כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שבוע שעבר יכולתי לראות 1080p חלק ועכשיו גם סרטוני 480p בקושי רצים. זה קורה רק לי? אני בבזק
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי. מחפש גן ציבורי עם מתקן מתח ומקבילים נורמלי, פשוט (כזה), באזור רמת-גן, גבעתיים. יש את גן רפפורט. הוא די קרוב לי אבל המיקום שלו לא הכי מוצלח כי הוא נמצא בכביש ראשי איפה שעוברות מלא מכוניות, בסדר, לא כזה נורא, מה שכן נורא זה המתקן מתח המפגר שיש שם ויש בעוד כמה גנים (בסגנון של אלה שיש בחדרי כושר, כזה). איפשר לעשות עליו פריצת כוח, איפשר לשנות את התפיסה לצרה או לזאת שמתאימה לי והגומי שמלוטף על הברזל די קורע את הכף יד אם אוחזים חזק. יש רעיונות חברים? לא מתכוון ללכת לחדר כושר, אימון בחוץ די מתאים לי מבחינת חופש הזמן והמטרה. רק אם היו בונים מתקנים נורמליים. עדכון 1עליתי על קובץ "מתקני ספורט בישראל" הנה הלינק. גנים עם מתקני כושר בת"א לינק
-
- 0 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
שלום. סיימתי קורס ניהול רשתות ואבטחת מידע ועכשיו אני מחפש להתחיל בHelp desk. שמתי לב שהרבה משרות דורשות לדעת לפתור תקלות בתוכנות office... אני יודע להשתמש באופיס כמו כולם, לא יותר מידי. למישהו יש מושג מה צריך לדעת? מהם השאלות שבדרך כלל שואלים על office בראיונות עבודה? יש איזה חומר שכדאי לקרוא/ סרטונים שכדאי לראות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אהלן, אני טס בדצמבר לתקופה לא מוגבלת בזמן לארה"ב והתחלתי לחפש כרטיסים... בגלל שאני צריך להגיע ל-Dulles Airport הנמצא בוושינגטון לא ממש מצאתי טיסות ישירות (זה גם ככה יקר) אלא בעיקר כל מיני קונקשינים חלקם נוחים יותר וחלקם פחות. מצאתי טיסה של טורקיש אירליינס במחיר טוב לדעתי (950USD) שעושה עצירה של שעה באיסטנבול, אז שאלתי הראשונה היא האם מישהו טס איתם מסלול דומה או זהה ויודע להגיד איך ההרגשה לטוס עם חברת תעופה טורקית והאם יש בעיה כלשהי בהמתנה של שעה בשדה התעופה באיסטנבול? ודבר שני, עד עכשיו חיפשתי ב-skyscanner וב-kayak שמראים פחות או יותר את אותן טיסות, מעולם לא השתמשתי באתרים האלו ורציתי לשאול את החבר'ה היותר מנוסים פה בתחום האם זה בטוח לחלוטין להזמין דרכם כרטיס והאם לדע…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן... אני חייל כרגע עוד חודשיים אני משתחרר, אני משרת בתור חימושניק בחיל התותחנים (לא משהו?) ועשיתי לא מזמן קורס משתחררים שקצת "העיר" אותי בנושא האזרחות... ממוצא הבגרות שלי עומד על 9.5 לפי האוניברסיטה העברית בגבעת רם (שזה לפי מה שהבנתי, לא מרשים, אפילו שהרחבתי שני מקצועות) והפסיכומטרי שלי על ה550~ המקובל.... ואני רואה שהשוק מוצף במשרות שדורשות נסיון.... עכשיו יש לי המון רקע במחשבים, אני יודע לפרק ולהרכיב חומרה (אפילו מעבדים, גופי קירור, ספקים וכדומה - כמו כל חובב חומרה..) ועדיין, ההסכמה העל תיכונית היחידה שיש לי היא צבאית ולא קשורה למחשבים בכלל... יש המון "קורסים" במכללות שונות שטוענים שהם "קיצורי דרך" להיי-טק, ורציתי לדעת אם למישהו יש דעה נוספת בנושא? כי אני לא משוכנע ש…
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מעוניין לשמוע את המלומדים בפורום ואולי איך יצא להם להכיר את בת הזוג אני לא בן 22 אחרי צבא אלא קרוב ל30 כמה אופציות להכיר ללכת לפאב/ מועדון- לרוב בפאבים יושבים זוגות, חשוך ולא יצא לי להכיר שם מהאלה שביקרתי. מועדונים של ריקודים זה לא בשבילי יתכן שאני לא מכיר פאבים שבאים שם להכיר אתרי הכרויות בחינם- לא יצא לי מזה כלום ובחורות הרבה פעמים לא עונות אפילו למרות שזו הדרך האידאלית לטעמי להכיר להתחיל בעבודה/ ברחוב- בעבודה לא באות כמעט בחורות וברחוב לא יוצא לרוב וגם אין כח וזמן להסתובב בשביל להכיר לשאול חבר/ עמית בעבודה- עד עכשיו לא שאלתי אם הם מכירים ואולי זו אופציה טובה?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שומע הרבה אנשים שמתייחסים לנושא מציאת העבודה לאחר התואר הראשון באומרם שהיום כבר אין הרבה חשיבות לתואר שאתה עושה, אלא העיקר שיהיה לך תואר. כמובן שהכוונה היא לתארים הכלליים למיניהם ולא לאלה דוגמת מדמ"ח, הנדסה וכו', כי אלה מכשירים אותך לתחום התמקצעות ספציפי שהעבודה בו מחייבת במרבית המקרים תעודה אקדמאית בתחום, וכי יש בהם היצע עבודה גדול יחסית. השאלה שלי היא האם יש אמת בדברים אלה. לי באופן אישי זה נשמע מוזר; אני למשל רוצה ללמוד ערבית, אבל אני מאמין שלאחר התואר אוכל למצוא עבודה רק בתחום הזה כי הוא לא נותן לך יותר מדי כלים נוספים (כאן אשמח לשמוע תגובות של החולקים על כך). לעומת זאת, לבוגר תואר במנהל עסקים/כלכלה וכדומה, יהיה קל יותר למצוא עבודה כי יש לו הכשרה בתחו…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש אפשרות באתר לעשות כניסה אוטומטית? כל פעם שאני נכנס צריך להתחבר מחדש....
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3609306,00.html היהיהי, נראה שכשמדובר בחברת-ענק אמריקאית נגד חברת-ענק אמריקאית אחרת, הממשל לא כל כך אוהב את אפל לא שלקוריאנים יש סיכוי נגדם באמריקה בכל מקרה, לו תיטמן התופחה הזו (העברות שלי ל-bloatware. אופציה פחות מוצלחת שחשבתי עליה היא "פוקעה") לעד בין אקסה-ביטים של הסטוריה טכנולוגית, מה טוב. זה הדבר היחיד שכמעט כל מאמיני דת האפל הכבדים באמת (הסוגדים לסטיבי ירום הודו) מציינים כחסרון של אפל, וקיומו מהווה מטרד לכל משתמש שאינו בעל מניות של אפל. כמובן שאפל, המומחית בעיצוב מתוחכם ובתביעות פטנטים, תגייס את אוגדת עוכרי-הדין שלה לבטל את מר הגזרה, והקרב הזה עוד רחוק מלהגמר. מה שכן, כולי תקווה שהשיקוץ הזה, הקרוי אייטיונס…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא הצלחתי להתאפק - תמונה מתוך סרט דל תקציב בו נפגשת חבורת טרוריסטים בכפר ושמו...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיצור יש לו כמה סרטונים בYOUTUBE והוא היה גם בטלויזיה מישהו יודע איך קוראים לו??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אתר הממליץ על סרטים מהשנים האחרונות ועד היום. רצוי שלאתר תהיה אפשרות בחירה של קטגוריות לסרטים והצגת טריילרים . תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה ירדתי במשקל. אני מעוניין במסגרת אימונים קבועה בחדר כושר באזור חולון בת-ים לצורך חיטוב הגוף (מבוגרים). מישהו מכיר ויכול להמליץ על מכון / קאנטרי קלאב ? תודה למסייעים
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עבדתי די הרבה זמן על האתר החדש שלי שנקרא: www.gitaratabs.com האתר משמש ללימוד גיטרה וכלים נוספים. הוא מכיל בתוכו טאבים+שיעורים, טאבים ואקורדים איכותיים ביותר. האתר מותאם לכל הרזולוציות, המסכים, הדפדפנים ואפילו מותאם לסלולרי וטבלטים.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
האם יש דרך או צורה נכונה להטעין סוללה?
-
- 19 תגובות
- 23.2k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לעשות טיול בחיפה ביום שישי ואני זקוק להמלצה למקום טוב לאוכל בו. אני מחפש אוכל עממי וטעים.
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום נכון לעכשיו אני עתודאי אקדמי, אחרי שנת לימודים וסמסטר עם שלושה נכשלים. כמו שאני מבין הסיכויים להמשיך במסלול דיי פונים נגדי. עוד לפני שהתקבלתי למסלול, מילאתי את המנילה הראשונה בראש של ג'וב, בחרתי בתפקידים שאני לא באמת מעוניין לשרת בהם שלוש שנים (מה גם שהייתי מוקפא חמ"ן, ונאמר לי שגם ככה לא יסתכלו לי על המנילה). בקצרה לעיניין- המטרה שלי במקרה ונפלתי מעתודה היא יחידת מגלן או סיירת צנחנים. (אני יודע במה זה כרוך, אני יודע שזה לא לכל אחד וכו') באיזה תהליכים אני צריך לפתוח עכשיו? נתוני הגיוס שלי מאפשרים לי חי"ר. כתבתי מייל למדור עתודה לעתודאים בשירות. יש טעם לפנות לעוד מקומות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הי, לא ידעתי אם לפתוח פה או בפורום צרכנות אבל נראה לי זה יותר רלוונטי לפה הנושא. אני מחפש מידע איפה כדאי לי לקנות משקולות הכי זול כרגע. את המוט והטבעות הנוכחיות (מצורף תמונה בקובץ) קניתי במגה-ספורט. אני מעוניין להוסיף עוד 2 טבעות של 5 קילוגרם. אשמח להמלצות איפה הכי כדאיי לקנות. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
שלום. אני חבר במכבי, ויש לי בעיה של דימוע כרוני לפעמים בעין אחת, ולפעמים בשתיהן. אם אני לא מוצא נייר טואלט לנגב עליו את הדמעות - הן מתייבשות והמליחות שורפת לי. למכבי יש עשרות רופאים שכאלה במרכז, אבל אי אפשר לבחור רופא לפי השם שלו. לכן אני מעוניין בהמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, כבר שנים שאני סובל מנזלת אלרגית במשך כל השנה. זה בא והולך, יש ימים שאני לא מרגיש את זה בכלל ויש ימים של התקפי עיטושים ונזלת בלתי פוסקים. בבדיקות שעשיתי לפני כמה שנים עלה שאני אלרגי לכרדית האבק ולפרווה של חתולים. יש לי חתול בבית ככה שאני בטוח שזה לא עוזר לי, אבל רוב הזמן אני לא בבית (צבא) ואני מקבל את האלרגיה גם כשאני לא בחשיפה אליו, בים למשל. טיפולים שנתנו לי היו תרסיסים וכדורים נוגדי אלרגיה כגון פלקסונייז וזילרגי, וזה עזר לי לתקופות אבל אני לא אוהב להיות תלוי בתרופות האלה, במיוחד כשהן מכילות סטרואידים. מישהו פה סובל/סבל מזה? הצלחתם לשפר את המצב? אשמח לעזרה, האלרגיה הזאת ללא ספק מורידה לי את איכות החיים..
-
- 30 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
כל כמה פעמים ביום אני מקבל הונאת אימייל קבועה מ-Euro Millions Lottery, כבייכול שאני משתתף באיזו שהיא הגרלה לוטו וזוכה בה. תמונה לדוגמא: איך אני נפתר מהספאם הזה לעזאזל?!?!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ילד בן עוד מעט 19, ויהיה נחמד לקבל טיפים או הארות מזקנים ממני, בנושא שהוא לא בדיוק הצד החזק שלי (בלשון המעטה). אני משרת בבסיס שקרכלשהו בארץ, ואיתי משרתת חיילת מסויימת. אנחנו מכירים כבר חמישה חודשים ועובדים יחד על בסיס יומיומי. יש לנו כימיה לא רעה, והייתי אומר שאנחנו בערך כמו קולגות. מעולם לא התראינו מעבר לשעות העבודה ו 90% מהנושאים עליהם אנחנו מדברים קשורים לצבא. מה שמוזר זה, שהשיחות בינינו נשמעות בדיוק כמו השיחות בין ההורים שלי. תרדו עלי, אבל אני לא מתבייש להודות בזה - היא כמו אמא שלי, ואני צריך מישהי כזאת (מבחינת האופי בלבד ). מישהי שלא תתבייש לאכול במסעדה ולומר שהאוכל לא טעים לה ושהיא רוצה משהו אחר, בניגוד אלי. בעקרון, תעשה בשבילי את ה'עבודות השחורות' הקטנות שלי-א…
-
- 68 תגובות
- 14.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תהיתי אם יש אתר או פורום שאנשים מתכננים בו תוכניות לטיולים. כמו שיש טיולים מאורגנים, אז רק את הארגון. סוג של הכוונה מה לעשות במקום ההוא לאיפה כדאי ללכת. נשמע לי הגיוני שקיים אתר שיהיו "לוז"ים" מומלצים, ותוכניות חינמיות בהמלצת אנשים שונים. הבנתם לאן אני חותר. מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-