כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
זה של ביטורנט, אשמח לשמוע תגובות.. http://www.esooti.com
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אשמח לדעת אם יש כאן כאלו. יום טוב :smoke:
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
למישהו יש במקרה הזמנות פנויות ל- http://torrentbytes.net/ ?? יש לי הזמנה לטורנטיט אבל אני לא מסתדר כ"כ עם האתר הזה, אז מישהו צריך ..
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
WTF... אני אתן לתמונה לדבר.... השיר נמשך איזה 17.5 דקות... [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אז ככה, חשקה נפשי בדגם הנ"ל ומחיפוש קצר באיביי ובאמאזון ראיתי שהשעון עולה בערך 110-120 דולר ברוב המקרים (לשעון חדש כמובן, לא משומש). בארץ המחיר הוא 1600-1700 ש"ח ממה שראיתי. אומנם אני לא חדש בכל הנושא של האיביי וגם לא חדש לי הנושא שבארץ עושקים אותנו (אם זה המחירים בחנויות ואם זה המדינה שגובה המון מיסים מהיבואנים וכו') אבל נראה לכם הגיוני הפרש המחירים הזה? אני לא מאמין שהשעון מאמאזון מזוייף וגם בטח שלא השעונים באיביי שנמכרים מ-TRSים למניהם...סתם, מוזר קצת. מדובר על מחיר הגבוה פי 4. בכל אופן למישהו יש התנסות עם שעונים שכביכול "הפוכים" ומיועדים לשמאליים? אני מפחד שהכתר שם יפריע לי ליד ולצערי אין לי שום חנות בסביבה שמחזיקה שעון כזה כדי שאוכל למדוד. אשמח אם מישהו מכיר.
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
www.happytreefriends.com לכו ל-Watch Episodes ותראו כמה הגורל יכול להיות אכזרי...
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מוטציה חדשה ומסוכנת של נגיף הקורונה בדרום אפריקה בזמן שהעולם מודאג מהמוטציה הבריטית שגורמת לנגיף הקורונה להיות מידבק יותר, מוטציה נוספת התגלתה בינתיים בדרום אפריקה – שעלולה לגרום לווירוס להיות מסוכן יותר עבור צעירים. עם זאת, סבורים כי זן זה לא יהיה עמיד בפני החיסונים החדשים https://www.mako.co.il/health-illnesses-and-medicines/illnesses-the_novel_coronavirus/Article-fae0231c9808671026.htm
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני הייתי הורג אותו! חחחח.... מסכן... http://ja.metacafe.com/watch/62172/pisa_tower/
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי מחשבון casio fx-911es אני רוצה להגדיר משתנה, ואז להשתמש בו בחישובים. איך אני עושה את זה? אם במחשבון הזה לא קיימת האפשרות, עם איזה מחשבונים כן אפשר לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
זה לא ממש קשור לפורום תכנות לכן העדפתי לבקש פה. אני צריך תוכנה קטנה בVB שתתמזער ליד השעון ותכנס כל שעה לכתובת http://www.yad2.co.il//MyYad2/MyOrder/Yad1Details.php?SalesID=47693&Up=u זה יעזור לי מאוד חבר'ה תודה!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
הלו הלו היום נפתח "עמוד מעריצים" לאתר, בפייסבוק. ה-fan page של האתר יאפשר לכם לסמן את עצמכם כ..מעריצים! תוכלו להתעדכן בכל העדכונים החמים, בכל המבצעים, ההגרלות, האירועים - והכל ישירות לפייסבוק שלכם, אולי האתר היחיד שבו אתם כנראה מעבירים כמעט את אותה כמות זמן שאתם מעבירים ב-HWzone על בסיס יומי מומלץ להצטרף! http://www.facebook.com/HWzone בין 1,000 המצטרפים הראשונים יורגל פרס כספי בסך 50,000 ש"ח!!!! * * בכפוף לתקנון, בתנאי שמצטרפים מעל 500,000 משתמשים בתוך 24 שעות החל מרגע שליחת הודעה זו. הנהלת האתר רשאית לבטל מבצע זה ללא הודעה מוקדמת.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיט: זה אמור להיות בכללי שלום, אינני יודע כמה מכם עושים קניות בקניון אילון שבר"ג , אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב הנוסע …
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני מנסה להדביק את הקוד הרשום נניח בסרטון שלי שמופיע ביוטיוב מהתיבה Embed שממקמת בצד ימין , כלינק בדף האתר שלי , וזה לא עובד , כנראה צריך להשמיט משהו מהקוד ... בקיצור השאלה שלי כיצד עושים זאת , בעקרון אני מעוניין שהליק ששתלתי יוביל לסרט שלי בלעדי ז"א שיראו את הנגן של יוטיוב מראה את הסרט שלי תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
בשעה טובה ההורים שלי הסכימו לקנות לי טרקטורון. הבעיה שאני צריך להשיג אחד משומש (וטוב) ברק 7,000 ש"ח. מי שמבין בטרקטורונים (הבנתי אורי שאתה מבין ויש עוד כמה) יכול להמליץ על דגם מסויים? חשבתי על פולאריס 250 או ספורטמן 400. (אבל השני נראה לי קצת יקר מדי). אני מקווה שאתקציב שלי בסדר, צריך את עזרתכם, אז בבקשה...
