עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היה פיגוע בתל אביב במרכז אני יודע שזה יכל להגיד הרבה דברים על המפגש היום אני מקווה מאוד שאף אחד מחברי הפורום לא נפגע אני יודע שלי היה מזל כי אני איחרתי לאוטובוס ויש כל שעה בערך אני חושב שהם לא יודעים על זה וממשיכים את המפגש שלהם

2. Started by surve1020,

מה הדרך הכי טובה ללמוד למבחן הזה? האנגלית שלי סבבה אבל לא נראה לי ברמה שאני יקבל פטור באוניברסיטה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. http://www.justsayhi.com/bb/view2/countries עשיתי לפני כמה ימים בערך 40-30 ואין לי כח לעשות עכשיו. דווקא נחמד המשחק.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  4. יש לי שאלה אני לא מבין תסבירו לי בבקשה מה זה הדרגות האלו שיש לכו אחד נגיד לי השם של המשתמש יש כאלו כוכבים !! מה זה ואיך אני עולה דרגה?? ??? ???

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by tamirgolan,

מהבוקר הוא לא עובד לי.

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

שלום, לאחרונה בזמן שנהגתי עצר אותי שוטר(לא משנה על מה) וביקש לראות רשיונות(פרטי ורכב). לאחר שהסתכל קצת על הרשיון/ביטוח רכב הוא ביקש לראות תעודת זהות. אמרתי שחוץ מהרשיון אין עליי תעודת זהות - הוא היישיר אליי מבט ואמר לי "אתה מודע לכך שאתה צריך להסתובב עם תעודת זהות בכל זמן נתון?" אז אמרתי לו שלפי מה שאני יודע, במדינת ישראל, רשיון הוא שווה ערך לתעודה מזהה. השוטר אמר: "לא בכל מצב". עכשיו השאלה שלי היא - הא?! א. ממתי זה? ב. אם לא בכל מצב - אז באילו מצבים זה לא נחשב? ג. למה לעזאזל שזה לא ייחשב? יש ברשיון את כל המידע שיש בתעודת זהות חוץ מאולי מקום לידה: מספר ת.ז/שם מלא/תאריך לידה/כתובת/תמונה.. אשמח אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by izikd,

תגידו יש איזה אתר/תוכנה שמנקה את כתובות דואר מרשימות זבל? :-\

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by Stanly,

יש מישהו שלמד לומד שמע מכיר או יודע משהו על המקצוע הזה?! בבקשה מי שיודע: 1.האם המקצוע הזה מוכר באוניברסיטאות? 2.אילו תפקידים בצבא מקבלים? 3.האם כדי ללמוד טכנאי או ללמוד הנדסאי? 4.האם יש דרישה למקצוע הזה בשוק האזרחי? פשוט אני נמצא עכשיו בצומת דרכים האם ללמוד הנדסאי או לעזוב עכשיו את הלימודים וללכת לצבא או להמשיך ללמוד.. למי שיש דיעה בנושא אני אשמח לשמוע!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by freee,

שלום, אני מעוניין לקנות מערכת פורמים של vBulletin ורציתי לדעת אם אני קונה רשיון אז הוא תקף רק לפורום אחד או שאני יכול לפתוח כמה פורמים על אותו רשיון? תודה לעוזרים,ובבקשה רק מי שמבין שיענה! נ.ב: מנהלים חשבתי שזה המקום הכי מתאים אם לא אנא תעבירו את הנושא תודה.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by idofr,

אוקי אז דבר ראשון אני רק יגיד שהודעה הועלתה לכללי ולא למפרטים לניידים בגלל שאני עוד לא מחפש משהו ספציפי. עכשיו ככה נרשמתי לעתודה ואז קפץ לי לראש שלהרבה סטודנטים יש לפטופ. עכשיו מגניב הכל סבבה אבל השאלה האם זה באמת שווה את עצמו? כאילו אני היום לומד בבית ספר אז נכון שזה שונה לגמרי אבל עדיין הבסיס אותו הדבר ויש לי מחברות והכל זורם מצויין. כמה שימוש באמת יהיה לי עם לפטופ? אני לא יודע כמה סטודנטים יש פה אבל אם יש כאלה שיכולים באמת לכתוב לי מניסיון זה מאוד יעזור. עכשיו בהנחה שהחלטתי לקנות אז 2 שאלות קטנות. 1. המחשבים של apple יפים ומגניבים לי האם יש משמעות לעבוד עם מערכת הפעלה של מיקרוסופט? או שגם הסאפרי או מה שהם לא עובדים עליו יהיה טוב (בהנחה שהתקנתי באמת אופיס של מיקר…

• 20 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by GanJaval,

חברה יש לי מחר טיול שנתי איזה קלאסה תשתפו חוויות שהיו לכם בטיולים השנתיים צחוקים כל מיני למי שיש להציע רעיונות מה אפשר לעשות גם בנושא צחוקים וכאלה בטיול שתפו אותי דרך אגב עם זה חשוב אז כיתה ח'

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  12. באילו קהילות בחו"ל אתם חברים ואיזו הכי איכותית ומרובת משתמשים ועונים שם מהר ויש תעבורה גבוהה כמו פה? מה הכי מומלץ?

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by udicol,

לנועם יש יום הולדת. כמיטב המסורת שמנמן :

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בינתיים לא מצאתי עדיין... שמעתי עכשיו בחדשות שפתחו בלשכות עבודה משהו לעזור לנוער למצוא עבודה, מישהו שמע או ניסה? אולי מישהו יודע איפה כדאי לחפש? אני בן 16 וחצי, וספרו מה מצבכם בעניין. ואם מישהו מכיר עבודות באזור נהריה מעלות שיגיד גם

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. כפי שהכותרת "מרמזת", נקבו בשם המשתמש של אותו פרט ונמקו את בחירתכם...

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by elite group,

מישהו יודע אם מותר לבטל עסקה עד 14 יום גם אם התחייבתי בפון ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by com,

באיזה שעה מתחילה הבגרות של השלוש יחידות? וכמה זמן היא נארכת (בכלל, איפה אפשרלבדוק דברים כאלה? תודה.)

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by vinipyx,

פשוט אני צריך ללכת לעבודה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by HiperPsY,

קודם כל הבצלחה לכל הניבחנים (שאני גם בינהם). דברו על הנשוא... מתכונת : 96 ;D

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ביצה,

אהלן! במידה ואני מוציא רישיון לאופנוע ים, מה האופציות שלי להשכיר אופנוע ים? מצאתי בגוגל השכרה במחירים של 300\500 שקל לחצי שעה\שעה בהתאם, מדובר בהמון כסף. יש אופציות זולות יותר שמוכרות לכם? במידה והשכרתי, אני יכול לקחת איתי עוד חברים? תודה לעונים עריכה: מצאתי עוד אופציה- 12 שעות ב-5 אלף שקל.

• 16 תגובות
    • 8.3k צפיות
  21. :lol:

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  22. Started by artyom,

OMG איזה אתר מוזר ומפחיד... www.eon8.com אתר מאוד מוזר ואף אחד לא יודע מה הוא אמור להביע והנה עוד משהו שמצאתי עליו... OMG עוד 7 שעות http://eon8theinvestigation.ytmnd.com באתר הזה תבינו למה שמתי את הכתובת בCODE... פשוט תעתיקו לBROWSER OMG זה מצמרר... עריכה 2: OMG I CRAP MY PANTS אני כבר לא יכול לחקות

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני רוצה לדוגמה שישלחו לי משם הארדיסק, עד שבוע זמן שליחה. או לדוגמה אייריבר H320, כמה כסף עולה לשלוח ? ודרך מי שולחים ? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים