עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אוקיי, זה משחק יחסית "ישן" , שיחקתי בו הרבה לפני שנה כשהייתי תומך טכני (הייתי שם לקוחות על המתנה בשבילו די הרבה...) ובסה"כ זה משחק הפלאש שבמצטבר הקדשתי לו הכי הרבה זמן מכל משחקי הפלאש שקיימים... אני עדיין משחק בו פעם בחודש כשאני נזכר. אז זה המשחק : http://www.eyezmaze.com/tontie/v1/index.html זה אולי ייראה לכם קל בהתחלה, אבל זה דורש קואורדינציית יד-עין על אנושית בשלבים מסויימים השיא שלי של כל הזמנים הוא שלב 20, שאותו לא עבדתי מעולם : אני חייב לדעת אם מישהו מבינכם יצליח לעבור את שלב 20, מי שעובר את זה, לדעתי רשאי לדלג על המבדקים לקורס טייס.

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by Component,

היי, אני מחפש מוזיקה מותחת, בסגנון של סרטי ג'יימס בונד. היא צריכה לתת אווירה של מתח, אבל בלי יותר מדי אקשן (אני מקווה שתבינו). אני אשמח אם תכתבו פה שמות של טראקים שלדעתכם יתאימו. בתודה רבה מראש, עדי

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by דרייבל,

http://www.youtube.com/watch?v=6QKiXYhW-XU

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by shalomelbe,

אני לא יכתוב מי חושב מה, רק דעה א ו-ב. אחד חושב ש: פריקים/אימוים זה מכלול של תכונות שכוללות בן היתר: האזנה למוזיקת רוק כבד, תסרוקות מוזרות (סטייל אימו שעין אחת מכוסה), צביעת הפנים בלבן, חברות בכת השטן, מכוללי קברים, נאצים, עם פירסינג, לרוב מחברי ברית המוצצות לרוב אלה שצובעים את הפנים , לטענת דעה זו הם פריקים. דעה שנייה: שמי שכל התכונות האלה יחדיו, משמע הוא פריק. וקיום של רק אחת של התכונות נגיד צובע את הפנים, לרוב לא גורר חברות בכת שטן לדוגמא פואנטה של דעה 2: יכול להיות שאדם הוא פריק אבל זה לא בהכרח אומר שצריך להרוג אותו (אודה לכם אם תכתבו ישר דעה 1 או 2 עם מספרים שהיה יותר נוח להכריע, לאיזה דעה אתם יותר מתחברים?) וברשותכם, אני יסיים את הנושא בתמונה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מישהו מוכן להסביר לי למה ההבדל במחיר בין סמסונג 620 באסקייפ וסמסונג 624 באורנג כלכך גדול??? זה הרי אותו כמשיר!!!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by shloosh,

בן דוד שלי נוסע לניו יורק יום חמישי!!! והוא שאל אם אני צריך איזה משהו משם. כמובן שאני רוצה איזה משהו ודי נמאס לי מכל מיני שטויות למחשב..... יש לי כבר הכל. אז חשבתי אולי איזה בגדים ובושם, הבעיה שאני לא מוצא מחירים וקטלוג של איזה חנות גדולה בניו יורק. אז אם למישהו יש אתר של חנות גדולה שם של בגדים אני מחפש קוויק סילבר ו-ripcurl וכאלה וגם diesel ולי קופר וכל מיני בסגנון.... תודה לעוזרים!!! נ.ב האתר של דיזל הכי מעצבן שראיתי בעולם

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by שניצל,

אני טס לקנדה בעוד כשבועיים. חשבתי לקנות שם משהו (כנראה מצלמה). איך המחירים שם? האם הם כמו בארה"ב? האם הם מושפעים מירידת הדולר האמריקאי? חוץ מזה, למישהו יש המלצה למצלמה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הייתי חייב לשתף כי זה אחד הדברים המצחיקים\מוזרים שראיתי בyou tube... קבלו את windowSSwastika...

