עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ohad5g,

יש לי בזמן האחרון ,לעיתים די קרובות אפטות זה מעצבן וכואב , מה מתרופה הכי מהירה לעלמת אפטה , הלכתי לרופא משפחה הביא לי משחה להרגעת הכאב וטמינים b ו c עשיתי גם בדיקות דם הכל הסדר אני בריא כמו שור. עושה ספורט הכל . אני מקווה שלא תביאו דברים מגוגל כי קראתי הרבה שטויות משם אז בקשה אם יש פה אנשים שסובלים מה אתם עושים ?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות משקפי שמש לשימוש בספורט. נהיגה וסתם בכלל. אני מתלבט בין אוקלי לבין רודי. אני מחפש משהו שיחזיק שנים ארוכות ויהיה משתלם. בעתיד כנראה הכוונה היא גם לקנות עדשות עם מספר אבל לא בזמן הקרוב. אשמח לדעתכם בנושא אריאל

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by User4,

מאפו אני יכול להוריד כתוביות ברוסית לסרטים? תודה

4. אבא שלי חזר הביתה אחרי שהוא קנה מנורת חירום ניידת, כזאת שמשמשת לתאורה בזמן הפסקות חשמל. כפי שידוע המנורות האלו מבוססי סוללות כך שברגע ההפסקת חשמל המנורה צורכת הספק מהסוללות בכדי לעבוד. עכשיו הקטע הוא כזה אבא שלי הסביר כי המוכר הנחה אותו לבצע פריקה מלאה לגמרי של המכשיר ורק לאחר מכן לחבר אותו להזנת מתח על מנת להיטען. שאלתי היא למה?נסיתי להבין מהי סוג הסוללה שנמצאת בתוך המנורה אך ללא הצלחה. האם מישהו מהסוגים הנ"ל מצריך תהליך כזה בכדי לשפר את אורך החיים של הסוללה? lead–acid, nickel cadmium (NiCd), nickel metal hydride (NiMH), lithium ion (Li-ion), and lithium ion polymer (Li-ion polymer)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Zinger777,

היי, בנוב' 2012 קיבלתי SMS ממספר שאני לא מכיר והוא היה פרסומי ומסחרי לחלוטין. בסוף הSMS היה כתוב "להסרה השב עצור". שלחתי להם "עצור". חודשיים אחרי קיבלתי עוד SMS מאותו מספר (ינואר השנה). חודש שעבר קיבלתי אחד והיום גם קיבלתי עוד אחד. הבנתי שיש את האופציה של לתבוע אותם. איך ניגשים לעניין? צריך עו"ד או שמספיק בית משפט לתביעות קטנות? תודה, Zinger777.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by stojakovic,

מישהו בבקשה יכול להסביר לי את- 1. -? 6 - ?? (הבנתי שבשבילי זה לי ומאה זה ק' אבל מאיפה בא ה סי??) 10- ??? (חוט - קו, טייל- סייר, איך משי הופך ל-ר??) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  7. אני משכיר דירה. בימים אלו הסתיים חוזה השכירות. לפני תום החוזה, הבעתי נכונות בפני המשכיר להשאר בדירה, ואילו הוא הביע נכונות להמשיך להשכיר לי את הדירה בתנאים הקודמים. עתה המשכיר מציב בפני תנאים שאינני יכול לעמוד בהם (אני לא מעוניין לדון כאן בנסיבות), כך שכנראה אאלץ לחפש סידור מגורים אחר. שאלתי היא, האם החוק קובע תקופה מינימאלית שהמשכיר מחוייב לתת לי (בתנאים הקודמים) בטרם הפינוי שלי מהדירה? אני מדגיש שוב, כרגע אין לי חוזה כלל שכן החוזה הקודם הסתיים.

• 88 תגובות
    • 26.2k צפיות
  8. Started by dovik,

אני צריך באופן חד פעמי להכניס כמה כתובות ושזה יחשב לי את המסלול הקצר ביותר. האם יש אתר כזה ברשת? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by falukky,

עם חיבורים USB לעכבר ומקלדת וגם לרמקולים. יש משהו כזה ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by assaf181,

שלום, התקשרו אלי כמה פעמים בימים האחרונים מהמספר +00001402, אם אני עונה זה מתנתק תוך שנייה. מישהו יודע מה זה? בכל מקרה חסמתי את המספר.

• 40 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. Started by Kurt,

מישהו רואה כאן משהו אחר חוץ ממסך לבן? http://www.asus.com/Motherboards/H87PRO/

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by Alexkmr,

קניתי וונס, ראשונות שלי. וחלק גדול מהנעלים היא מזמש. כידוע לי הוא קצת בעיתי וצריך לטפל בו. קניתי ספרי מגן לזמש מALDO ומברשת. לפני שאני אצפה את הזמש בשכבת מגן, אני רוצה לנקות את הנעל. רציתי לשאול האם מותר להעביר סמרטוט לח על הנעל? והאם במקום "גומי" אפשר להשתמש במחק פשוט? אשמח גם כן לטיפים - איך כותבים באנגלית ספרי מנטרל ריחות לנעליים?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by Ziv_Sh,

חברים, אני רוצה לקנות גריל גז בסביבות ה2000 שקל, אבל יש המון דברים שאיני מבין בזה - עוצמה BTU? יש כאלה עם מדף בפנים לשמירה על החום אחרי הצלייה (מה הכוונה?) לכמה זמן מחזיק בלון הגז? מה הכוונה ברשתות יצוקות ומצופות? מה עדיף? בקיצור אשמח לקצת הרחבת הידע ולהמלצות. (אגב מישהו יודע למה אני לא מצליח לרדת שורה כשאני כותב הודעה? - כשאני לוחץ אנטר שום דבר לא קורה) תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by SuicideSilence,

שלום , לאחרונה אני ועוד חבר חושבים להתחיל לעבוד בתור טכנאי מחשבים . אין לי תעודות ולא למדנו לזה .. אבל זה דיי בולשיט אין פה באמת מה לדעת . רוב התקלות שאני מטפל בהם מסתכמות בפירמוט , החלפת ספק , ניקוי וירוס ... וכל מיני דברים פשוטים יחסית . גם בדברים המסובכים יותר אנחנו נוכל לטפל בזה , לא זאת הבעיה . אבל אין לנו מושג מאיפה להתחיל , האם לפתוח עסק פטור ממס ? איך לצבור לקוחות ? מה המחירים שלוקחים ? האם לקחת את המחשב הבית או לטפל בבית הלקוח ? וגם איך זה מסתדר כל התוכנות הפרוצות ? נגיד להתקין וינדוס פרוץ ,זה משהו שצריכים להביא עליו חשבונית ? בכללי איך כל הסידור של התוכנות הפרוצות הולכות מול לקוחות ? . עם כל הדפרים שיש במקצוע הזה(בלי לפגוע בטכנאים המוכשרים) ויש הרבה . אנחנו…

• 8 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. Started by ronte,

בעידן של הסמארטפונים והטאבלטים עדיין קיים פתרון של מכשיר יעודי לGPS? אני שוקל לרכוש מכשיר יעודיי רק לGPS שיריץ iGO offline. איזה מכשירים טובים קיימים (ללא הגבלת תקציב) ואיזה מערכות הפעלה הם מריצים? אשמח להמלצתכם. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני לא מביו משהו !! הם נגדנו ?!?!?! מפת האוניות בלינק http://rotter.net/forum/scoops1/47769.shtml?utm_source=finance.sponser.co.il&utm_medium=ticker

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. כל מי שהיה ללא חייגן ב014+HOT היה לכם אינטרנט?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by אללא הוא עכבר,

מישהו שם קצת פיקשש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי. במחשבה על חיסכון בחשמל אני תוהה כמה התענוג של מחשב דלוק 24\7 עולה לי. להלן המשתנים- מחשב לא ממוצע, ספק של 850W (מפרט מלא בצד) אבל יש לזכור שדווקא בגלל שזה לא מפרט ממוצע יש דגש על חיסכון בחשמל (לדוגמה, אאל"ט 7970 צורך בקושי 20W במנוחה?) וכמובן שהספק לא קרוב להגיע ל-800W כל הזמן. נכניס למשוואה גם את העובדה שכאשר המחשב לא בשימוש המסך מכובה ידנית על ידי. דיסקים קשיחים הוגדרו להשאיר פעילים תמיד. כרגע נוריד מהמשוואה את שעות המשחקים והעבודה המאומצת. אני מנסה לשער את עלות החשמל החודשית במצב כזה. אני מניח שהמון תוהים. יש השערות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. לאחרונה כמעט בכל זמן נתון יש 3-4 ת'ראדים מעיקים בעמוד "מה חדש?", ברמה של פח אשפה, שמגיעים מכל מיני יוזרים בפורומים Battlefield \ Call of Duty. אם גם לכם נמאס, כתבתי UserScript שמעיף את הת'ראדים האלו. קישור: http://userscripts.org/scripts/show/175529 - משתמשי FireFox צריכים להוריד את התוסף Greasemonkey (סיכוי גבוהה שיש אותו כבר לאחוז גדול מהתמשמשים פה). - משתמשי Chrome יכולים להתקין את ה- UserScript ישירות בעמוד ה Extensions או ע"י התוסף Tempermonkey. - שאר הדפדפנים: תריצו חיפוש בגוגל, יש תמיכה כזאת או אחרת בכל דפדפן כמעט. הסבר מפורט יותר להתקנה: http://userscripts.org/about/installing

21. Started by achiya1,

אהלן, אני מחפש לקנות אבקה כשרה בעדיפות לחבילה קטנה להתנסות תקופה. אף פעם לא השתמשתי באבקות והייתי צורך בעיקר טונה .. נמאס מהטונות אז אני מחפש תחלופה אבקה בטעם סבבה במשקל קטן יחסית האימונים שאני עושה הם בסיסיים, ריצה ומשקולות בגדול.. תודה לממליצים

• 21 תגובות
    • 20.3k צפיות
  22. Started by Kurt,

23. Started by shay2b,

אני מסתפרעם בשבוע קצוץ לא 0 אבל קצוץ...וחשוב לי שהיא תתאים גם לקיצוץ זקן..מה עדיף לדעתכם המכונה שלpanasonic er1611 או moser 1871 שמהללים אותה בזאפ בחוות דעת שם...אשמח לעזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by morpheus1234,

אהלן חברים, הבנתי שהכסא הנ"ל מאוד מומלץ, האם הדגם matrix xl והדגם f15 הם אותו דגם? בנוסף אשמח מאוד אם מישהו שיש לו את הכסא הנ"ל יוכל לומר מה הגובה המכסימלי שניתן לכונון אותו? (מהרצפה ועד המושב) הבנתי שגם הכסאות של צרעה מאות מומלצים, האם יש דגם ספציפי שמתעלה ביחס עלות\תועלת לF15 של ווקסמן? המון תודה!

• 4 תגובות
    • 6.2k צפיות
  25. שלום, אני צריך לברר לגבי אדם מסויים שמגיע לארץ מארה"ב , אין לו אזרחות, ואינו דובר עברית. השאלה מה ההבדל ומה עדיף מבחינתו, קודם לעשות עלייה ולהתגייס לצה"ל או להגיע,להתנדב לצה"ל ואז לקבל אזרחות ...? שמעתי שכמתנדב אדם יכול לבחור איפה הוא רוצה לשרת. האם נותנים להם על חשבון הצבא קורסי העשרה בשפה העברית? אילו תפקידים הם יכולים לקבל והאם יכולים לשים אותם בבסיס סגור? בשלישות לא נתנו לי תשובות ברורות. ניסיתי באינטרנט וגם לא מצאתי משהו חד משמעי. אם מישהו יודע ויכול לעזור אשמח מאוד, או לפחות אם מישהו יכול להפנות אותי לגוף או מוסד מסויים שיכול לתת מענה לשאלות האלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים