כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני מחכה בקוצר רוח וניראה שבזמן האחרות זה ירד קצת מהכותרות...
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ישבתי וחשבתי על זה שאת אף טחד אני לא מכיר פה בפנים אני כמעט שנה וחצי גולש באתר ה 10 הזה ולר ראיתי אף אחד בפנים! ולא אני לא בא לאספות האלה אז למה לא נתחיל שים תמונה של כל אחד מאיתנו שנראה מהסקרנות אנשים שנתנו להם והם לנו עצות! הנה שלי אגב! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני מעשן נרגילה בתדירות גבוהה ויש לי שאלה שמטרידה אותי כבר זמן רב...... כמה סיגריות אני כיביכול מעשן כשאני מעשן ראש לבד??
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
שלום חברי פורום יקרים.... רציתי לשתף אתכם בכמה זוועות שחוויתי לאחרונה... 1. אתמול כשחזרתי הביתה בצהריים(שישי) , כולי אושר על התוכניות לערב, נודע לי ע"י ידיד שלי העובד איתי במד"א שדקות ספורות לפני כן דודתי היקרה עברה בתומה את הכביש בעיר, במעבר חציה, ובערך באמצע הכביש נכנסה בה מכונית מלאה בשרמוטות (סליחה על הנימה, בא לי לחנוק אחת אחת) והיא הועפה חמש/שש מטר קדימה. הביאו אותה לבית חולים (ברזילי), עשו לה בדיקת סי.טי, נוכחו לדעת שיש לה שבר בגולוגלת, המטומה תוך מוחית, ו"הטיסו" אותה באמבולנס לסורוקה למחלקת ניורוכירורגיה. כרגע היא לא מרגישה את הגב העליון והרופאים לא יודעים בוודעות מה יהיה, עשו לה עוד כמה צילומים. לידע כללי היא אישה בת 42, אם לשני ילדים בני 5 ו- 3, עוד חודש …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אז ככה המורה הביא לנו לפתור את האי שיוויון הבא 2 < |x+5| < 3|1-x| עד עכשיו היה לנו רק ערך מוחלט בצד אחד של המשוואה ואז השתמשתי בנוסחאות הבסיסיות של האי שיוויונים עם ערך מוחלט אבל פה יש יותר מאחד ואין לי מושג מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני אתן לסרטון לדבר בעד עצמו : אני חוזר ומדגיש : חומר בעל תוכן אלים , לא מומלץ לצפייה לחבר'ס מתחת לגיל 16 לפחות . http://www.prissy.com/doki66/hell.WMV בצורה מוזרה .... זה נראה לי דיי גאוני . קצת יותר מדי הזוי , אבל גאוני .
-
- 42 תגובות
- 4k צפיות
-
-
# מי שלא שם לב - אני בכיתה. # אני את שלי אלמד, גם אם זה יהיה על חשבון ההפסקה. # ממך אני כבר לא מצפה. # מי שאני מתכוונת אליו - יודע. # אני כל כך קטנה שלא רואים אותי? # אתם לא מכירים אותי, אני יודעת גם לכעוס. # עכשיו אתה צוחק, כשתקבל את המבחן שלך תבכה. # אם אני יכולה להגיע בזמן, גם אתם יכולים. # אני מסתכלת עלייך כבר הרבה זמן ואתה לא מפסיק לדבר. עכשיו זה לא יעזור - צא להירשם. # גם אם אני לא אומרת, אני יודעת בדיוק מי העתיק. # מי שלא רוצה - שלא יהיה פה. # מסתובב כמו סטודנט חופשי. # אתה מחכה להזמנה מיוחדת? # אני מדברת בשקט. מי שיקשיב - ישמע. # צאו החוצה שניכם. אתה והמסטיק. # הצלצול הוא בשביל המורה. # חברה שלכם מדברת. # אני את הבגרות כבר עשיתי. # אני את החומר …
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני לא חושב שכבר עשו סקר על זה... אני אישית כרגע לומד נהיגה. עריכה: הוספתי אפשרות לרשיון מסוג אחר.
-
- 149 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
למי שראה המלאכיות של צ'רלי 2 יש שם תקטע שתופסים את דילן שקוראים לה הלן זאס (התחת של הלן) ואז היא מספרת שזה השם עבר שלה ושהיא חיה עם איזה אוגריידי אחד אז שהם הגיעו לקטע של הזכרונות רואים אותה ואת אוגריידי בתוך פונטיאק שומעים שיר כזה "whoooo we living on praay". מישהו יודע תשם של השיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי דגם של משקפי OAKLEY - XMETAL JULIET PLASMA ICE אני מחפש קופסא לשמקפיים. חיפשתי בכל אזור הצפון ולא מצאתי. אמרו לי שרק ניתן להזמין הזמנה מיוחדת מחו"ל. הקופסא נראת כך: אם משהו ראה אותה באחת חנויות המשקפיים אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מביא מוצר לשליח ומשלם על המשלוח השליח הולך לכתובת שנתתי לו ולוקח את המוצר שאני אמור לקבל ואת הכסף שמצורף למוצר שאני מקבל לאחר מכן השליח מגיע אליי ונותן לי את המוצר והכסף שהוא לקח מהאדם השני. קיים כזה...אני רק לא יודע כמה בערך עולה ואיפה יש את זה ואיך בדיוק זה נקרא...
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אחותי קנתה לי משקפיי OKALEY, הייתי רוצה רק בשביל הסקרנות לוודא שהם מקוריות, למרות שאין סיבה שהם לא יהיו כך. על המשקפיים קדימה באמצע בין העדשות יש את הלוגו השמי, על ידית אחת רשום MADE IN USA, ובשני הצדדים את הסמל של החברה. האם יש סימני זיהוי שקיימים בכל המשקפיים של OKALEY שעוזרים לזהות את מקוריות המוצר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=1841 This is what i call SKILLS damn she sure got 1 ;D
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כל אחד שמכיר חנות טובה ויכול להמליץ עליה.. אז בבקשה.. כל חנות שקשורה למחשבים... ודברים מעניינים שכאלה....
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במהלך השיטוט שלי בפורומים של dpreview, בחיפוש אחר מידע נוסף עבור הדיגיטלית הפרלקסית הדנדשה שלי (Nikon D70), נתקלתי בסיריה של תצלומי רכבים מאוד מכובדת ומושקעת. כל הצילומים, לטענת הבעלים המאושרים (של המצלמה ושל המכוניות אותן אתם עומדים לראות), צולמו באמצעות עדשת הקיט (18-70מ"מ), סגירת צמצם למקסימום (F/22), אסא 200 ו 20 שניות חשיפה + הדגשת הערוץ הכחול בפוטושופ. תוצאות בהחלט מרשימות. מכאן אתן לתמונות לדבר... http://www.studiotsang.com/myphotos/d70/cars בהחלט מרשים.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש נואשות אתר שמוכר סרטי DVD ולא רק משכיר. מישהו מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לא מתפרסמות בת'רד הזה . לא, סתם. אני מחפש 5 תמונות רגועות, נעימות ושנותנות הרגשה טובה ו-5 תמונות מזעזעות ומפחידות שנותנות הרגשה רעה, התמונות נחוצות בשביל מחקר שאני עושה לבגרות על התת-מודע. התמונות שנותנות הרגשה רעה לא צריכות להיות מבחילות ולא מגעילות, אלא רק לתת הרגשה רעה, והטובות- לתת הרגשה כללית טובה ונעימה. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איפה איפה איפה?? אם יש פורום יותר טוב לשאול בו אז תגידו לי... תודות מראש ובהמשך
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איפה אני מוצא טאבים לזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם משהו יודע אין קןראים והיכן ניתן להשיג מתקן לשפורפרת טלפון המאפשר להניח אותו על הכתף ביתר נוחות. זה משהו שראיתי פעם, נתפס על גב שפופרת ו"מעבה" אותה כך שזוית הצוואר אינה חדה מדי בעת דיבור ללא ידיים (השפורפרת בין הכתף לאוזן).
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
שלום, למי כאן יש חשבון ב PayPal ? האם אני חייב כרטיס אשראי גם בשביל לקבל כסף דרך PayPal ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש פה מישהו שיכול להוכיח שהיטלר מת וירה לעצמו בראש ? לא טקסטים לא סיפורים. הוכחות עצמות ד.נ.א הכול. תודה. (אשמח לראות).
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-