כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אוקי אני די בלחץ עכשיו, אני עשיתי הזמנה ב 0:35 בערך ויש המון דברים שמפריעים לי בהבנה של אמון. הזמנתי את המסך Benq G2400W http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3163171 דבר ראשון ראיתי בכמות שנותרה 1, אחרי שנרשמתי בחרתי את המחיר עד שזכיתי, ואז לפתע הכמות השתנתה ל 2 ,, לא מובן. אחרי זה הופיע שזכיתי במצב ההצעות. עדיין לא קיבלתי אימייל בנוגע להודעה, אולי אני אמור לקבל כשהמכירה נסגרת ? אוקי זה מובן . עכשיו מה אתם אומרים, שאני יתחיל להילחץ להתקשר לחברת אשראי או ל GETIT ולהגיד להם לבטל עיסקה או לחכות בנוגע לזה? רשום ספק: טנקומפ בע"מ וכשעושים חיפוש בגוגל זה מגיע לאתר של GETIT. עכשיו כשאני שם ראיתי שכל הפוסטים של דעות קונים כולם זה שיכפול של השני. כלומר כל דבר הוא של LEXMARK די…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, והחלטתי לחסוך קצת כסף על ההרכבה. יש לי מספיק ניסיון בחיטוט בקרביים של המחשב שלי, אבל אף פעם לא הרכבתי מעבד על לוח אם, ואף פעם לא הרכבתי לוח אם על מארז. עד כמה שתי הפעולות האלה מסובכות (אם בכלל), ומה יכול להידפק בהרכבה ?
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה למסחטת פירות טובה? כזאת שאפשר לסחוט איתה תפוחים שלמים, אגסים, גזרים וכו
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה בכמה ימים אחרונים אני לא מוצא את עצמי... מצב קשה אני יודע.... משעמם לי רצח... כל דבר משעמם אותי... אני מתחיל משהו משתעמם ומפסיק... תעשו טובה.... קטנה.... שימו פה רשימת אתרים מעניינת... כל מי שמכיר אתרים מעניינים.. שאפשר לימצא בהם תוכן מעניין שישים אותו פה בבקשה... זה לא ספאם!!! זה מצב קשה של שיעמום!! משעמם לי רצח! I CANT TAKE IT ANY MORE !!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1 - http://news.yahoo.com/s/eo/20050525/en_movies_eo/16622 2 - ז http://www.ananova.com/news/story/sm_1409211.html?menu= הכי אהבתי את הציטוט ובלי ספויילרים על הסרט, לא כולם ראו!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קרב (וירטואלי) אלים במיוחד עם דוב הצליח לעשות את מה שדמויות אקסצנטריות של מיליונרים לא, והעניק לשחקן את הפסלון המוזהב הראשון בקריירה שלו בטקס ה-88 של פרסי האקדמיה שיחת השבוע ברשת האינטרנט הגיעה לסיומה יחד עם טקס פרסי האוסקר לשנת 2016 – והבשורה הגדולה היא שלאונרדו דיקפריו זכה סוף כל סוף בפרס שהיה חסר לו ובפרס שרבים האמינו כי היה זכאי ואמור לקבל כבר מזמן. כצפוי, תפקידו הראשי בלהיט הקולנועי 'האיש שנולד מחדש' (The Revenant) זיכה אותו בפרס היוקרתי ביותר של התעשייה, כאשר גם במאי הסרט אלחנדו גונזלס איניאריטו זכה בפרס הבמאי הטוב ביותר ושיחזר הישג היסטורי משנות הארבעים של המאה הקודמת, כשזכה פעמיים ברצף בתואר הנכסף. סרט הדרמה-פעולה שכבר גרף מעל ל-400 מיליון דולר בקופות (ו…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצחיק בטירוף. שומעים את זה אצל חבר שלי באוטו, ונקרעים כל פעם מחדש (מצחיק במיוחד כשמתחילים לצרוח את זה וכל האנשים מסביב לא מבינים). מומלץ מאוד! ד"א, אם למישהו יש עוד שירים מצחיקים במיוחד, אתם מוזמנים ביותר לצרף פה. http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3NU84O5O1KHZ03OTWYGETLZSIO Anatoli.
-
אם אני מבצע מתח רק עם הראש מלפני העמוד העליון (במקום ברגיל מאחרי העמוד), אז אני עובד על מרחיקי שכמות? אם כן הוא אחראי על מקרבי שכמות? או שהוא עובד על שריר שדומה למרחקי שכמות? נ.ב מרחקי שכמות לוקחים אחורה את הכתפיים (לכיוון הגב) מקרבי שכמות לוקחים קדימה את הכתפיין (לכיוון החזה)
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אלהן חבר'ה. מכירים את סטים? Steam . שכחתי סיסמא. חלק מתהליך שחזור הסיסמא הוא לענות על שאלה סודית ששכחתי ת'תשובה אליה (8 שנים, מי זוכר?). העניין הוא שכבר נכנסתי לחשבון הזה הרבה פעמים (לפני שנגעתי הסטים היה מתחבר אוטומאטית), אז אני מעריך שהסיסמא שמורה על אחד הקבצים בתקייה של הסטים...יש למישהו רעיון איך אני שולף ת'סיסמא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב זה הסיפור, אחותי הקטנה (כיתה ד') מתקשה קצת במתמטיקה ואמא שלי ביקשה שאני אנסה למצוא אתר עם תרגילים או משהו בשבילה על מנת לתרגל, החל מבערך הבסיס של המתמטיקה (חיבור,חיסור וכו') עד דברים שלומדים בכיתה ד'(כלומר שברים) אם אפשר משהו שאפשר להדפיס זה עדיף, למרות שגם אתר שנכנסים אליו ועושים בו את התרגילים יעזור אני רוצה לציין שזה לא שלא חיפשתי, חיפשתי, אבל לא מצאתי כאלה ששווים משהו (ובעברית...) אז אל תתנפלו ישר. אני כמובן אמשיך לחפש גם, אבל בשביל מה יש פורום? בכל מקרה, תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
איפה אפשר לראות באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לכבוד השנה יחד אני רוצה להקליט לחברה שלי שיר אני לא מכיר הרבה שירים בעברית וחשבתי שאולי כמה אנשים בפורום מכירים אז תמליצו לי על שירים שאפשר להקליט בשביל החברה שיתאים אני רוצה משהו בסגנון הזה http://www.youtube.com/watch?v=tWKx6vTC2X4&feature=related תציעו הצעות
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי הסיבה למה?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש אתר שיש בו עיצובים להודה לא עיצבוי php phpnuke עיצובים כאלה כרגילים שיש תתמונות ותדפים ושסה''כ צריך לערוך תודה!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני אתן שתי סיטואציות: 1)איפה המחשב יעבוד יותר טוב במינוס 30 מעלות או ב+30? (אני יודע את התשובה רק תגידו למה אתם חושבים ככה..) 2)נגיד ואני מפעיל מזגן על 15 מעלות קור, ומפעיל קרייסיס למשך 5 שעות ואחרי זה אני סוגר מזגן ומוציא את המחשב החוצה ל30 מעלות ומשחק קרייסיס 5 שעות האם הביצועים של המחשב ישתנו בצורה מורגשת?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
זה פורום כללי אז אני מניח שמותר לפתוח נושא כזה. בכול אופן לא מזמן לפני כחצי שנה פגשתי מישהיא שהכרתי מהצבא,ראית אותה פנים מול פנים היא השתחררה לפני ולפתע נפגשנו.אקיצר היה רגע שבו רציתי לפנות אליה,אך היא הפנה את העורף שלה-הבנתי את הרמז שהיא לא רוצה לדבר אז הלכתי.אקציר לאחר כחצי שנה אני פוגש בה באחת ההופעות,הקטע המצחיק הוא שהיא פונה אלי,(אפילו לא ראית אותה).עכשיו אני בקונפליקט עכשיו,אני מכיר אותה מהצבא,אהבתי אותה מהרגע הראשון,אבל היא תמיד הסתובבה עם ערסים ולא מהחברה שלי,אקיצר יצאתי די חננה בזמנו ,ואני מפחד שהתדמית הזאת תדבק בי ותמנע ממני ליצור קשר עמוק יותר איתה. בזמנו פירשת את התעלמות שלה כ"אני לא שמה עליך" ועכשיו פתאום היא יוצרת קשר או שסתם אומרת שלום. בכלל להתחיל עם בחו…
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום,אני בן 23 נמאס לי כבר מהפצעים המכוערים האלה על הפנים , ניסיתי כל משחה אפשרית קלירקס וכל זה אבל זה סתם זבל ובזבוז זמן . מצד שני אני לא מתכוון לוותר על אכילת ג'אנקפוד . מה יפתור את הבעיה אחת ולתמיד??
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי, אני צריך CODEC שמפעיל קבצים מסוג 3G2 (לא רק הווידאו גם הקול) וגם עם יש תוכנה שהופכת את הקובץ הזה לכל קובץ אחר "קריא" (WMV, AVI...)
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אז לפני שאני אתחיל, אני יודע שזה ממש לא קשור בשיט לפורום HWZONE, אבל היי, בואו נודה בזה, פורום כללי היה הפורום הכי שימושי להרבה אנשים בהרבה נושאים, אז החלטתי שכן שווה לכתוב פה את השאלות לגבי העניין. בכל אופן, בקרוב [באזור אמצע דצמבר] אני מתכנן לטוס לניוזילנד ואוסטרליה. אחרי שאספתי הרבה כסף [והרבה זה 40,000 פלוס]. אני מתכנן לטוס לניוזילנד ואוסטרליה. הכיוון שלי זה טיול של חודש בניוזילנד ו-2-3 באוסטרליה. בדרך חזרה לעשות איזה שבועיים-חודש בתאילנד ויאללה הביתה. את הטיול אני מתכנן לעשות לבד. ומכאן גם באה השאלה הראשונה של. האם מוכרות לכם דרכים להצטוות לאנשים טרם תחילת הטיול? האם יש פורומים או מקומות בהם אני יכול לחפש אנשים שעושים טיול בתאריכים מקבילים ע"מ לטוס איתם? אני לא מ…
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
http://celebreport.info/2007/05/04/will-sombody-give--bush-a-blow-job-so-we-can-impeach-him :lol:
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
היי, יש פה אנשיםש עשו לאחרונה מחשבון קרב וזוכרים את השאלות? אני מכוון ספציפית לשאלה 10. בבקשה מי שזוכר אותה/זוכר משהו שיכול לעזור, בבקשה שיכתוב לי פה או בפרטי.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קראתי את זה ולא יכולתי שלא להציג את זה כאן בפניכם. התקשורת הישראלית השמאלנית במערומיה: לינץ' , או שאתה לא בעניינים לינץ' רבותי, לינץ' - זו המילה החמה כעת. אם לא ראית איזה לינץ' לאחרונה, ראה עצמך כמנותק מהעם, לא בעניינים. ואולי זה בכלל סגירת מעגל, הלינץ' ברמאללה והנה ארבע שנים אחרי, שטף של לינצ'ים, מכל הסוגים, בכל התנוחות ובכל הצבעים. ה - "לינץ'", "בנער" הערבי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3105629,00.html התקשורת שמאלנית, שמאלנית עד טירוף, את זה כולנו יודעים עוד מימי המוצץ בפה. אבל מי שהיה צריך דוגמא נוספת לקלות בה הטרמינולוגיה מוסבת לצרכי השמאל, קיבל אותה השבוע. "הלינץ' בנער הפלסטיני" , זעקו הכותרות. התמונות בעמודים הראשונים של העיתונים היו מלאי…
-
- 102 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
-
נולדתי במדינה שאינה מאפשרת אזרחות כפולה. נאמר לי בשגרירות של אותה מדינה שאני יכול לקבל את האזרחות של אותה מדינה, אך ורק אם אני אמציא להם אישור שבו אני מוותר על האזרחות הישראלית הגיעה אלי שמועה שניתן לקבל דרכון אירופי גם ללא קבלת אזרחות ספציפית של מדינה מסוימת מה-EU וזאת בתנאי שיש הוכחות שאתה יליד של מדינה שהיא חלק מהגוש האירופי המשותף. מה אתם יודעים על כך?
-
- 14 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היום, בערך בסביבות השעה 15:00, חיכיתי בתחנת האוטובוס זבולון/קריית פרוסטיג בקריית אתא, לקו 23. במהלך ההמתנה נוכחתי לשים לב לכך כי השילוט הסולארי של התחנה מטעה בהקשר לזמני הגעת קווי האוטובוסים. מבין הליקויים שאני ראיתי: קו 25 שעבר בתחנה, לא הופיע בשילוט, ובכללי השילוט הציג תכופות קווים שאמורים להגיע בעוד כמה דקות ככאלו שברגע זה אמורים להגיע. התקשרתי למוקד 109 של קריית אתא, ענה לי בחור בשם איציק. אמרתי לו את התלונה שלי, והוא החל להרים עלי את הטונים ולהתחצף כלפי שהם לא אחראים על השילוט הסולארי אלא שאגד אחראים עליו, כאשר ידוע לי במפורש שהשילוט, אשר הותקן גם בתחנות האוטובוס בחיפה, הותקן ע"י חברת יפה נוף, ושהרשויות אחראיות לטפל בבעיות איתם, מהניסיון שלי עם המוקד העירוני של …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-