עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by rroonnii,

כאלה ? משהו בסגנון הזה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by m1ke,

אי שם לפנות בוקר נפרץ צינור במטבח של המשרד. כעבור כמה שעות ב-4 לפנות בוקר נופל החשמל. ומתגלה הזוועה: http://pwnmypic.com/images/05534600813515252908.jpg 11 מחשבים לא עמנו יותר. שרת אקסצ'נג' בסרטים קשים. ידעתי שהייתי צריך לבקש יום חופש..

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי אחרי הרבה טלפונים ובדיקות, הצתמצמה לה הרשימה של המכללות שבהן ארצה ללמוד (הנדסת מכונות). המכללות: אפקה שנקר - עדיין בבירור (וגם קצת בעייתי מסתבר שזוהי מכללה לעיצוב בכלל) המכללה האקדמית להנדסה ירושלים אחווה המרכז האקדמי אריאל. עריכה: עוד מכללה אחת לרשימה - מכללת אורט הרמלין נתניה. איפה אתם הייתם בוחרים ללמוד? ובשביל מה הייתי רוצה את הדירוג מהטובה ביותר לפחות טובה? כי נניח שמכללת ירושלים תיהייה הכי טובה ואחריה אפקה עדיין אלמד באפקה מטעמי נוחות. תודה.

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

"ניורון פנטיום 4 הכולל צורב, עכשיו בערוץ הקניות!"

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני מחפש מקומות שמצד אחד יש בהם הרבה טבע, ומצד שני הם לא המוניים ואפשר להיות שם בשקט. את המקומות שאני מכיר כבר התחלתי למצות.. מישהו גם אוהב לטייל במקומות מיוחדים ויכול להמליץ? ובלי רעיונות כמו "היהודייה" ו"הכנרת".

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. Started by DarkMoh,

המשחק דיי פשוט והמטרה ברורה - אבל אפשר להגיע לתוצאות מדהימות שם. http://fantasticcontraption.com/ התוצאה המגניבה שלי (פשוט לחצו פליי): http://fantasticcontraption.com/?designId=1859104

• 131 תגובות
    • 14.1k צפיות
  7. Started by silky,

מחירי הביטוח נכון לעכשיו, אמורים להשתנות לרעה ב-1 בנובמבר השנה. הייתי רוצה לקבל מידע מדוייק לגבי כמה יעלה ביטוח חובה לאחר השינוי. תודה.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  8. מהתוכנית האמריקאית של מי השורה הזאת בכלל. Funniest video EVER!!! אתם מוזמנים להוסיף סרטונים קורעים מצחוק.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  9. קיצר היום חשבתי על זה, ואמרתי מה אפור עכבר? מה כל העכברים אותו גוון של אפור?!? ואז ואז!! ואז קלטתי משהו! טום וג'רי!! משהו לא בסדר שם!!!! העכבר חום והחתול אפור!!! למה העכבר חום!??! ואם כבר למה החתולל אפור ולא העכבר?~?! למה!??! זה לא בסדר!!!

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. השאלה נמצאת בכותרת

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

שלום אני לומד לקבלת תעודה של סיסקו CCNA אבל שינו את המערכת הזאת... וכניראה שאני יקבל תעודה של CCENT השאלה שלי היא האם זה עדיין שווה להמשיך ללמוד או שאני מבזבז את הזמן בקורס הזה?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by watch out,

היי רציתי לדעת אם שימוש ב gps שאני לרוב מפעיל ברגל מזיק? בכל זאת תחושה שהלווין מתמקד במכשיר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by IlanF,

אין לי מושג איך עשיתי את זה... שנייה אחת, לחצתי "שלח תגובה" ושנייה אחרי אני קולט את עצמי לוחץ על קישור בחדשות ומיד לוחץ "חזור". התוצאה בתמונה למטה [attachment deleted by admin]

14. בעקבות הדיון 'איך נכנסים לבנין דירות בלי קוד לאינטרקום'

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אם אפשר קישור לאתר/דיסק השירים כמו אלה אלה, ג'ו לטקסי וכל הלהיטים הצרפתיים (יש עוד חוץ מאלו?)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by R0ck,

הרצועה הראשונה היא מלודיית גיטרות לא רעה בכלל, אך עם ההתקדמות ברצועות, העסק הולך וניהיה "מורכב" יותר ויותר... סגנונות של Dark Jazz/Ambient ו Techno משלימים את האלבום. למי שאהב את Aphex, BoC, Tangerine Dream והרכבים נוספים בסגנון, בהחלט עשוי לאהוב את החומר של Plaid. זה לבינתיים האלבום הראשון שיצא לי לשמוע מבית היוצר של Plaid ובהחלט אהבתי. מאמין שלא יאכזבו בהמשך. האזנת איכות.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by Ghtm,

שלום, בזמן האחרון אני מתעניין באתרי טורנט להורדות וכל זה. אז, איך בכלל זה עובד? מה אני משתף? איזה אתרים טובים? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. השאלה בכותרת... אבל בעיקרון, איך בוחרים את הסרטים, ואיך מתבצעת הקניה.?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by marlboro,

איך באמת פיצצו את האטום

• 14 תגובות
    • 976 צפיות
  20. היי חברה, עלת לי המחשבה לרגע אולי בכסף שהצבא חייב לי במקום לעבוד בשביל משהו להשקיע במשהו? השאלה העולה מזה הסכום הסימלי הזה למה כבר יספיק בימינו? בשביל כל מה שעלה לי בראש צריך הרבה יותר מזה. לקחת הלוואה בגיל צעיר נראה לי זו טעות גדולה. מה אתם אומרים? חשבתם פעם במקום ללכת לעבוד כמו כולם להשקיע במשהו ולהיות הבוס לעצמכם?

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by Check_Point,

השישי שבת יש את הפסטיבל של yes בפארק הירקון, מישהו הולך? מטרת הדיון העיקרית הייתה לשאול האם לדעתכם מותר להכניס לשם כלבים ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יענו שיראו את זה: כי אני מנסה ביומיים האחרונים למצוא אתר שמארח בחינם שאוכל לשים עליו את הקבצים שלי (צריך ממש קצת מקום). כי מאז שקרס לי ה Web1000 שלי ואין לי מושג למה הוא לא עובד, אני נרשמתי לאיזה 5 אתרים ובכל אחד יש את הבעיות שלו, שלא לדבר על אי תמיכה ב Image Linking. אז אם יש למישהו אתר כזה להציע לי, לא משנה כמה הכתובת מסורבלת או קצת מקום (לפחות מס' מגבייטים) אז שיביא לי, תודה! נ.ב: שימו לב שאם תלחצו על הלינק הזה: http://www.geocities.com/michaelyoffe/hamster.gif אז תראו את התמונה בדפדפן - ואז גם ב hwzone כי זה נשמר על המחשב שלכם.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by moses_23,

אהלן חברה! אני מתלבט בין לעשות מנוי למגזין של נשיונל גאוגרפיק בעיברית לבין המגזין popular science מה אתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. לאחרונה שמתי לב שמידי פעם בפורום "מפרטים" מציעים מערכות מחשב מהחנות CobraPC ומאחר ואני ממוקם בחולון וזוהי החנות היחידה שראיתי שבנו איתה מפרט בפורום והיא ממוקמת בחולון - הייתי רוצה לדעת מאנשים כאן שקנו או שמעו מנשים אחרים על קנייה בחנות הזו התרשמויות וחוות דעת. ד"א אני מעוניין לבצע קנייה "גדולה ולקנות מערכת מחשב מלאה כולל מסך. תודה לכל העוזר.

25. Started by liloo,

ארדואן נעלב מתשובת ספנסר טוניק לצלם בטורקיה | מצחיק

• 0 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים