עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by maverick,

לא נמאס לכם מכל הפירסומות (בטלוויזיה ובאינטרנט)? היום אתה לא יכול לגלוש בלי שתיתקל (מבלי שביקשת בכלל) בעשרות פירסומות. פעם עוד היו פרסומות פחות מציקות. אמנם הם קפצו לך בחלונות נפרדים והיה אפשר לסנן אותן אבל היום זה שונה. מלבד אותם pop-ups אתה לא יכול לקרוא איזו כתבה בלי שהיא תיחתך באמצע עם איזו פרסומת או שתקפוץ לך איזו פרסומת פלאש בפנים. ממש מעצבן. ושלא נדבר על הטלוויזיה. אי אפשר לראות 7 או 8 דקות רצופות של תוכניות מבלי להיתקל במקבץ פרסומות ופרומואים באותו מספר של דקות. ממש מעצבן!!!

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. למרבה הפלא מלזיה וסין במקומות הראשון והשני בפירטיות משחקי מחשב. http://www.gamespot.com/news/2005/02/11/news_6118497.html לרשימה המלאה - http://www.iipa.com/pressreleases/2004_May3_Sp_301_plus_chart-rev.pdf אנחנו נמצאים בסוף עמוד 4, ונוזפים בנו על הפירטיות במוסיקה - ROFL!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by imac,

את הכתבה המקורית קראתי בוואלה וממש נלחצתי, אבל אמרתי, רגע זה וואלה. הם סתם יודעים להלחיץ, אז הלכתי לברר במקורות קצת יותר אמינים ומצאתי את הכתבה הזאת. http://slyck.com/news.php?story=665 בתגובות המתכנת של המערכת עצמה של Lokitorrent הגיב על איך שבנויה המערכת עצמה ושרוב הסיכוים שהלוגים היחידים שיש הם מלפני 3-4 ימים מכיוון שלוג יכול להגיע לגדלים עצומים תוך זמן קצר (במיוחד אם זה באתר בסדר גודל של לוקי). אז לא הבנתי מה אדוורד ובר (הבעלם של לוקיטורנט) עשה עם כל הכסף שאסף ? (לפחות 50 אלף דולר שנאסף מתרומות), כי לפי מה שהבנתי הוא בכלל לא הלך למשפט. הבן אדם הזה אכזב המונים, הוא היה הבחור שהיה אמור להושיע אותנו המשתפים, אם הוא היה מנצח במשפט היה נגמר עידן הפחד.. אני יכול להעיד אישי…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by com,

אהלן אנשים. מחר אני וכמה חברים נוסעים לחרמון.. נוסעים, אבל אין לנו שום מושג איך באמת נוסעים לשם. משהו יכול להסביר הסבר מפורט איך מגיעים לחרמון? יש לציין שאני לא ממש מכיר את הכבישים שם, ככה שעדיף להגזים בפירוט (ולא סתם להגיד לעלות על כביש "X" אלה לפרט איך ואיפה) תודה רבה!!

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  5. אני רוצה לקנות כמה אלבומים של אביב גפן, אבל בחנויות שיש פה בעיר לא מצאתי שום אלבום שלו ואין לי כוח לסוע עד תל-אביב או עיר אחרת קרובה רק כדי לקנות אלבומים של אביב גפן, אז רציתי לדעת אם יש אתרים אונליין, כמו לגביי מוצרי המחשב, שמוכרים אלבומים של זמרים ישראלים וכו'?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  6. שלום : ;D יש לי קרוב משפחה שבקרוב (יוני בעע) מגיע ארצה, ואני צריך לנצל את זה אני חשבתי משו בסביבות האוזניות האיכותיות או דברים שקשורים למחשב ויהיה לי כאן אחריות עליהם... (אני מניח שחלקי מחשב לא יהיו במקום, אני לא יודע להרכיב שום חלק במחשב, אלא אם יש חברות שמוכנות לעשות את זה בשביל הלקוח) המחיר די גמיש, יכול לעלות מעט. אז תמליצו!

7. Started by Lion,

אני מחפש להקה בסגנון של Dreamtheater מעיין מטאל בלי זמר או שתנסו להמליץ לי על להקה שיכולה להשתוות למטאליקה של פעם לא שיש דבר כזה אבל בכל זאת

8. Started by rk666,

תראו בעצכם... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by anatoli,

משהו יודע במקרה מה המשכורת שמשלמים במקדונלדס? אני שוקל להתחיל לעבוד בקרוב, ואני רוצה לדעת כמה אני יקבל במידה ואתקבל. כמו כן, מישהו מכיר אתר שבו אפשר למצוא את משכורות המינימום לפי גילאים, או לפחות יכול להגיד לי מה המשכורת מינימום לנער בגילי (16 וחצי)? תודה רבה, Anatoli.

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

http://www.cat.com/cda/layout?m=37840&x=7 סתם מתעניין... עריכה: אופס לא שמתי לב שזה לא לינק לדגם שדיברתי עליו אוקיי בלינק שנתתי לכו ל"TRACK TYPE TRACTORS" ואז לכו לD11R

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by RayZ,

-מדריך מחשב חדש - כל מה שצריך לעשות בעת קבלת מחשב חדש! עבדתי על זה המון: http://planet.nana.co.il/c-come/NEWcompurer.htm זהו מדריך למתחילים, אני בטוח שאתם לא תימצאו בו עיניין שימושי .

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

מאז יום עליתו של האתר לאויר היה שיפט אתר מוביל, מעולם לא נכנסו למלחמות בין האתרים השונים, אבל הפעם המצב הוא שונה, היום זה איום יותר גדול על נושא שיתוף הקבצים. בימים האחרונים עשינו הכנות שונות להעלת האתר לשימוש של עשרות אלפי הגולשים שמצאו את האתר כמקום טוב עקב השינויים באתרים המקבילים לנו, נעשו גם מספר גישושים מגורמים שונים לבחון אפשרות של שיתופי פעולה. כרגע האתר באויר, בימים הקרובים שרת חדש (נוסף), יכנס לפעולה. אנחנו לא מצהירים הצהרות גבוהות, אנחנו עושים מעשים. אתם מוזמנים להגיב, להציע, לעזור או כל דבר שעולה לראשכם, אנחנו לא מבקשים מכם כלום אלא רק לדעתם מה אתם, הגולשים שלנו, אלו שבאמת חשובים - רוצים / חושבים / מציעים. צוות האתר. בבקשה אנשים הגיבו בשביל להבטיח את המש…

13. מישהו יודע איזה חוקים בדיוק הפרו האתרים. אני מדבר על חוקי הארץ ואיפה אני יכול ליראות את חוקי ישראל?

• 60 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by DXT,

http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=668865 וואלה התעלו על עצמם, שוב

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by HumanFly,

שלום, מי היבואן של DFI בארץ ? והאם ניתן לקנות ממנו באופן פרטי ביותר זול ?? אותו דבר לגבי כרטיסים האם אפשר לעשות דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  16. :'( חברים יש לי בקשה לכל האקרים שפה ולמביני עניין. גלשתי לי ברשת עד שאיזה אתר מניאק הציע לינק לאתר "מעניין" (ציטוט) אז ניכנסתי לאתר וראיתי שזה אתר שמראה גופות חתוכים וכל מיני ראשים וחלקי גופות וחרה כזה. יצאתי מזה בשוק רציני ואני קצת עצבני על מנהל האתר. כמה חולה צריך להיות כדי להקים דבר מגעיל כזה? יש שם סקצייה "ישראל" ומראים שם את כל קורבנות הטרור והמחבלים יותר נכון את חלקי הגופות ויש גם סקצייה 11-9 :'( בקיצור משהו מזעזע ונוראי. אני מבקש ומיתחנן לכל מביני העניין והאקרים שפה בבקשה תפילו את האתר המגעיל הזה. אני מוכן לספק כמה שרתי פרוקסי (שרתים של חברים בחו"ל) שיכולים לעזור לכם (אני חושב) אני לא יודע עם הפרוקסי יעזרו או לא כי אני לא מבין בזה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לאחותי עבודה להגשה והיא צריכה להוציא מידע על זה מהאינטרנט...למישהו יש איזה אתר עם מידע על זה? אני לא מצאתי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by IG,

OK, אני צריך כמה רכיבים, ואני רוצה לקנות כמה שיותר מהם דרך קרוב משפחה בניו יורק. אני מבקש מכם שתמליצו לי על רכיבים במחירים שאני אציין, ותגידו לי באופן כללי, אם כדאי לי לקנות את הרכיבים בארה"ב, או שעדיף לקנות אותם בארץ (תתיחסו בבקשה לאחריות, לשכיחות התקלות...) אני ארשום את הרכיב, ואת הסכום המקסימאלי שאני מוכן להוציא עליו (בדולרים...) abit nf-7 v 2.0 - 65$ hec 475W - 70$ כרטיס מסך - 100$ כל המחירים הם +- 10$, אבל לא יותר! אם יש לכם המלצות משתלמות יותר, אז תציעו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by -cg-,

אהה.... נושא זה מוקדש ל.... אהה.... warhammer... בעיקר 40K.... אני מקווה שזה לא נחשב לספאם או משהו נכון?? פה נדבר על.... וורהאמר... משום-מה. אוקיי, אני אוסף Tau And Kroot ביחד עם חבר שלי (אני לא איך לאמר..... עשיר ממש...) כאילו, זה לא שנלחמים כל יום, אז כל פעם שמישהו רוצה להילחם באחד החברים שלנו השני מביא לו את הצבא. יש לנו בינתיים Fire Warriors, שהם הטקטיקל סקוואד של הטאו, ולידר, שהוא לא ממש לידר, אבל הוא HQ, וחשבנו בהתחלה שהוא לידר כי עוד לא היה לנו ת'קודקס אז קנינו אותו.... אבל הוא יכול לשמש כאחלה לידר.... בכל מקרה, אני אפרט אח"כ, אני חייב לזוז יש לי ראיון לבית הספר ליד"ה..... לכיתה י' =] אני אחזור בערב מקווה שתגיבו לי ביי

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  20. http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=43298 מסופר על בחור נחמד ש"חבר" שלו שפך חומר מסוים על הכרטיס שלו ועוד מישהו מציע לו blow off או תרסיס כזה שם ממש צחקתי

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  21. למה שום בטריה לא מתאימה חוץ ממה שיש בתוכו ומאיפה אני מביא עוד בטריה כזאת? :s05:

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  22. אם אפשר בבקשה תשובה מלאה ממני שמבין במשפטים קצת... למה במערכת המשפט בארה"ב המושבעים מקבלים מספרים מיוחדים ולא קוראים להם בשמותיהם... תודה

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

2F 2F הוט אקשן 20:15 ביי

24. Started by vinipyx,

אני צריך ללכת לעבודה אבל אני לא יודע השבת

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  25. הראתי להם את האישור על מסירת המבחן שברשותי. האם נותנים לי 100 אוטומטי?

• 9 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים