עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כעיקרון כל החנויות הג'לטלמן וכו' הם כמו BUG של המחשבים הם יקרים טילים עם שעונים לא ממש טובים במחירים גבוהים. אני מחפש חנות שאפשר לקנות שם שעונים מסדרת G-Shock מומלץ עם רצועות בד מסדרה של 2007-2006 והתקציב זה מקסימום 400 שקל. יש לכם איזה חנות מומלצת ואולי איזה דגם טוב ? תודה, טימור.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  2. Started by benor,

שלפתי את כל הסכינים עד הסוף, ואני לא יודע איך לקפל אותם בחזרה. מישהו?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  3. Started by yomax82,

האם אני יכול לקבל הערכה ל גבי מחיר בארץ בתודה מראש oczpc 64002g 800

4. שלום לכולם. אני רוצה להזמין את המארז SILVERSTONE TJ07-B Black. דיברתי מקודם עם היבואן בארץ ואין את המארז הזה בארץ וזה לוקח כחודש וחצי (2000 ש"ח ותשלום מראש) לכן חשבתי על הזמנה מ-EBAY. התשלום על המשלוח לארץ עולה הרבה כפי שאתם רואים בתמונה שהעלתי אבל השאלה שלי כמה זמן לוקח המשלוח ?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. אולי לא התעדכנתי אבל לא היו אמורות להיות כמה הגרלות גדולות בחודש ספטמבר לרגל 5 שנים לאתר ? הייתה יותר מהגרלה אחת ? פורסמו הזוכים ? אנחנו כבר בתחילת דצמבר.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. Started by The Dom,

לפני כמה זמן (אני חושב שבוע שעבר) היית כתבה על גיא דאר בהארץ ועל מה נשים צריכות לעשות כשהם פוגשות את בני סלע... (גיא דאר=מדריך קמ"מ-לא קמ"י מדריך ראשי בארץ-קמ"מ קרב מגע מלא הלקוח מהקרב מגע ישראל) איך אני יכול להשיג את הכתבה בלי כסף דרך האינטרנט? אני רק רוצה לראות אותה... ואני לא מתכוון לחפש בזבל אחרי עיתונים..... בקיצור... יש דרך?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  7. Started by CM_Punk,

אני כבר שנה מחכה ומנסה להירשם לאחד הפורמים של הטורנטים הגדולים כמו טורנט ליץ' וטורנטבייטס אבל ההרשמות סגורות כבר יצאה לי הנשמה מלנסות יש אולי למישו הזמנה? אני מאד אשמח תודה. אם יש לשלוח לאימייל benn283@bezeqint.net

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  8. התערבתי עם חבר שלי. הוא אומר שהמטוס יכול להגיע ל-1000 ומשהו קמ"ש ואני אומר שזה לא יכול להיות... מי צודק?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  9. Started by musari,

יש תוספת שמראה לך מי קורא לך תאוואי למי שיכול לתת קישור או תשם של הפלאג.... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  10. Started by Kidney_stonE,

מישהו פה קנה ב NikeID ? http://www.nikeid.com/ לא ראיתי את ישראל ברשימת הארצות בכניסה לאתר אז אני די מניח שהם לא עושים משלוחים לארץ די פעם ראשונה נתקלתי בזה היום, למרות שאני בטוח שזה שירות שקיים די הרבה זמן ודי הרבה אנשים מכירים אותו די נחמד לי הרעיון לעצב נעל ככה עיצבתי משהו לעצמי (מה אתם אומרים ?) (תעלו עיצובים שלכם...) אני מניח שאני אגלה אוטוטו אם הם עושים משלוחים, אחרי הרשמה לאתר והכל, אני אעדכן כאן (אז סתם פתחתי ת'רד בשביל להשוויץ בעיצוב הכתום מזעזע שעשיתי לעצמי, מה אכפת לכם, תעלו עיצובים שלכם..) עריכה : כנראה שלא שולחים לארץ... אני אאלץ לשלוח את זה לבן דוד בארה"ב שישלח אלי...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. כותרת?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  12. Started by talevi,

יש לי חבר שגר בהונג-קונג והוא מגיע לארץ האם למישהו יש מושג האם המחירים שם זולים יותר מארה"ב ? כי אני רוצה לקנות מחשב ויש לי אפשרות או מNEWEGG או בהונג-קונג מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  13. Started by CrossFire,

?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. Started by MasterDK,

http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=2502113445678a36429d7.jpg

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. האם אפשרי? במקום קודם לבדוק אם יש תגובות להודעות שלי ואז להכנס להודעות.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  16. Started by HeaT-SinK,

היי חברה, אנחנו כמה חברה בגילאי הצבא שרוצים ללכת למסיבה מחר, בקריסמס. אנחנו מחפשים מועדון/וילה/WHATEVER שיש בו מסיבה טובה עם אנשים טובים (לא משיחים חס וחלילה). ידוע לכם?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. http://www.stage6.com/user/zbol/video/1834278/Ukraine-moto-adventure דו"ש = דו שימושי (שטח+כביש) תהנו! ;D

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. אני מבין שעכשיו יוצאים מעבדים חדשים ומתחילה שנה חדשה אני יכול לקנות את המחשב רק בעוד שבוע - שבוע וחצי האם כדאי לי לחכות עוד קצת מעבר לשבוע וחצי (זאת אומרת משהו כמו שבועיים, שבועיים וחצי-אולי בגלל שיהיו ירידת מחירים או שסתם אני חושב ולא שווה לחכות את הזמן כי הירידה לא תיהיה משמעותית או שלא תיהיה בכלל) או שזה לא משנה ואקנה בעוד שבוע וחצי. תודה

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  19. Started by ben_amitai,

ככה: בסידרה הנדסית נתון A2=-40, A5= -2560, חשב את S7 אני יודע שקודם צריך למצוא את Q וA1 פשוט לא יודע איך למצוא את הQ הזה ומחר יש לי מבחן (חחח)

20. Started by BIGmaMA,

אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט אני מקבל שגיאה 691 , אני מחובר לhot. הסיסמה ושם המשתמש מוקלדים נכון . מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  21. Started by itai_1813,

יש לי כרטיס של ATI, לפני כמה דקות עשיתי לו עדכון ולאחר ה-Restart הוא הביא לי אפשרות של Product Register או משהו כזה, רציתי לדעת מה זה נותן לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  22. Started by DrecK,

קורע

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  23. Started by ZeppeliN,

אחותי מתגייסת ביום שני לכלל צה"לי ואני רוצה לדעת מה אני יכול לקנות לה... לא משהו יקר מהסיבה הפשוטה שאין לי מספיק כסף... איזה 200 שקל... היא לא צריכה MP3 כי יש לה איזה 5 וגם יש לה K800. מה אני יכול להביא לה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  24. ויוכל לעזור לי בבעיה עם מחשב חדש? אני מאזור רחובות... תודה על כל עזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אני הייתי רוצה לראות REMAKE לHALLOWEEN של JOHN CARPENTER, אני יודע שיצא HALLOWEEN השנה שעברה ב2007 של רוב זומבי, אבל לא ממש אהבתי את השחקנים והאווירה הייתה גרועה יחסית לסרט הראשון, היייתי רוצה לראות REMAKE כמו שצריך. בנוסף לזה הייתי מאוד רוצה להיות REMAKE לALIENS, לפי דעתי הסרט הכי טוב שאי פעם יצא.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.