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום... שמעתי שאוזניות IN EAR (אוזניות קטנות של נגנים, אוזניות כפתור...) מזיקות לשמיעה... כי הם קרובות לעצב שמיעה כלשהו... האם זה נכון?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כולם לקרוא את הכתבה על החווה הסינית בידיעות אחרונות!! יורם בן יהודה.. זה אבא שלי ;D ובלי קשר בכלל.. כתבה מעניינת ביותר!
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
באמצע דצמבר אני נוסע לטיול בארה''ב ואשהה אצל קרובי משפחה של חברה שלי. כמובן שזה יוצא בקרסמס וnew year שם. בכל מקרה רציתי הצעות למקומות שכדאי לטייל בניו יורק \לבקר שם. מקומות שכדאי להסתובב, חנויות. 2. מה כדאי להביא מחו''ל, אני יודע שמכשירי חשמל זולים לעומת הארץ, הבעיה היא שלא להתפס במכס. אני מוגבל כספית, אני מגיע לשם עם 1300 דולר בלבד . דברים שאני חושק בהם: פאן באס, מאווררים שקטים למארז, רסיבר, מערכת רמקולים, מזרים מדיה, אייפון\מכשיר דומה,מעבד חזק יותר. תודה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בפתירת מטריציה, ובנוסף גם את הדרך לפיתרון ... תודה רבה 3X+2Y+4Z-7W=31 X+3Y-9Z+10W=1 -X-6Y-Z+3W=-29 -4X-Y+6Z-6W=-13 X=? , Y=? , Z=? , W=?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש חנויות שאפשר לקנות בהם נגני mp3 באילת ? משהו בסגנון באג. אני יודע שיש בקניון שבסוף הטיילת חנות מחשבים קטנה. יש שם משהו? ואגב - שווה לקנות שם משהו כזה ? או שהמחיר שלהם גבוה ב-20 אחוז ואז הם מורידים 17...?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני חבר בבנק אוצר החייל, אני כרגע במינוס ללא מסגרת. יש לי תשלומים בישראכרט שחוזרים, כעיקרון אני יוצא שאני משלם על ההחזרים 116 ש"ח ריבית. זה הגיוני? זה ממש ריבית מופקעת! וכל חצי חודש ישראכרט מחייבים והבנק שולח את ישראכרט חזרה... יוצא שאני משלם 116 ש"ח כל חצי חודש. רק הריבית שכמעט כמו משמרת שלמה שלי!!! :o :o רק שתבינו אני לא מאלה שיאמרו לכם שאסור לבנק לחייב על איחור, אבל רבאק, למה זה כל כך גבוה?! יוצא מצב אירוני שאני במירוץ כדי לכסות את הריבית ולא את החיובים.
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הדיסק נקנה לפני יומיים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
באתר שלהם אין שום מקום לכתוב הצעות, לאן לפנות? כי יש לי מילה עברית למילה לועזית, המורה שלי ללשון (שהיא בעלת תואר ראשון או שני) אמרה שזו מילה ממש "יפה" והברקה, ושאני צריך להיות באקדמיה :-X מי רוצה לעבוד באקדמיה הזאת ANYWAY
-
- 9 תגובות
- 6.8k צפיות
-