עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הי, הלכתי לכמה חנויות נעליים ולא מצאתי משהו שנראה לטעמי. כל מה שראיתי היה נעליים שטוחות שדומות לנעלי חתן/בר מצווה שכולנו מכירים. לפני כמה ימים ראיתי בטלוויזיה את הפרסומת של גינדי תל אביב וראיתי שם נעליים שנראות בול מה שאני מחפש, אך לא הצלחתי למצוא עליהם פרטים.. לינק לפרסומת: http://youtu.be/Dp3QJc6ERWk הנעליים החומות מופיעות ב0:03 אז חשבתי לשאול כאן - מזהים במקרה? או מכירים אולי מקומות שמוכרים נעליים בעיצוב דומה? תודה מראש חברים!

2. לאחרונה אני מתעניין בנושא אבקות החלבון ושוקל לרכוש אחת כזאת (חלבון מי גבינה לצריכה לאחר אימון כוח). אני שומע המון דעות חלוקות בנוגע לכדאיות בצריכת האבקות הללו. חלק אומרים שזה בריא ונחוץ לשרירים במיוחד לאחר אימון, כיוון שהיא נספגת מהר יותר בגוף, וזאת בייחוד לאור חלון הזמנים הקצר בו עלינו להכניס חלבונים לגוף כדי לאושש את השרירים. אחרים טוענים כי זה סתם גימיק שיווקי ושניתן להשיג את אותה התוצאה בעזרת מזון עשיר בחלבונים כמו דגים, גבינות וכו', ושוללים את עניין "חלון הזמנים" המדובר. היום נתקלתי בכתבה שפורסמה בעבר בערוץ 22 בנושא, והיא גרמה לי להטיל ספק ביעילות של אבקות החלבון, אם כי מבחינה כלכלית אני סבור שעדיין עדיף לרכוש אבקות חלבון מחו"ל מאשר לרכוש מזון רגיל. הייתי רוצה שהמבי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. באזור המרכז ת"א - בת ים איך איקאה מבחינת איכות?

• 13 תגובות
    • 10.5k צפיות
  4. שלום, לפני כשבוע גיליתי שמוסד אקדמי (שלא נזכיר את שמו) שלח מספרי זהות + שם מלא שלי (ושל עוד אנשים שמופיעים ברשימה כלשהי) להמון אנשים שלומדים בו. למי המידע נשלח? לאנשים שנחשדו במשהו בועדת משמעת כלשהי. מדובר על כ- 30-60 אנשים. השאלה שרציתי לשאול בתכלס היא: האם זה חוקי שמוסד אקדמי מפרסם את הת"ז שלי אל מול השם שלי להרבה אנשים ללא הסכמתי? (ולא מדובר רק עלי, אלא על עוד המון אנשים חוץ ממני)? למי שנותן תשובה, אני אשמח מאד אם היא תכיל קישור לחוק הרלוונטי. ממש תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Ori ZEE7,

מקובל ברוב המוחלט של חברות הכ"ח, להציב דרישה להתחייבות לתקופה מסויימת, מה שמהווה סוג של תמורה לקורס/הכשרה שעבר המועסק. במידה והמועסק לא עומד בהתחייבות הוא נקנס בסכום יחסי בהתאם לתקופה שבה עבד ולעלות ההכשרה. אז ככה, אותי מעניין אם יש איזשהו חוק שמגביל התחייבות בהתאם לתקופת ההכשרה ? ועוד, במידה והדבר אכן מעוגן בחוק האם בכל זאת מותר למעסיק להחתים אותי על התחייבות כתנאי להעסקתי(התחייבות אשר חורגת מהמותר בחוק) ולקנוס אותי במידה ולא אעמוד בה??

6. שלום יש לי שאלה לגבי צפייה בסרטים, בחדר שינה. לפני כמה שנים קניתי מיטה מתכווננת לחדר, מיקמתי אותה בדיוק מול המסך של המחשב, וכך כשאני רוצה לראות סרטים, אני מרים אותה למצב ישיבה. אחרי התנסות עם מיטה מתכווננת, אני חייב לציין שזה לא הפתרון האידאלי, משתי סיבות: 1) זה לא מאפשר ישיבה הכי נוחה לאורך זמן 2) המנגנון החשמלי של המיטה, שנמצא מתחת למיטה, מקשה מאד על ניקוי מתחת למיטה. (במיטה רגילה אין את הבעיה הזו, כי הכל מתחת למיטה ריק) בקיצור, אני הייתי שמח להפטר מהמיטה המתכווננת הזו, לשמור רק את המזרון שלה(שהוא ממש נוח), ואז לקנות מסגרת מיטה חדשה - לא מתכווננת. אבל אז נשארה לי בעיה אחת לא פתורה: מה אעשה עבור צפייה בסרטים? ההגיון שלי אומר דבר כזה: יש הרבה מאד אנשים שלא קנו מיטה …

• 29 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by Yossarian22,

שלום לפני כמה ימים התוודעתי לאתר booking.com שבעזרתו אפשר להזמין בתי מלון בכל העולם דרך האינטרנט... שמעתי עליו מאנשים דברים טובים אבל אני קצת ספקן לאור הנוחות והקלות שלכאורה מספק האתר.. מישהו מכם ניסה אותו? הגיע לבית המלון וקיבל את המלון והכל היה בסדר? כי נשמע לי קצת מפחיד להזמין באינטרנט דבר כזה חשוב ואז לדאוג שתגיע והכל יהיה בסדר..

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. הי, נגמר לו החוזה אתמול, יש לו חנות + מעבדה בבת ים רוטשילד 60, הוא מחפש דחוף מקום אחר וגם שותפים / משקיעים. אני מנסה לעזור לו פה. שחר - 0544795245 תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. Started by נריה,
    • 0 תגובות
    • 383 צפיות
  10. Started by barak353,

יש באתר best buy: http://www.bestbuy.com/site/Google+-+Nexus+7+Tablet+with+16GB+Memory+-+Black/1484847.p;jsessionid=1AF938F42A9AB998AF7AE246635CFE18.bbolsp-app03-154?id=1219052238174&skuId=1484847&st=google%20nexus%207&cp=1&lp=1 לא יהיה לי ביטוח זה בסדר עכשיו אני צריך עוד הסבר, מה הוא סוג המשלוח האם זה יכול להגיע אלי שבור? האם יש בכלל משלוח לישראל? האם המכס יעצור לי את המכשיר במכס? האם אני צריך לשלם עליו מע''מ? איזה עוד סכומים אני צריך לשלם על המכשיר? האם כדאי לקנות אותו מהארץ שיש אותו ב-1,300 מ buy2 usa זה יקר,יחסית למכיר שלי 230 דולר בבקשה תעזרו לי אני חייב את כל הפרטים, תודה!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  11. Started by yoni_h,

אני מעוניין לרכוש אבקת חלבון מהאתר של VITACOST. הדרישה היא לאבקה שתשמש לאחרי אימון. יש המלצה לסוגים ספציפיים שנחשבים טובים/טעימים/עשירים בחלבון? איזה טעמים מומלצים? קורץ לי הבננה או הקרם עוגיות, מה דעתכם? איך זאת: http://www.vitacost.com/optimum-nutrition-gold-standard-100-whey-cookies-and-cream-5-lbs דבר שני, בקשר להזמנה מ-VITACOST, האם מומלץ להזמין משם? ידוע לי שהמשלוח לוקח חודש +, אבל זכור לי שהיו פה כמה ת'רדים בעבר של אנשים שלא קיבלו את המוצר- זו תופעה שכיחה?

• 7 תגובות
    • 6.1k צפיות
  12. Started by hardgore1,

הי, אני מחפש עבודה במכירות מחשבים / סלולר. עם נסיון במכירות ושירות לקוחות. אני מחולון. אשמח לשמוע אם אתם מכירים מישהו שצריך. 0544531869 תודה רבה : )

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by AmitDanan,

לא ראיתי פורום מיוחד בשביל זה, יש לי שאלה איך אני משנה את האימייל כניסה בפייסבוק? אני מסתבך דווקא בדברים הקטנים חחח

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. Started by Symbore,

בקצרה, לא מסתדר עם הנורות החדשות והפלורסנטים. פלורסנטים T5 מאבדים מצד די מהר את האור שלהם ומצד שני מחזירים לי חתיכת השתקפות ממשטחים חלקים. נורות חסכוניות אני לא סובל. מהר מאוד איתן אפשר להגיע לעודף אור ומרגישים זוועה. בנוסף שעוד לא פגשתי נוראה שמביאה צבע צהבהב נעים. נשארתי להשתמש בנורות הלהט הישנות והטובות. עכשיו נשארו לי במאגרים עשרות נורות של 60W. הבעיה שבית הנורה שלי מתאים רק ל-40W אז מה הנזק לטווח קצר ולטווח ארוך על הנורה/בית הנורה אם אני משתמש בנורה לא מתאימה? יש לציין כי הנורה נדלקה ופועלת

• 6 תגובות
    • 8.5k צפיות
  15. Started by phanatic89,

אהלן חברים למקצוע. אני בוגר MCITP ונכון לעכשיו לומד MCSE, לפי מה שהבנתי מחברים שעובדים בתחום ו/או בוגרי הקורס, הסיכויים למצוא עבודה בתחום....שואף לאיזור ה0%. מה אתם אומרים? להחליף למשהו יותר רלוונטי לחיים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. איך אפשר לשחזר את ההתכתבות בפייסבוק אחרי שמחקו אותה?

• 3 תגובות
    • 13.2k צפיות
  17. Started by assaf181,

שבוע טוב. עוד שלושה חודשים אני משתחרר מהצבא והתחלתי להתעניין במחירים של קורסים לפסיכומטרי. ראיתי שבהיי קיו הקורס במחיר מלא עולה 9600 בערך, ולעומת זאת בלחמן המחיר המלא הוא בסביבות 5000. בהיי קיו מגיעה לי הנחה והמחיר שזה יעלה לי הוא 4920, ולעומת זאת בלחמן למשל המחיר אחרי הנחת חיל משוחרר הוא 3000 ומשהו, ויש סיכוי גם שאני אקבל ואוצ'ר וזה יהיה יותר זול. למה ההפרשים כל כך גדולים? האם זה שווה את ההפרש? האם הקורס של היי קיו באמת יותר טוב או שהם סתם שוחטים במחיר?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  18. כולל ג'ינסים יקרים וחולצות ... שמעתי שעדיף להשתמש בג'ל כביסה מאשר אבקה ... זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. נמאס לי מכיסאות צעצוע ב-200 שקלים, אני בחיפושים אחרי כיסא מחשב חדש שמיועד לישיבה ממושכת של כמה שעות כל יום (גם סטודנט וגם משחק פה ושם במחשב). בכל זאת יש מגבלת תקציב, ויש לי בסביבות ה-1000 ש"ח לשים בעניין. אני מחפש כיסא נוח, כשהדבר שהכי חשוב לי שתהיה משענת לראש! כסאות של ד"ר גב לא באים בחשבון, בלי להיכנס ליותר מדי פרטים, אני לא מעוניין במוצרים מהחברה הזו גם אם יעלו לי 100 ש"ח. כסאות של צרעה יש בשפע, איכותיים ומאוד נוחים, רק שכיסא עם משענת לראש מתחיל מ-2000 ש"ח, תקנו אותי אם אני טועה. האלטרנטיבה הכי הגיונית שמצאתי היא כיסא של איקאה מדגם Markus. חפרתי עליו בגוגל, ורוב התגובות משבחות אותו, גם בשימוש לתקופה ממושכת. מעטים מצאו אותו לא נוח, אבל תמיד יש יוצאי דופן ואני מסתכל על …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. http://www.politicalcompass.org/test מבחן נחמד שמצאתי...לא מושלם אבל עדיין די מעניין. אז איפו אתם עומדים? אחרי שתעשו את השאלון תגללו למטה ותקבלו תוצאות על ציר ה X ועל ציר ה Y תעתיקו את התוצאות. התוצאות שקיבלתי: Economic Left/Right: 6.25 Social Libertarian/Authoritarian: -3.54

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by Abyss3,

בשנתיים האחרונות עברתי הסבה, ממעשן, שותה ואוכל זבל למתאמן ואחד ששומר על הבריאות והתזונה ואז זה הגיע אליי, בואנה- הרמה של הזיהום אוויר פה מטורפת... אני גר אומנם בשכונה פנימית ובאיזור לא מתועש, אבל לא פעם יוצא לי בדרך לעבודה לצאת לכבישים גדולים, וזה פשוט מטורף, זה כמו לעמוד בתוך ענן של גז רעיל. עוד מישהו שם לב למה שהולך פה? איך אפשר לשמור על הגוף מפני כל זה?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by benor,

אני מחפש סרטים בסגנון: Die hard/ הארי המזוהם / The bourne תודה.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by arik100,

אהלן מישהו פה הלך ל4DX? האם ישנה תוספת במחיר והאם זה משתלם בכלל? ובנוגע לYESPLANET אני לא יודע אם ידעתם אבל זה חברה עולמית שמפעילה קומפלקסים של בתי קולנוע בכל אירופה. הקטע הוא שבאירופה היא פועלת תחת השם CINEMA CITY ובישראל תחת השם רב חן וYES PLANET. לא ברור לי כל כך איך יכול להיות אז שיש CINEMA CITY אחר בארץ... זה לא שימוש בשם מוגן? אשמח אם מישהו יאיר קצת את העניין... http://en.wikipedia.org/wiki/Cinema_City_International

24. מעניין אותי איזה סכיני גילוח הכי פופולאריים בשוק לכן פתחתי דיון באיזה סכין גילוח אתם משתמשים ?? אני משתמש בMACH 3 של ג'ילט דיון נעים...

• 125 תגובות
    • 32.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים