כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מישהו מעוניין להביא לי מתנה בסכום של עד 1800-2000 ש''ח והוא לא מעוניין לתת כסף אלא מתנה ואם אני לא ימצא משהו שמוצא חן בעיניי אז הוא מוכן לתת לי את הכסף *מתנת יום הולדת* בכל מקרה מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת איך אתם משיגים תוכנות/סרטים/משחקים...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ואם אפשר לפרט למה ,קדימה להצביע!
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום אני הולך לארגן מסיבת רשת בדרום בישוב בשם להבים אני מעוניין לדעת כמה אנשים פה יקחו אותי ברצינות או מוכנים לנסוע כל הדרך מהצפון לפה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך להודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191160.msg1665992#msg1665992 תהיתי כמה פעמים נהגתם במשך תקופת המלווה שלכם.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כמובן, מדובר באייקון הבא: עריכה: נמקו תשובותיכם, ואימרו לאיזה סיוטאציות הייתם או הייתן משתמשים או משתמשות בו.
-
- 30 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
http://www.nana.co.il/ אהבתי את האופציה השלישית, בחרתי בה כמובן =]
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
ותזכרו אם אתם מסמנים גיל בוגר יותר... הזין שלכם לא גדל מזה... ולא רימיתם אפחד חוץ מכם...
-
- 44 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה סקר עבור הפרוייקט באנגלית שלי בנושא הארי פוטר. אני אשמח אם תוכלו להקדיש כדקה מזמנכם להשתתפות בסקר, אותו ניתן למצוא כאן. בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעניינת אותי התפלגות הגילאים פה באתר... מצד אחד יש פה רבים שמפגינים ידע רב ומתנסחים כמו אנשי מקצוע מנוסים ומצד שני לא חסרות פה הודעות עם 20 שגיאות כתב ב-10 מילים... אז... בני כמה אתם?
-
- 78 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
תתחילו להמר לפני שיהיה מאוחר מידי
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
כפי שבטח רובכם כבר יודעים החל מיום ראשון הקרוב יופעל החוק בארץ שיאפשר ללקוחות בחברה סלולרית אחת לעבור לחברה סלולרית אחרת מבלי לשנות את המספר פלאפון. באותה הזדמנות מי שעובר שירשום למה הוא עובר ומה מציעים לו בחברה החדשה בניגוד לחברה היישנה.. אני עכשיו בסלקום וכנראה שאני יעבור לאורנג.
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
^^^^ מצטער, בד"כ אני משתמש מנומס ונחמד אבל האלפקה הסורית הזה, הייתי חייב להגיב איכשהו.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
-
שלום למישהו יש פה שעון?כן לי יש בטח גם לחלקכם יש שעון אז הגיע הזמן לחשוף אתם , אפשר להוסיף תמונה לי י יש שעון casio gshock g 2400 בקרובאני רוצה להחליף לשון אנלוגי הרבה זמן הוא נמצא אצלי עלה לי 75 יורו!
-
- 43 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
כמו הסקר הקודם גם זה קשור למה שאני בונה, (פרטים בקרוב) השאלה הפעם היא: מה הוא עמוד הבית שלך?
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-