עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gaf,

שלום לכולם! נגמר לי החוזה עם HOT ועכשיו אני יכול לחדש או להתנתק. בהנחה שאני רוצה להמשיך איתם, מי יודע איזה תוכניות ובאיזה מחירים אפשר לקבל מהם? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by qwerty1987,

מתחיל מ-5GB, ונותן עוד 500MB למזמין ולמוזמן (עד תקרה של כ-20GB נוספים). דורש התקנת קליינט על המחשב, וישנם קליינטים לאנדואיד ול-IOS. למי שמעוניין לנסות, אשמח אם תרשמו דרך הקישור: https://register.tresorit.com/download?mode=1&ref=xqszc7

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by LermanIsUberCool,

15 עד עכשיו קיבלתי צורב של מיטסומי (16MB באפר), 2 ספרי צילום, והבטחה לGF4 TI 4400

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nVIDIA70,

תגידו זה נכון ששון פול מת. שמעתי מחבר שלי שחברים שלי אמרו לו שהוא מת, זה נכון?!!!

• 126 תגובות
    • 11k צפיות
  5. Started by xtract1,

שלום לכולם. ובכן, המצב הוא כזה. אני משווק מוצרים שונים (מגבונים,ג'לים לחיטוי ידיים וכו' וכו') ומעוניין לבנות אתר כדי לקדם את הפרסום של ה"עסק". קודם כל מיותר להציע לי כל מיני הצעות פרסומיות כמו עיתונים רדיו וכו', כי הרווחים מאוד נמוכים ואני ממש לא במצב כלכלי שמאפשר משהו קרוב לזה בכלל. מה שכן חשבתי, זה לראות אם יש אופציה של בניית אתר/בלוג או משהו בסגנון (בחינם יש לציין) שיאפשר לי לפרסם קצת את המוצרים,תמונות שלהם ומחירים (לא צריך יותר מזה, בטח שלא כל מיני פונקציות מסובכות וכו') ושיהיה אפשר להגיע אליו דרך גוגל (שם הרי כולם מחפשים). ה"בעיה" היא שוב - אני צריך שהאתר לא יעלה שקל ו - אין לי מושג בבניית אתרים, אז אם קיים דבר כזה בכלל, אני צריך משהו שייתן לי לבנות בצורה קלה מתוך מו…

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by yogev_23,

לא עולה לי בכלל גם לא hotmail.co.il וכו'

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3191602,00.html מדינת הטרור והשחיתות רוסיה הקימה ועדת חקירה כדי לחקור את השפנות של הצבא הרוסי.

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by !_Evil_!,

עכשיו שמעתי אותו ושכחתי מה השם שלו.. הוא חוזר על המשפט הזה הרבה: All Ever I Wanted All ever I Needed Is Here In My Arms תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

אהלן, היום החלטתי לפנות קצת את המדפים שלי מדיסקים ויש לי כ100 דיסקים לזרוק לפח, יש לכם איזה רעיון מקורי מה אפשר לעשות איתם? חשבתי לקחת קרטון ענקי ולהדביק את כולם עליו ולתלות על הקיר, נשמע עלוב ויראה עוד יותר עלוב סוף שבוע נעים

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by LimaC,

שלום לכולם להלן שאלה בנוגע למיסוי ועסקים: פרטים יבשים: אדם רווק בלי ילדים, אדם מקבל אבטלה של כ 2,500 ש"ח בחודש. במקביל הוא מרוויח כ 2,000 ש"ח נוספים ב"שחור" את הרווח הוא עושה מבת משפחה שמשלמת לו על עזרה בלימודים לילדיה הקטנים. מרגיש לו שהוא אולי גוזל את המדינה במצב שנוצר. שאלות: 1. האם במידה ואדם מחזיק בעוסק פטור צריך לדווח על הכנסות מבת משפחה על שירותים שהוא נותן? 2. האם במידה וההכנסות היו מדווחות הוא זה היה מתקזז לו מתוך דמי האבטלה? 3. האם ההכנסות האלה (השחורות) בכלל מתחייבות במיסים ואם כן בכמה, נוכח הנתונים? 4. במידה וההוצאות החודשיות שיכולות להי…

11. אמצע שנות התשעים, ההרכב הכ"כ פופולרי - 2 עכים בקומה הרביעית, או באנגלית רהוטה Two Broz On The 4th Floor עם "Come Take My Hand". הסגנון הוא כאמור "Rave", מהדברים שהיו מרימים במועדונים תמימים באופן שנקרא "Happy Hour" בשביל להקפיץ קצת ת'חבר'ה, התנגן לא מעט ב M.T.V (בימים שהיה שם שיט איכותי, כמובן, עוד לפני עידן להקות הבנות/בנים). אליהם כמובן הצטרפו הרכבים נכחדים ואיכותיים כמו Jam & Spoon, Scooter וכו'... (מי מכם לא אהב את הקורקינטים, Ehi?) עאאאאאאאחחחחחח, אני זוכר איך שזימזמתי את זה בלונה-פארק בגלגל הענק (בימים שבהם גלגלי הענק יכלו לשאת את המשקל העצום!!!11 שלי)... איכות לשמה. יאללה, קבלו אותה בדגימה - http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=2ZNGJGFSDIHE2TEA10XLFRASDF41KA300R…

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by danielly,

היי, אני עושה קורס באונ' הפתוחה בליניארית ויש שאלה בממ"ן שאני תקוע בה. "תהי מטריצה ריבועית A מסדר n, המקיימת A^4=0 א. הראה כי (I - A) הפיכה, ו- = 1-^(I - A) I+A+A^2+A^3 ב. הוכח או הפרך: 1. קיים x שונה מאפס כך ש- Ax=0 2. קיים x שונה מאפס כך ש- Ax =x נמק..." אני אודה מאוד לכל עוזר עוד הבהרה: בחלק ב' של השאלה המטרצה A היא אוצה מטריצה מסעיף א' או לא? תודה.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  13. שלום חברים, לאחרונה מטרידות אותי הודעות SMS ושיחות הן לפלאפון והן לטלפון הבייתי כשהמענה הינו הקלטה ותוכנה פירסומי. אז קודם כל זה מציק! האם אפשר להפטר מהודעות מסוג זה ? האם שירות "סינון ספאם" יעלה לי כסף ? דבר שני ? האם הדבר בכלל חוקי ? בערוץ חינמי כמו ערוץ 2 איני משלם על השידורים, אך קו הטלפון הינו קו פרטי בבעלותי ואני משלם עליו לפיכך הוא רכושי! האם על פי חוק מותר לשלוח תוכן פירסומי ללא רשותי למכשיר הפלאפון ולקו הטלפון בבית שלי ?!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yoav9,

אההה אל תנעלו עדיין!!! חשבתי על זה, צאיך לעשות אחת ולתמיד תר'ד שיסביר מה אסור לעשות בעייני חומרה (לקנות gpt, לבנות מערכת קירור בעצמך, להרכיב את המחשב בעצמך :'( וכו...) עכשיו כדי להוסיף רובד טיפה קומי אפשר גם להוסיף דבר אחד שאסור לעשות שלא קשור לענייני חומרה! (אפשר לגלות פה דברים מפתיעים) אני יתחיל: 1)להפעיל את המחשב בזמן שיש חוטים חשופים ולחשמל את המחשב (יש לי מארז אלומיניום) :'( 2)לקנות מחשב מחברת קבר ולא לבדוק אם כל הברגים מחוברים :-\ 3)לחבר תעלת איוורר מהמזגן למחשב (בום) 4)ללכת לשרותים ציבוריים יחף אל תקראו לי ספאמר כי אני לא

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by re5pect,

קודם כל אני חייב לציין שפתחתי נושא כזה בפורום צבא אחר, אבל רציתי לקבל חוות דעת מקהל שפחות מצודד בתפקידים קרביים. אני מתגייס עוד כחצי שנה. אני בן יחיד עם פרופיל 97 וקב"א 54+. התמיינתי לכמה יחידות במודיעין עד שפתאום כל המיונים הוקפאו. כשאני מתקשר לשאול בנוגע לזה אני נענה בתשובה הטיפוסית "אם אתה מתאים זה יגיע כשזה יגיע.". במיוני טיס נפלתי בירפ"א. עירעור לא עזר. במנילה אני לא רואה שום תפקיד שמעניין אותי. התקשרתי לקד"צ לשאול למה לא קיבלתי במנילה פקח טיסה, הסברתי את המצב שלי שאני בן יחיד וההורים לא יחתמו לי לקרבי וקיבלתי תשובה שאי אפשר - כי אין לי פרופיל עורפי. כל המוטיבציה שהייתה לי להתגייס לצה"ל ירדה באופן חד לגמרי. אין לי אפשרות להגיע לתפקידי עורפיים שדורשים מיונים ואני לא א…

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by fire15,

שלום לכולם חזרתי.... אני לא בטוח שהרבה אנשים מכירים אותי אבל הייתי חבר פעיל מאוד בפורום ולפני כחצי שנה הייתי צריך לעזוב את הפורום עקב עומס של הבית ספר ועבודה ובחופש הגדול הלכתי לעבוד בארצות הברית כדי לחסוך למכונית ולכל ההוצעות שלה .... ולאחר חצי שנה יותר נכון 7 חודשיים סוף סוף קניתי את המכונית החלומית שלי GOLF VR6 לאחר הקניה המנוע שופר משמעותית! הוחלף כל הצנרת מהדאון פייפ ועד הדוד(כל הצנרת בנויה מנירוסטה),נוסף גם ציפ ופילטר פתוח, הוגדלו המזרקים, קפיצי הנמכה 40 מ"מ, הריפוד הוחלף לריפוד עור, הוחלפו הבלמים וכמובן גלגלי מגנזיום 16 אניטצ' של BBS מנוע 2.8 VR6 אשר מפיק 170 כ"ס במקור אך לאחר כל השיפורים המנוע מפיק קצת יותר מ 215 כ"ס(נימדד במוסך) בתכלס לאחר כל השיפורים מה …

• 135 תגובות
    • 10.8k צפיות
  17. OGLE-2005-BLG-390Lb http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3206934,00.html http://he.wikipedia.org/wiki/OGLE-2005-BLG-390Lb "עתידו של האדם הוא בחלל. מושבות על המאדים, אסטרואידים כחומרי גלם וכמובן - מסעות למערכות שמש אחרות. כל יום שאנו מעכבים את התוכניות הללו, קטן הסיכוי שהמין האנושי יישרוד בטווח הארוך. "

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by yossi_s1,

ניתקלתי במשהו שנקרא מכירה אישית בוואלה שופס ואני לא מצליח להבין את העיקרון, הנה מה שהם כתבו: " מכירה אישית הינה מכירה אשר בה אתם קובעים את המחיר ואת התשלומים, אשר אתם מוכנים לשלם עבור המוצר ו/או השרות המוצע למכירה. בכל מכירה אישית, ניתן להגיש 5 הצעות לרכישה. כל הצעה תכלול את המחיר המוצע על ידכם ואת מספר התשלומים שבהם אתם מעוניינים. בכל פעם שתתנו הצעה תודיע לכם המערכת אם הצעתכם התקבלה או נדחתה. שימו לב - כי הצעה בעלת מספר תשלומים נמוך תגביר את האפשרות לזכות במחיר נמוך יותר. במידה והצעתך תתקבל ותאושר, תיווצר לך הזמנה באופן מיידי ותוכל לראות את פרטיה בכרטיס הלקוח שלך באתר. לזוכה במכירה תינתן האפשרות לרכוש יחידות נוספות באותם תנאי תשלום ומחיר שזכה בהם - עד למועד סיום המכירה.…

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. אני בן 20 ואני כבר מתחיל ליראות שהשיער שלי נהיה דליל יותר מיום ליום ושה"מפרצים" בראש נהיים עמוקים יותר ויותר עם הזמן והשיער מתחיל לנשור וזה מדכא לאללה... הנשירת שיערות במשפחה אצלי זה תורשתי, לאבא שלי כבר אין כמעט כלום למעלה, הוא "מלווה שיער" רק בצדדים זה מה שנשאר לו איך אפשר לטפל בזה הכי טוב לדעתכם חוץ מניתוחים וסיבוכים יקרים אחרים? ראיתי כל מיני פרסומות כאלה על כדורים שעוזרים לזה אבל אני מפחד מכדורים ומפחד להיות קירח כמו אבא שלי מי שיודע שיעזור, מי שבא להתבדח כאן בבקשה לחזור אחורה.

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. בספטמבר 2006 רכשתי, ב- 1000 ש"ח מחנות מפורסמת הממוקמת בנשר-חיפה, כרטיס מסך של חברת BFG עם אחריות לכל החיים. דגם הכרטיס: BFG GeForce 7600 GS OC 512MB AGP לאחר כשנה וחודשיים, לערך, התקלקל המאורר שעל הכרטיס, ופניתי לחנות שתחליף לי אותו. בתחילה טענו בחנות, טענה שנראיתה לי אז וגם היום , כאבסורדית ממדרגה ראשונה, שאין אחריות על מאווררים ולכן אינם יכולים לעשות דבר. לאחר שטענתי שזה מגוחך, וללא מאוורר הכרטיס לא שווה כלום, התרצו וחיפשו פתרון על ידי החלפת המאורר עם גוף קירור שלא היה אורגינלי, מה שהתברר כגרוע ומרעיש מאד. חזרתי אליהם וביקשתי פתרון אחר והם הודיעו שהם שולחים את הכרטיס לחו"ל, מה שנתברר שלא נכון, כולל טענה שהמשלוח יקר וכו... הם טענו טענה נוספת, דרך אגב, שאין דבר כזה אחריות…

• 124 תגובות
    • 16.3k צפיות
  21. Started by orivice12,

נתקלטי בסירטון הזה: מה דעתכם, יעבוד? אם מקרבים מתכת לרדיו הוא משנה את הצליל?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  22. איזה חרא של מחשבים יש פה! (שעתיים להיות איתם) חבל שהביוס נעול..... טוב מצפה לי יום ארוך עד 3 וחצי בייי

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  23. קיבלתי מכתב רשמי מצה"ל ששיבצו אותי להנדסה קרבית. יש לי עוד חודש ושבוע עד לגיוס (19.3.07), פרופיל 82. יש כאן כאלה שכבר היו שם? כדאי ללכת? כדאי לעשות באלגן? אני עוד לא סגור על עצמי

• 52 תגובות
    • 8.1k צפיות
  24. Started by maxwell10,

שלום, יש אצלי וירוס ונכנסתי לאתר הזה: http://www.help2go.com/index.html שם הציעו לי להוריד ComboFix ולשלוח להם את הלוג, הבעיה שנראה לי שהלוג הזה מלא בפרטים שאם יגיעו לידיים הלא נכונות זה עלול לסכן את הפרטיות שלי. 1. האם התוכנה הזו אכן מוציאה לוגים עם מידע רגיש על המחשב (סיסמאות למשל)? 2. האם מישהו מכם מכיר את הפורום הזה? אפשר לסמוך עליהם? תןדה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by GaTor120,

יש לי אוזניה של מיקרוסופט שחיבור ההטענה שלו נכנס פנימה,הבעיה שאף פעם לא נתקלתי בכזה בורג,הוא קטן מאוד ויש לו צורה כזאת בערך: מישהו אולי מכיר עם איזה מברג אפשר לפתוח כזה בורג? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים