עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bomba6,

נו, מה לעשות.. כשקשה להירדם, רואים ערוץ הקניות. ואני כל פעם בשוק מחדש מאנשים שקונים משם מוצרים... לרבות מחשבים!! א- המחירים שם מופקעים. ב- הרכיבים הם חרא של רכיבים. ג- הסתקרנתי לראות כמה זה גרוע ונכנסתי לאתר האינטרנט שלהם. הממצאים מצורפים. זה פשוט קורע מצחוק. [attachment deleted by admin]

• 57 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. עוד שנה נפתחת האופציה בפניי להתחיל ללמוד. כחייל יש לי 2 אופציות אוניברסיטה פתוחה(או כל אוניברסיטה אחרת שלי יהיה את הזמן) או מכללה. בגדול חוץ מתוספת של איזה כמה מאות-אלף למשכורת אני לא רואה רלוונטיות ללמוד בכלל כי ניסיון ומקום עבודה אני מאמין לא יחסר לי. אבל מה שכן זה מוסיף המון לידע ולפיתוח האדם, אז אם וכאשר אני אחליט ללמוד - יש משהו שאני צריך לחשוב עליו, או שללכת על מה שהכי נוח לי(קרוב לבסיס, כסף וכו')?

• 39 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. תרגישו חופשי לשתף את שלכם, אני במקצוע טכנאי מחשבים, אני עצמאי ואני מחפש עבודה בנוסף לעסק העצמאי שלי להכנסה נוספת. בכל מקרה הזמינו אותי למקום שאני לא אגיד מה שמו מסיבות ברורות, רק אספר שמדובר בחנות מחשבים אשר נותנת בנוסף שירותי ענן לבתי עסק והם חיפשו איש HelpDesk למחלקת הIT ומחלקת הHosting שלהם. יצרו עמי קשר טלפוני ואמרו לי שיש הליך של בדיקת ידע יחד עם מבחן פסיכוטכני (נגיע לזה בהמשך), שיחה עם מנהל הצוות אליו אני אמור להיכנס ובסוף שיחה עם מנהל המקום לסגור פרטים ובסך הכל אמור לקחת שלוש שעות לכל היותר. שלושה ימים לפני המועד תיאמו איתי שעה ויום ושלחו לי בדוא"ל את כל הפרטים. הגעתי למקום 5 דקות לפני השעה שנקבעה כפי שנהוג וניגשתי לחפש את הבחור שהזמין אותי לריאיון - נקרא לו בשם הב…

• 21 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. Started by HaEsrimVeArba,

היום 285 יום אחרי קבלת הרשיון שלי עשיתי את התאונה הראשונה שלי, פניה לא מוצלחת שמאלה המכונית שלי בלי שריטה שקע קטן במכונית השניה. נהגת ממש נחמדה (וכוסית בטירוף!) :\ החלפנו פרטים בשקט ואני עדיין תוהה אם הייתי צריך להתחיל אתה.. אז ספרו, איך הייתה התאונה הראשונה שלכם

• 43 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by m83b4,

היי חברה, יש לי ג'ינס ישן ומשעמם (אין בו שום שפשוף, ופשוט שום דבר, גועל נפש, בושה ללכת איתו ברחוב). לכן, רציתי לדעת אם אפשר לשפשף אותו ? או לעשות לו משהו מיוחד שיראה לפחות נורמלי ? אם צריך אני יעלה תמונה שלו.. תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. אישה בת 75 מהעיירה קארלסטד שבמרכז שוודיה נכנסה לספרי ההיסטוריה לאחר שחנכה בביתה את חיבור האינטרנט המהיר ביותר בעולם. סיגבריט לות'ברג, המתגוררת בבית קטן וציורי, זכתה לקבל חיבור במהירות מטורפת של 40 ג'יגה לשניה. פי כמה מאות מחיבור האינטרנט הביתי הממוצע. זאת הפעם הראשונה שבית פרטי מתחבר לרשת במהירות כזאת. אבל סיגבריט, שמעולם לא השתמשה באינטרנט עד עכשיו, היא לא בת 75 מין המניין. היא אימו הביולוגית של פיטר לות'ברג, חלוץ אינטרנט שוודי, שאירגן את הקומבינה ביחד עם המועצה המקומית. פיטר נחשב לאחד המומחים הגדולים בעולם בתחום הרשתות, ועובד כיום כיועץ חיצוני לפיתוח בחברת Cisco. חנונים מרחבי העולם רואים בו כסוג של גורו לאחר שתיכנן כמה מהמודמים והראוטרים הטובים בשוק. אגב, כמו כל גאון,…

• 61 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. Started by zniibidl,

קיבלתי ציון סבבה לגמרי 671....[= ובאנגלית הוצאתי פטור..[= 140 הוצאתי כשבשביל פטור צריך 134

• 74 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by Wingedbull,

מישהו אולי יודע איזה נעליים יש בריקושט? הכוונה ל-BLUNDSTONE או REDBACK אני מחפש מגפיי עבודה. אין באתר שלהם מידע שמוביל אותי, מלבד ללכת לחנות ולראות, מישהו יודע או יכול לשלוח לי לינק לגבי מידע על מגפיים אוסטרליות שנמכרות בחנות?

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. Started by Clicker7,

HWZONE, חוק העישון החדש בסכנה - אנו זקוקים לעזרתך המיידית! מחר, יום ד' (2.1.07) בשעות הצהריים תועלה בכנסת, בניסיון למחטף וללא כל הודעה מוקדמת, הצעה גרועה מאוד של חה"כ צבי הנדל (מפד"ל) המנסה לסרס את החוק החדש אשר כה עמלנו בשנה האחרונה לתמוך בו. ההצעה, אם תתקבל, תביא להחזרת המצב להיות מעושן לגמרי במסעדות, בברים ובמועדונים. על פי הצעתו של חה"כ הנדל, החוק האוסר עישון במקומות בילוי לא יחול על מקום בילוי שבעליו הודיע כי העישון בו מותר... הודעה זו צריכה להתבסס על היתר שיינתן לאותו מקום בילוי על ידי הרשות המקומית שבשטחה הוא נמצא. ח"כ הנדל, יש לציין, נחשב למעשן כבד הצורך עשרות סיגריות ביום כבר שנים רבות. נבקשך לכתוב מכתב ולהביע דעתך לגבי החוק המוצע, או לעשות שימוש במכתב שהכנו לחבר…

• 72 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. Started by גד :),

בזמן האחרון חנות המחשבים סקאי פי.סי מבטלים לי המון הזמנות מה שלא קורה לי בשאר החנויות, לעוד מישהו זה קורה? הזמנה אחר הזמנה מבוטלת ללא הסבר!

• 25 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. Started by moonjib,

ההשראה מהת'רד הזה: http://groups.vgames.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=2491&TopicID=15421&PagePosition=1&CommID=1478 בפורומים של ויגיימס. שם זה זרם חלק (210 עמודים לא הולכים ברגל), בלי ריבים מיותרים, אני מקווה שאותו דבר יקרה גם פה. אתם צריכים לכתוב את שם השיר שאתם שומעים עכשיו, ואת הבא אחריו. תהנו. אני: Smile Empty Soul - Bottom of a Bottle (באמצע) ואז: Run-D.M.C. - Walk This Way

• 80 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. -חומות של תקווה -אמריקה איקס -הפסנתרן ואתם?

• 80 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. שלום לכולם אהמ אני פשוט אגיד את האפשרויות ותגידו לי עד כמה זה טוב ומה זה מה קצין שלישות קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס מדריך נוער מרחב רכז מתגייסים חובש פקח טיסה מפעיל מערכות מחשב תכניתן חוקר מודיעין אויר מפענח תצלומי אויר וזה משהו מוזר בסעיף האחרון רשום לי ככה: תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט - חייל בגופים ייחודיים בצה"ל אם אתם יודעים משהו על חלק מהמקומות האלה בבקשה תתנו לי פרטים. אני לא יודע מה כדאי לי לבחור ואולי עוד שאלה בעיקרון אני רוצה להיות קרבי אבל נקבע לי פרופיל 64 זמני אחי אמר לי בכלל לא לשלוח את המנילה אבל אני מפחד שאני לא יצליח להעלות ואז אני יתקע בשקם או משהו כזה

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. חברי HWZ יקרים שלום, רציתי לספר לכם על פורום חדש שפתחתי שעוסק בתחום אומנויות לחימה משולבות (Mixed Martial Arts) - ולהזמין אתכם להצטרף לקהילה שבתקווה תהיה דומה לזו שפה - בוגרת, משתפת ומעניינת. לא הכמות מעניינת אלא האיכות. הקליקו כאן למעבר - פורום MMA. ספורט אמנויות הלחימה המשולבות כולו ככולו בעל ותק של כמעט שני עשורים ברחבי העולם, אך בארץ ישראל הקטנה הוא עדיין בתחילתו, ויש שיאמרו שאפילו זאת הגזמה. מטרת הפורום הינה לפתח את המודעות לספורט אמנויות הלחימה המשולבות ולאפשר לכל החובבים, הסקרנים ואף למעט המקצוענים, להשמיע קול, ליצור קשרים ושיתופי פעולה. זהו חס ושלום אינו פרסום "אוטומטי" למטרות קידומיות (המבין יבין, למרות שמטבע הדברים אני מפרסם בזו הלשון ב- 2-3 מקומות שאני קורא ומש…

• 12 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. לפני כמה ימים דחו לי את הגיוס לפברואר, מה שהשאיר לי הרבה זמן לעשות משהו עם עצמי. חשבתי לנצל את זה ולנסות לקחת קורס בודד באוניברסיטה. התחום שאני ללא ספק מעוניין בו הוא מדעי המחשב. יש לי בגרות ופסיכומטרי טובים ומניח שלא תהיה לי בעיה להתקבל. השאלה היא - האם אני יכול להרשם לסמסטר הקרוב לקורס אחד בלבד, באוניברסיטת ת"א, ולהשהות את המשך הלימודים לפחות עד אחרי השירות הצבאי? המטרה היא בסך הכל לטעום טיפה מהחוויה ועל הדרך להרוויח כמה נקודות לתואר בעתיד. מבחינת הצבא, אני מניח שלא יהיה להם אכפת מה אני עושה לפני הגיוס, לא במסגרת עתודה או משהו, ובמידה והסמסטר יסתיים לפני פברואר. מבחינת אוניברסיטת ת"א, האם אפשרי להרשם ככה לקורס אחד בלי התחייבות, או שזה משהו שאפשר לעשות רק באוניברסיט…

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. Started by amit_amit,

יאללה ת'ראד חדש שיהיה מעניין כל אחד אומר משפט שמתחיל ב... ניחשתם נכון אתם מכירים את זה אז יאללה אני יתחיל אתם מכירים את זה שהטלפון מצלצל ואתם בשירותים ואתם תעשו הכל כדי להספיק להגיע לטלפון ואיך שתיגעו בו הוא יפסיק לצלצל אתם מכירים את זה שמתקשרים אליכם מחסוי ואתם עונים ואומרים את השם של מי שבדרך כלל מתקשר חסוי ואז מגלים שזה החברת ביטוח או משו חח תמשיכו מכאן אתם

17. סופר נובה ירד טורנביט נסגר טורנטביט 2 מלא עם 20000 משתמשים מה עושים ?

• 9 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by J0n1,

אני צריך המלצה על מסעדת בשרים באזור ת"א/פ"ת אני מחפש משהו איכותי (הבנתי שהבשרים של פאפגיו לא משהו) אבל שיהיה במחיר סביר, ויהיה נחמד לאכול כפי יכולתך.

• 42 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. אהלן,אני בחור ללקראת גיוס,יש לי קב"א 55 ודפ"ר 70,נפלתי בטיס על פסיכולוגית. אחרי זה בא גיבוש צנחנים שאותו לא עברתי,אני בכללי בחור בכושר אחלה ועד היום התאריך גיוס שלי היה 19 לנוב' שחשבתי זה גולני,אז לא היה לי תלונות. קיבלתי פתאום מכתב שאומר ששובצתי להנדסה קרבית,למה לעזאזל?

• 82 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

מישהו יודע מה עושים במבדקי צוות אוויר, וכמה זמן זה? תודה רבה.

• 47 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. Started by Gilo2005,

אז בסוף לא יצא לטוס לנאפה בחופש הגדול. בחרנו יעד חלופי שהוא חופשת סוכות שזה יוצא סוף ספטמבר. האם מומלץ ? מבחנית מועדונים ותיירים ובעיקר תיירות שיהיו שם אנשים.

• 35 תגובות
    • 5.3k צפיות
  22. Started by Chymes,

השתחררתי מהצבא והחלטתי לחזור לתחביב ישן - רכיבה על אופניים. אני מחפש אופניים איכותיות שישלבו נסיעה ברמה על כביש ושטח. תקציב: לא רוצה לקרוע את הכיס יותר מידי. נגיד 3,000 ש"ח.

• 62 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. מדוע לא בריא לצפות בטלויזיה בחושך ? תודה מראש ;D

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. שלום, אני אחרי צבא ואני מתלבט אם כדאי לעבוד בתור בל בוי במלון בחיפה , השאלה אם כדאי ? , כרגע אני לומד מחשבים פעמיים בשבוע והקורס מתקרב לסופו ובא לי בינתיים גם להרוויח קצת (כמו כל אחד ) 8)

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. אני רוצה לייבא דברים לארץ מאיביי ולמכור אותם לאנשים יש לכם רעיונות לדברים שאנשים רוצים בארץ שאפשר להביא מEBAY? שכל מוצר יעלה עד 30$ באיביי.. תודה. טל.

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים