כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
אז אני רוצה להזמין טאבלט/אי-רידר מסוים שמחירו 70$, אני רוצה להזמין אותו לכתובת של BUY2 וכשאני לוחץ על מחשבון השילוח שלהם ומכניס את מחיר המוצר אני מקבל "עלות המוצר:70, שילוח:22, סה"כ $92. מיסים:0". רק כשעלות המוצר 75$ אז מופיעים 17$ מיסים. זה הגיוני? תמיד חשבתי שמוצר בגובה 5$ עם משלוח של 70$ יגבו ממנו לפי התעריף המלא... תודה. http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי פה מספר משתמשים בפורום ששינו צבע והדגישו את הכתב שרשמו את המפרט שלהם בפרופיל איך עושים את זה יש מדריך ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתעזור לי "לעצב" עיתון. כלומר, לכתוב ולהוסיף תמונה באמצע העמוד כך שהטקסט יהיה מסביב לתמונה, כתיבה בטורים, עיצוב כותרות גדולות וכדו'... אני יודע שהוורד 2007 יכול לעשות את כל זה, אך אני מחפש תוכנה ספציפית שמיועדת לעיצוב וכתיבה של עיתון. אם מישהו יודע באיזו תוכנה משתמשים העיתונים הגדולים או משהו שמתקרב לזה, זה גם יעזור לי .. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בשנה שעברה עשיתי טיול מאד נחמד ל-4 ארצות באירופה, שכלל 4 ארצות במערב אירופה, בינהן גרמניה. עכשיו הזמנתי כרטיס טיסה לביקור שכולו בגרמניה, ל-3 שבועות, באביב. אני אהיה חצי מהזמן בברלין, ומעניין אותי לנסות עוד מקומות. מישהו יכול להמליץ על עוד ערים שם? תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
-
http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%93%D7%95%D7%93%D7%95_%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%96#.D7.A7.D7.A8.D7.99.D7.99.D7.A8.D7.94_.D7.9E.D7.95.D7.A7.D7.93.D7.9E.D7.AA ללא ספק אחד המצחיקים. :lol:
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן שבוע טוב יש לי כמה חלקי מחשב שאני לא אצטרך בקרוב ואני מעוניין למכור אבל אני לא ממש יודע מה הערך שלהם ומה יחשב למחיר סביר.. מצאתי אותם בכמה אתרים אבל המחיר כמובן לא התעדכן בהם לוח של ג'יגביט K-8NF-9 http://www.extremepc.co.il/showproduct.aspx?ProdID=11479&catid=CATID2751 מעבד S939 3800+ זיכרונות DDR400 512*2 ועוד אחד של 256 וספק כוח של HEC 400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1507 לא בטוח שזה הדגם הספציפי אבל מקביל אליו בוודאות.. הספק לא לידי כרגע פשוט מה יהיה מחיר סביר לחלקים האלה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אתמול בבגרות בתנ"ך הייתה שאלה על ערלת העץ (נושא מסכם - חקלאות במקרא). השאלה הייתה: קרא ויקרא, י"ט, 23-25. מהי הסיבה החקלאית ומהי הסיבה הדתית לחוק שבפסוקים אלה? אם אתם מתעצלים לפתוח ספר: "וכי-תבאו אל-הארץ ונטעתם כל-עץ מאכל וערלתם ערלתו את-פריו שלש שנים יהיה לכם ערלים לא יאכל: ובשנה הרביעת יהיה כל-פריו קדש הלולים ליהוה: ובשנה החמישית תאכלו את-פריו להוסיף לכם תבואתו אני יהוה אלהיכם:" טוב, לשאלה. הסיבה החקלאית ברורה - לתת לעץ לגדול וכו'... מה שלא ברור לי זו הסיבה הדתית. לדעתי, סיבה דתית לפי הגדרה היא סיבה שרירותית שאין לה הסבר. למשל: מה הסיבה ללא לעבוד ה' אחרים? סיבה דתית = ה' אמר ככה. אולי אני טועה.. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
"הם קוראים לו המפלצת" http://news.walla.co.il/?w=/8/888160
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר שבועיים מנסה להבין מה הקטע עם הערנב הזה שכולם מוסיפים. אולי מישהו יסביר לי מה קורה פה? :bunny:
-
- 41 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3211720,00.html כן רבותיי, הודיעו נא בראש חוצות: הגיעו ימות הגאולה! התופעות להן אנו עדים לאחרונה מאמתות את עיקר הנבואות הכתובות במגילה הקדושה שנמצאה גנוזה במחילה לרגלי הרי הרץ - אדמת רפובליקת גרמניה כיום: זרועות המחץ הערנביות החלו להשתלט על המחוזות הטבטוניים העתיקים ובקרוב תחלנה במסען הבלתי נמנע לכיבוש פלנטה זו וטיהור המין האנושי מהתרבות הקלוקלת המאפיינת אותו. נסיונות התנגדות לערנב הגדול ולכל אשר הוא מייצג ידוכאו במהירות ובאכזריות ערנבית טיפוסית; לפיכך, אני מציע לכל מי שחייו הנאלחים יקרים לו להניח צנצנות כרוב כבוש בפתח ביתו - מנחה צנועה ובקשת מחילה מהר ערנב - מי ייתן ויגלה הוא חמלה כלפיכם וכלפי בני ביתכם ותחסך מיכם אימת המאורעות הב…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אשים את זה ככקישור משום שזה גדול מידי דרך אגב קיבלתי באימל P: http://nir.hu/~kfgyk/pic/trefas_vagy_erdekes/szolarmorpheus.jpg
-
**לפני שאתם קוראים את הפוסט- אני רוצה להבהיר שבמילה אוכף אני מתכוון לכסא של האופניים, תודה** פעם זה טלפון, פעם זאת כרטיסייה אבל הפעם- האוכף של האופניים, מעניין אם נשארו תיכונים בלי גנבות במדינה הזאת למי שלא הבין, אני משתמש באופניים ככלי תחבורה כמעט לכל מקום שאני נוסע אליו, והיום, גנבו לי את הכסא ערסים (מי עוד יכול לעשות את זה?). לעזאזל עם המדינה הזאת, בהתחלה איזה פרזיט אידיוט עובר לשעון חורף מוקדם וגורם לי להזיע בבוקר כשאני רוכב, אבל מילא. עכשיו- גונבים לי אוכף שעולה 150 שקל, אבל המחיר לא משנה, זה העיקרון של ללכת 4KM מבית ספר הביתה כי לאיזה ערס מזד**ן לא מספיק האוכף שלו, ואי אפשר לרכב בלי אוכף כי בבלימה אפשר פשוט לעוף מהאופניים ולצאת די חבול/ מרוסק במקרה הרע. מה שעוד יו…
-
- 50 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
In case you trumbled upon a pack of some loonie bullies, Which method would you pick: Intimidating them by saying how you will do unspeakable things to their face or just run the fuck away? Please do not try to impress us by saying how you would kick their asses (*Cough* Misha *Cough*), but, frankly - What would you do? Arsim - Show off or Real Trouble?
-
- 45 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
נפלתי בירפ"א ב' אחרי פסיכולוג הגשתי ערעור והיום קיבלתי מכתב שלא קיבלו אותו יש למה להגיש עוד ערעור? או שחלאס להרים ידיים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות כך שהחלטתי להבריז משיעור כלשהו במערך השיעורים שלי בתיכון נשלח מכתב להורים שלי שבו נאמר שאני אצטרך לעשות עבודה ויורד לי ציון בהתנהגות ברבעון הראשון, לא היו לי בעיות כלשהן בעבר, התנהגותיות או לימודיות, האם יש תקנה האוסרת/מגבילה את המקרים בהם מותר להוריד ציון בהתנהגות ואם לא מה כדי לי לעשות על מנת לערער על רוע הגזרה ? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום עשיתי מבחן.המבחן תאוריה הראשון שעשיתי וטעיתי ב6 שאלות מתוך 5 מותרות. אחת השאלות בהן טעיתי היא כזאת:איזה מכלי הרכב המופיעים בתמונה אינו חונה כשורה? זאת השאלה ובתמונה מתחת מוצגות שתי מכוניות צמודות למעבר חציה.אחת לפני ואחת אחרי. אבל!המכוניות חונות על יד מדרכה עם אבני שפה הצבועות באדום לבן-מה שאוסר על חניה של כלי רכב בכל מקרה. אני מין הסתם סימנתי שאף אחד מהרכבים אינו חונה כשורה.אבל לפי המבחן התשובה היא שהרכב שלפני מעבר החציה אינו חונה כשורה. מה שנכון אם לא כוללים את אבני השפה הצבועות אדום לבן. אני מתכוון לערער מחר על זה.מה דעתכם?
-
- 15 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
-
ערפאת ברמאללה:ח אני מוכן להקריב 70 שאהידים כדי להשיג הרוג ישראלי אחד.ח הקמת מדינת היהודים, הייתה מזימה.ח ראש אמ"ן אלוף עמוס מלכא:ח התראות מפיגועים בהיקף ללא תקדים.ח כל הארגונים הפלסטינים במאמץ עליון לבצע פיגועים כולל פיגועי התאבדות.ח החוליה שביצעה את הפיגוע בעמנואל,ח נמצאת בדרך לבצע פיגוע נוסף.ח ארצות הברית ובריטניה: ההתראות החמורות על פיגועים כימיים, ביולוגים וגרעיניים, נמשכות. נילקח מ WWW.DEBKA.COM דן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכנסתי בציפיות ותחושות מעורבות אומנם הסרט השני בטרילוגיה הבינונית הזו היה סבבה לגמרי,אבל ציפיתי לסרט שלישי מפוצץ שישאיר אותי עם פה פעור. ומה קיבלתי? סרט באורך של 3 שעות,כששעתים וחצי מתוכו כוללים רק דיבורים,תככים,ופוליטיקה פנימית ולא מעניינת [וגם בקושי מצחיקה] של פיראטים. במשך שעתיים וחצי אין אפילו סצינת אקשן אחת אילא דיבורים וקשקושים לא מעניינים. קו העלילה הוא מטושטש ולא ברור,כמות הפעמים שדמויות מחליפות שם צדדים היא היסטרית,ואם זה לא מספיק-אז גם לכל זה חייבים להוסיף שהפסקול המהמם שהיה בסרטים הקודמים בקושי מראה פה ייצוג [פרט לסיום]. בסוף השעתיים וחצי הזוועתיות במהלכן כמעט נרדמתי,כמעט אכלתי את הלשון מרוב שיעמום,וכמעט שרציתי לקום וללכת לבהות בכוכבים שבשמיים שבחוץ [שברגע זה נ…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז בקצרה: -למדתי שנתיים מדמ"ח בת"א ולא עמדתי בתקנון. -הפסיקו לי את הלימודים -אני כבר לא יודע מאיפה להמשיך מפה. לעבור אונ'? (אונ' חיפה.. כי כל השאר נפסלות מסיבות מסוימות) לעבור למכללה? להתחיל מחדש או לבקש פתור מהקורסים שיש לי? לקחת קורסים בג'ון ברייס ולהתחיל לעבוד אחרי שנה ? (עדיין לא חקרתי את האפשרות הזאת מספיק..) אני יודע שזה תלוי בי ואני צריך להחליט ולא אתם.. אבל בכל זאת, מה אתם עשיתם\הייתם עושים? תודה!
-
- 33 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
היי חברה האם אפשר לעשות מתח כאשר יש שבר מאמץ בגב? כלומר האם שעושים מתח מאמצים משהו מהגב? אני חושב שזה רק שירי הידיים והכתף אבל אני לא בטוח תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי עבודה שאמורה להיות מפותחת בווב דבלופר 08. אני צריך עזרה די דחוף, מי שרוצה מוזמן לפנות אליי בפרטי. תודה מראש לכל הפונים.[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 15:07:22 אין קונים? זה די דחוף חבר'ה, אשמח אם מישהו יענה.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום שלום. מישהוא יודע מאיזה גיל כבר מותר לעשות פירסינג לבד (נגיד בשפה אם זה משנה), וכמה בממוצע עולה לעשות ראסטות (אם למישהוא פה יש או יודע). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-