כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,644 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.wallashopsphoto.co.il/ לי יש ניסיון מצויין איתם ומדובר בדיל סופר משתלם לדעתי - למהר כי נגמר עוד יומיים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני נרשם לאשכול מסויים ומקבל עדכונים על תגובות חדשות
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
http://webimage.co.il/sony/colour/?CampID=1&BannID=1_22 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
-
שלום, בזמן האחרון יצצאו המון עונות חדשות, וכמו כן סדרות חדשות. אם יש סדרה חדשה שאתם רואים שהיא מומלצת לפי דעתכם, תרשמו אותה, מידע קטן ואם היא שווה צפיה. אני ממליץ על נמלטים, העונה ה2 ממש ממש טובה. ואבודים שממש ממש מותח בעונה ה2. 4400 עונה שלישית נחמדה .
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש סיבה טובה שיכולה להסביר את זה חוץ ממה שאולי אפשר לחשוב? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קוראים לי נימרוד, אני עוד מאט בן 15 אוהב להטיס טיסנים, לנגן בחשמלית, להתעסק עם מחשבים ולשחק כדורסל וגם פוטושופ וחתימות מה קורה אתכם?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
יום ראשון אני מתחיל את הקורס בן שלושת השבועות. רציתי קצת פרטים על הקורס וחומר הלימוד אם אפשר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
שלום רב, אשמח לאתר להורדת שירים מיוטיוב . נקי מרוגלות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משהו אבל עם רזולוציה 1440X900 או 1280 או משהו..
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
במסגרת הבגרות במחשבים אנו אמורים לבנות אתרי אינטרנט אני רוצה לבנות אבל אין לי שמץ של רעיון אסור שיהיו אתרים על מחשבים מוסיקה ספורט וכד' מישהו יכול להושיע ?!?!?!?!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מעל 600,000 משתמשי טורנטים מדווחים על קבצים חסרים ומחשבים מושבתיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/youtube-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%92%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91-360-%d7%9e%d7%a2%d7%9c%d7%95%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לוחות שנפוצים בהם חלקי מחשב וכרטיסי מסך בפרט. אני מחפש 9800 פרו או משהו ברמה שלו לאייג'יפי,אשמח אם תעזרו לי למצוא איזה לוח שיעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מישו יודע אולי שיסביר לי בבקשה אני חייב לדעת!
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלוםם אני גר בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש יש לי הרבה ידע ואני מחפש מחשב בין 2000 ל 3000 דולר שזה המון כסף וזה יהיה ממש מחשב רציני הבעיה היא שאני לא מוצע חנויות מחשבים טובות פה יש את הרשתות הגדולת אבל הם שם לא מבינים כלום ואין להם את כול הדברים המיוחדים שאני מחפש האם משהוא מכיר בניו יורק איזה חנות רצינית למחשבים או אם לו לפחות על איזה אתר שאני יכול להזמין משם את הכול... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אני כיתה י'5 באוהל שם.... יש כאן איזה מישהו מאוהל שם או בכלל מאיזה תיכון מרמת גן!?????
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
סתם כל מיני תמונות וציורים מגניבות מכל הסוגים
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אולי אני קצת חיי בסרט סי אי אי אבל עם השירותים המוזרים שגוגל נותן היום אי אפשר לדעת .. אני מחפש איזהשהו שירות שאני יוכל להעלות אליו תמונה של בן אדם (תמונה ברורה של הפנים) ולפי הפנים הוא יקשר אותי לשם שלו.. נגיד יקשר אותי לפייסבוק שלו או מייספיס או שירותים כאלו ואחרים .. האם יש שירות שכזה ?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי מבחן מחר בהבעה על כתיבת דגם טיעון, רציתי לדעת איך אני בונה כתיבה טיעון נכונה, תנו דוגמאות/טיפים...
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ לגבי שדרוג המחשב שלי. באיזה פורום אני אמור לכתוב בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
לא הבנתי איך כותב הכתבה לא שם לזה לב... אבל 2 האייפונים בתמונה זה לא אייפון 4. אפילו עיוור צבעים יכול להבדיל...
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-