עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4413989,00.html אני תוהה מה דעתכם על העניין. מדובר בהמבורגר שנעשה במעבדה, ורכיביו היחידים שהגיעו מן החי היו תאים ספורים שנלקחו לצורך התרבית. האם הייתם אוכלים דבר כזה? (הערה לטבעונים - ההמבורגר בכתבה הוכן עם אבקת ביצים, כך שלא הייתם אוכלים אותו בכל מקרה, אבל הניחו לצורך הדיון המבורגר דומה שהוכן ללא ביצים.)

2. Started by intermaster,

שלום לכם, יש בבעלותי אתר אינטרנט חזק שמהשבוע האחרון הוא גם ראשון בגוגל בתחומו. ממוצע של 10,000 כניסות בחודש. איך אפשר לעניין מפרסמים לפרסם באתר שלי? וכמה מקובל לדרוש בעבור הפרסום בסדר גודל כזה. תודה רבה! אם השאלה מתאימה לפורום אחר, מצטער. לא מצאתי משהו יותר מדויק.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yonash53,

שלום לכולם. רציתי לשאול את כל אלו שהוציאו אזרחות גרמנית מה הקריטריונים? אבא שלי אמנם לא יליד גרמניה, אך גר שם בתור ילד מגיל 7 עד גיל 25. והוא בעל אזרחות גרמנית. הוא אמר לי שהיא לא בתוקף, ושהוא צריך לחדש אותה. גם לסבא וסבתא ז"ל מצד אבא היה אזרחות גרמנית. שניהם גרו ונפטרו בגרמניה. השאלה היא, האם יש סיכוי שאני ואחיי זכאים לאזרחות? ואם כן יש פה מישהו שעבר את התהליך של הוצאת אזרחות גרמנית- אירופאית, ויכול להגיד איך מתנהל העניין? האם מדובר בסכומים מאוד גדולים של כסף? אשמח מאוד אם מישהו ישפוך קצת אור על התהליך. תודה רבה מראש לכולם.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by DivineTurtle,

HEY GUYS, מחפש המלצות למכונה לעיצוב זקן, עם כמה אורכים (דגש - עיצוב זקן, לא שיער ראש) שתהיה איכותית - מבעלי נסיון בלבד. תקציב - 200 ש"ח.

5. לעוד אנשים יש מיונים לאגף הטכנולוגי של המוסד ביום *******?

• 32 תגובות
    • 9.6k צפיות
  6. Started by J0HNiE,

George Carlin at his best סרטון ישן אבל כל כך נכון

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ohad5g,

שלום רציתי לשאול אם יש פה אנשים שעובדים ב yes או מכירים ויכול לספר לי בקצרה על עבודה ואם הוא אוהב את עבודה , קשה פיזית מ1 עד10 , איך היחס , .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by thechecker,

היי, אם אני רוצה לקנות חלקים למחשב (בשבילי, כדי לבנות מחשב), מאיביי, מה המיסים שאני משלם? אני יודע שיש איזה חוק של 300$ או משהו כזה, וגם יש כזה דבר מס קנייה ומע"מ..אבל זה מבלבל ובטבלת המיסים אין את כל רכיבי החומרה... אז אולי מישהו ממכם יודע כמה מיסים אני משלם על חלקי חומרה? דיסק קשיח, כרטיס מסך, לוח-אם, מעבד, זיכרון? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 7.7k צפיות
  9. כיום יש לי בטלפון סוללות לא מקוריות עם 500 mAh. לאחרונה הסוללות מתרוקנות ממש מהר וכנראה הגיע הזמן להזמין חדשות. מצאתי סוללות באיביי עם 1500 mAh. השאלה שלי היא אם ערך כזה גבוה עלול להזיק לטלפון בצורה מסויימת. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by SharonX,

היי חברה, נרשמתי לפני שבועיים בדיוק לגרייט שייפ, בהתחייבות של שנה 225 ש"ח בחודש. עכשיו אני חושב שזו תאכלס טעות, כי אני מתחיל ללמוד תיכף ואני מעדיף מכון כושר ללא התחייבות - לך תדע מה יהיה עוד חודש, מה תרצה לעשות בקיץ וכו'. דמי הביטול כוללים 175 ש"ח (חודש אחד שבו התאמנתי) + 200 ש"ח דמי ביטול (WTF?!). נוסיף על כך 225 ש"ח לחודש אימונים. לצערי הרב לא חשבתי מספיק ולא התייעצתי מספיק לפני שחתמתי, לא שאלתי מספיק שאלות ויצאתי אידיוט שלא קראתי את החוזה כמו שצריך. איך בתאכלס אני מוריד את הנזק הכספי לרמה מינימלית? אני יודע שע"פ חוק http://www.consumers.org.il/files/2012/aytem-kosher/kalkala2012-07-09a.pdf הם לא יכולים לקנוס אותי ביותר מ-100 ש"ח או 5% (הנמוך מביניהם), אבל החוזה שחתמתי …

• 16 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by CyberBot,

אחרי שנאלצתי למכור את הכלב... אני רוצה דגי נוי מה שאני רוצה זה לא דגי זהב או גופים מעפנים אני הולך לכיוון של ציקלדים עכשיו הבנתי שהם דורשים נפח רציני של מים השאלה שלי מה המינימום של המינימום של נפח שאני יכול להחזיק ציקליד(אולי שניים אפילו שלושה) פשוט ויפה כמובן?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Ovid,

שלום, מישהו יודע אם אני צריך לשלם מכס/מע"מ על ספר אם הוא עולה פחות מ50 דולר (כולל המשלוח)? כמו כן, מישהו יכול להמליץ על מקומות להזמין מהם ספרים? אני מכיר Amazon ו Bookdepository אבל לפי הידוע לאמזון אין אפשרות לשלוח לישראל.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Domovoi,

http://www.essortment.com/all/whitenyourteet_pry.htm מה אתם חושבים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם: נוכחתי לשים לב לכך, שישנם מקרים שכאשר אני מבטל את הפלאש, יוטיוב מסרב להציג ב-HTML5 סרטונים רבים שבדר"כ עבדו ללא בעיות עם HTML5, ומחייב שימוש בפלאש פלייר. כתוצאה מכך, אני נאלץ להשתמש בפלאש. מה הסיבה לבעייה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=_jDV4IQ73ow

16. Started by maori_0,

שלום לכולם. מי היום לא רוצה לדבר עם המפורסמים הגדולים מהטלוויזיה? בשביל זה קמו אנשים ויזמו אתר שמאפשר להתכתב עם מפורסמים מכל העולם! כעת לצורך השלמת מיזם זה הם נידרשים לתורמים אפילו דולר אפילו שקל. כמובן שכל מי שתורם רשום שם כמה הטבות הוא מקבל. לפני שאתם מנפנפים את המודעה כי שמעתם שצריך לתרום, בואו תחשבו רגע על איך פייסבוק הוקם ואיפה הוא היום! אז אנא מכם בשביל כולם! עזרו לאתר להתקיים ולהתחיל את הדרך להצלחה וככול שהאתר יצליח ככה אתם תרוויחו!! זה הכתובת של האתר: http://www.indiegogo.com/projects/anyonetalk אם אפשר תפרסמו אותו כמה שיותר על מנת שיהיה אפשרות לכולם לדבר עם מפורסמים ועל מנת שאתם תרוויחו יותר!

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by Joli,

אז בשעה טובה ומוצלחת החלטתי שאני מתחיל ללמוד גיטרה. אשמח אם יש למישו אפליקציה (לאייפון) שהוא יכל להמליץ לי עליה שבה לומדים את הכל מ 0.. תודה ויומנעים!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mrraz,

מקרה מטריד שקרה לי. למי שמכיר יש מסעדה מזרחית אלוואדי שממוקמת בתחנת הדלק הראשונה מימין כשיוצאים מכביש 6 במחלף עירון לכיוון עפולה. מסעדה די טובה ככה חשבתי עד היום. המסעדה היתה מפוצצת. השולחן לידנו התפנה והמלצר התחיל לפנות. אני זוכר שעניין אותי מאחר והמשפחה שעזבה השאירה בקבוק נסטי משפחתי ששתו ממנו אולי חצי כוס, רציתי לראות מה המלצר יעשה. מסתבר שזה היה פריט קטן מאחר והם השאירו גם 3 שיפודי פרגיות שלא נגעו בהם. פתאום אני רואה את המלצר לוקח את שלושת השיפודים והולך לכיוון הגריל ומניח אותם על האש. קראתי למלצר ואמרתי לו, ראיתי שלקחת 3 שיפודים שהשאירו והחזרת לגריל. אמר לי חראם, יש לנו עובדים וזה בשבילם.. אני פעם אחרונה שנכנס למסעדה הזו. השאירו לי טעם רע בפה. מילא ממחזרים חמוצים אבל…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by 114508534,

שלום חברים אני עומד בפני סוגייה משפטית וזומנתי לדין - מישהו מכיר פורום שאפשר לקבל שם יעוץ מעו"ד או משהו בסגנון . תודה

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. שבוע טוב לכם חברים..היתה כתבה בעיתון של השבת "בממון" מי יהיה האקזיט הבא של-waze.היו שם מס' שמות של אפליקציות.למי שיש את העיתון עדיין תוכלו לכתוב לי את כל שמות האפליקציות.תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. זה מגרד בטירוף ואי אפשר "לא לחשוב על זה". לכן חשבתי על פתרון שינטרל מיד את היבלת שהיא, אם אני לא טועה, נגיף או חיידק. אז חשבתי לצרוב קלות באמצעות מלחם אלקטרוניקה, או לקחת חוט מתכת (למשל של חשמל) ולחמם אותו ואז לצרוב את היבלת. מישהו ניסה את זה או לפחות יכול לשפוך אור על הנדון?

22. Started by BedB0y,

אני מחפש בנרות הרבה זמן אחת כזאת

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by yaron.c,

קודם כל אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אם לא מתנצל מראש. אז ככה, נניח וקניתי כמה שירים בצורה מקוונת, אני שומר אותם בתיקיית דרופבוקס שלי, והיא משותפת עם חשבון נוסף שלי ככה שיש לי גישה אליהם גם ממחשב אחר עם חשבון אחר, עד כאן נחשב הפרת זכויות יוצרים ? ומה אם התיקייה הזו משוטפת עם חבר ? זה שונה ? למה ? תודה על התשובות

24. אהלן יש לי את הכסא הזה. בדגם הנ"ל הגב נשען על רשת מעט גמישה ובאיזור הגב התחתון ישנה מעיין "מחיצה" קשיחה שאפשר לכוונן את הגובה שלה (היא מתחילה מאיזור הישבן ויכולה להגיע עד תחתית השכמות). באיזה גובה של המחיצה מתקבלת הישיבה הבריאה ביותר?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  25. אח של חברתי מתחתן בעוד חודש, ואנחנו מתכננים להכין לחתונה מצגת עם תמונות שלו ושל ארוסתו. אנחנו מנסים לחשוב איזה שיר לשים ברקע - שיר אהבה קצבי, שמח ומוכר (אפשר גם עברי וגם לועזי). בינתיים חשבנו על האופציות הבאות: The Monkees - I'm a Believer (או בגרסה של Smash Mouth) Herman's Hermits - There's a Kind of Hush יורם ארבל - אני אצבע את השלכת בירוק גבי שושן - להשתטות לפעמים (אם כי זה קצת נדוש) דעתכם? המלצות? רעיונות? העדפות מבין השירים הנ"ל? תודה לכולם!

• 12 תגובות
    • 10.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.