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  9. ביום חמישי שעבר קיבלתי את טלויזיית הLCD החדשה שלי. כמובן שדבר ראשון התקשרתי למינימייזר ושאלתי אותו איך מנקים ריר ממסך שטוח, כשבתגובה הוא ענה לי את "עזוב אותי באמאשך" המסורתי. והמשכנו לדבר כשאני חותך את השיחה בהערות ביניים על מה הייתי עושה לטלויזיה הסקסית שלי אם היה לה איזה נקב. לפתע מתחילה מהדורת החדשות, ואני צועק משהו כמו "יש! יונית לוי בווידסקרין". דן אומר "מה קרה לך, היא מכוערת". אני אמרתי "תגיד מה נפלת על הראש? היא כוסית על!"... המהדורה התחילה, ומי מגיש? גדי סוקניק. אני - "וואט דה פאק, איפה יונית?" דן - "איפה אתה חושב שהיא תהיה? מתחת לשולחן". אחלה יציאה, כמובן. צחקתי ממנה הרבה. והיא שווה אזכור. למחרת ביום שישי אני יושב במסעדת חומוס ידועה ביפו בשם אבו חסן, או אחים עלי …

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by eegg,

יש לי בגרות בתנך שבוע הבא ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה ספר מיקוד הכי טוב לתנך. תודה

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by shedox,

שלום לכולם. אז ככה, לאחרונה עברתי את המבחנים הראשוניים לפרוייקט גאמ"א, וכעת יש לי מוטיבציה ורצון מטורף לקחת חלק באחד מהמסלולים שמוצעים בגאמ"א. בגלל הרצון הזה, התחלתי לחפש על גאמ"א באינטרנט, והבנתי מה הרמה הדרושה בשביל להתקבל - גבוהה מאוד. אני מרגיש שלמרות שעברתי את המבחנים המעשיים הראשוניים, אני עדיין לא ברמה המתאימה, ולכן אני רוצה להמשיך ללמוד ולהתפתח גם בתחום שבו אני יותר טוב- C++, וגם בתחום של רשתות שנראה לי חשוב מאוד, שבו אני פחות בקיא. אני מוכן להשקיע הרבה וללמוד בשביל להגיע לרמה המתאימה. האם מישהו יכול להמליץ לי על ספר של תכנות מונחה עצמים מתקדם ל C++, ועל ספר ברשתות למתחילים - שיכינו אוית בצורה מתאימה למה שדרוש בגאמ"א ? *ד"א - לא רציתי שיווצר הרושם שאני רוצה ללמו…

• 13 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. Started by greenich,

אהלן אהלן התחלתי לתכנן טיסה עם חבר ללונדון כבר לפני משהו כמו חודש, שיועדה לינואר. ולא מזמן, וב"לא מזמן" אני מתכוון ל"לפני יומיים" הגענו למסקנה הבלתי נמנעת שמלעשות, לונדון יקרה אחושלוקי, יש לכל אחד מאיתנו 10,000 ש"ח להוציא וזה עוד לפני הוצאת דרכון שהבנתי שאמורה לעלות 250,עמלות על המרות למטבע חוץ וכו' וכו'. ואנחנו רוצים חו"ל לאיזה שבוע וחצי שבועיים. בכל אופן- לונדון- לא. אז מה כן? התחלנו לחשוב אולי בכיוון ונציה, גונדולות ומקום יפה ודברים לעשות וקר שם וגם שם יש אווירה אירופאית והרי האלפים עוברים שם שזה חזק ממש (סנואובורדינג אם יהיה מושלג, ואני מניח שבינואר יהיה), אבל אנחנו לא מתורגלים חו"ל בכלל וזה הטיסה הראשונה גם שלי גם שלו,ואין לנו שמץ משיט. אז במידה ואנחנו מכוונים לינ…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by pringles,

מבקש המלצה לשירי מטאל בסיגנון IRON MAIDEN SLAYER BLACK LABLE SOCIETY קיצר שירים כאלה שיש הדגשה לסולואים של גיטרות

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Omerole,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/752985 אז אסטה לה ויסטה,VISTA.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. Started by mulki,

שלום, כרגע אני לא מחפש הצעות למפרט. בינתיים אני רק חופר פה בפורום ורואה מה הציעו לאחרים. הנה מפרט שהצעתם פה למישהו לפני כמה ימים והייתי רוצה לדעת אם הוא יתאים למשחקים. אם למשל הייתי מוסיף כמה שקלים לספק 400W HEC. והייתי קונה כרטיס משומש של 9800GT (משהו ב250 -300 ש"ח). האם זה היה מחשב למשחקים? בעיקרון אני בודק כאן את הדרישות המומלצות של FALLOUT NEW VEGAS, של FABLE3, של NAPOLEON TOTAL WAR, של FIFA11 של MASS EFFECT 2 ושל STARCRAFT 2 (לא בא לי לראש עוד משחק מ2010), ונראה שהמפרט הזה מתאים לכולם. זה אומר שאני אוכל להריץ את רוב המשחקים בצורה חלקה על הגדרות גבוהות? למעט מספר מועט של משחקים כגון קריסיס( ולא יודע, איזה עוד?). יש לי כרגע מסך של 19. אבל האם זה יתאים גם אם אחליף למשה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ChrisBrown,

כמה עולה כרטיס לסרט ברב חן,חוצות אשקלון ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  17. שלום וברכה, אני היום חיפשתי בכול חנויות שקרובות אלי לבית לדים, חנויות כמו ACE והום סנטר ולצערי המוכרים לא יודעים בכלל מה זה... מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצא אותם? באזור רחובות וראשון....... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  18. אני טס יום שלישי ומעוניין לדעת האם הרישיון הישראלי תקף ברנגליה

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. איך העבודה עצמה - מהנה ? משעממת ? כמה מרוויחים ? איפה מעסיקים טכנאים חוץ מחנויות של מחשבים ? כדאי ללמוד ? לא כדאי ? יש אלטרנטיבה אחרת לקורס מקסימום שנה ? רבותי הרבה מתענינים בתחום הזה כל מי שמכיר את התחום שישתף אותנו לטובת קהילת hwzone

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by idofr,

משיו יודע מתי יהיה שידור חוזר או מאיפה אפשר להוריד את הפרק האחרון???

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה. אמא שלי התקשרה לטכנאי כדי להזמין ממנו והוא דיבר איתי בטלפון ומתחיל לבלבל לי בשכל שהAMD ATHLON 64 VENICE BOX לא מגיע עם 64 bit הוא אומר שסתם רשום שם 64 ומשכנע אותי לקחת מעבד INTEL למרות שהמחשב מיועד למשחקים ולפי מה שהבנתי AMD עדיף למשחקים. עוד משהו ביקשתי ממנו את הלוח DFI INFINITY ULTRA והוא אומר לי שDFI זה חרא של חברה ושאני יקח לוח של ASUS. ועוד משהו קטן שלא כל כך קשור לכאן ביקשתי ממנו את הכרטיס מסך הבא X800GT 256 והוא אמר לי שעדיף לי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את הכרטיס הבא RADEON 9800 512MB שאני בכלל לא יודע מאיפה הוא הביא את השטות הזאת. יש אמת דבריו? למרות שנראה לי שהוא מבלבל בשכל. ואמא שלי נוטה להאמין לו בגלל שהוא "טכנאי"

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  22. מכירים את שירות פנדוה: http://www.pandora.com הם סגרו את השירות למי שלא מארה"ב. אתם מכירים שירותים דומים עם מוזיקה טובה? כלומר אתר שאני נותן לו מספר שירים שאני אוהב והוא בונה פלייליסט לפי הטעם שלי. תודה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. קרב היום בו גוגל מתכננת להשתלט על העולם, והפעם הם הביאו לנו את DOCS(מואהאהאהא): http://docs.google.com/

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by zgd,

נקמה? או שאולי סתם "באג" :] http://www.pctip.co.il/about.php לחצו על "מיכאל שניצר"

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  25. אני יכול לבקש משהו?

דיונים חדשים בפורומים