עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני רוצה פרטים על יבואני טלפונים סלולרים , שאפשר לקנות מהם כמויות במחירים טובים . מישהו מכיר ?? תודה

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. אז ככה קיבלתי תלוש ואני לא כל כך מבין מה כמה סעיפים אומרים, ובגוגל לא מצאתי תשובה הולמת. בסעיפים של קופ"ג רשום ככה: הסעיף הראשון אומר חודשי, האם זה אומר שזה הסכום שמופרש לאותו חודש לקופת הגמל ע"י המעסיק? את הסעיף השני לא הבנתי בכלל, האם זה הסכום שיש לי כרגע בקופ"ג? (שני הסעיפים אנותרים אני מבין שזה קרן השתלמות?) תודה

• 3 תגובות
    • 8.3k צפיות
  3. תוכנת פופקורן טיים חוזרת אל הרשת לאחר שהורדה על ידי ארגון ה-MPAA, והפעם בגרסת קהילה חדשה פופקורן טיים, תוכנת הזרמת המדיה שחוקיותה מוטלת בספק ונקלעת שוב ושוב לחיכוכים עם רשויות החוק בארה"ב, מסרבת להפוך לעוד מספר בסטטיסטיקה וחוזרת למרות הכל לרשת שוב – בערך. הפעם מדובר בגרסה חדשה, אך הכל נשאר אותו הדבר. אחד המודרים האחראיים על פיתוח הגרסה החדשה, גרסת ה-Community, ציין בדף הרדיט של פופקורן טיים שתהליך הפיתוח לא יפסיק למרות כל הלחצים המופעלים. באותו פוסט נעוץ, ציין אותו המודר שגרסת ה-Community זמינה כעת להורדה דרך הכתובת popcorntime.ml. באתר הזמני החדש ההורדה מבוססת על שירותים חינמיים ומירורים למינהם בכדי להאט כמה שאפשר כל תהליך נוסף מצד רשויות החוק. בנוסף…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mrsph666,

שלום! אני מודע לכך שבסיגריות, עפ"י מחקרים רבים, ישנם כ-43 חומרים מסרטנים, חומרים משמרי גופות ( ), אציטון, בנזין ושאר ירקות... אבל רציתי לדעת מה מכיל דראם שקונים בחנות - כזה בשקית של 50 גרם - כתוב על האריזה: DRUM Excellent HALFZWARE SHAG Original Premium Quality Handrolling Tobacco אני מצרף תמונה - זה לא בדיוק מה שיש לי, אבל זה דומה. http://img135.imageshack.us/img135/2199/drumpkgyc8.jpg האם הוא פחות מזיק? מה הוא מכיל וכיצד מכינים אותו? אם אני מגלגל אותו בתוך נייר גלגול עם פילטר, כיצד הוא מזיק ביחס לסיגריה רגילה, לדעתכם? תודה!

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  5. הייתה כתבה בחדשות בערוץ הראשון או השני (ביום שבו בוצעה החשכה בתל אביב כהזדהות עם איכות הסביבה ) שבה צוין שעלות הדלקה של מחשב במשך שעה עולה 0.8 ¤ . אני לא יודע מה איתכם ,אבל אותי זה ממש הפתיע (בהנחה כמובן שלא מדובר בטעות ). שימו לב שמחיר החשמל עלה לאחרונה בצורה קיצונית , כך שהכדאיות הכלכלית של חלק גדול מההורדות הכבדות והארוכות שמחייבת השארת המחשב דולק רצוף לאורך ימים ולפעמים של שבועות, מוטלת בספק. (כמובן שמדובר בהפעלה רצופה ולא במצב של standby ) אם אני אמצא את הלינק לכתבה ,אני אצרף אותו כאן בהמשך.

• 54 תגובות
    • 7k צפיות
  6. מכבי חיפה הוגרלה נגד ליברפול ( אלופת אירופה ב2005 ) המשחק הראשון יהיה ב 8/9 באוגוסט באנפילד בליברפול משחק שני (בלומפילד\רמת גן) יערך ב22/23 באוגוסט, הולך להיות קשה אבל הכל אפשרי . עזבו את מכבי חיפה: עידן טל, מיכאל זנדברג, קלמי סבן ואריק בנאדו הצטרפו:אנדרסון,קטן, מילקסון,עבאס סואן,אייל משומר,מסודי, רביד גזל(אולי יושאל גם העונה) ודקל קינן חזרו מהשאלה. הצטרפו לליברפול:פאלטה, פביו אורליו,מרק גונזלס,פנאנט,בלאמי,פונגול,מילר,לה טאלק http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=79326&bz=8 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3282696,00.html

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by נעמה_כהן,

היי חברים, שמי נעמה, אני בת 23 (וחצי), ורוצה ללמוד אנימציה (לתואר) בשנת הלימודים שתתחיל בספטמבר. אני אשמח לשמוע מכל מי שלומד אנימציה לתואר, דעות חוויות ועצות. בנוסף, הייתי במכון 'האקר יו', (שקראתי עליהם תגובות לכאן ולכאן, אבל כמעט אף תגובה בנושא אנימציה) "hacker U" הציעו לי מסלול שבסופו אוכל לקבל תעודת תואר לכל דבר ועניין.(מסלול שבו אעשה קורס באנימציה 620 שעות אקדמאיות, בנוסף לקורס עיצוב גרפי וקופירייטינג 550 שעות- שיקנו לי 123 "נקודות" אקדמאיות) ובסופו של הקורס, אעשה השלמה "עבודת מחקר" דרך "מרסי קולג'- mery college" בניו יורק, ואקבל תואר BA לכל דבר. (הם הציעו לי עוד שלוש אופציות לקבלת תואר- אוניברסיטת YORK בהוואי או אלבאמה... לא ברור... אוני…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חשבתי אולי יש ... בכל מקרה . יש ?!

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by kill_b7,

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. טוב לחברה שלי יש יומולדת עוד כמה שבועות, יש 2 אפשרויות 1. בושם, אני יודע איזה היא אוהבת ומעוניינת, כמובן שמדובר על בשמים לא זולים, אז זה הבושם, ופה יגמר התקציב. 2. קופסא עם כל מיני דברים סנטמנטליים קטנים שמזכירים בדיחות פרטיות\דברים שעברנו ודברים בסגנון X סוכריות\פרחים עבור כל חודש שעברנו ביחד, דיסק עם תמונות ושירים שלנו, וכו'. מצד אחד זה נראה יותר זול, אבל זה יותר מושקע\אישי. יאלה לחשוב אנשים לחשוב D:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. תוסף הדפדפנים שמפעיל את הגירסה המקוונת החדשה של Popcorn Time זוכה ללקוח מפתיע נוסף בדמות The Pirate Bay, אתר הטורנטים הפתוח הגדול ביותר בשוק רק לאחרונה סיפרנו לכם על מיזם ה-Pocprontime-Online המסקרן, שניסה להפוך את תכני הוידאו של השירות הפופולרי לזמינים בכל דפדפן שמחובר לרשת – תודות לתוסף חדש העונה לשם Torrents Time ושעושה בדיוק את מה שהשם מרמז – מאפשר הזרמה ישירה של תכני וידאו בהתבסס על תקשורת P2P שעליה מתבססת העברת המידע בקבצי ויישומי הטורנט למיניהם. מה שמפתיע כעת לא פחות מאותה הכרזה מקורית – זו העובדה שגם האתר The Pirate Bay, המבצר המפורסם של משתפי התכנים הבלתי חוקיים שממשיך לפעול גם היום לאחר אינספור נסיונות לחסום ולסגור אותו, מצטרף אל הטרנד ומאמץ את היכולת …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by surfface,

יש לי מגן ביום חמישי ואני צריך סיכומים מישהו יכול להמליץ על אתרים

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by BDylan,

אני מתכנן בעוד כמה חודשים לטייל עם 2 חברים טובים, לאפריקה. השאלה מחשב נייד שימושי שם? יש שם Wifi או כל תקשורת חיצונית בעולם. או שכדאי להצטייד באינטרנט אלחוטי, יעלה בטח המון. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מקומות שאפשר להשיג מהם אינטרנט וחלק שלא. ודבר שני איך כדאי לטייל שם? יש כמה דרכים, אופניים, לישון באוהלים, או להצטייד ברכב ולטייל בערים מרכזיות ובקיבוצים שונים. מה דעתכם?

14. אוקיי, זה משחק יחסית "ישן" , שיחקתי בו הרבה לפני שנה כשהייתי תומך טכני (הייתי שם לקוחות על המתנה בשבילו די הרבה...) ובסה"כ זה משחק הפלאש שבמצטבר הקדשתי לו הכי הרבה זמן מכל משחקי הפלאש שקיימים... אני עדיין משחק בו פעם בחודש כשאני נזכר. אז זה המשחק : http://www.eyezmaze.com/tontie/v1/index.html זה אולי ייראה לכם קל בהתחלה, אבל זה דורש קואורדינציית יד-עין על אנושית בשלבים מסויימים השיא שלי של כל הזמנים הוא שלב 20, שאותו לא עבדתי מעולם : אני חייב לדעת אם מישהו מבינכם יצליח לעבור את שלב 20, מי שעובר את זה, לדעתי רשאי לדלג על המבדקים לקורס טייס.

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by Component,

היי, אני מחפש מוזיקה מותחת, בסגנון של סרטי ג'יימס בונד. היא צריכה לתת אווירה של מתח, אבל בלי יותר מדי אקשן (אני מקווה שתבינו). אני אשמח אם תכתבו פה שמות של טראקים שלדעתכם יתאימו. בתודה רבה מראש, עדי

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by דרייבל,

http://www.youtube.com/watch?v=6QKiXYhW-XU

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by shalomelbe,

אני לא יכתוב מי חושב מה, רק דעה א ו-ב. אחד חושב ש: פריקים/אימוים זה מכלול של תכונות שכוללות בן היתר: האזנה למוזיקת רוק כבד, תסרוקות מוזרות (סטייל אימו שעין אחת מכוסה), צביעת הפנים בלבן, חברות בכת השטן, מכוללי קברים, נאצים, עם פירסינג, לרוב מחברי ברית המוצצות לרוב אלה שצובעים את הפנים , לטענת דעה זו הם פריקים. דעה שנייה: שמי שכל התכונות האלה יחדיו, משמע הוא פריק. וקיום של רק אחת של התכונות נגיד צובע את הפנים, לרוב לא גורר חברות בכת שטן לדוגמא פואנטה של דעה 2: יכול להיות שאדם הוא פריק אבל זה לא בהכרח אומר שצריך להרוג אותו (אודה לכם אם תכתבו ישר דעה 1 או 2 עם מספרים שהיה יותר נוח להכריע, לאיזה דעה אתם יותר מתחברים?) וברשותכם, אני יסיים את הנושא בתמונה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מישהו מוכן להסביר לי למה ההבדל במחיר בין סמסונג 620 באסקייפ וסמסונג 624 באורנג כלכך גדול??? זה הרי אותו כמשיר!!!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by shloosh,

בן דוד שלי נוסע לניו יורק יום חמישי!!! והוא שאל אם אני צריך איזה משהו משם. כמובן שאני רוצה איזה משהו ודי נמאס לי מכל מיני שטויות למחשב..... יש לי כבר הכל. אז חשבתי אולי איזה בגדים ובושם, הבעיה שאני לא מוצא מחירים וקטלוג של איזה חנות גדולה בניו יורק. אז אם למישהו יש אתר של חנות גדולה שם של בגדים אני מחפש קוויק סילבר ו-ripcurl וכאלה וגם diesel ולי קופר וכל מיני בסגנון.... תודה לעוזרים!!! נ.ב האתר של דיזל הכי מעצבן שראיתי בעולם

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by שניצל,

אני טס לקנדה בעוד כשבועיים. חשבתי לקנות שם משהו (כנראה מצלמה). איך המחירים שם? האם הם כמו בארה"ב? האם הם מושפעים מירידת הדולר האמריקאי? חוץ מזה, למישהו יש המלצה למצלמה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הייתי חייב לשתף כי זה אחד הדברים המצחיקים\מוזרים שראיתי בyou tube... קבלו את windowSSwastika...

