עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קודם כל המלצה שלי frou frou - holding out fora hero שיר מדהים מהפס קול של שרק 2 אולי לא יצירה אומנותית אבל מיחוד ויפה מאוד חבל לא לבדוק, לא כל יום שומעים מוזיקה כזאת. עכשיו לשאלה- מישהו מכיר את הזמרת\להקה המעולה הזאת frou frou? אם כן אפשר לקבל את השם של הדיסק האחרון שלהם\שלה?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  2. ערוץ ישראלי שבו בובה שמנסה להביא טיעונים בעד ליגלזציה של גראס.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by joni,

כעת אני בכיתה ט' והתחלתי קצת לחשוב על מגמות בתיכון וכדומה , הבעיה היא שאני גר בקרית אונו והתיכון שם ( בן צבי ) אינו עוסק ברמה גבוהה במחשבים . כמו כן שמעתי על כל מיני פרויקטים של תיכונים שבהם עושים 15 יחידות במדעי המחשב ( שבזה אני מעוניין ) אז עשיתי בירור על שני תיכונים ובשניהם הלימודים מתחילים כבר מט' לא מי' אז מישהו מכיר או נמצא שיגיד לי . אה ועוד שאלה אם יש תיכון שהלימודים בו מתחילים מכיתה ט' עדיין ניתן להתקבל בכיתה י' והאם זה יהווה קושי . נ.ב אני יודע שזה דיי מצחיק שאני חושב על כבר עכשיו אבל עדיין :-\ .

4. Started by The_magament,

למה??? היא הייתה עם הקול הטי טוב ומיוחד שם!! היא וחובי סטאר.. קהל דפוק

5. Started by ModChiP,

בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.

6. ישנה תמימות דעים כי מאמזון עצמה ניתן להזמין רק ספרים דיסקים וקלטות. נשאלת השאלה מה קורה עבור קנייה מכאלו שמוכרים דרך אמאזון. מצד אחד לפי ה-HELP באתר, ישראל לא כלולה במדינות מחוץ לארה"ב מהן ניתן להזמין לארץ http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=537734&#outside, מצד שני נתקלתי לא אחת בתגובות של אנשים שקנו מאמאזון (לא ספרים), אך איני מכיר כאלו אישית. אז אפשר או אי אפשר?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  7. Started by tamar,

שלום אנשים אני וכמה חברים מעוניינים ליסוע בחופש לאחד מהפארקים הללו מה שמוביל לשאלות הבאות: 1. האם אלו 2 הפארקים היחידים בסיגנון הנ"ל בארץ? 2. מי לדעתכם כדאי יותר אם אנו מחפשים פאר עם מתקנים מפחידים/מעוררי אדרנלין ככל האפשר?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by xTz,

היי אנשים אז ככה אני מתכנן טיול לדרום אמריקה בחודש וחצי - חודשיים הקרובים איך שהזכרתי זאת בפני הורי האשכנזים כל התכונות האשכנזיות יצאו להן החוצה רק חלק מהתגובות ששמעתי הן "זה מסוכן\הורגים שם אנשים\אתה לא קורא חדשות?" וכו' איך להניע אותם מזה? מדובר בשתי הורים שגם לחץ הדם שלהם הוא לא הכי טוב שיש יש למישהו רעיון?

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Zinger777,

היי, בנוב' 2012 קיבלתי SMS ממספר שאני לא מכיר והוא היה פרסומי ומסחרי לחלוטין. בסוף הSMS היה כתוב "להסרה השב עצור". שלחתי להם "עצור". חודשיים אחרי קיבלתי עוד SMS מאותו מספר (ינואר השנה). חודש שעבר קיבלתי אחד והיום גם קיבלתי עוד אחד. הבנתי שיש את האופציה של לתבוע אותם. איך ניגשים לעניין? צריך עו"ד או שמספיק בית משפט לתביעות קטנות? תודה, Zinger777.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Component,

יש לי חבר אחד קצת מפגר, היום בבית הספר הוא בא אלי ואמר לי כך: "שמעת על הכרטיסים החדשים של נוואדה?" (כן, המדבר הזה). אני כמעט התפקעתי מצחוק מול הפרצוף שלו!!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by elig,

שלום רב!... בקרוב אתחיל ללמוד MCITP וכמו שכבר הבנתי 300 + שעות לא כל כך יוכלו לעזור לי אז רציתי לדעת איכן אוכל למצאו חומר ללימוד עצמי עדכני נכון ליום זה אני לא מדבר רק על חומר באינטרנט אלא על דיסקים וספרים שניתן לקנות (בקשר לאינטרנט ... לינקים ללימוד עצמי יוכלו לעזור משמעותית ). ד"א המרצה שלנו אמור להיות זאב שניידר אשמח לשמוע אליו יותר תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by THE_COMMANDER,

יש לי נוקיה 6120 מישהו יודע איך אני מגדיר אותו לרכב אני מתכוון דרך הפינים (למשל מי שרוצה לנסות דיבורית אישית- לוקחים חוט חשמל ומחברים את הפין השמאלי לזה שלידו מימין) אז הבנתם אני מחפש את האפשרות של הרכב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by MishaK,

:lol:

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by MishaK,

מתי יתחילו באמת לעשות משהו לגבי זה???

15. אני מחפש את הIRIVER IMP350

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Norm4nde,

שלום! אני זה נורמנדי כפי שכולם מכירים מהמולטי של Galacticos. יש טורניר לשחקני רשת במשחק enemy territory כמובן שיש גם פרסים. המשחק הוא בחינם יש גם פורום רשמי וכו'... #rtcw.isr זה הערוץ במירק. תורידו תמשחק תשחקו תשאלו פה שאלות אני יענה ... יש טורניר למתחילים גם אתם יכולים להשטתף כל אחד יכול לקחת את הפרס הראשון. זה הלינק לקהילה שם גם תורידו תמשחק http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=15 זה לליגה החדשה http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=15&id=12 תהנו צריכים עזרה תשאלו פה ואני יענה בהקדם

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by smalery,

אהלן אחד החברים הכי טובים שלי מהצבא משתחרר עוד שבוע והוא הטיפוס הכי נאלח שאני מכיר. הוא קונדס ברמות לא נתפסות (משתחרר כסרן). אני וחבר נוסף רוצים לצבוע לו את האוטו בורוד בלילה שלפני השתיית שחרור שלו. מישהו יודע אם צבע של טמבור יורד מהאוטו אחרי שטיפה או שאנחנו נהרוס לו את האוטו? הצעות אחרות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by WarMachine,

ובכן אני לא ממש בקיא ברזי הבנקאות, תחום שקצת יותר מדי מסובך בשבילי עם כל הפקמים והשטויות למיניהם אז בטח יש אחד מאנשי הפורום שיוכל לעזור לי. שאלתי היא כזו, נגיד ויש לי סכום מסוים,(לצורך העניין 1,400,000 ש"ח)ואני רוצה לסגור אותו כל פעם לחודש אחד כך שאני אוכל להוציא כסף ביום אחד כל חודש, אני רוצה לדעת מה יהיה סכום הריבית החודשית שאותה אני אוכל להוציא מהחשבון מבלי לפגוע בסכום ההתחלתי של הקרן.(כלומר לחיות מהריבית כמו שאומרים.) תודה למי שיאיר את עיניי.

19. Started by bah10,

והשאלה האם מישהו יודע למה? ציטוט: עקב סיבות רבות הוחלט לסגור את PC PRO ,אנחנו מודים לכם, הגולשים, על התמיכה הרבה במשך שלוש שנות קיומו של האתר ,ועל העובדה שלמרות כל הקשיים והבעיות המשכתם לפקוד את האתר מידי יום ולהאמין בו ,אתם היוויתם את לב האתר וסיפקתם לנו את המוטיבציה להמשיך קדימה ,תודה על הכל צוות PcPRO eh?

• 62 תגובות
    • 6.6k צפיות
  20. Started by benor,

אותי אישית זה לא הצחיק, אבל אוליי יש פה כאלה שזה יצחיק אותם ... http://www.youtube.com/watch?v=E859GsKOOQo

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by ohad,

;D היום סיימתי את חטיבת הביינים ואני עולה לתיכון קודם כול אני מהחל לעצמי בשנה הבאה הצלחה אושר ועושר שתיים אני מהחל לכולם פה שנה טובה ומוצלחת וחופש גדול נעים וש-hwzone ימשיך להעשיר לנו את הידע ואת החופש הגדול ובכלל ואני מהחל לכול אנשים שמתחזקים כותבים ומפעילים ומעשירים את האתר חופש נעים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sir f,

סתם פתחתי דיון כדי שאנשים יחלקו easter eggs בתוכנות שונות. עריכה: סתם, שיקרתי. זה לא בשבילכם זה בשבילי. אני פשוט די מחבב easter eggs ורציתי לגלות כמה. לא אכפת לי מכם ואם אתם גם רוצים או לא.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by liran8378,

מה טוב ל hangover ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מחר ב8:40 בבוקר הח"מ (אני) הולך לטסט (שני) כולם חייבים (!!) לאחל לי בהצלחה ולחכות לי ברחובות אשדוד עם שלטי עידוד.

• 32 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים