשוי להיראות כמו iPod Nano מודרני, עם עיצוב מינימליסטי ומסך תצוגה קטןלכתבה

10. Started by WildFire,

לאחרונה התקבלתי למסלול העתודה באוניברסיטת תל אביב, היום נשלחה לי הודעה שהתקבלתי גם לעתידים. רציתי לדעת האם כדאי לי להרשם למסלול מבחינת השיבוץ ליחידות צה"ל לאחר הלימודים, האם תוכנית עתידים תשפיע לחיוב/לרעה על אפשרויות השיבוץ שלי, דבר ההופך אותה ללא כדאית עבורי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. http://elyon1.court.gov.il/files/08/280/111/s02/08111280.s02.htm אם מישהו יוכל למצוא את כתב העתירה המלא, אני אשמח.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by nivi125,

חחח דיפדפתי לי בהנאתי בעמודים האחרונים של פורום כרטיסי מסך, בערך בעמוד 1360 אני רואה את זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=40006.0 אנשים אשכרה שילמו 3000 שקל בשביל כרטיס מסך ?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Nahum2,

כזה שאפשר יהיה למצוא בו היום בירה ויינשטפן וגינס. חניה חינם תבורך ביותר

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  14. חברים אני יודע שחוקי הפורום אוסרים על תוכן מיני בוטה, אבל אין דרך לתאר את המראה של הזונדה רודסטר. היא אמנם חלשה מעט מה-F והרודסטר בעלת 555 כוחות סוס שמגיעים ב4900 סל"ד (אחרי הכל לא תרצו להרוס את התסרוקת :ylsuper: * למרות שהתמונות לא פורסמו ברשת היום לא מצאתי תיעוד קודם לסיקור הרכב ט.ל.ח ! קרדיט: פאגאני איטליה http://paganiautomobili.it עקומת הכח מי יפה שלי ?! למכירה דירת 4.5 חדרים בראשל"צ : א-מאאאאאאאאאא 8O ברנש בר מזל גג קרבון במשקל 5 ק"ג, לא הכי מועיל כשגשם מפתיע אותך לפתע, נו מילא אל תגידו שנמאס! בלונדינית אוחזת בהגה ע"מ להדביק כסא לשמשה טרם תחילת נסיעה, ככה עושים מבחן ריסוק באיטליה ואיך אפשר לא לתת כבוד לAMG על המנוע המופתי שלהם! חב…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by OR007,

?! Can some one explain that

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by BetZeFer,

שלום,קיבלתי מהצבא מכתב שאני צריך ללכת ללשכת הגיוס בשביל לדבר עם קב'ן בקיצור אני הולך לשם הבוקר ואני מגלה שטעיתי שזה בכלל לחודש הבא פחחחחחח, חזרתי הביתה וזהו, בבית הספר הודעתי להם שהיום אני הולך ללשכת הגיוס אבל חפיף. :-X

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by KoM,

עם הסלרי החדש קיבלתי מדבקה, מדבקה שפעם לא הייתי חולם לשים, סלרון ? חיקוי של פנטיום ? איכס... אבל היום, כן היום, אני מודיע לכולם שאני שם בטכס חגיגי את המדבקה הזאת הכבוד, כאשר האות "T" תתנוסס לידה... אחח, מי היה מאמין ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by RayZ,

למה שלא יהיה ת'רד לפאדיחות ופאשלות? כמעט ולא ראיתי כאן אחד כזה. אז כאן,כולם יספרו פאדיחות או פאשלות שקראו להם במהלך החיים. אני אתחיל בפאדיחה. בקיץ,לפני שנתיים,הלכתי לבריכה. עכשיו אני גומר לשחות,יוצא לוקח את הסקית והולך למלתחות. בקיצור שם, אני מוריד מעלי ת'בגדים הרטובים, ובא להוציא את המגבת. קיצר,אני מוצא שם המון סנדלים קטנות ומעליהם חלוק מגבת! קיצר,אני לובש בחזרה את הבגד ים, יוצא,ובא להחזיר את הסקית למקום . עכשיו,שם מחכה איזו אישה מבוגרת שנותנת עלי כאלה צעקות.. לקחתי את הסקית שלי והסתלקתי משם בלי לומר מילה. (הסקיות היו ליד השני,והסקיות היו דיי זהות. צהובות) איזו פאדיחה. ויש לי גם פאשלה. פעם אחת אני בא לאיזה חבר. בא ליד הדלת,רואה שהאינטרקום שבור. קיצר …

• 357 תגובות
    • 36.8k צפיות
  19. כפי שכתוב בת'ראד על "הת'ראדים הכי ...." אמרו שכדאי לפתוח אחד כזה...אז הנה... אני אתחיל ראשון... זה מין פטאשלה /פדיחה שקרתה לי במסיבת יומולדת 17 שלי.... כמעט אף אחד לא יודע על זה.... הייתי מסטול רצח, וחצי מהחברים שלי שכבו זרוקים על הדשא... אז קראתי לידידה שלי שתבוא איתי שניה לחדר כי אני רוצה להראות לה משהו/לדבר איתה... קיצר אנחנו נכנסים ואני נשכב על המיטה מתחיל לדבר איתה ...וסתם רומז לה שתצטרף אלי.. ככה המשכתי 5 דקות בנסיונות שלי להשכיב אותה. ואז תפסתי אותה ביד וכמעט גררתי אותה למיטה!! לא יודע מה נכנס בי..(בטח החרמנות יתר..) אבל כשהיא כבר כמעט שוכנעה...אני כמו מפגר טוב...נרדמתי!!! לא יודע איך זה קרה בטח בגלל יותר מידי הוודקה ששתיתי!!! קמתי יום למחרת עם כאב ראש לא …

• 167 תגובות
    • 19.4k צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן היום גיליתי את הפאוורבול http://www.powerballs.com/ זה מין כדור שמסתובב עד איזה 15K RPM ועושה שרירים ביד וזה טוב למי שמשתמש הרבה במקלדת שווה את זה? יש ב150 שקל בארץ..... מישהו מכיר או יש לו ניסיון עם זה?

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by aviad91,

אחרי כ להסיפורים על הכייסים בברצלונה נכנעתי והשתכנעתי שבלי פאוץ' פנימי אני לא נוסע. קודם כל למישהו יש רעיון למקום בו לא יהיה אפשרי שיגנבו שהוא לא פאוץ' פנימי? ואיפה בכלל משיגים דבר כזה? תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by RomaDev,

אני מחפש חנות של ציוד מוסיקה /די ג'יי שמוכרים שם פאטיפונים Turntable (לא הקומפקטדיסקים אלה ההמכשיר שקורא דיסקים שחורים גדולים נו אתם יודעים למה אני מיתכוון). קיצר שמעתי שיש חנויות בתל אביב אבל אני אל יודע איפה מישהוא מכיר או מישהוא שמוכר אני צריך דחוף הנה תמונות למי שלא הבין למה אני מיתכוון - תורדה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by Fistuk1,

שני אנשים מחליטים להיכנס לתוך ביתן עם חור, וכל מי שמציץ בחור חוטף פאי לפנים: http://www.vch.co.il/video-377.html

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by com,

אחרי הרבה זמן שלא היה לי פלאפון בכלל (קשה מאוד) קניתי 3100. בכל מקרה, ניסיתי להכנס לפלאמניה, ולא הצלחתי. הוא נסגר? אם כן, יש עוד אתרים על אותה פלטפורמה? הורדת טפטים רינגטונים וכו בחינם רק על חשבון זמן הגלישה בWAP? תודה.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by HaEsrimVeArba,

http://openpandora.blogspot.com/ זה כזה גאוני!

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.