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  22. ביום חמישי שעבר קיבלתי את טלויזיית הLCD החדשה שלי. כמובן שדבר ראשון התקשרתי למינימייזר ושאלתי אותו איך מנקים ריר ממסך שטוח, כשבתגובה הוא ענה לי את "עזוב אותי באמאשך" המסורתי. והמשכנו לדבר כשאני חותך את השיחה בהערות ביניים על מה הייתי עושה לטלויזיה הסקסית שלי אם היה לה איזה נקב. לפתע מתחילה מהדורת החדשות, ואני צועק משהו כמו "יש! יונית לוי בווידסקרין". דן אומר "מה קרה לך, היא מכוערת". אני אמרתי "תגיד מה נפלת על הראש? היא כוסית על!"... המהדורה התחילה, ומי מגיש? גדי סוקניק. אני - "וואט דה פאק, איפה יונית?" דן - "איפה אתה חושב שהיא תהיה? מתחת לשולחן". אחלה יציאה, כמובן. צחקתי ממנה הרבה. והיא שווה אזכור. למחרת ביום שישי אני יושב במסעדת חומוס ידועה ביפו בשם אבו חסן, או אחים עלי …

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by eegg,

יש לי בגרות בתנך שבוע הבא ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה ספר מיקוד הכי טוב לתנך. תודה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by shedox,

שלום לכולם. אז ככה, לאחרונה עברתי את המבחנים הראשוניים לפרוייקט גאמ"א, וכעת יש לי מוטיבציה ורצון מטורף לקחת חלק באחד מהמסלולים שמוצעים בגאמ"א. בגלל הרצון הזה, התחלתי לחפש על גאמ"א באינטרנט, והבנתי מה הרמה הדרושה בשביל להתקבל - גבוהה מאוד. אני מרגיש שלמרות שעברתי את המבחנים המעשיים הראשוניים, אני עדיין לא ברמה המתאימה, ולכן אני רוצה להמשיך ללמוד ולהתפתח גם בתחום שבו אני יותר טוב- C++, וגם בתחום של רשתות שנראה לי חשוב מאוד, שבו אני פחות בקיא. אני מוכן להשקיע הרבה וללמוד בשביל להגיע לרמה המתאימה. האם מישהו יכול להמליץ לי על ספר של תכנות מונחה עצמים מתקדם ל C++, ועל ספר ברשתות למתחילים - שיכינו אוית בצורה מתאימה למה שדרוש בגאמ"א ? *ד"א - לא רציתי שיווצר הרושם שאני רוצה ללמו…

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. Started by greenich,

אהלן אהלן התחלתי לתכנן טיסה עם חבר ללונדון כבר לפני משהו כמו חודש, שיועדה לינואר. ולא מזמן, וב"לא מזמן" אני מתכוון ל"לפני יומיים" הגענו למסקנה הבלתי נמנעת שמלעשות, לונדון יקרה אחושלוקי, יש לכל אחד מאיתנו 10,000 ש"ח להוציא וזה עוד לפני הוצאת דרכון שהבנתי שאמורה לעלות 250,עמלות על המרות למטבע חוץ וכו' וכו'. ואנחנו רוצים חו"ל לאיזה שבוע וחצי שבועיים. בכל אופן- לונדון- לא. אז מה כן? התחלנו לחשוב אולי בכיוון ונציה, גונדולות ומקום יפה ודברים לעשות וקר שם וגם שם יש אווירה אירופאית והרי האלפים עוברים שם שזה חזק ממש (סנואובורדינג אם יהיה מושלג, ואני מניח שבינואר יהיה), אבל אנחנו לא מתורגלים חו"ל בכלל וזה הטיסה הראשונה גם שלי גם שלו,ואין לנו שמץ משיט. אז במידה ואנחנו מכוונים לינ…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים