עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, נקדים מראש ונגיד שעשיתי כבר חיפוש כי אני גם זכרתי שיש מליון ת'רדים עם המלצות אבל מצאתי רק בודדים וגם הם לא סייעו לי. אז ככה, אני מעוניין באתר מארה"ב שיש בו בלוקי-מים למערכת קירור מים. לגבי היצרנים, אני מעוניין בבלוקים של לפחות אחת מהחברות הללו: Swiftech,DangerDen,PolarFlo. תודה לכל העוזרים, עמית

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by nir_ofer,

מישהו יודע אם כתוב לי ברישיון שאני צריך נהג מלווה עד תאריך X אז מותר לי בתאריך הזה לנהוג לבד או רק למחרת :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Libby,

http://hawt.net/viewvideo.php?id=617 אמבולנס ערבי.....ככה אני אוהבת אותם... http://www.insaneclips.com/arab_car_accident.php טוב שהסקייטר הזה לא מפגר... http://www.hawt.net/viewvideo.php?id=624 מסכנה העיתונאית! http://www.blennus.com/index.php?option=content&task=view&id=431&Itemid=

• 49 תגובות
    • 3k צפיות
  4. אפשר, עקרונית, להתקבל לעתודה עם בגרות 3 יח' במתמטיקה? או שחייבים 4? רק אם אתם יודעים..תודה

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

שלום לכולכם, אני רוצה לפתוח כאן דיון ליצירות שלכם הגולשים. סיפורים ושירים שכתבתם או ששכתבתם ורוצים לשתף את העולם. אז אני אעשה את הסיפתח עם שיר ששכתבתי לפני שנתיים לערך והוא מאוד מתאים לתקופתנו אנו. שם השיר: "סוס ועוד סוס" מבוסס על מילות השיר והלחן של: "יום ועוד יומיים" של שי גבסו. *מומלץ לקרוא את השיר כאשר מנגינת השיר המקורי ברקע ------ התחלה ------ "הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה מוקדש לך כדי שתספרי את אותם הסוסים מהרושעים שיבואו אולי הם יבואו הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה הוא בשבילך כדי שתדעי שבנופי הכפור עוד יבוא סוס יאור אולי עוד יבואו... אם תספרי סוס ועוד סוס יום ועוד יומיים ותזכרי שאני שם, מפרמט את הרחובות עם סוסים צבעוניים שיישארו פתוחים …

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  6. אני מתכנן (בעזרת ה' - שיצא לפועל) להגיע ולהשתתף בתחרות המודינג ;D מי יודע - אולי נזכה במשהו לאחר כל כך הרבה השקעות.. :'(

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by DaMN,

אני מחפש כרטיס זיכרון לסלולרי של נוקיה 6230, אני רוצה משהו בסביבות ה-256MB היכן קונים אותם ? אני רואה בהרבה חנויות SD שלא מתאים לי, אני צריך MMC, אשמח להמלצות.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי אני מעוניין לרכוש סלולרי חדש (אני ברשת סלקום), ועד עכשיו הייתי בטוח שאני רוצה את ה6230. אני לא מעוניין לשדרג עם החזרים דרך סלקום אלא פשוט לקנות חדש. הלכתי לאחד המשווקים הפרטיים שיש להם חנויות סלולרי ברחוב והוא אמר לי שהמחיר שלו הוא כ1700 ש"ח (עם אחריות אצלו) חדש בקופסה. המחיר נראה לי קצת יקר בגלל שבסלקום רצו עליו כ2400 ש"ח עם החזרים של כ1600 ש"ח שזה יוצא כ800 ש"ח בלבד. אז הוא אמר לי שהוא יכול בכלל למכור לי יד שניה במצב חדש עם פנל חדש + עידכוני גירסא בכ1000 ש"ח. ואז הוא הפיל עלי פצצה, והוא אמר לי שהוא התחיל לייבא את ה6230i , שזה סלולרי עם מצלמה של 1.3MP עם שלוש אפשרויות זום + כל מיני תוספות. על אותו מכשיר (שכמובן יש רק חדש מהקופסה ) הוא רוצה 2300 ש"ח. מה אתם או…

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  9. אני רוצה ללכת אבל אני לא בטוח שזה עדיין קיים

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  10. Started by liav12,

איך הסרט? נחמד כמו האחרים?

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכם, אני צריך משטחי ספוג, כמו מזרונים כאלה, עבים. אודה למי שיודע איפה מוכרים כאלו באיזור חיפה.

• 8 תגובות
    • 9.7k צפיות
  12. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. נשבר לי הז*ן מהשקרים של פי 1000 ו-וואלה שופס וכל הח*א האלה!! מתי, מתי כבר מישהו ידפוק להם איזו תביעה ייצוגית על שקרים בפירסום ?! זה פשוט לא יאומן! עוד שיא נשבר...צירפתי תמונה (קיבלתי את זה במייל מהם...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by guyz6471,

שלום לכולם, לפני הרבה שנים בגלקסיה רחוקה רחוקה מכאן... סתאאאם..בהתקף נוסטלגיה החלטתי לבדוק האם אני לבד כאן או שיש כאן עוד פליטי שנות ה 80 המוקדמות שבשנים האלו קיבלו את המחשב הראשון שלהם. ובמידה ואתם שם מעניין מה המחשב שקיבלתם? אצלי זה היה atari 800XL ,אני זוכר כמה קינאתי בחבר העשיר שלי שהיה לו apple IIe שהיה המחשב הראשון שניתקלתי בו. אז זהו במידה וזה אומר לכם משהו תשתתפו..לא שאני צופה הפתעות אבל מי יודע... the Z-Guy

• 87 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://www.gorkhouse.com/shakethatass.html :lol: :lol:

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by TermiNal,

שלום החלטתי שאני מעוניין במכונת תספורת מכיוון שיש לי תספורת פשוטה ביותר (קצוץ) שדורשת רק עבודה של מכונה ותמיד לוקח לספר בדיוק 2 דקות לספר אותי, לכן אין טעם ללכת כל 3 שבועות לספר ואני מעדיף לספר את עצמי.. כרגע יש ברשותי 800 ש'ח + - שאני רוצה להשקיע במכונה.. אם יש פה מישהו שמבין בנושא אני אשמח לעזרה.. תודה

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אז ככה, אני מחפש איזשהו פורמט לספר מחזור.. חוץ מהתמונה כמובן.. איזה דברים אפשר להכניס שם על כל בן אדם? אני די אבוד.. מה שחשבתי בינתיים זה איזשהו ציטוט שלו למישהו יש עוד רעיונות? מקוריים יותר או מקוריים פחות, הכל יתקבל בברכה..! תודה ענקית מראש!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אני יודע שזה מטופש אבל בכל זאת: זה GOOGLE MAPS לכל מי שלא מכיר. http://maps.google.com/maps תתקרבו לאר"הב עד שתראו את כולה על המסך. תלחצו בפינה "לויין" כדי להציג תמונה. עכשיו תעשו זום על כל מקום באקראי במרז אמריקה (גם בצפון והדרום) שהוא לא הר או ים או חוף. נכון קיבלתם שדה חקלאי בתמונה? זה רק אני או שזה ממש מטורף?! אפה לעזאזל המדבריות הענקיות של ארצות הברית, ואיך בכלל יכל להיות שיש להם כל כך הרבה שדות? יש שם ביליארדים של שטחים של שדות!! תגידו לי שזה סתם טעות של גוגל...

• 15 תגובות
    • 978 צפיות
  19. היי, קניתי מחבר שלי פלאפון alpha p8 אבל המצלמה אצלו לא פועלת, כשאני מפעיל אותה אז היא עושה לי מסך כחול, מישהו יודע איפה אפשר לתקן אותה וכמה זה ייעלה? ויש כזה דבר לחדש את המכשיר ואם כן כמה זה עולה? תודה רבה מראש למי שייעזור.....

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  21. היה פעם את האתר הזה 441 אם אני לא טועה,כמובן שבזק תבעו אותם והאתר נסגר,האם יש אתר דומה שמאפשר לאתר כתובת ע"י הקלדת מספר טלפון.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Armageddon1,

אנחנו משום מה משלמים יותר מדי ומקבלים מעט מדי מ YES 250 שקל ויש לנו רק חבילת הסרטים ועוד איזה משהו קטן וזהו... כמה אתם משלמים והאם שווה לעבור?

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. יש לי מחר דינמיקה קבוצתית במסגרת הגשת מועמדות לחברת הייטק ואחד הדברים זה נאום לפני קהל. אני צריך לנאום במשך כמה דק' ואין לי מושג אפילו על מה. יש אולי למישהו רעיון ואולי איזה נאומון מוכן או מכיר מקום כלשהו ממנו אני אוכל לקחת נאום או אפילו רעיון כלשהו?? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. תודה

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  25. בכל מיני תחומים. מישהו מכיר??

• 3 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.