כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,645 דיונים בפורום זה
-
כבר הרבה זמן רציתי ללמוד לנגן על גיטרה, לא יצא לי( כי אני סתם עצלן) קיצר עכשיו אני בצבא ואין לי זמן למורה, ולחברים בצבא אין תמיד את הזמן ללמד אותי. אני צריך סרטים שילמדו אותי החל מהבסיס לנגן בגיטרה. נ.ב כן כן אני מחפש בגוגל, הכוונה לסרטים שאתם ממליצים או מכירים.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
האם מישהוא יודע על דרכים שבהם אוכל לנסות ולאתר קרוב רחוק של משפחתי שגר בניו יורק העיר יש לי את שמו משפחות וגיל וזהוא אשמח אם תוכל לנתב אותי לאתרי אינטרנט או שירותים נוספים שבהם אוכל להעזר תודה מראש[ DEMULTI
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
מישהו יודע למה אי אפשר להזמין מהאתר שלה וריך אפשר להזמין מישמה כי כשאני בא בא להזמין ניפתח לי דף כזה שאונר שיש איזו שהיא שגיאה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אהלן מחר יש לי מיונים למשלחת לארה"ב מהארגון זרעים של שלום. עכשיו לשאלות: 1) מישהו השתתף במשלחת הזאת פעם? 2) אם כן מה היה במיונים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אנא תענו מהר!!!! מה קרה לעומרי? 1)משועמם. 2)לחוץ כי לא חירבן. 3)אחר_________.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
חבילה קטנה(נגיד 10*10*10), קלה(עד חצי קילו), ולא מסומנת שנשלחת בדואר רגיל איטי עם מספר מעקב מארה"ב מה הסיכוי שתיתפס. מנסיון עם חבילות מהמזרח סיכוי נמוך האם לצפות שמארה"ב זה יהיה גם כך?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות presonal dvd player. מישהו יודע אם ניתן לרכוש בארץ מכשיר כזה? הנה דוגמה למכשיר כזה (אני מקווה שיש בארץ) .
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לנו בעיה בתריס בבית... תריס גדול עם מנוע וכו'. רציתי לדעת אם משהו פה מבין בדברים האלה כי הוא עושה לנו בעיות קצת... סידרנו את רובן הבעיה עכשיו שהוא לא מעלה את התריס עד הסוף ומפסיק מתישהו ללא סיבה נראית לעין. אם יש פה משהו שמבין אני אתן פרטים מלאים כמובן, פשוט זה קצת ארוך ואני רוצה לשים גם תמונות תודה מראש!!! יניב
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
הרוגלה החדשה, שזכתה לכינוי Hermit, מתחזה לאפליקציות לגיטימיות והיא יכולה לגשת להודעות ולתמונות וכן להקליט אודיו ללא ידיעת הקורבנות. חוקרים טוענים כי איטליה וקזחסטן השתמשו ברוגלה, ונעשה בה שימוש גם בסוריהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 311 צפיות
- 1 follower
-
-
סכין קרמביט מcsgo תעבור במכס?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל התפנה לי זמן קצת ואני רוצה לעשות את ההסמכה הראשונה של MCITP אשמח אם למשהו יש את הבנק שאלות של 70-640
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
איזה ספק אינטרנט הכי טוב ? , ועוד שאלה : ספק אינטרנט גם עושה שקעים של רשת בבית ? אני רוצה לעשות שקע רשת בכל חדר במקום WIFI
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ממש לא מזמן קניתי 256 MB RDRAM PC 800 ויכול להיות שאצטרך למכור אותם... :'( אם אני ירצה למכור אותם אני חייב לעשות את זה מהר ואני שואל איפה הכי כדאי לפרסם מודעות למכירת חלקים? נ.ב המעוניין לפנות בפרטי.. ;D
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
ויכול לתפוס לי מקום בקורס ספורט? נ.ב. אם אתם כבר נדיבים אז לשחיה את ההרשמה שלי נפתחת ב21, ומתאים לי לדחוף שחיה עכשיו. אם מישהו יהיה נחמד שיצור קשר בפרטי עם דרכים ליצירת קשר, או שיקח הפלאפון שלי או משו תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
כותרת.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
כחודש אחרי שקיבלנו הזדמנות לצפות בו בפורמט מודלף, הטריילר לסרט הקומיקס החדש והייחודי מופץ באופן רשמי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-בטריילר-האלים-והמדהים-לסרט-deadpool-הפעם/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה ראוטר + מודם (במכשיר אחד) של חברת בזק. לסבתא שלי בבית אין אינטרנט אבל יש לה קו טלפון של בזק. השאלה שלי היא כזו: אם אני מחבר את הראוטר+ המודם לקו הטלפון, מצד אחד, ומהצד השני מחשב, אז יהיה לי אינטרנט בו?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני מת לייבא את הרייזר פלסמה והאקזקט מייט עכשיו ראיתי שבארצות הברית ביחד הם 70$ ובארץ הם יותר כמו 700 שקל ורציתי לדעת אם יש חנות מחו"ל ברשת שמוכנה לשלוח אותם לארץ.? נ.ב: אמזון לא שולחת אלקטרוניקה אל מחוץ לארה"ב או אנגליה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא הפורום, אנא העבירו במידה ולא :-)
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני ממש שובר את הראש בזמן האחרון בניסיון להוריד משחקים וכאלה.... הבנתי שאני חייב להשיג הזמנה כלשהי או למצוא דרך מסויימת להירשם לאתרים כמו torrentbites torrent leench וכל אלה בקיצור אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
כי ככה זה מופיע באתר איפוקס אירופה לפי האתר שלהם הם גם הבואנים של ציינטק ועוד, כי זה יכול להסביר את המחירים המאוד נמוכים שם
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמאפשר לי למצוא שירים\זמרים על פי סיגנון. למשל אם אני רוצה שירים בסיגנון של אריק קלפטון אז הוא ייתן לי רשימה של דברים שאני עלול לאהוב.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
-
שלום מישהו מכיר אתר בו אני יכול לאתר מספר נייד לפי מספר נייח??? זה חשוב תודה
-
- 1 תגובה
- 10.5k צפיות
-